14 Ιουν 2011

Oι 30 Seconds To Mars σάρωσαν τα Kerrang Awards 2011!


Οι 30 Seconds To Mars ήταν οι μεγάλοι νικητές των Kerrang Awards 2011.
To συγκρότημα του frontman Jared Leto, έφυγε από τα βραβεία του γνωστού metal-rock περιοδικού έχοντας κατακτήσει δυο τρόπαια, στις κατηγορίες “Best International Band” και “Best Single” για το “Hurricane”.
Ένα μόλις βραβείο κέρδισαν οι My Chemical Romance, στην κατηγορία “Best Video” για το “Na Na Na” αν και είχαν πέντε υποψηφιότητες.
Το βραβείο “Best Album” πήγε στους Bring Me The Horizon για το “There Is A Hell, I`ve Seen It, There Is A Heaven, Let` s Keep It A Secret”.
Οι Def Leppard τιμήθηκαν με το “Kerrang Inspiration Award” ενώ ο Ozzy Osbourne δίκαια στέφθηκε “Kerrang Legend”. 
Παρακολουθήστε άλλη μια φορά το "This Is War" λίγο πριν την πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα...Αν θέλετε προσκλήσεις μπορείτε να τις κερδίσετε απο εδώ!

Οι Kings Of Leon διαλύουν το συγκρότημα εξαιτίας μιας γυναίκας!


Ο Jared Folowill σχημάτισε τους Kings Of Leon με έναν και μόνο σκοπό, να γνωρίσει το sexy supermodel Cindy Crawford!
To περασμένο Σαββατοκύριακο οι Kings Of Leon βρέθηκαν στο Λονδίνο όπου και διαμένει μόνιμα η Cindy Crawford και φημολογείται πως είχαν μια όμορφη συνάντηση.
Στην συνέχεια το Twitter πήρε φωτιά: H Cindy Crawford έγραψε: «Συγνώμη αν ενοχλώ, αλλά το Twitter άφησε την πόρτα ανοιχτή μεταξύ μας…  Ήταν χαρά μου να σας συναντήσω.» Ο Jared Folowill απάντησε αστειευόμενος: «Κανένα πρόβλημα! Στα 15 μου μπήκα σε αυτό το συγκρότημα  με σκοπό να σε γνωρίσω, αφού πέτυχα το στόχο μου, μπορώ να το διαλύσω
Η Cindy Crawford ανταπάντησε με ένα απλό “Lol”! Ελπίζουμε οι fans των Kings Of Leon να έχουν την ίδιααίσθηση του χιούμορ..
Εδώ ένα εντπυωσιακό live των Kings Of Leon...

Το tracklist του νέου album των Red Hot Chili Peppers!


Αποκαλύφθηκε το tracklist του νέου album τωνRed Hot Chili Peppers, με τίτλο “I`m With You” που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου.
Το δέκατο κατά σειρά LP των Red Hot Chili Peppers έχει ξανά την σφραγίδα της παραγωγής του Rick Rubin και ως πρώτο single θα κυκλοφορήσει το “The Adventures Of Raindance Maggie” στις 18 Ιουλίου. Πρόκειται για το πρώτο album των Peppers χωρίς την συμμετοχή του κιθαρίστα John Frusciante, ύστερα από 16 χρόνια συνεργασίας. Την θέση του αναπλήρωσε ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.


 To tracklist του “I`m With You”  έχει ως εξής:
'Monarchy Of Roses'
'Factory Of Faith'
'Brendan's Death Song'
'Ethiopia'
'Annie Wants A Baby'
'Look Around'
'The Adventures Of Rain Dance Maggie'
'Did I Let You Know'
'Goodbye Hooray'
'Happiness Loves Company'
'Police Station'
'Even You Brutus?'
'Meet Me At The Corner'
'Dance, Dance, Dance

Οι Locomondo στο Mindradio.gr!!



Την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 22.00 οι Locomondo επιστρέφουν στο Mindradio.gr!
Με μια σειρά από sold out εμφανίσεις τους αυτή την χρονιά και με άλλες που σίγουρα θα ακολουθήσουν, οι Locomondo θα μας παίξουν αγαπημένες τους μουσικές και θα μας δείξουν γιατί είναι τόσο αγαπητοί στο ελληνικό κοινό!

www.tralala.gr

Sonisphere Festival 17-06-2011: all the details


Το Sonisphere Festival επιστρέφει στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά με ένα ασυναγώνιστο line up και υποδέχεται ως headliners το κορυφαίο live rock συγκρότημα στον πλανήτη, τους IRON MAIDEN!
Όσοι βρέθηκαν πέρυσι, την Πέμπτη 24 Ιουνίου στο TerraVibe Park, μοιράστηκαν την ίδια ανεπανάληπτη και για πολλούς πρωτόγνωρη εμπειρία, βίωσαν τον παλμό της ροκ μουσικής, ένιωσαν αυτόν τον παλμό να μεταδίδεται από τον ένα θεατή στον άλλο και έγιναν, όλοι μαζί, ένα ανθρώπινο κύμα που δονείται στον ίδιο ρυθμό, που μοιράζεται την ίδια συγκίνηση.
Το Sonisphere δεν μπαίνει μέσα σε φράσεις, δεν φυλακίζεται σε εικόνες, δεν προσφέρεται για αναλύσεις. Είναι η απόλυτη μυσταγωγία του ροκ. Γι' αυτό κάθε χρόνο αποδεικνύει, ξανά και ξανά, πως είναι το κορυφαίο παγκόσμιο φεστιβάλ, με «πιστούς» που φανατικά προσκυνούν το ρυθμό του και το λατρεύουν σε 12 χώρες κάθε χρόνο.
Ετοιμαστείτε να το ζήσετε!

ΤΟ SONISPHERE FESTIVAL ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 TERRA VIBE PARK, ΑΘΗΝΑ

APOLLO STAGE
Iron Maiden 21:15-23:15
Slipknot 18:55-20:10
Mastodon 17:30-18:30
Moonspell 16:15-17:15
Nightfall 15:00-16:00
SATURN STAGE
Rotting Christ 20:10-21:10
Gojira 16:45-17:45
Virus 14:00-15:00
Need 12:15-13:00
Total Riot 11:15-12:00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το:
www.sonispherefestivals.com

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 59 €
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 65 €
Η τιμή των εισιτηρίων για το Pitch A είναι 80 €
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 100 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00
Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

www.tralala.gr

Ακούστε το νέο κομμάτι του Lil Wayne


Ο Lil Wayne κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα νέο κομμάτι, με τίτλο “Dear Anne ( Stan Prt 2)”, και το οποίο στην ουσία πρόκειται για την συνέχεια του “Stan” του Eminem, single που κυκλοφόρησε το 2002.
Το “Dear Anne” ωστόσο είναι πιο «ελαφρύ» από το “Stan” και δεν αναφέρεται σε αυτοκτονία fan του καλλιτέχνη.

Ο παραγωγός του εν λόγω single, Swizz Beats, δήλωσε σε συνέντευξη του ότι το “Dear Anne” δεν θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album του Lil Wayne με τίτλο “The Carter IV”.

To “Dear Anne” περιέχει και sample από το “30 minutes” των “TATU” και εσείς μπορείτε να το ακούσετε εδώ

Από τον Γιώργο Βαννό

www.tralala.gr

Αντώνης Κανάκης: Φιλίες, γυναίκες και επαγγελματικά


Ο Αντώνης Κανάκης αποδέκτηκε την πρόσκληση του Πέτρου Κωστόπουλου και έδωσε το παρόν του στην εκπομπή "Βράδυ", στο τελευταίο επεισόδιο της σαιζόν. Μίλησε για τη φιλία, την επαγγελματική του αγάπη και τις γυναίκες... Μαζί του στο studio και ο Γιάννης Σερβετάς.
Ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα" ομολόγησε τον έρωτα του για το ραδιόφωνο και τη μεγάλη του ανάγκη που είχε να σχοληθεί μ' αυτό. Μέσα από το μέσο αυτό, του δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσει με το κοινό με τις μουσικές του επιλογές. Η πρώτη του ενασχόληση με το ραδιόφωνο ήταν σε έναν παιραματικό ραδιοσταθμό ενός φίλου του, αλλά μόλις έβαλε το πρώτο του τραγούδι να παίξει, κάηκε το κασετόφωνο, όπως παραδέκτηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η φιλία στη ζωή του έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Έχει πληγωθεί, όμως, από φιλίες, παρ' όλ' αυτά δεν σταμάτησε να πιστεύει στην αγάπη. Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Σερβετάς πρόσθεσε πως ο Αντώνης είναι πολύ large με τους φίλους του.

Όταν ο κος Κωστόπουλος ρώτησε τον Αντώνη ποιο ρόλο διαδραματίζουν οι γυναίκες στη ζωή του, αυτός αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας πως "ό,τι και να πεις για τις γυναίκες, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου!". Η απάντηση του Γιάννη Σερβετά στο θέμα "γυναίκες" ήταν πως έχει μάτια μόνο για τη σύζυγό του, Έφη.

Να περιμένουν προτού κάνουν σεξ, προτρέπει η Gaga τους έφηβους


Η Lady Gaga, η οποία μιλάει άνετα για τις σεξουαλικές της εμπειρίες και τις αμφιφυλόφιλες (bisexual) τάσεις της, είπε στους έφηβους της φαν να μην μπαίνουν στο κρεβάτι με κάποιον έτσι απλά.
Αντιθέτως, πρότεινε να παραμείνουν αγνοί μέχρι να νιώθουν εντελώς άνετοι να προχωρήσουν με το μεγάλο βήμα. Επίσης πρόσθεσε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν προστασία από την πρώτη φορά μέχρι και την τελευταία.

Η ίδια είπε πως δεν βλέπει το σεξ σαν κάτι κακό ούτε φοβάται να μιλά γι’ αυτό, είναι μέρος της ζωής, και είναι από τις μεγαλύτερες επιρροές σε πολλούς τομείς, ειδικά στη μουσική.

Freedom for Palestine - One world: Μελωδικό μήνυμα ειρήνης


Μια μεγάλη ομάδα τραγουδιστών ενώνουν τις φωνές τους για να στείλουν στον κόσμο ένα μήνυμα ειρήνης που αφορά την Παλαιστίνη.
Maxi Jazz (Faithless), Dave Randall (Slovo/Faithless), LSK, the Durban Gospel Choir, Jamie Catto (1 Giant Leap), Andrea Britton, Harry Collier, Sudha Kheterpal, Andy Treacy, Attab Haddad, Joelle Barker και Tony Reed στέλνουν ένα μελωδικό μήνυμα παγκόσμιας ειρήνης, μέσα από το τραγούδι "Freedom for Palestine - One World".

Ακούστε το τραγούδι!

Σήμερα - 14 Ιουνίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ελισαίος
Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη
Διεθνής Ημέρα των Weblogger 



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1961: Γεννιέται ο Μπόι Τζορτζ, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Τζορτζ Ο' Ντόουντ, άγγλος τραγουδιστής της ποπ.
1970: Το συγκρότημα του Eric Clapton, "Derek and The Dominoes," κάνει live ντεπούτο στην Βρετανία.
1971: Ανοίγει το πρώτο Hard Rock Cafe στο Λονδίνο.
1982: Οι Pretenders απολύουν Pete Farndon.
1995: Ο Michael Jackson εμφανίζεται στην τηλεόραση μαζί με την σύζυγο του Lisa Marie Presley σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης με τον Diane Sawyer.
1995: Πεθαίνει Ρόρι Γκάλαχερ, ιρλανδός ρόκερ. [γεν. 2/3/1948]



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1800: Ο Ναπολέων Βοναπάρτης νικά τους αυστριακούς στη Μάχη του Μαρένγκο στη Βόρεια Ιταλία και γίνεται κύριος της ιταλικής χερσονήσου. Των Αυστριακών ηγείται ο ελληνικής καταγωγής στρατάρχης Μιχαήλ φον Μελάς.
1864: Γεννίεται ο Δρ. Αλόις Αλτσχάιμερ, γερμανός νευρολόγος. Το όνομά του δόθηκε στην ασθένεια του εγκεφάλου που πλήττει κυρίως τα ηλικιωμένα άτομα. [θαν. 19/12/1915]
1873: Ο Ερρίκος Σλίμαν ανακαλύπτει τους αμύθητους θησαυρούς της Τροίας.
1982: Τελειώνει ο πόλεμος στα Φόκλαντς, με την παράδοση των δυνάμεων της Αργεντινής.
1987: Η Εθνική Ελλάδος κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο ευρωμπάσκετ της Αθήνας, νικώντας στον τελικό τη Σοβιετική Ένωση με 103-101.


Το music.net.cy σας παρουσιάζει τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους


Νέα μόδα ή κάποιοι γραφικοί τύποι συνεχίζουν να παραμένουν ρομαντικοί και εκφράζουν τις απόψεις τους, μα που αλλού στους τοίχους των δρόμων...
Σας τα παρουσιάζουμε:





"Τα πτυχία copies κτώνται"   (Σε τοίχο στην περιοχή Γκύζη)


"Κολόμβε, γαμώ την περιέργειά σου" (Decadence, Αθήνα)


"Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές, μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές" (Τ.Ε.Ι., Αθήνας)


"Το Lifestyle είναι μαγικό, από μηδενικό σε κάνει νούμερο" (Γκάζι, Αθήνα)
 

"Θεσσαλονίκη, η μόνη πόλη που γράφεται με δύο Σίγμα και προφέρεται με δύο Λάμδα" (Μύλος, Θεσσαλονίκη)


"Διατηρείτε την Αθήνα καθαρή. Πετάτε τα σκουπίδια σας στον Πειραιά" (Μεταξουργείο, Αθήνα)


"Ο Χριστός πέθανε, ο Αινστάιν πέθανε, και Εγώ δεν αισθάνομαι καλά τελευταία" (Αν club, Αθήνα)


"Συμμετέχω, Συμμετέχεις, Συμμετέχει, Συμμετέχουμε, Συμμετέχετε, Αποφασίζουν" (οδός Σινώπης, Αθήνα)


"Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, ! εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε" (λεωφόρος Αλεξάνδρας , Αθήνα)


"Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση" (οδός Μπενάκη, Αθήνα)


"Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;" (λόφος Στρέφη, Αθήνα)


"Θέλω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα" (πλατεία Εξαρχείων, Αθήνα)


"Οι τοίχοι έχουν αυτιά και τα αυτιά μας τοίχους" (Ψυρρής, Αθήνα)


"Έγχρωμη TV, Ασπρόμαυρη Ζωή" (οδός Στουρνάρα, Αθήνα)


"Μην τα περιμένετε όλα από την Αστυνομία. Χτυπηθείτε μόνοι σας"