16 Μαρ 2011

Eminem: Πρώτος και στο Facebook!


Eminem είναι το πιο δημοφιλές άτομο στο Facebook παγκοσμίως, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Βασιλιά της Pop, Michael Jackson και το online profile του.
 Σύμφωνα με το Fame Count Online, η σελίδα του Eminem στο Facebook έχει 30 εκατομμύρια “likes”μέχρι αυτή την στιγμή, ενώ η αντίστοιχη του Michael Jackson έχει 29,8.
 Πάντως στο Twitter τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς η Lady Gaga έχει μέχρι αυτή την στιγμή, 8,7 εκατομμύρια little monsters-followers και βρίσκεται στην κορυφή της μέτρησης, ενώ ο Eminem βρίσκεταιαρκετά πιο χαμηλά.
Σε άλλα Eminem news, πρόσφατα διέρρευσε online η συλλογή τραγουδιών “Straight From The Vault”,που φημολογείται ότι είναι ουσιαστικά το album “Relapse 2” που δεν κυκλοφόρησε ποτέ και έδωσε την θέση του στο βραβευμένο με Grammy, “Recovery”. Η συλλογή περιλαμβάνει τίτλους όπως “Get Money”, “Going Crazy”, “The People` s Champ” και συνεργασίες με τους D12 και Obie Trice.

Bon Jovi εναντίον Steve Jobs!


Σε συνέντευξη του στην Sunday Times, o John Bon Jovi έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της μουσικής βιομηχανίας και θυμήθηκε την εποχή που η αγορά ενός δίσκου μουσικής είχε πραγματική αξία.
Στην συνέχεια υποστήριξε ότι o Steve Jobs και το σύστημα των downloads ευθύνονται για την εξαφάνιση αυτής της ρομαντικής εποχής. Είπε: «Τα παιδία σήμερα δεν έχουν ζήσει την μοναδική εμπειρία του να φοράς τα ακουστικά, να ανεβάζεις την ένταση και να χάνεσαι ακούγοντας ένα album. Επίσης δεν πάρει ποτέ την κρίσιμη απόφαση να θυσιάσουν το χαρτζιλίκι τους για να αγοράσουν ένα δίσκο που νομίζουν ότι μπορεί και να τους ταιριάζει, βλέποντας μόνο μια φωτογραφία στο εξώφυλλο.»
 Ο «γέρος» John Bon Jovi συμπλήρωσε την αναδρομή του, με μια ειλικρινή δήλωση: «Θεέ μου ήταν μια μαγική εποχή! Δεν θέλω να ακούγομαι σαν γέρος, αλλά πιστεύω ότι έζησα μια εποχή τόσο μακρινή, που τα νέα παιδιά με ρωτάνε συνεχώς: «Τι συνέβαινε τότε;». Ο Steve Jobs είναι προσωπικά υπεύθυνοςγια τον θάνατο της μουσικής βιομηχανίας.» Συμφωνείτε;

Νέο best of album από τους Iron Maiden!


Οι Iron Maiden θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαίου μια νέα συλλογή, με τα καλύτερα τους τραγούδια από το 1990 μέχρι το 2010.
Ο τίτλος της θα είναι “From Fear To Eternity: The Best Of 1990-2010”. Η κυκλοφορία αυτή θα είναι η τέταρτη κατά σειρά greatest hits συλλογή του συγκροτήματος που μέσα στο 2010 κυκλοφόρησε και το album “Final Frontier”.
Aκολουθεί το tracklist:



Disc 1
'The Wicker Man'
'Holy Smoke'
'El Dorado'
'Paschendale'
'Different World'
'Man On The Edge' (Live)
'The Reincarnation of Benjamin Breeg'
'Blood Brothers'
'Rainmaker'
'Sign of the Cross' (Live)
'Brave New World'
'Fear Of The Dark' (Live)
Disc 2
'Be Quick Or Be Dead'
'Tailgunner'
'No More Lies'
'Coming Home'
'The Clansman' (Live)
'For the Greater Good of God'
'These Colours Don't Run'
'Bring Your Daughter... To The Slaughter'
'Afraid to Shoot Strangers'
'Dance of Death'
'When the Wild Wind Blows'

Απεβίωσε ο Nate Dogg


Το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου, ο rapper Nate Dogg έφυγε από την ζωή σε ηλικία 41 ετών.
O rapper βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή Long Beach της California. Ο Nate Dogg έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην δισκογραφία το 1992, στο album “The Chronic” του Dr Dreκαι στην συνέχεια υπέγραψε στην Death Row Records.
Ο Nate Dogg συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Eminem, o Warren G και ο Snoop Dogg. Ηχογράφησε τρία solo albums, το πιο πρόσφατο κυκλοφόρησε το 2004 και είχε τίτλο το όνομα του. Rest in peace Nate… 

Κάντε μια ερώτηση στη Lady GaGa!


H Lady GaGa σε συνεργασία με την Google θα δεχτεί ερωτήσεις απ'όλους τους θαυμαστές της μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί ένα video στο επίσημο κανάλι της στο YouTube
με τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις που διάλεξε. Μπορείτε να αναρτήσετε την ερώτησή σας μπαίνοντας στο επίσημο κανάλι της ή μέσω twitter γράφοντας στην αρχή ή το τέλος #googlegoesgaga. Δείτε το μήνυμα της Lady GaGa προς όλους τους θαυμαστές της στο παρακάτω video!
Από τον Γιάννη Μπράτσo
www.tralala.gr

Video: Best Of στο Fresh 88.6



Οι καλύτερες στιγμές live από το studio... 
 Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των Radio Crashers μέσα από το studio του Fresh 88.6. 

Νέο remix των Οnirama δια χειρός Mark Angelo!



Άκουσέ το... 
 Άκουσε το νέο remix των Onirama για το τραγούδι "Ο Φτωχός" σε mix του Mark Angelo. 

Η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνίστρια σε ταινία...;


Ακόμα δεν τέλειωσε καλά καλά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο VOX, και όπως διαβάζουμε στο fanclub Κύπρου VANDAIMONIO, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να επιστρέψει...κινηματογραφικά !
Στο νέο «χτύπημα» του Απόστολου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου φαίνεται πως θα συμμετάσχει η Δέσποινα Βανδή, που αποκάλυψε ότι συζητάει με το δίδυμο! Οι φήμες λένε πως οι Ρήγας - Αποστόλου ετοιμάζουν μια ρομαντική κομεντί με στοιχεία θρίλερ και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αναλάβει δράση.

Η Δέσποινα βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», στο θέατρο «Αθηνά», με πρωταγωνιστές τον Απόστολο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια.

«Κάτι συζητάμε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να πω οτιδήποτε. Αλλά επειδή είναι αυτός που είναι, το συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, που πριν από 12 χρόνια είχε πάρει μέρος στην επιτυχία του Mega «Δύο Ξένοι», όπου υποδύθηκε μια λαϊκή τραγουδίστρια από την επαρχία στο πλευρό του Τόλη (Απόστολος Ρήγας).

EXTRA INFO:
Η Ελληνίδα star αποκάλυψε πως σχεδιάζει και συζητά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Ελένη Ράντου: Μ'αρέσει να δείχνομαι. Πειράζει;


Η Ελένη Ράντου γράφει για τον νέο κόσμο της υπέρ-επικοινωνίας σε άρθρο της που δημοσιεύεται στο aixmi.gr...

Μ’ αρέσει να δείχνομαι. Πειράζει;

Τι έχουμε πάθει βρε παιδί μου και μας αρέσει τόσο πολύ η έκθεση; Όχι η έκθεση που γράφαμε στο σχολείο. Η άλλη. Που εκτιθέμεθα. Πώς μας αρέσει να αυτοαποκαλυπτόμαστε. Να δειχνόμαστε.
Να λέμε όλα τα μυστικά μας, να μοιραζόμαστε κάθε φτηνή, καθημερινή, κοινότοπη ή ξεχωριστή στιγμή μας. Όπου και να γυρίσεις όλοι φυλάνε μια αποκάλυψη. Πότε το πάθαμε κι αυτό; Αυτή την απενοχοποίηση. Όλα στο φως. Πώς κατουράμε, πώς ερωτευόμαστε, πως πηδιόμαστε ή πιο καλά πως δεν πηδιόμαστε, πώς μαγειρεύουμε, τι δράμα περνάμε, τι ζόρι βαράμε… όλα στη φόρα. Έχεις κι εσύ κατάθλιψη; Κι εγώ ρε συ. Εγώ είμαι κι ομοφυλόφιλος, επίσης, έχω παιδί ναρκομανή, εσύ τι έχεις;
Σαν εμετό να τα ξεράσουμε όλα. Και όλα αυτά, όχι να πάρουμε ένα φίλο στο τηλέφωνο και να τα μοιραστούμε, να πιούμε ένα καφέ… όχι… η κρυφή επιθυμία όλων να βρεθεί μια κάμερα να τα πούμε. Να δειχτούμε καλά καλά, να τα βγάλουμε όλα από μέσα μας, να μας πούνε την άλλη μέρα στο σούπερ μάρκετ, σε είδα χτες… τι ωραία που τα είπες! Ρε συ, τι πάθαμε; Κι όλοι θέλουμε να ψυχαναλυόμαστε όπου βρούμε;
Κι αν δεν βρούμε κάποιο φακό, δε βαριέσαι, θα πάρουμε τηλέφωνο σε κάποιο ραδιόφωνο, θα γράψουμε σε blog, καλή ώρα, θα μπούμε στο φέισμπουκ, θα μπούμε στο τουίτερ, θα δούμε πολυπόθητο add me θα νιώσουμε ανεβασμένοι.
Τι ανάγκη για επιβράβευση που έχουμε όλοι σήμερα. Όχι στη δουλειά μας. Στην καθημερινότητά μας πιο πολύ. Γιατί να βγαίνουν μπροστά μόνο οι διάσημοι; Εγώ ξέρεις τι ενδιαφέρον έχω; Θα δείξω σ’ όλους αυτό το πολύ ξεχωριστό που είμαι, αυτό το πολύ ξεχωριστό που σκέφτομαι, θα ξεθάψω όλα μου τα μυστικά, στην ανάγκη, θα κερδίσω την προσοχή. Να δείξω την εξυπνάδα μου, Την άποψή μου, τα βάσανά μου. Εγώ θα σου πω τι τραβάω. Εγώ να δεις τι πέρασα. Πού είσαι βρε μικρόφωνο; Έλα μπροστά μου να σου πω.
Ρε μπας και γίναμε όλοι επιδειξίες; Ή αυτή είναι η νέα επικοινωνία; Αυτός ο μάγκας ο μικρός που εφηύρε το φέισμπουκ, αυτό ανακάλυψε; Την ανάγκη ν ανοίγουμε το στόμα μας και να ξεστομίζουμε όλες τις κρυφές μας σκέψεις; Κι αν αυτές οι σκέψεις είναι και μαλακίες τι πειράζει; Οι πολιτικοί γιατί το κάνουν; Οι καλλιτέχνες, επίσης, αυτοί γιατί δείχνουν τις φωτογραφίες τους; Γιατί έχουν βήμα; Κι εμείς θα το κάνουμε.
Κι εδώ που τα λέμε πόσοι στ’ αλήθεια σήμερα νοιάζονται αν είσαι καλός στη τέχνη σου; Σημασία έχει να σε παραδεχτώ σαν persona. Αυτό ενδιαφέρει σήμερα. Σαν όλοι τώρα που όλα έχουνε χάσει την αξία τους ν’ αναζητούμε ο ένας στον άλλο -μια σανίδα. Σαν όλοι να βαλθήκαμε να γίνουμε ήρωες της διπλανής μας πόρτας.

Επέρχεται η λύτρωση για την Ελένη την πόρνη;


Συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ελένη η Πόρνη»!
Με τη βοήθεια της Ελένης, η Σμαράγδα, η μάνα της Αργυρώς και της Εύας, φτάνει στο νησί για να συναντήσει την κόρη της που έψαχνε τόσα χρόνια…

Η Αργυρώ αποχαιρετά το μπουρδέλο και φεύγει με τη Σμαράγδα, ενώ η Εύα, συγκλονισμένη από την παρουσία της μητέρας της, συνειδητοποιεί ότι θέλει να αλλάξει ζωή και αποφασίζει να κλείσει το πορνείο απελευθερώνοντας τις ιερόδουλες που εργάζονταν γι αυτήν.
Οι κοπέλες αρχίζουν να σκορπίζουν ψάχνοντας την τύχη τους…

Η Ελένη νιώθει για δεύτερη φορά τη ζωή να της χαμογελά και ελπίζει ότι αυτή είναι η ευκαιρία της για να ελευθερωθεί επιτέλους.
Αρχίζει να ψάχνει για δουλειά παντού, προσπαθώντας να διαγράψει την παλιά της ζωή και να κάνει μια καινούρια αρχή… Αγνοεί όμως πόσο δύσκολο θα είναι το εγχείρημα αυτό..

Το Πάσχα πλησιάζει και αισθάνεται αβάστακτη την απουσία της γιαγιάς της… Επιστρέφει λοιπόν στο χωριό της για να την συναντήσει μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις… «Ελένη η Πόρνη» κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις
10 το βράδυ!

Ποια είναι η δικαιολογία της Βάνας;


Μετά από όσα έγιναν σήμερα στο στούντιο της "Πρωινής Μελέτης", με τη Βάνα Μπάρμπα να "στήνει" την Ελεονώρα και το πάνελ της, ήρθε η απολογία από την ηθοποιό.
Η Βάνα Μπάμπα έδωσε το λόγο για τον οποίο δεν έδειξε συνέπεια στο ραντεβού της για ζωντανή σύνδεση με την "Πρωινή Μελέτη", αν και δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρη: ''Ζήτησα συγνώμη! Είχα ένα προσωπικό πρόβλημα και δεν μπόρεσα να βρεθώ εκεί σήμερα, θα το κάνω όμως, το συντομότερο δυνατόν, αύριο μεθαύριο. Δεν ήταν πρόβλημα υγείας, μια χαρά είμαι δόξα το Θεό. Ήταν κάτι δικό μου. Εκτιμώ πάρα πολύ την Ελεονώρα και στεναχωρήθηκα πολύ που δεν πήγα! Ζήτησα συγνώμη και θα πάω το συντομότερο στα παιδιά και στο studio!''

Tlife.gr

Το νεαρότερο θύμα των εξαρτήσεων


Πρόκειται για το νεαρότερο αλκοολικό άτομο που υπάρχει στον κόσμο και είναι ηλικίας μόλις τριών ετών, όπως αποκάλυψε έρευνα του Εθνικού Συστήματος Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας.
Δεν έχουν δημοσιευθεί τα στοιχεία του τρίχρονου παιδιού, αλλά αποτελεί κι αυτό μια από τις περιπτώσεις παιδιών κάτω των 13ών ετών που υποβλήθηκαν σε αποτοξίνωση, μεταξύ των ετών 2008-2010.

Τα στοιχεία, γενικότερα, είναι ανησυχητικά, καθώς 70 έφηβοι χρειάστηκαν περίθαλψη, λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, ενώ άλλοι 106 χρειάστηκαν θεραπεία για τον αλκοολισμό.

Η Βρετανία κατέχει την δυσάρεστη πρωτιά με ποσοστό 24% στην κατάχρηση αλκοόλ στους ενήλικες. Η έρευνα θεωρεί κατάχρηση την κατανάλωση τουλάχιστον πέντε ποτηριών αλκοολούχου ποτού σε μια μόνο έξοδο.

Σήμερα - 16 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Χριστόδουλος

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1902: Γεννιέται ο Λέον Ρόπολο, Αμερικανός κλαρινετίστας της τζαζ.
1942: Ο Fats Waller ηχογραφά το "The Jitterbug Waltz" στην Νέα Υόρκη.
1947: Η Margaret Truman πραγματοποιεί το ραδιοφωνικό της ντεπούτο, τραγουδά με την Detroit Symphony.
1971: Οι Σάιμον και Γκρανφάνκελ κερδίζουν δύο βραβεία Γκράμι, για το καλύτερο άλμπουμ για το "Bridge Over Troubled Waters" και για το καλύτερο τραγούδι, το ομώνυμο του τίτλου.
1999: Το άλπουμ  "Great Zeppelin: A Tribute To Led Zeppelin" κυκλοφορείται απο τους Great White.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1872: Διεξάγεται ο πρώτος τελικός ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι Γουόντερερς νικούν του Ρόιαλ Ιντζινίαρς και κατακτούν το τρόπαιο.
1921: Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει το Αφιόν Καραχισάρ, κατά τη Μικρασιατική Εκστρατεία.
1968: Μία από τις ντροπιαστικότερες σελίδες για τους Αμερικανούς στον πόλεμο του Βιετνάμ. Δυνάμεις τους εισβάλουν στο χωριό Μάι Λάι και σκοτώνουν 450 άοπλους χωρικούς.
1993: Ο Άρης κατακτά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο μπάσκετ, κερδίζοντας στον τελικό την τουρκική Εφές Πίλσεν με 50-48. Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
1996: Με το βραβείο «Αργυρή Ταινία» βραβεύεται στην Ιταλία ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ως καλύτερος Ευρωπαίος σκηνοθέτης.

O Alec Baldwin συμβουλεύει τον Charlie Sheen να «ικετεύσει» για την δουλειά του


Σε άρθρο του σε γνωστή αμερικάνικη εφημερίδα, ο έμπειρος ηθοποιός Alec Baldwin συμβούλευσε τον Charlie Sheen να «ικετεύσει» για να πάρει πίσω την δουλειά του στο “Two And A Half Men”.
Συγκεκριμένα ο Baldwin, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο hit show “30 Rock”, πρότεινε στον Charlie Sheen μέσα από κείμενο που δημοσίευσε στην Huffington Post: «Πάρε ένα υπνάκο, κάνε ένα ζεστό μπάνιο και μετά παρακάλεσε τους για να πάρεις πίσω την δουλειά σου. Το απαιτούν οι fans.»

Ο Μαρτάκης είχε αποκλειστεί στην φάση των 70 του Fame Story 4


Ο Κώστας Μαρτάκης όπως ξέρουμε αναδείχθηκε μέσα από το talent show του Alpha "Dream Show". Λίγοι όμως ήξεραν ότι ο τραγουδιστής είχε δοκιμάσει προηγουμένως και αλλού την τύχη του...
Ο Κώστας Μαρτάκης ως έφηβος είχε το όνειρο να ασχοληθεί με την καλαθόσφαιρα. Είχε όμως παράλληλα και την τάση προς το τραγούδι και το 2004 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Fame Story 4 που θα ξεκινούσε στον Αντ1.
Δεν κατάφερε όμως να φτάσει καν μέχρι τους κριτές αφού στην φάση των 70 αποκλείστηκε από την παραγωγή του παιχνιδιού...
Τελικά όμως, όπως δήλωσε στην "Πρωινή Μελέτη", του βγήκε σε καλό αφού το Dream Show πήγε τελικά πολύ καλύτερα από το Fame Story 4.
Θυμίζουμε ότι το Fame Story 4 παρουσίαζε η Σοφία Αλιμπέρτη ενώ κριτές ήταν ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, η Σόφι Παππά, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Μουκίδης, Εύη Δρούτσα και Πάνος Μεταξόπουλος.
Νικητής είχε αναδειχθεί ο Λεωνίδας Μπαλάφας.