13 Δεκ 2011

Το solo comeback του Robbie Williams!


Robbie Williams αποδεσμεύτηκε και τυπικά από τους Take That και ετοιμάζεται να μπει στην πιο πολυάσχολη περίοδο της καριέρας του, επιστρέφοντας στην ηχογράφηση ενός solo album!
Δήλωσε στο προσωπικό του blog: «Σε λίγες μέρες θα επιστρέψω στην μουσική, σε μια περίοδο που θα είναι ίσως η πιο πολύασχολη της καριέρας μου. Το νέο μου album θα μοιάζει πολύ με το “Escapology” αλλά και πάλι θα πρέπει να αναθεωρήσω αυτή την άποψη μου. Νομίζω ότι δεν μοιάζει με κανένα από τα παλιά. Αλλά ξέρω τι θέλετε από έμενα. Θέλετε το κλασσικό «κιθάρα-πιάνο-τραγούδι με μια καρδιά στο εξώφυλλο». Αυτό το έκανε για δυο albums και πέρασα καλά, αλλά ο σπουδαιότερος μου στόχος (να κατακτήσω τον πλανήτη) δεν είχε επιτευχθεί. Αυτό θα γίνει με το νέο μου album.»
Ανυπομονείτε  για το νέο album του Robbie Williams;

To “Amy Lioness: Hidden Treasures” πρώτο στο UK Chart!


Το album με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Amy Winehouse βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του UK Chart από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, πλησιάζοντας επικίνδυνα τις πωλήσεις των νέων κυκλοφοριών των Coldplay και Adele!
Συγκεκριμένα το “Hidden Treasures” πούλησε 194.000 αντίτυπά, ενώ το «21» της Adele είχε φτάσει τα 208.00 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του όπως και το “Mylo Xyloto” των Coldplay.
 Το νέο album της Amy – όπου τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατίθενται στο Amy Winehouse Foundation- αναμένεται να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Τι είχε να πει γι`αυτό το κατόρθωμα η μητέρα της Amy, Janis: «Είναι πολύ σημαντικό για το Amy Foundation και χαίρομαι άρκετα που οι εισπράξεις από αυτή την κυκλοφορία θα πάνε σε ένα καλό σκοπό, που αξίζει να χρηματοδοτείται. Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου που ακόμαι συνεχίζει να αγγίζει τον κόσμο με τα τραγούδια της. Θα είνια πάντα στην καρδιά μου.» Και στις δικές μας καρδιές.... 

Οι Kings Of Leon εμφανίζονται σε κωμική τηλεοπτική σειρά!


Oι Kings Of Leon με μια αρκετά μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού έκαναν  ένα μικρό guest πέρασμα από την κωμική σειρά του FX Network “It`s Always Sunny In Philadelphia”.
Στο νέο επεισόδιο της σειράς, η παρεά των πρωταγωνιστών, αποτελούμενη από τους Charlie Day, Kaitlin Olson, Glen Howerton, Rob McElhenney  αποφασίζουν να παρευρεθούν σε ένα σχολικό reunion.  Ti γίνεται όταν ο Mac και ο Charlie αποφασίζουν να παραγγείλουν έξι μπύρες με τέσσερα κουπόνια από τους bartenders Caleb και Nathan Followill;
Όχι, οι δυο bartenders δεν σηκώνουν και πολλά πολλά και ο Mac μαζί με τον Charlie καταλήγουν να μπλέκουν σε ένα άσχημο καυγά με το "αφεντικό" Jared Folowill να δίνει την λύση! Ο Jared Folοwill, που και στην πραγματική ζωή δεν είναι λιγότερο οξύθυμος από τον χαρακτήρα που υποδύεται, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή στη σειρά γράφοντας στο Twitter: “Και το Emmy στην κατηγορίαBreakthrough Acting in a Comedy Series πάει στον....Jared Folowill! Χαρήκαμε πάρα πολύ για την συμμετοχή, ίσως το “Sunny” να επανενωθεί σύντομα με τους Folowills!”
 Δείτε το video από την guest εμφάνιση των αδελφών Folowills!

"White Christmas" με την Lady Gaga - Και όποιος αντέξει!


Αφού "παντρεύτηκε" την νύχτα με μια αξέχαστη εμφάνιση στα MTV VMA και ένα videoclip διάρκειας σχεδόν 14 λεπτών και μας εξομολογήθηκε ότι θέλει να λάβει μέρος σε μια ταινία του Woody Allen, ηLady Gaga αποφάσισε να προσθέσει λίγο από το δικό της glamour ταπεραμέντο στα φετινάΧριστούγεννα.
Η Lady Gaga τραγούδησε το "White Christmas" στο Jingle Ball party του ραδιοφωνικού σταθμού Z100 και...είχε αρκετή έμπνευση, όπως θα διαπιστώσετε από το video που ακολουθεί:

30 χρόνια Metallica: Μια συναυλια-γιορτή με συμμετοχές από Ozzy Osbourne - Mustaine - Newsted!


 Metallica γιόρτασαν 30 χρόνια μιας θρυλικής πορείας στον χώρο της metal/rock με μια εκρηκτική συναυλία στο Filmore του San Franscisco γεμάτη από αγαπημένους τους φίλους και συνεργάτες από όλα αυτά τα χρόνια.
Στην συναυλία έλαβαν μέρος οι Ozzy Osbourne - Geezer Butler (σε μια εντυπωσιακή διασκευή των"Iron Man", "Paranoid"), οι "παλιοσειρές" Dave Mustaine, Jason Newsted αλλά και ο παραγωγός  Bob Rock, ο Hugh Tanner, ο Rod McGonvey και πολλοί ακόμα έμπειροι αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες της metal. Απολαύστε ένα απόσπασμα της συναυλίας, το "Creeping Death" με δίπλο μπάσο από Jason Newsted - Robert Trujilo!

Pitbull (ft. Chris Brown) Νέο video!


To “International Love” είναι το νέο single καιvideo του Pitbull μετά το “Give Me Everything” και το “Rain Over Me” μέσα από το ultra hot album “Planet Pit”. Όπως θα δείτε από το preview του video που δημοσιεύουμε, μάλλον ο Chris Brown δεν συναντά και τόσο πολύ στ`αλήθεια τον Pitbull (ευτυχώς που υπάρχει και το green screen!).
 Το σίγουρο είναι ότι το “International Love” είναι ένα ακομα club banger hit που σίγουρα θα «κολλήσει» για αρκετο καιρό στα ηχεία μας! Enjoy!

30 Seconds To Mars: "To ταξίδι μιας ζωής"


Σήμερα στο New York Hammerstein Ballroom κλείνει ένας κύκλος 300 συναυλιών για τους 30 Seconds To Mars. Το συγκρότημα του Jared Leto βρέθηκε κυριολεκτικά παντού, σε όλο τον κόσμο, ενώ επισκέφθηκαν και κάποιες τοποθεσίες δυο ή και τρείς φορές!
Ο ίδιος δήλωσε γι` αυτό το σπάνιο ρεκόρ του στο EW, σε μια τηλεφωνικό συνέντευξη από το ξενοδοχείο στο Antwerp του Βελγίου που είχε καταφύγει: «Πρέπει το μεγαλύτερο διάλλειμα που κάναμε μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια, να ήταν περίπου δύο βδομάδες. Παίξαμε στην Κίνα, στο Abu Dhabi, στο Rock Am Ring της Νυρεμβεργης για 100.000 άτομα. Συνολικά πρέπει να παίξαμε live για ένα κοινό τριών εκατομμυρίων ανθρώπων.  Αυτό είμαστε  όμως, μια live μπάντα, είναι στον πυρήνα μας.  Μας αρέσει να ταξιδεύουμε ανα τον κόσμο και να μοιραζόμαστε την μουσική μας με τους παθιασμένους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς.»
Κάτι έχει ακουστεί για ένα Live concert film των 30 Seconds To Mars μέσα στο 2012...Ας ξεκουραστούν όμως πρώτα, το αξίζουν!

Steve Adler: «Ο Axl Rose και ο Slash δεν θυμούνται γιατί έχουν μαλώσει!»


Μπορεί μια διαμάχη που έχει χωρίσει ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα των τελευταίων δυο δεκαετιών να έχει προκύψει χωρίς ουσιαστικά καμμία αφορμή; Κι όμως στην περίπτωση των Guns N` Roses και συγκεκριμένα του Axl Rose και του Slash γίνεται!
O drummer των Guns N`Roses, Steve Adler με δηλώσεις του στο περιοδικό Rolling Stone αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επανένωσης του θρυλικού rock συγκροτήματος με την original σύνθεση αλλά και στην διαμάχη του Axl με τον Slash.
Είπε: «Όχι, αυτή την στιγμή δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Αν και έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια, κάποιοι άνθρωποι κρατούν ακόμα μια ανούσια κόντρα. Τίποτα όμως δεν είναι απίθανο με αυτούς τους δύο. Πριν από δυο μέρες είχα βγει για φαγητό με τον Slash. O Slash αγαπάει τον Axl. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και είμαι σίγουρος πως ούτε ο Axl θυμάται τον λόγο που σταμάτησαν να συνεργάζονται. Όμως σχεδόν είκοσι χρόνια υπέροχης μουσικής δεν δημιουργήθηκαν εξαιτίας μιαςανούσιας κόντρας.  Οι συγκρούσεις και οι κόντρες μεταξύ μας δεν έχουν σταματήσει εδώ και 25 χρόνια. Αλλά υπάρχει αγάπη ανάμεσα στους πέντε Guns N` Roses. Στους πέντε λέω και το εννοώ.  Χρωστάμε στο κοινό μας μια ιδανική performance, την τελευταία συνάντηση των Guns N` Roses. Κάνω το σταυρό μου γι` αυτό, με χέρια και με πόδια!»
Άντε επιτέλους ρε guys, βρείτε τα!

Μιχάλης Χατζηγιάννης "Θάρρος ή Αλήθεια"! Video Clip Backstage!


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

«ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ»

VIDEO CLIP BACKSTAGE



Τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip τουΜιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι «Θάρρος ή Αλήθεια», το οποίο βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα που δεν έχει ξαναγίνει: Δύο κορυφαίοι Έλληνες σκηνοθέτες, η ομάδα White Room και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, κλήθηκαν να ενώσουν ο καθένας τη δική του ξεχωριστή και πολύ αναγνωρίσιμη αισθητική με την αγαπημένη φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, υπηρετώντας ένα κοινό σενάριο με δύο όψεις.

Τα γυρίσματα, που έγιναν στο ξενοδοχείο Athens Park στο Πεδίο του Άρεως κράτησαν δύο ολόκληρες μέρες (από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου), καθώς την πρώτη μέρα έκαναν γύρισμα οι White Room και τη δεύτερη ο Κωνσταντίνος Ρήγος, πριν συναντηθούν στο μοντάζ που θα ενώσει τις δύο διαφορετικές εκδοχές μεταξύ τους.

Το κεντρικό concept έχει να κάνει με το δίλημμα Θάρρος ή Αλήθεια και ο κάθε σκηνοθέτης ανέλαβε στο χρόνο που διέθετε να οπτικοποιήσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το πώς αντιλαμβάνεται τις δύο αυτές έννοιες. 

Το τραγούδι «Θάρρος ή Αλήθεια» είναι το πρώτο single από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον ίδιο τίτλο, που κυκλοφορεί από την Universal Music.






Lady Gaga: “To όνειρο μου είναι να παίξω σε μια ταινία του Woody Allen!”


Να τελικά που και οι παγκοσμίου φήμης pop stars όπως η Lady Gaga έχουν τα δικά τουςαπραγματοποίητα όνειρα!
 H Lady Gaga εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και μίλησε για την νέα της περιοδεία, αποκαλύπτοντας ότι ουσιαστικά δεν έχει δικό της σπίτι (θα την φιλοξενούσατε;) και εξομολογήθηκε ότι αποτελεί απραγματοποίητο όνειρο της μια εμφάνιση σε ταινία του Woody Allen!
 Ναι, η Lady Gaga είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, που προσπαθεί να ζήσει μόνη της, πληρώνει φόρους, έχει μερικά εκατομμύρια fans να την παρηγορούν (!) αλλά ο Woody Allen ακόμα δεν έχει εκπληρώσει την ευχή της. No problem, κάνει μια ταινία το χρόνο, θα βρεί κάποιον ρόλο και για εκείνη! Δείτε το video!

Nicki Minaj : Το φιλί μου με την Madonna ήταν υπέροχο!


Η Nicki Minaj κατά την συνεργασία της με την Madonna για το νέο της single “Give Me All Your Love” θα έχει πολλά να θυμάται, ακόμα και ένα ρομαντικό φιλί!
Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το video του “Give Me All Your Love” η Madonna στράφηκε προς την Nicki Minaj και της έδωσε ένα ρομαντικό φιλί στα χείλη.

Η ίδια μετέφερε αμέσως το γεγονός στο Twitter γράφοντας : OH MY f'ingggg Gahhhh!!!!! MADONNA jus kissed me!!!!! On the lips!!!!!!! It felt sooooo good. Soooo soft!!!!» ενώ αποκάλυψε ότι το περιστατικό κινηματογραφήθηκε και ίσως να το δούμε και Live, με την Nicki να ανταποδίδει το φιλί!

Σήμερα - 13 Δεκεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...


Γιορτάζουν: Άρης, Δανάη, Ευστράτιος, Λούκας, Λουκία



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1949 : Γεννιέται ο Tom Verlaine, Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος "Television".

1961 : Οι Beatles υπογράφουν με τον μάνατζερ Brian Epstein.

1966 : Ο Jimmy Hendrix ηχογραφεί το "Foxey Lady"

1967 : Γεννιέται ο πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδιστής της R&B σκηνής, Jamie Foxx.

1981 : Γεννιέται στην California των Η.Π.Α., η τραγουδίστρια των Evanescene, Amy Lee.

1989 : Γεννιέται η πολυβραβευμένη με MTV Awards(2009), και υποψήφια για τα φετινά Grammy Awards, Taylor Swift.

1990 : Ξεκινά η μουσική αναπαράσταση του "Peter Pan".


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1943 : Οι Γερμανοί κατακτητές καταστρέφουν τα Καλάβρυτα και εκτελούν και τους 1.101 άνδρες της μαρτυρικής αυτης πόλης.

1959 : Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ο Γ' εκλέγεται πρώτος πρόεδρος της νεοσύστατης Κυπριακής Δημοκρατίας, συγκεντρώνοντας το 66,28% των ψήφων.

1967 : Μετά την αποτυχία του βασιλικού κινήματος για την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος, ο βασιλιας Κωνσταντίνος διαφεύγει με την οικογένεια του στην Ρώμη, όπου ζητάει άσυλο.

2002 : Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανκοινώνει τα 10 νέα μελη που θα ενταχθούν με την διεύρυνση τον Μαϊ του 2004 (Κυπρος, Τσεχία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λεττονία, Λιθουανία, Μάλτα, Σλοβακία, Πολωνία και Σλοβενία).