27 Νοε 2011

Drake: Θα παραμείνει στην κορυφή του US Chart; (Παραμονεύει η Rihanna!)


 O Drake κατάφερε με την κυκλοφορία του νέου του album “Take Care”να βρεθεί κατευθείαν στην κορυφή του US Album Chart, αν και πούλησε λιγότερα αντίτυπα απ` όσα είχαν προβλεφθεί. 
 Το “Take Care” (με συμμετοχές από Lil Wayne, Stevie Wonder, Rihanna) συγκέντρωσε τελικά το ενδιαφέρον 631.000 ακροατών, αν και οι αρχικές προβλέψεις αναφέρονταν σε 675.000 αντίτυπα από την πρώτη εβδόμαδα.
Στην εβδομάδα που διανύουμε όμως, ο Drake θα έχει δυο αρκετά σκληρούς ανταγωνιστές για την κορυφή του Album Chart. Πρώτη και καλύτερη η Rihanna, που με το “Talk That Talk” προβλέπεται ότι θα κλείσει την εβδόμαδα με πωλήσεις λίγο πάνω από 200.000 albums, ενώ και οι Nickelback έχουν τον τρόπο τους να «αγγίζουν» την κορυφή με κάθε τους νέα κυκλοφορία.
Το “Here And Now” κυκλοφορεί εδώ και μια εβδόμαδα, έχοντας ως στόχο να ξεπεράσει τις πωλήσεις του πρώτου επταημέρου του προκατόχου του “Dark Horse” που είχαν αγγίξει τα 326.000 αντίτυπα! Δύσκολος ο δρόμος της κορυφής για τον Drake…

Η απάντηση των Nickelback στους haters!


Mπορεί ένα  rock  συγκρότημα από τον Καναδάνα εμφανιστεί live σε αθλητικό στάδιο τουDetroit;
Λίγο δύσκολο όταν πρόκειται για τους Nickelback, που αυτές τις μέρες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια εκστρατεία φανατικών «εχθρών» τους, που αριθμούν πάνω από 50.000 άτομα και δεν θέλουν να τους δουν live στην πόλη τους! Oι fans των Detroit Lions επιμένουν να υποστηριζουν φανατικά αυτό το αίτημα και να απαιτούν την εμφάνιση κάποιου καλλιτέχνη που να κατάγεται από την πόλη τους (Eminem;).
 Όμως οι Nickelback έχουν τον τρόπο-ή τουλάχιστον ψάχνουν για να βρούν τρόπο- για να δώσουν μια ηχηρή απάντηση και να κλείσουν τα στόματα των haters! Στην «απάντηση» περιλαμβάνονται μια στολήRobocop και ο... Alice Cooper! Δείτε το video!

To WHAT’S UP της COSMOTE στέλνει 80 τυχερούς στη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Ιταλία!


To WHAT’S UP της COSMOTE στέλνει 80 τυχερούς στη sold-out συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Ιταλία!

 
80 τυχεροί που κέρδισαν μέσα από το WHAT’S UP RELOAD IT θα ταξιδέψουν, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο Τορίνο της Ιταλίας για να δουν από κοντά τους θρυλικούς Red Hot Chili Peppers, και να ζήσουν την πιο δυνατή μουσική εμπειρία της ζωής τους σε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες της παγκόσμιας ροκ σκηνής! 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, τέλη Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή των fans στην Ελλάδα να ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το WHAT’S UP Reload It εξασφάλισε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για τη μοναδική αυτή συναυλία για 40 τυχερούς που θα παρακολουθήσουν -παρέα με έναν φίλο ή φίλη τους- live το καταπληκτικό γκρουπ. Επιπλέον, το WHAT’S UP Reload It προσέφερε3.000 ακόμη δωρεάν downloads του νέου άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers, “I’m With You”.

Η περιοδεία του συγκροτήματος στην Ευρώπη σημειώνει τεράστια επιτυχία με τις περισσότερες ημερομηνίες να είναι ήδη sold out! Οι Red Hot Chili Peppers δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στη χώρα μας, αποτελώντας το συναυλιακό απωθημένο κάθε μουσικόφιλου, αλλά στον κόσμο του WHAT’S UP … όλα είναι δυνατά! 

Δείτε αποσπάσματα από την περιοδεία:
http://www.youtube.com/watch?v=q8FNHd7b8bE

Ποιος θα τραγουδήσει με τους Stavento;



Οι Stavento σε συνεργασία με το Internet Explorer ξεκίνησαν έναν ηλεκτρονικό διαγωνισμό με έπαθλο τραγούδι με το συγκρότημα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αναρτήσουν στη σελίδα yoursecretgig.gr ένα βίντεο όπου εμφανίζονται οι ίδιοι να τραγουδούν κομμάτι της επιλογής τους. Η συναυλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά, ενώ η διαδικασία συμμετοχής θα κρατήσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.
Οι Stavento γράφουν στο λογαριασμό τους στο facebook «Αλάνια σας περιμένουμε να ζήσουμε την πιο hot συναυλία. Ποιος είναι αυτός που θα ανέβει στην σκηνή μαζί μας; Και θα πει και ένα τραγούδι;»
Μέχρι το Γενάρη, ας ακούσουμε ξανά το «Θα τα καταφέρω» των Stavento:

Adele: Επιστρέφει δυναμικά


Η νεαρή τραγουδίστρια, μετά την επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα από τις φωνητικές χορδές, πήρε το "ΟΚ" από τους γιατρούς της και αρχές Δεκεμβρίου επιστρέφει στο τραγούδι.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Adele θα επιστρέψει δυναμικά στην σκηνή του Αμερικανικού X-Factor στις 11 Δεκεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί και ο μεγάλος τελικός του γνωστού talent show.

Η πρώτη της εμφάνιση μετά την επέμβαση της, θα γίνει ενώπιον 10000 θεατών, οι οποίοι θα αναμένουν με αγωνία να ακούσουν την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια να τους μαγεύει με την υπέροχη φωνή της.

Σάκης: 'Αισθάνομαι τυχερός, αλλά δεν περνάω καλά'


Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας καλλιτέχνης αρκετά συνειδητοποιημένος και παρακολουθεί τις εξελίξεις στη χώρα του που δεν είναι ευχάριστες. Γι' αυτή την κατάσταση, ο καλλιτέχνης μίλησε και εξέφρασε τη λύπη του.
Η κρίση, κατά το Σάκη, δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και κρίση συνειδητότητας. Μόνο αν καταφέρει ο κάθε ένας ξεχωριστά, αλλά και σε σύνολα, να καταλάβουν τι συμβαίνει, θα λυθούν τα προβλήματα και της χώρας ολόκληρης. Υπάρχουν άνθρωποι που ευημερούν, αλλά είναι μονάδες. Αν το σύνολο δεν ευημερίσει, τότε κανείς δεν προχωρεί μπροστά.

Ένας από τους ανθρώπους που ευημερούν είναι και ο ίδιος και νιώθει τυχερός γι' αυτό, αλλά δεν μπορεί να περνάει καλά, να απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του, όταν οι συνάνθρωποί του δυστυχούν.

Όσο για τους ηγέτες της Ελλάδας, ο Σάκης είπε πως το κακό είναι ότι θα κριθούν από το αποτέλεσμα των πράξεων τους, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων για τους ανθρώπους που ψηφίζει.

Σήμερα - 27 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

 

Γιορτάζου: Δεν υπάρχουν

Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα Αγοραστικής Αποχής


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1967: Οι Beatles κυκλοφορούν το άλμπουμ τους «Magical Mystery Tour»
1942: Γεννιέται ο Jimi Hendrix, κιθαρίστας, τραγουδιστής, συνθέτης, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στην ιστορία της ροκ μουσικής.
1976: Κυκλοφορεί το "Somebody To Love" από τους Queen

 


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1582: Ο θεατρικός συγγραφέας Γουίλιαμ Σαίξπηρ παντρεύεται την ηθοποιό Αν Χάθαγουεϊ.
1895: Ο επιχειρηματίας Άλφρεντ Νόμπελ ανακοινώνει τη θεσμοθέτηση επιστημονικών βραβείων, που θα φέρουν το επώνυμό του. 
1912: Η Αλβανία παρουσιάζει τη νέα σημαία της, τον δικέφαλο αετό σε φόντο κόκκινο. Πρόκειται για την πολεμική σημαία των Βυζαντινών.
1914: Καταστρεπτικός σεισμός στη Λευκάδα με 16 νεκρούς. Ακολούθησε τσουνάμι.