17 Ιουν 2011

Η μεγαλύτερη παράνομη συμφωνία στο χώρο της μουσικής είναι εδώ και λέγεται CARTEL!


Η μεγαλύτερη παράνομη συμφωνία στο χώρο της μουσικής είναι εδώ και λέγεται CARTEL!

Γνωρίστε τους μέσα από τα social networks:
Facebook: Search  Cartel - Music Project

Ι Wanna Know (Like A Base) - το πρώτο τους promo:

Linkin Park: «Ο νέος μας δίσκος θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις»


Οι Linkin Park έχουν ήδη ξεκινήσει δουλειά πάνω στο πέμπτο κατά σειρά album τους, που σύμφωνα με δηλώσεις του τραγουδιστή Chester Bennington, θα προκαλέσει  «πολλές αντιδράσεις και διαφωνίες».
Ο frontman των LP σε συνέντευξη του στο περιοδικό Kerrang! Είπε τα εξής: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε στο νέο μας album εδώ και δυο μήνες. Είμαστε μπροστά από το πρόγραμμα μας και ήδη υπάρχουν μερικά καλά τραγούδια. Σίγουρα λείπει ο θόρυβος, αλλα υπάρχουν ενδιαφέρονται τραγούδια, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις και διαφωνίες. Αυτός είναι ο στόχος μου σαν καλλιτέχνης. Να δημιουργώ προβληματισμούς και αντιδράσεις από το κοινό.»
Την περασμένη Κυριακή οι Linkin Park έπαιξαν ως headliners στο Download Festival της Αγγλίας.

Οι Take That στην κορυφή του UK Album Chart!


Οι Take That κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή του UK Album Chart, αφήνοντας πίσω τους Arctic Monkeys, την Lady Gaga και την Adele!
 Το “Progress” βρέθηκε στο #1 ύστερα από την κυκλοφορία του single “Love Love” που συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας “X-Men: First Class” που βοήθησε τις συνολικές πωλήσεις του album να ξεπεράσουν αυτές του “Suck It And See” των Arctic Monkeys αλλά και του “Born This Way” της Lady Gaga.
To side project του Eminem με τίτλο “Bad Meets Evil” με την συμμετοχή του Royce Da 5”9” βρέθηκε στο #6.  

Οι Coldplay κυκλοφορούν το νέο τους single σε βινύλιο!


Oι Coldplay ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το νέο τους single “Every Teardrop Is A Waterfall” σεβινύλιο 7” στις 27 Ιουνίου.
Αυτή θα είναι και η επίσημη κυκλοφορία του single, που μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μόνο σε digital format. Το “Teardrop…” θα κυκλοφορήσει και σε CD, έχοντας ως b-side το κομμάτι “Major Minus”.
Προς το παρόν οι Coldplay δεν έχουν δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τα νέα τους τραγούδια ή για κάποιο album release μέσα στους επόμενους μήνες. Ας ακούσουμε ένα εντυπωσιακό απόσπασμα από συναυλία τους εδω!

Η Lady Gaga σκηνοθέτησε το video του “Edge Of Glory”


Τελικά η συνεργασία του Joseph Khan με την  Lady Gaga δεν πήγε όπως αναμενόταν. Σύμφωνα με μήνυμα του σκηνοθέτη στο Twitter, το video του “Edge Of Glory” δεν σκηνοθετήθηκε από τον ίδιο αλλά από την Lady Gaga!
 O Khan έγραψε απλά: «Δεν σκηνοθέτησα εγώ το video του “Edge Of Glory” αλλά η Lady Gaga!» Την πληροφορία επιβεβαίωσε μερικώς και η καλλιτεχνική διευθύντρια της Lady Gaga, Laurieanne Gibson,αναφερόμενη σε «μικρές απροσδόκητες ανατροπές στο set των γυρισμάτων».
 Πάντως, το δισκογραφικό label Interscope,  που ανήκει η Gaga, επιβεβαίωσε ως σκηνοθέτη του video την καλλιτεχνική ομάδα Haus Of Gaga.

Ακούστε το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα από τα Mad VMA 2011!


Ακούστε το νέο τραγούδι, που ερμήνευσε η Ελένη Φουρέιρα στα βραβεία Mad 2011.
Τα Mad VMA 2011 φιλοξένησαν στη σκηνή τους την Ελένη Φουρέιρα και τον Ciprian Robu. Το τραγούδι "Παίξε μαζί μου (o eh a)" είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, που ομολογουμένως εντυπωσίασε όσους την παρακολούθησαν.
Η μουσική του τραγουδιού είναι του Ciprian Robu και οι στίχοι της Βίκυς Γεροθοδώρου.
Ακούστε το...
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
www.tralala.gr

Alicia Keys: 'Η συνεργασία με την Adele είναι πολύ πιθανή'


Πριν λίγο καιρό η βρετανή τραγουδίστρια Adele δήλωσε σε μια συνέντευξη της το θαυμασμό της για την αμερικανίδα σουπερ σταρ της r'n'b Alicia Keys.
Συγκριμένα δήλωσε πως θα ήθελε να λάβει μαθήματα φωνητικής από την Alicia Keys και θα έκανε τα πάντα για μια συνεργασία. Τώρα η Alicia Keys απαντά πως και αυτή λατρεύει την Adele, λέγοντας πως είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, πολύ ξεχωριστή με δικό της στυλ. Συμπλήρωσε πως θα ήταν καταπληκτική μια τέτοια συνεργασία και θα παρουσίαζε τεράστιο ενδιαφέρον.

Από τον Παναγιώτη Κεράτσα
www.tralala.gr

Aκούστε το νέο κομμάτι του 50 Cent


Ενώ τον τελευταίο καιρό, ο 50 Cent βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να λυθούν κάποια προβλήματα, σχετικά με το νέο του 5ο δίσκο, “Black Magic”, αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια του, και να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο κομμάτι, το “Outlaw”, στις 16 Ιουνίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στο twitter:” Που να πάρει, θα κυκλοφορήσω το πρώτο μου τραγούδι από το νέο μου album απόψε”. Με έναν ήχο, που θυμίζει το “Lollipop” του Lil Wayne, o 50 τραγουδάει:” You wanna get shot, go ahead run up on my spot/ My lawyers will have me out by 1o’clock”.

Λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του “Outlaw”, o 50 Cent παραπονέθηκε μέσω του twitter για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όσον αφορά την επισημοποίηση της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου από την “Interscope”. “ Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι δεν θα κυκλοφορήσω νέο δίσκο φέτος, εάν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι”.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το τελευταίο album του 50 Cent “Before I self destruct” κυκλοφόρησε το 2009, και έφτασε στο νούμερο 5 του Billboard 200. Εσείς μπορείτε να ακούσετε το “Outlaw” εδώ
Dim lights

Από τον Γιώργο Βαννό

www.tralala.gr

Αντώνης Ρέμος: Νιώθω όπως πριν κάποια χρόνια


Ο "εθνικός" μας τραγουδιστής, όπως τον αποκάλεσε ο Ηλίας Ψινάκης, νιώθει αναγεννημένος και δυνατός επαγγελματικά. Όπως πριν από μερικά χρόνια...
Για τη νέα του "φόρμα" και την επανάκτηση της αυτοπεποίθησης του, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Καφές με την Ελένη". Τώρα έχει κάνει μια "επανεκκίνηση" στον εαυτό του και τη ζωή του, όπως λέει. Θεωρεί τα τραγούδια που του έδωσαν οι συνθέτες για το νέο δίσκο, δώρα που του έδωσαν ξανά ώθηση.

Τώρα νιώθει όπως ένιωθε πριν από κάποια χρόνια: Ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει και να ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια του και να ερωτεύεται, ακόμα.

Sanjuro: «Να την προσέχεις» - remix Onirama & Konstantinos Docta Voulgaris


Το τραγούδι με στίχο και μουσική Sanjuro, που γνωρίσαμε από το YouTube, διασκευάστηκε από το συγκρότημα των “Onirama” με τον Kονσταντίνο Docta Βούλγαρη.
Η πρώτη του παρουσίασή έγινε την Τρίτη 14 Ιουνίου στην εκδήλωση των “Mad music awards 2011” στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το MAD για 8η συνεχή χρονιά με τη χορηγία του VODAFONE CU.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο ολοκληρωμένο CD τουSanjuro που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Ιούλη από την δισκογραφική εταιρεία “Final Touch”.

Κώστας Μαρτάκης - Diana Diez: Sex Indigo


Κυκλοφόρησε το νέο video clip του Κώστα Μαρτάκη, σε συνεργασία με τη Ρωσίδα τραγουδίστρια Diana Diez, με για το τραγούδι "Sex Indigo".
Το video clip γυρίστηκε στην Ουκρανία, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Άλαν Μπαντόεβ.

Το τραγούδι μεταφράστηκε στα Αγγλικά, στα Ισπανικά και στα Ελληνικά και θα περιλαμβάνεται στο νέο δίσκο του Κώστα Μαρτάκη, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

U2: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι μουσικοί


Οι U2 είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι μουσικοί των τελευταίων 12 μηνών.
Ακολουθούν οι Bon Jovi και ο Elton John με δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Οι U2, που βγήκαν πρώτοι στη λίστα και το 2010, είχαν κέρδη 137 εκατομμύρια ευρώ και αυτό οφείλεται κυρίως στην επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία τους, «360», που εδώ και 2 χρόνια έχει βγάλει494 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Bon Jovi είχαν 88 εκατομμύρια ευρώ κέρδη και βγήκαν στη δεύτερη θέση ενώ ο Elton John στη τρίτη θέση με 70 εκατομμύρια.

Η Lady Gaga κατέληξε στη τέταρτη θέση με 63 εκατομμύρια.

Ρουβάς και Κιάμος ξεσήκωσαν το κοινό στα MAD


Δύο εξαιρετικά δημοφιλείς καλλιτέχνες, καταξιωμένοι ο καθένας στο δικό του είδος, βρέθηκαν στα βραβεία MAD, όπου πραγματοποίησαν εκπληκτικές εμφανίσεις κι έκαναν το κοινό να παραληρεί.
Σάκης Ρουβάς και Πάνος Κιάμος τραγούδησαν δύο από τις μεγάλες τους επιτυχίες και αποθεώθηκαν από τους θαυμαστές τους και ιδιαίτερα τις θαυμάστριες τους!

Απολαύστε τους!

Ζέτα: Είναι αστείο, στην εποχή μας, να μιλάμε για σταρ


Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν πετάει στα σύννεφα, λόγω της αναγνώρισης που απολαμβάνει από το κοινό. Ξέρει ότι είναι δύσκολες οι εποχές στην Ελλάδα για σταρ, γι αυτό και η ίδια συνεχίζει να δουλεύει σκληρά.
Δεν αποδέχεται ότι η ίδια επηρεάζει την επιτυχία του Dancing, αφού το θεωρεί ένα show καλοστημένο κι επιτυχημένο. Μέσω αυτού, όμως, γνώρισε την αγάπη του κόσμου για την οποία χαίρεται. Παρ' όλ' αυτά, νιώθει κάπως καταπιεσμένη, όταν την σταματάνε οι άνθρωποι στο δρόμο και τη ρωτούν για θέματα προσωπικά.

Η ίδια δεν νιώθει σταρ και πιστεύει ότι σε μια Ελλάδα που περνά αγωνίες και νιώθει απελπισμένη, τα σταριλίκια δεν περνάνε. Γι αυτό νιώθει προσγειωμένη και προσπαθεί να εργάζεται σκληρά, όπως κάνει από μικρή.

Σήμερα - 17 Ιουνίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1818: Γεννιέται ο συνθέτης Charles Francois Gounod.
1972: Ο Paul McCartney κυκλοφορεί το "Mary Had a Little Lamb."
1980: Οι Led Zeppelin ξεκινάνε την τελευταία της περιοδεία



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1937: Ο καθηγητής πανεπιστημίου Ιωάννης Συκουτρής κατηγορείται ως άθεος για τη μετάφραση του «Συμποσίου» του Πλάτωνα.
1964: Διακόπτεται στο 115ο λεπτό της παράτασης ο αγώνας Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας. Εξαγριωμένοι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο αγώνας είναι στημένος, καταστρέφουν ολοκληρωτικά το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1 (Δομάζος - Νεοφώτιστος)
1974: Γεννιέται ο Μάρκος Παγδατής, κύπριος τενίστας.