10 Μαΐ 2011

Ο πρώην της Adele ζήτησε ποσοστά από τα κέρδη του “19”!


Κάποιες φορές οι stars πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν ευχαριστούν δημοσίως τα άτομα που τους έδωσαν έμπνευση!
Η Adele σε πολλές συνεντεύξεις της ανέφερε τον πρώην φίλο της, χαρακτηρίζοντας τον χωρισμό τουςως την καλύτερη έμπνευση για τα τραγούδια του πρώτου της album “19”. O συγκεκριμένος νεαρός το πήρε στο σοβαρά!
Η Adele εξήγησε: «Για περισσότερη από μια εβδομάδα με έπαιρνε τηλέφωνο και μου ζητούσε ποσοστό από τις εισπράξεις του album. Ήταν απόλυτα σοβαρός γι` αυτό. Το σίγουρο ήταν ότι  έκανε την ζωή μου να μοιάζει με κόλαση, από την οποία κατάφερα και βγήκα μόνη μου, γράφοντας τραγούδια.»
 Στ`αλήθεια μπορείς να χωρίσεις μια γυναίκα και μετά να της ζητήσεις ποσοστά; H Αdele μέσα από την συνέντευξη της στην εφημερίδα The Sun, συμπλήρωσε: «Νόμιζε πως πραγματικά του άνηκε μερίδιο από την δημιουργική διαδικασία των τραγουδιών, απλά επειδή μου φέρθηκε σαν καθίκι! Τον ευχαριστώ για ένα και μόνο λόγο, γιατί με έκανε ενήλικα και χάρη σε κείνον μπήκα σε ένα νέο δρόμο στην ζωη μου.»
Να ευχηθούμε περισσότερους...χωρισμούς για την Adele; Θέλουμε περισσότερα τραγούδια σαν αυτό!

Τον Σεπτέμβριο η αποφυλάκιση του rapper T.I


Η ζωή είναι λίγο άδική για ορισμένους celebrities, που δεν έχουν την τύχη της Lindsay Lohan και πηγαίνουν όντως στην φυλακή για να εκτίσουν μια ολοκληρωμένη ποινή, με αφορμή κάποιαπαράβαση του νόμου που διέπραξαν.
Ο T.Ι όπως και ο Lil Wayne παλαιότερα, ήταν ένας από αυτούς τους «άτυχους» καθώς από τις αρχές Δεκεμβρίου βρίσκεται στην ομοσπονδιακή φυλακή του Arkansas, εκτίοντας ποινή φυλάκισης 11 μηνών, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με online δημοσίευση του Rap Radar και του website της ένωσης ομοσπονδιακών φυλακών της Αμερικής, ο T.I θα αποφυλακιστεί κανονικά τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Όσο για το πρόσφατο album του, “No Mercy” που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όσο εκείνος βρισκόταν στην φυλακή, έχει πουλήσει περισσότερα από 500.000 αντίτυπα.
Ο T.I είχε ευχαριστήσει τους fans του, γράφοντας ένα γράμμα: «Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα θα με δείτε ξανά. Σημασία έχει να μείνω εδώ και να βάλω επιτέλους μυαλό. Σίγουρά θα είμαι καλύτερος άνθρωπος όταν επιτέλους αποφυλακιστώ.» Για το καλό σου man…

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Pitbull



Ο γνωστός λατινοαμερικανός τραγουδιστής Pitbull κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες το νέο του δίσκο με τίτλο Planet Pit.
Τώρα κυκλοφορεί το νέο βίντεο κλιπ του ήδη επιτυχημένου τραγουδιού του Give Me Everything. Το δυναμικό τραγούδι βρίσκεται στο τοπ 5 του αμερικανικού chart.

Δείτε το εδώ...

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Rihanna


H αμερικανίδα τραγουδίστρια Rihanna συνεχίζει την προώθηση του νέου της δίσκου LOUD.
Τώρα κυκλοφορεί το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι California King Bed και σε λίγες εβδομάδες αναμένεται ακόμα ένα βίντεο της για το τραγούδι Man Down.
Δείτε εδώ το νέο βίντεο...

Πρόταση για συμμετοχή σε ερωτική ταινία στην Pippa Middleton!


Ένα από τα μέλη της οικογένειας Middleton, που έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας, κατά την διάρκεια του Βασιλικού Γάμου, ήταν η πανέμορφη αδελφή της Kate, Pippa Middleton!
Ύστερα από την διαρροή κάποιων φωτογραφιών την περασμένη εβδομάδα, που απεικόνιζαν την Pippa σε στιγμές «άγριου» party, η εταιρεία Vivid Entertainment, που ειδικεύεται στην «ενήλικη» ψυχαγωγία, προσέφερε στην Pippa Middleton το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστεί σε μια μόνο σκηνή της νέας τους ερωτικής ταινίας!


Μαρία Αναματερού: Όπου αγαπάς και όπου γης


Ένα μαγευτικό ταξίδι που ενώνει μικρές μουσικές πατρίδες, απ’ τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ως την Αρμενία και τη Σερβία αποτελεί ο πρώτος προσωπικός δίσκος «Όπου αγαπάς και όπου γης» της Μαρίας Αναματερού από την Απείρανθο της Νάξου, που κυκλοφορεί από τη Lyra.
Η παράδοση αποδίδεται με μια φρέσκια ματιά, που προσεγγίζει το σύγχρονο έντεχνο τραγούδι και η εκτέλεση, όπως και η διασκευή των τραγουδιών των άλλων χωρών, δε στερείται σεβασμού, τόλμης και χρωμάτων. Όπως σημειώνεται και στο εισαγωγικό σημείωμα του δίσκου: «στης μουσικής το χάρτη δεν υπάρχουν σύνορα… καθώς η μούσα τραγουδά προς τιμήν της οικουμένης».

Παρών στο δίσκο αυτό και ο ποιητικός λόγος. Πρόζες, μικρά ποιητικά κείμενα και λαογραφικές επισημάνσεις της δημιουργού, συνοδεύουν τα τραγούδια, καθιστώντας το άλμπουμ μικρό λεύκωμα.

Στο πρώτο αυτό προσωπικό άλμπουμ της, η Μαρία Αναματερού καταθέτει το ταλέντο και την ψυχή της και σε προσωπικές της συνθέσεις, καθώς και σε ιδιαίτερες μουσικές προσεγγίσεις της στην τέχνη και στην παράδοση.

Την ενορχήστρωση και τη διασκευή των κομματιών υπογράφει ο Πάτμιος Θεολόγος Μιχελλής -πανεπιστημιακός καθηγητής και δάσκαλος παραδοσιακού βιολιού- ο οποίος με αρτιότητα, ταλέντο αλλά και αγάπη για αυτό που κάνει, έδωσε στο δίσκο το δικό του φως.

Το δίσκο πλαισίωσαν αξιόλογοι μουσικοί, φίλοι πάνω απ’ όλα: Θεολόγος Μιχελλής (βιολί, λαούτο), Haig Yazdjian (ούτι), Σωκράτης Σινόπουλος (πολίτικη λύρα), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, λαύτα), Βασίλης Σμάνης (λαούτο), Γιώργος Μακρής (γκάιντα, νέι), Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο), Γιάννης Μουτσάκης (κρουστά), Γιάννης Ανδριανόπουλος (κλασική κιθάρα), Δημήτρης Βαρελόπουλος (λαούτο), Βαγγέλης Καραπέτρος (κιθάρα), Νίκος Παπαϊωάνου (τσέλο), Μάκης Ζωγραφίδης (κοντραμπάσο), Γιώργος Κοντογιάννης (κρητική λύρα), Στέλλα Βαλάσση (σαντούρι), Γιώργος Ζωγράφος (ακορντεόν), Νίκος Φόρτσας (νέι), Δημήτρης Κορδάς (ούτι), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Γιάννης Μαύρος (κλαρίνο), Πασχάλης Καρβουνάρης (τρομπέτα), Σταμάτης Πασόπουλος (μπαγιάν), Στράτος Πασόπουλος (καβάλ), Στάθης Παρασκευόπουλος (νταούλι), Νίκος Μαγνήσαλης (ταμπούρο).




Βιογραφικό
Η Μαρία Αναματερού από την Απείρανθο της Νάξου, μετά την αποφοίτησή της από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών και το Ωδείο «Αναγέννηση» με σπουδές ανώτερων θεωρητικών- πιάνου καθώς και πτυχιούχος σύγχρονου και ελαφρού τραγουδιού, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της μουσικής, στο πλευρό του Λουδοβίκου των Ανωγείων, έχοντας ήδη καταγράψει συμμετοχές σε μείζονος σημασίας διοργανώσεις (Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Μικρή Επίδαυρος, Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής) και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες δισκογραφικές της συνεργασίες, με το Λουδοβίκο των Ανωγείων (Γκρεμό δεν έχουν τα πουλιά), τον Δημήτρη Καρρά (Αστιβή) και τον Φίλιππο Πλιάτσικα (Τα κρυμμένα). Τον Μάιο κυκλοφορεί από τη Lyra ο πρώτος προσωπικός της δίσκος σε ενορχήστρωση Θεολόγου Μιχελλή, με διασκευές παραδοσιακών και ξένων κομματιών καθώς και 3 δικές της συνθέσεις με τίτλο «Όπου αγαπάς και όπου γης».

Ο George Clooney έγινε 50 ετών! Μήπως είναι ο πιο cool ηθοποιός στον πλανήτη;


Ένας από τους πιο αυθεντικούς stars της μεγάλης οθόνης, ο George Clooney, έγινε σήμερα 50 ετών!
Ο George έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική το 1978, με ένα μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά “Centennial”.

Σήμερα - 10 Mαΐου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Σίμωνας, Σίμων, Σίμος, Σιμώνα, Σιμόνα



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1905: Γεννιέται ο Μάρκος Βαμβακάρης, ρεμπέτης, από τους ακρογωνιαίους λίθους της λαϊκής μουσικής.
1954: Ο Μπιλ Χάλεϊ και το συγκρότημά του Comets κυκλοφορούν το τραγούδι «Rock Around the Clock», που από πολλούς θεωρείται η ληξιαρχική πράξη γέννησης του Rock n Roll.
1960: Γεννιέται ο Μπόνο Βοξ ή Μπόνο, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Πολ Ντέιβιντ Χιούζον, ιρλανδός τραγουδιστής των U2.
1974: Ο Eric Clapton ηχογραφά το "I Shot the Sheriff."

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1503: Ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακαλύπτει τα νησιά Κέιμαν στην Καραϊβική -παράδεισο, σήμερα, των υπεράκτιων εταιρειών- και τα ονομάζει Λας Τορτούγας, εξαιτίας των πολλών θαλάσσιων χελωνών που βλέπει.
1925: Η Κύπρος ανακηρύσσεται από την Αγγλία αποικία του Βρετανικού Στέμματος.
1940: Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία εισβάλλει στο Βέλγιο, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.
1981: Ο Φρανσουά Μιτεράν γίνεται ο πρώτος σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας.

Ορφέας Περίδης και Human Touch στο Θέατρο Ριάλτο


Ο Ορφέας Περίδης ένας από τους πιο αγαπημένους σύγχρονους τραγουδοποιούς της Ελλάδας, συναντά τους Σταύρο Λάντσια, Γιώτη Κιουρτσόγλου και David Lynch, κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες και ιδρυτές του θρυλικού συγκροτήματος Human Touch.
Με γνωστά τραγούδια, αγαπημένες μελωδίες αλλά και νέο υλικό ο Ορφέας Περίδης επιστρέφει στο θέατρο Ριάλτο και συναντάται σε πιο funky ρυθμούς με τους Human Touch.
Ο Ορφέας Περίδης γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Σπούδασε μουσική σε διάφορα ωδεία και πήρε πτυχίο Αρμονίας και κλασικής κιθάρας.Δίδαξε κλασική κιθάρα σε ωδεία και το 1986 αρχίσε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια.
Έχει γράψει μουσική για τα θέατρα: «Αγγέλα» του Γιώργου Σεβαστίκογλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη και «Ο πειρασμός» του Γρηγόρη Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη.

To 1989 συμμετέχει για πρώτη φορά στην δισκογραφία στο δίσκο του Νίκου Παπάζογλου «Σύνεργα» με τρία τραγούδια ("Μάτια μου", "Φεύγω", "Θάνατο θέλω τραγικό") που έκαναν αίσθηση.
Το 1991 παίρνει το τέταρτο βραβείο στους Αγώνες τραγουδιού της Καλαμάτας με το τραγούδι "Ο Ρομπέν των καμένων δασών".
Το 1993 εκδίδει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Αχ ψυχή μου φαντασμένη» ο οποίος ξεπερνάει τις 30.000 πωλήσεις και γίνεται χρυσός που περιλαμβάνει τα πολύ γνωστά "Φωτοβολίδα", "Ζηλεύει η νύχτα".
Το 1996 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Καλή σου μέρα αν ξυπνάς» και σύντομα γίνεται και αυτός χρυσός, από τον οποίο ξεχωρίζει το "Αχ να σε δω" και το "Κάτι μου κρύβεις".
Το 1998 ο Ορφέας Περίδης συνεργάστηκε με το Μανώλη Λιδάκη στο δίσκο του τελευταίου «Ο ήλιος του Γενάρη", σύντομα και αυτός ο δίσκος έγινε χρυσός ξεχωρίζοντας τα τραγούδια "Τα Μέγαρα"», και "Ο Μικρός μου Αδερφός".

Το 1999: κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος του με τίτλο «Για πού το βαλες καρδιά μου». Τη μουσική υπογράφει ο Ορφέας και τους στίχους ο ίδιος, ο Θοδωρής Γκόνης, ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος και η Νατάσα Μεσσήνη από τον οποίον ξεχώρισαν το ομώνυμο του δίσκου και το Υλαγιαλή.
Το 2001 κυκλοφόρησε ένα δίσκο με αποκλειστικά παιδικά τραγούδια με τίτλο «Στο πρώτο πρώτο πέταγμα» , μελοποίηση της παιδικής ποίησης του Νίκου Κανάκη.
Το 2003 κυκλοφορεί ο πέμπτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Τι θα πει ζωή» θεωρείται ο πιο καλοδουλεμένος δίσκος που έχει ολοκληρώσει, σε μια περίοδο ωριμότητας.
Το 2004 κυκλοφορεί το δίσκο «Απ' το παράθυρο κοιτώ», στο οποίο συνεργάζεται με δύο από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της Ελληνικής μουσικής σκηνής: Τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Σωκράτη Μάλαμα.
Το 2007 κυκλοφόρησε ο δίσκος του «Κάποιον αγαπάει ακόμα».
Οι συνεργασίες του σε δίσκους του Μανώλη Ρασούλη και του Πέτρου Βαγιόπουλου μας χάρισαν τραγούδια που αγαπήθηκαν απ' το ευρύ κοινό όπως το "Βαλς σαν βάλσαμο" και "Τα ρώσικα σου μάτια".
Το 2011 κυκλοφορεί ο τελευταίος του δίσκος «Ονειροπόλων Μόχθοι»

Οι Human Touch, μετά από δώδεκα χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σ’ ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντας τον εικόνες και συναισθήματα.
Οι Human Touch έχουν παίξει στα περισσότερα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό… και ξέρουν να το μοιραστούν. Οι Human Touch όντως είναι ένα “ανθρώπινο άγγιγμα”.

Θέατρο Ριάλτο, Παρασκευή 20 Μαϊου, ώρα 20.30
Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλέφωνο 77 77 77 45
Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: www.rialto.com.cy

Μαρία Σολωμού: Η ηλικία κάθε ανθρώπου είναι τηλεοπτική


Η γνωστή ηθοποιός δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζαμε το λόγο. Τώρα ήρθε η στιγμή για τη Μαρία να το αποκαλύψει μέσα από τη συνέντευξη της στο περιοδικό Glam.
Η ηθοποιός λέει πως κατάλαβε ότι δεν πρέπει να λέει την ηλικία της, από τον καιρό που σπούδαζε υποκριτική στη σχολή. Πιστεύει πως αν αποκαλύψει την ηλικία της, μπορεί να χάσει επαγγελματικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, αν κάποιος τη θεωρήσει μικρή για να παίξει το ρόλο μιας μητέρας, δεν θα της δώσει την ευκαρία, αν και στην πραγματική της ζωή, η Μαρία είναι μητέρα. Γι αυτό πιστεύει πως η ηλικία κάθε ανθρώπου είναι τηλεοπτική.

Σε μια άλλη εξέλιξη, φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν τη Μαρία Σολωμού να ετοιμάζει συνεργασία με το σύντροφο της, Πάνο Μουζουράκη. Η ίδια τις διαψεύδει, λέγοντας πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Πάνο μουσικά. Σε ερώτηση αν νιώθει παράφωνη και γι αυτό δεν θα κάνει το μουσικό βήμα, η ηθοποιός απάντησε πως δεν είναι παράφωνη, ενώ έχει προοπτικές στο τραγούδι, αν, βέβαια, δουλέψει πολύ με τη φωνή της.

Σάκης Ρουβάς: Η κρίση είναι μέρος ενός φυσικού κύκλου


Ως κάτι φυσιολογικό στην πορεία της ζωής, αντιμετωπίζει ο Σάκης Ρουβάς την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα. Ο Έλληνας star δεν δείχνει να φοβάται την κατάσταση, και ελπίζει σε καλύτερες μέρες για όλους.
"Δεν φοβάμαι γιατί ξέρω ότι η κρίση είναι μέρος ενός φυσικού κύκλου, του οποίου την πορεία εμείς καθορίζουμε.", ήταν τα ακριβή λόγια του Σάκη. Συνέχισε την αναφορά του, στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Down Town, λέγοντας πως τώρα βρισκόμαστε στην κάτω πλευρά αυτού του φυσικού κύκλου, παρ' όλ' αυτά, μπορούμε να δούμε και την πάνω πλευρά.
Πρέπει, όμως, όσο είμαστε κάτω, "να βρούμε την αλήθεια μας, να αξιολογήσουμε ό,τι πραγματικά αξίζει και να βρούμε τη δύναμη να βγούμε καθαροί, να βρούμε μια σταθερή βάση να συνεχίσουμε. Και θα έχουμε πάρει ένα πολύτιμο μάθημα."

Λούκας Γιώρκας: Πιστεύει πολύ στο Θεό


Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision πιστεύει πολύ στη βοήθεια του Θεού για διάκριση στο διαγωνισμό και μεταφέρει μαζί του στη Γερμανία δύο πολύτιμα γούρια, τα οποία πιστεύει ότι θα τον βοηθήσουν κι αυτά με τη σειρά τους.
Ο Λούκας ζήτησε να πάει μαζί του στη Γερμανία, εκ μέρους της οικογένειας του, μόνον ο αδερφός του ο Χριστόφορος. Δεν ήθελε ολόκληρη την οικογένεια του εκεί, έτσι οι υπόλοιποι θα μαζευτούν στο σπίτι τους, εδώ στην Κύπρο, για να γιορτάσουν τη βραδιά του ημιτελικού, όπως δήλωσαν στην Espresso.

Άλλωστε, η μητέρα του ομολόγησε το δεύτερο γούρι του γιου της, που ελπίζουν ότι θα του φέρει καλή τύχη και δύναμη. Πρόκειται για ένα σταυρουδάκι που του χάρισε η ίδια για να τον φυλάει ο Θεός, καθώς ο Λούκας πιστεύει πολύ σ' Αυτόν.