21 Σεπ 2011

Ταινία για τους N.W.A!


Λέγονταν N.W.A (Niggaz With Attitude)  ξεκίνησαν την «δράση» τους στα early 80s και σύντομα έγιναν ένα συγκρότημα-ορόσημο για την hip hop μουσική.
 Η πορεία του συγκροτήματος των Eazy E (R.I.P) Dr Dre, Ice Cube είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί και στον κινηματογράφο, καθώς ο σκηνοθέτης John Singleton έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον. Ο Singleton, που έχει σκηνοθετήσει και τα “Four Brothers”, “Boyz In Da Hood”, “Fast 2 Furious” εξετάζει αρκετές σεναριακές ιδέες αυτή την εποχή, αλλά η ιστορία των N.W.A είναι πρώτη στην λίστα του.
Είπε: « Δεν μπορώ να μιλήσω πρόωρα για οτιδήποτε ετοιμάζω, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ice Cube κι εγώ μιλάμε για την ιστορία των NWA.» Σύντομα στις οθόνες μας...
Ας θυμηθούμε λίγο τους N.W.A...

Όλες οι υποψηφιότητες των 2011 MTV Europe Music Awards!


H LADY GAGA ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ 
ΣΤΑ 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ KATY PERRY, BRUNO MARS, ADELE, JUSTIN BIEBER 
ΚΑΙ THIRTY SECONDS TO MARS

ΟΙ FOO FIGHTERS, JENNIFER LOPEZ, JESSIE J, COLDPLAY, BEYONCE, EMINEM, 
RED HOT CHILI PEPPERS ΚΑΙ KANYE WEST ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

2011 MTV EMA: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ MOΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ HOT ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η 18Η ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ MTV EMA ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ODYSSEY ARENA ΤΟΥ BELFAST, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
ΣΤΙΣ 22:00 ΜΟΝΟ ΣΤΟ MTV

Το MTV ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα 2011 MTV EMA με τη Lady Gaga να κυριαρχεί διεκδικώντας βραβεία σε έξι κατηγορίες και τους Katy Perry και Bruno Mars να την ακολουθούν στενά με τέσσερις υποψηφιότητες. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, που σημείωσε φέτος τις περισσότερες πωλήσεις, αλλά και οι Justin Bieber και Thirty Seconds To Mars συγκέντρωσαν φέτος από 3 υποψηφιότητες.

Η 18η ετήσια απονομή των MTV EMA θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο, την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Odyssey Arena του Belfast, μόνο στο MTV.

Οι χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι η Dell, η Replay, η Hyundai και η Swatch.

Οι βασίλισσες της pop - Lady Gaga και Katy Perry - θα «μονομαχήσουν» στα φετινά EMA σε τέσσερις κατηγορίες: Best Live, Best Pop, Best Female αλλά και στην κατηγορία Best Song, στην οποία η Perry είναι υποψήφια με το hit της «Firework» και η Gaga με το «Born This Way». Η Lady Gaga είναι επίσης υποψήφια για το βραβείο Best Video με το ίδιο τραγούδι καθώς και για το Biggest Fans. Ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός Bruno Mars διεκδικεί τέσσερα πολυπόθητα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των Best New, Best Male, Best Push και Best Song για το κομμάτι «Grenade». Η Adele συγκέντρωσε υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best Female, Best Song και Best Video με την επιτυχία της «Rolling In The Deep». Ο Justin Bieber θα διεκδικήσει το βραβείο στις κατηγορίες Best Pop, Best Male και Biggest Fans. Οι Thirty Seconds To Mars είναι υποψήφιοι για τα βραβεία Best Alternative, Best World Stage και Biggest Fans.

Όπως πάντα, τα MTV Europe Music Awards περιλαμβάνουν υποψηφιότητες από όλα τα είδη της μουσικής, αναγνωρίζοντας τους παγκόσμιους super stars και τους πιο hot καλλιτέχνες της χρονιάς. Οι Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyonce, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa και Kings of Leon είναι υποψήφιοι σε 2 κατηγορίες βραβείων EMA.

Νέα κατηγορία για τα 2011 MTV EMA αποτελεί το βραβείο Biggest Fans με το οποίο θα τιμηθεί το πιο παθιασμένο fan club για έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Ξεκινώντας από την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου,οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίζουν για τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στο www.mtvema.com. Όσο περισσότερο οι fans ασχολούνται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας των EMA με τις περισσότερες απόψεις και τα σχόλια τους, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσει ο star που θα επιλέξουν.

Τέλος, νέα κατηγορία για φέτος είναι η κατηγορία World Wide Act, η οποία γιορτάζει την διαφορετικότητα, αλλά και το εύρος της μουσικής παγκοσμίως. Το MTV παρουσιάζει και προτείνει ως υποψηφιότητες σε αυτή την κατηγορία τους πιο εκλεκτούς καλλιτέχνες από όλες τις γωνιές του κόσμου.

Από 19 Σεπτεμβρίου και για 4 εβδομάδες το ευρωπαϊκό κοινό του MTV θα ψηφίζει για τον αγαπημένο καλλιτέχνη/συγκρότημα της χώρας του. Για παράδειγμα στην Ελλάδα ψηφίζουμε για να αναδείξουμε το Best Greek Act. Υποψήφιοι είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Κόκκινα Χαλιά, Mark Angelo & Shaya, Mέλιsses, Πάνος Μουζουράκης & Κωστής Μαραβέγιας, Ονιράμα.
Οι νικητές της κάθε χώρας που θα προκύψουν από την ψηφοφορία θα διαγωνιστούν για τον ευρωπαϊκό τίτλο. Ο νικητής του ευρωπαϊκού τίτλου θα ανακοινωθεί την εβδομάδα 24 Οκτωβρίου και θα διαγωνιστεί με τους 4 υποψηφίους από: τη Λατινική Αμερική, τη Βόρειααμερική την Ασία & τον Ειρηνικό και την Αφρική/Ινδία/Μέση Ανατολή με σκοπό να κατακτήσουν τον τίτλο World Wide Act. Το όνομα του απόλυτου νικητή της κατηγορίας World Wide Act θα γίνει γνωστό την λαμπερή βραδιά των 2011 EMA στο Belfast.

Ακολουθεί λίστα με τις υποψηφιότητες για τα 2011 MTV Europe Music Awards:


BEST SONG
Adele – «Rolling In The Deep»
Bruno Mars – «Grenade»
Jennifer Lopez ft Pitbull – «On The Floor»
Katy Perry – «Firework»
Lady Gaga – «Born This Way»

BEST LIVE
Coldplay
Foo Fighters
Katy Perry
Lady Gaga
Red Hot Chili Peppers

BEST POP
Britney Spears
Justin Bieber
Katy Perry
Lady Gaga
Rihanna

BEST NEW
Bruno Mars
Far East Movement
Jessie J
LMFAO
Wiz Khalifa

BEST FEMALE 
Adele
Beyonce
Jennifer Lopez
Katy Perry
Lady Gaga

BEST MALE
Bruno Mars
David Guetta
Eminem
Justin Bieber
Kanye West

BEST HIP HOP
Eminem
Lil Wayne
JAY Z & Kanye West
Pitbull
Snoop Dogg

BEST ROCK 
Coldplay
Foo Fighters
Linkin Park
Kings Of Leon
Red Hot Chili Peppers

BEST VIDEO
Adele - «Rolling In The Deep»
Beastie Boys - «Make Some Noise»
Beyonce - «Run The World (Girls)»
Justice - «Civilization»
Lady Gaga - «Born This Way»

BEST ALTERNATIVE 
Arcade Fire
Arctic Monkeys
My Chemical Romance
The Strokes
Thirty Seconds To Mars

BEST WORLD STAGE
Arcade Fire
The Black Eyed Peas
Diddy Dirty Money
Enrique Iglesias
Kings Of Leon
Linkin Park
My Chemical Romance
Ozzy Osborne
Snoop Dogg
Thirty Seconds To Mars

BEST PUSH
Alexis Jordan
Big Time Rush
Bruno Mars
Far East Movement
Jessie J
Katy B
LMFAO
Neon Trees
Theophilus London
Wiz Khalifa

BIGGEST FANS
Justin Bieber
Lady Gaga
Paramore
Selena Gomez
Thirty Seconds To Mars

BEST GREEK ACT
Κόκκινα Χαλιά
Mark Angelo & Shaya
Μέλιsses
Πάνος Μουζουράκης & Κωστής Μαραβέγιας
Ονιράμα


Πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια τηλεθεατών, 640 εκατομμύρια οικογενειών σε όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν την τηλεοπτική βραδιά των 2011 MTV EMA μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο του MTV που περιλαμβάνει περισσότερα από 60 κανάλια. Επιπλέον, τα 2011 MTV EMA θα καλυφθούν από 200 περίπου ψηφιακά μέσα που διαθέτει το MTV σε όλο τον κόσμο. Ο Richard Godfrey και ο Bruce Gillmer είναι οι παραγωγοί των 2011 MTV EMA.

Τα 2010 MTV EMA, που διεξήχθησαν στη Μαδρίτη, σημείωσαν την μεγαλύτερη τηλεθέαση που έγινε ποτέ, αφού τα βραβεία παρακολούθησαν συνολικά 22,2 εκατομμύρια τηλεθεατές από τα κανάλια MTV και VIVA σε όλο τον κόσμο. Η 17η ετήσια απονομή παρουσίασε 61% ετήσια αύξηση στο πολυπόθητο κοινό τηλεθεατών ηλικίας 12 έως 34 ετών και έφτασε σε 72% αύξηση στις ζωντανές μεταδόσεις μέσω on-line πλησιάζοντας περισσότερο από 4,5 εκατομμύρια άτομα.

«Ανάσταση» των Queen μέσα στο 2012;


Ίσως όχι των ίδιων των Queen, γιατί κάποιος, πολύ σημαντικός για το συγκρότημα δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή, αλλά ο drummer Roger Taylor έχει σκοπό να στήσει την απόλυτη tribute μπάντα βασισμένη στα θρυλικά τραγούδια των Queen!
 Το συγκρότημα που θα συνθέσει ο ίδιος ο Taylor θα λάβει μέρος σε μια περιοδεία που θα γίνει το 2012 και θα έχει τίτλο “Queen Extravaganza” όπου θα παρουσιάζονται όλα τα θρυλικά τραγούδια των Queen.
 O ίδιος δήλωσε γι` αυτό το θαρραλέο τόλμημα του: «Η ίδεα προέκυψε όταν είδα την αφίσα ενός συγκρότηματος στο Northfolk. Έπαιζαν δικά μας τραγούδια και εμφανίστηκαν σε ένα συναυλιακό χώρο όπου και εμείς είχαμε κάνει μια από τις πρώτες μας συναυλίες… Υπάρχουν πολλά tribute bands εκεί έξω. Κάποια είναι πολύ καλά, κάποια δεν άκουγονται καθόλου. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι έκει έξω που τραγουδάνε ή παίζουν μουσική στις κρεβατοκάμαρες τους και ο κόσμος αξίζει να τους γνωρίσει. Θέλω να εντοπίσω αυτούς τους ανθρώπους.» δήλωσε ο Roger Taylor στο Rolling Stone.

Τι ετοιμάζουν Στέλιος Ρόκκος-Δήμος Αναστασιάδης ;


Από 23/09 οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες Στέλιος Ρόκκος και Δήμος Αναστασιάδης ενώνουν τις φωνές τους στα Αστέρια Γλυφάδας και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.
Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως και οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν ένα ντουέτο – έκπληξη.
Την μουσική υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος και τους στίχους η Βίκυ Γεροδόθωρου και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Από τον Νίκο Ψωμά !
www.tralala.gr

Όλα όσα έγιναν στο Tour Θετικής ενέργειας στην Αθήνα με ρεπορτάζ, δηλώσεις και φωτογραφικό υλικό!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Σεπτέμβριο γιορτάσαμε την Ημέρα θετικής ενέργειας από την Amita Motion στο Τείχος των Εθνών, στο Οάκα, παρέα με σχεδόν όλους τους καλλιτέχνες που απασχολούν το μουσικό στερέωμα σήμερα και 22.000 κόσμος τουλάχιστον! Αυτό που σίγουρα δεν έλειπε από αυτή τη μαραθώνια βραδιά ήταν η θετική ενέργεια, η οποία ερχόταν από κάθε μεριά του χώρου και αποθέωνε τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν on stage!

WWW.Tralala.gr
Το warm up της βραδιάς ανέλαβαν οι 2 LAMDA, μια μπάντα που μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη, και ζέσταναν το κοινό με το τραγούδι τους "Χαμογέλα" ενώ τη σκυτάλη στην συνέχεια πήραν οι Decibell συνεχίζοντας με το δικό τους ροκ ήχο. Η βραδιά είχε μόλις ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς!
imera_thetikis_energeias_03
Τα Κόκκινα Χαλιά βρέθηκαν στην σκηνή αμέσως για να μεταδώσουν την δική τους θετική ενέργεια τραγουδώντας κομμάτια όπως το "Εμείς" αλλά και το "Σε θέλω απόψε", το οποίο το κοινό υποστήριξε ένθερμα. Το live τους έκλεισε η συνύπαρξη τους στην σκηνή με τους ΝΕΒΜΑ και το "Ημερολόγιο" τους, αλλά και άλλα κομμάτια που τραγούδησαν μαζί, όπως η διασκευή στη "Εμμονή" που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!
imera_thetikis_energeias_07
Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στη σκηνή αμέσως μετά για να απογειώσει το κοινό με την εκρηκτική παρουσία της, αλλά και με αγαπημένα τραγούδια του κόσμου, όπως το "Μια νύχτα μόνο", το "Άσε με" και τα "Σημάδια". Οι χορευτικές της φιγούρες κέρδισαν τις εντυπώσεις, όπως και στα VMA's, καθώς τραγουδούσε το "Παίξε μαζί μου" αλλά και το "Chica Bomb".
imera_thetikis_energeias_14
Ένα φοβερό dance πρόγραμμα ακολούθησε με Mark Angelo, Shaya, OtherView, Vegas και Τάμτα να παρελαύνουν από την σκηνή, ανεβάζοντας την θετική ενέργεια στα ύψη! O Mark Angelo και η Shaya αποτελούν ένα αχτύπητο δύδιμο και αυτό αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά, αφού διασκέδασαν το κόσμο με τα τραγούδια τους, "Far From Everything", "In your eyes", "If only", "Mην σε νοιάζει", αλλά και με διασκευές όπως στο κομμάτι "Only Girl In The World".
imera_thetikis_energeias_26imera_thetikis_energeias_29
Οι OtherView, μοναδικοί όπως πάντα, παρέσυραν το κοινό και απέδειξαν για ακόμα μια φορά, πως η Κρυσταλλία, εκτός από μια πανέμορφη frontwoman, έχει και κρυστάλλινη φωνή. Για ακόμα μια φορά κατάφεραν να αγγίξουν το κοινό με το δικό τους τρόπο και με τα τραγούδια τους που αγαπήθηκαν περισσότερο από όλα αυτό το καλοκαίρι! Αναφέρομαι στο hit του καλοκαιριού "I'm the one", αλλά και παλαιότερα όπως το "La luna" και το "Κάνε με". Ιδιαίτερα εντυπωσιακή στιγμή ήταν όταν όλος ο κόσμος σχημάτισε άπειρες καρδούλες με τα χέρια τους, που είναι σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος!
imera_thetikis_energeias_34
Οι Vegas δημιούργησαν το δικό τους πανικό με τις επιτυχίες τους, το "Φιλί", το "Mad about you", το "Τους Πονάει" και το "Μη σταματάς", αλλά και διασκευές dance κομματιών. Τέλος, η Τάμτα βρέθηκε στη σκηνή για να κάνει ένα άκρως ποπ πρόγραμμα, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες της όπως το "Ζήσε Το Απίστευτο", το "Tonight" και το "Αγάπησε με", αλλά και διασκευές ξένων κομματιών όπως το S&M της Rihanna.
imera_thetikis_energeias_41
imera_thetikis_energeias_46
Οι Stavento, κορυφαίοι στο είδος τους, έχουν την ικανότητα να σε παρασύρουν στον εθιστικό ρυθμό της μουσικής τους και να τραγουδάς μαζί τους σαν να μην υπάρχει αύριο. Ανέβηκαν στην σκηνή και ξεσήκωσαν τα 22.000 αλάνια που βρέθηκαν στο Οάκα, με τραγούδια αποκλειστικά δικά τους, όπως το "Μέσα σου", το "Πριν σε γνωρίσω", το "Όλα καλά θα πάνε" αλλά και παλαιότερα όπως το "Πόσο ακόμα".
imera_thetikis_energeias_49
Οι Professional Sinnerz, οι ENOLA STR8, οι Νέβμα, οι Goin' Through και ο Stan ανέλαβαν να ανεβάσουν την πιο χιπ χοπ διάθεση του κόσμου και να "σας κάνουν να χορεύετε μέχρι το πρωί"!
imera_thetikis_energeias_61
Οι ENOLA STR8, με μια διάθεση "Άκρως ερωτική", μας τραγούδησαν "Δε χάνεις πολλά" με το κόσμο να δείχνει την υποστήριξη και την αγάπη τους στη μπάντα! Ακολούθησαν οι Professional Sinnerz, που μας τραγούδησαν το τελευταίο τους single "Όταν Ξαναπεράσει", αλλά και παλαιότερα λατρεμένα απο το κόσμο τραγούδια, όπως το "Όταν σ'είχα πρωτοδεί", "Θα 'ρθω να σε βρω" και το "Πες Ό,τι Θες". Μαζί με τον Κόμη Χ μας ξεσήκωσαν με τη Nirvana τους, ενώ στη συνέχεια και η X Bannd έδωσε το παρόν τραγουδώντας μας "Όταν ο ήλιος ξαναβγεί".
imera_thetikis_energeias_65
Νέβμα και Goin' Through on stage και τα λόγια είναι περιττά! Ακούσαμε και τραγουδήσαμε μαζί τους κομμάτια όπως "Πόσο μα...ας είσαι", "12 ακριβώς", "Δεν κάνω Διακοπές" και το "Δεν καταλαβαίνω". Η πλήρης αποθέωση ήρθε με την εμφάνιση του Stan στη σκηνή, που τραγούδησε μαζί με το Nivo το "Αν μου φτάναν τα λεφτά", αλλά και το καινούργιο του κομμάτι με τους Νέβμα, "Στο μυαλό μου".
imera_thetikis_energeias_74
Ήρθε και η στιγμή των ρομαντικών της βραδιάς, του Μύρωνα Στρατή και των Onirama! O Μύρωνας Στρατής μας τραγούδησε το νέο του single "Μικρή μου αγάπη" αλλά και άλλα αγαπημένα, όπως "Η σκοτεινή μου πλευρά", οι "180 μοίρες" και εννοείται το "Πάνω από όλα". Onirama vs Μύρωνας Στρατής και μας ταξίδεψαν με την "Ονειροπαγίδα" τους!
imera_thetikis_energeias_89
Οι Οnirama έκλεισαν την βραδιά τραγουδώντας μας "Ο φτωχός", "Εκεί για σένα εγώ" και "Ότι δεν έχεις". Η στιγμή που συγκράτησα από τη βραδιά ήταν η ερμηνεία τους στο κομμάτι "Αυτός" που πραγματικά δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Οάκα και κάπως έτσι τελείωσε και για αυτή τη χρονιά το tour θετικής ενέργειας! Κάθε φέτος και καλύτερα λοιπόν!
imera_thetikis_energeias_90
Ακολουθούν δηλώσεις των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη συναυλία..

Onirama
imera_thetikis_energeias_95Πως πήγαν οι περιοδείες σας το καλοκαίρι παιδιά;
Τα live πήγαν καταπληκτικά! Ήταν ένα από τα πιο ωραία καλοκαίρια για τους Onirama και ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο, που παρά τις δύσκολες αυτές εποχές ήρθε και μας έδειξε την αγάπη του.
Tι σας γεμίζει θετική ενέργεια;
Τα live που κάνει η Amita Motion μαζί με το Mad μας γεμίζει θετική ενέργεια κάθε χρόνο.
Τι μας ετοιμάζετε το χειμώνα παρέα με το Σάκη Ρουβά;
Το χειμώνα θα κάνουμε μια από τις πιο ωραίες συνεργασίες που έχουμε κάνει ποτέ, με το Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό και το περιμένουμε πως και πως! Μαζί μας θα είναι και η Ελένη Φουρέιρα, οπότε μιλάμε για ένα πολύ ποπ και διασκεδαστικό χορευτικό σχήμα.
Μετά το τελευταίο σας single "Εκεί για σένα εγώ", τι μας ετοιμάζετε;
Δισκογραφικά ετοιμάζουμε ένα τραγούδι για την ταινία Νήσος 2, που θα βγει σε ένα περίπου μήνα, και σιγά σιγά αρχίζουμε να ετοιμάζουμε καινούργια πράγματα.

Stan
imera_thetikis_energeias_69Πως ήταν το live σου;
Ήταν μοναδικό! Ευχαριστώ πάρα πολύ το κόσμο που ήρθε εδώ και με τίμησε και νομίζω πως η μέρα θετικής ενέργειας δε θα σταματήσει ποτέ για εμάς τους καλλιτέχνες γιατί παίρνουμε τρομερή ενέργεια από το live.
Εσένα τι σε γεμίζει θετική ενέργεια;
Το κοινό! Νομίζω πως αν δεν υπήρχε αυτό δε θα έφτανε ποτέ η δουλειά μου στα αυτιά τους, καθώς αποδεικνύουν καθημερινά πως όσα προβλήματα κι αν υπάρχουνε στη δισκογραφία ξεπερνιούνται με την αγάπη του κόσμου.
Πως πέρασες το καλοκαίρι σου και τι άλλο να περιμένουμε από σένα άμεσα;
Το καλοκαίρι πέρασε με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, με sold out συναυλίες παντού. Ο κόσμος περνάει πολύ καλά μαζί μας και δε θέλουμε να σταματήσουμε να το κάνουμε, για αυτό και συνεχίζουμε και περνάμε όλοι τέλεια. Επίσης ετοιμάζουμε ένα κομμάτι που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα σε συνεργασία με ένα φίλο μου και θα κυκλοφορήσει και το ολοκληρωμένο μου άλμπουμ από την ΕΜΙ, που θα περιέχει όλη την κοσμοθεωρία της μουσικής μου.

Μύρωνας Στρατής
imera_thetikis_energeias_88Μύρωνα, μόλις κατέβηκες από τη σκηνή, πως ήταν το live σου;
Το live ήταν εξαιρετικό! Βέβαια πριν ανέβουμε στην σκηνή, έσπασε το laptop και δεν είχαμε μετρονόμους και διάφορα πράγματα, αλλά δε πειράζει ήταν πάρα πολύ όμορφα!
Τι σε γεμίζει θετική ενέργεια;
Τα αληθινά χαμόγελα!
Πως πέρασες το καλοκαίρι σου;
Το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ ωραίο! Το περάσαμε στο δρόμο κάνοντας πολλές συναυλίες και τώρα ετοιμαζόμαστε για το χειμώνα. Έχουμε ένα νέο single, το οποίο ονομάζεται "Μικρή μου αγάπη" και στο τέλος του μήνα θα γυρίσουμε και video clip. Για το χειμώνα σε επίπεδο εμφανίσεων ετοιμάζουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο, που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμα.





Stavento
imera_thetikis_energeias_53Πως ήταν το live σας; Είχε ο κόσμος αρκετή θετική ενέργεια να σας δώσει;
Περάσαμε υπέροχα και πραγματικά υπήρχε πολλή θετική ενέργεια και γουστάραμε πάρα πολύ!
Τι σας γεμίζει εσάς θετική ενέργεια;
Μιχάλης: Ο ήλιος, οι συνεργάτες μου και η μουσική!
Κλεοπάτρα: Να ανοίγω τον υπολογιστή μου για να βάλω να ακούσω μουσική!
Πως πέρασε το καλοκαίρι για τους Stavento;
Περάσαμε καταπληκτικά, κάναμε περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα και η εμπειρία και φέτος ήταν πάρα πολύ καλή! Το χειμώνα έχουμε συναυλίες στο εξωτερικό και θα ετοιμάσουμε και το καινούργιο μας άλμπουμ.

Vegas
imera_thetikis_energeias_40Πόση θετική ενέργεια είχε το live σας;
Σίγουρα υπήρχε πολλή θετική ενέργεια, μας ανέβασε και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που αυτός ο τεράστιος χώρος γέμισε με τόσο κόσμο, με χαμόγελα και συμμετείχαν απίστευτα!
Εσάς τι σας γεμίζει θετική ενέργεια;
DjAirth: Σίγουρα θετική ενέργεια σε γεμίζει όλος αυτός ο χαρούμενος κόσμος, που ήρθε σήμερα να ακούσει σχεδόν όλα τα σχήματα και τους καλλιτέχνες της Ελλάδας! Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και να είναι πάντα θετικοί!
Μελίνα: Όταν ξυπνάω το πρωί σκέφτομαι την μέρα που θα ακολουθήσει, πως κάθε μέρα είναι μοναδική και πρέπει να την ζούμε γιατί δε ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί την επόμενη. Κάθε μέρα είναι μια ευλογία!
El Zeraw: Το χαμόγελο ενός μικρού παιδιού.
Πως πέρασε το καλοκαίρι για τους Vegas;
Το καλοκαίρι ήμασταν συνέχεια σε tour, με μια βαλίτσα στο χέρι, κάναμε σχεδόν 70 live και περάσαμε πολύ καλά στα μαγαζιά που παίζαμε! Από το καινούργιο χρόνο θα βγει νέο cd, ωστόσο τα singles θα αρχίσουν να βγαίνουν, με το πρώτο στο τέλος του μήνα!

OtherView
imera_thetikis_energeias_31Δεύτερη φορά στο Amita Motion tour για φέτος παιδιά! Πώς ήταν το live σας;
Την πρώτη φορά βρεθήκαμε στο Ηράκλειο και τώρα στην Αθήνα! Μόνο θετική ενέργεια είχε το live!
Τι σας γεμίζει θετική ενέργεια;
Δημήτρης: Οι καρδούλες που μας κάνει ο κόσμος!
Κρυσταλλία: Οι αντιδράσεις του κόσμου στις συναυλίες μας. Είναι απίστευτη η αντίδρασή τους!
Βασίλης: Μόνο η αγάπη του κόσμου, τίποτα άλλο!
Πως ήταν το καλοκαίρι σας και οι περιοδείες σας και ποια είναι τα άμεσα σχέδια σας;
Το καλοκαίρι το περάσαμε από πόλη σε πόλη και από νησί σε νησί. Γυρίσαμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Το χειμώνα θα είμαστε στο Cosmostage μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο και βγάζουμε μια μπαλάντα ως νέο single μέσα από το δίσκο μας, που ονομάζεται "Μη χαθείς" και θα βγει και video clip. Ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα τα οποία δε μπορούμε να πούμε ακόμα!



Μark Angelo & Shaya
imera_thetikis_energeias_27Πήρατε και δώσατε αρκετή θετική ενέργεια απόψε;
Shaya: Κάθε φορά που ανεβαίνω σε αυτή τη σκηνή, αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα που είναι γιορτή, υπάρχει περισσότερη θετική ενέργεια από όση φανταζόμαστε! Ο κόσμος θέλει να περνάει καλά και να ξεχνάει τα προβλήματά του.
Τι σας γεμίζει θετική ενέργεια;
Μark Angelo: Η επαφή με το κοινό, δηλαδή να ξέρω ότι ο κόσμος περνάει καλά με τα κομμάτια μας και το πρόγραμμά μας.
Shaya: Να τραγουδάω να χορεύω και να περνάω καλά με το κόσμο.
Διακοπές κάνατε φέτος;
Μark Angelo: Όχι πολύ, 3 μέρες.
Shaya: Μια βδομάδα! Το υπόλοιπο καλοκαίρι κάναμε πολλές συναυλίες, περάσαμε καταπληκτικά και γυρίσαμε όλη την Ελλάδα. Κάναμε αυτό που αγαπάμε και αφού ο κόσμος είναι τόσο χαρούμενος το καλοκαίρι, εννοείται πως περνάμε καλά! Τώρα το πρόγραμμα έχει λίγες διακοπές ακόμα, αλλά και το "If only" που είναι το νέο μου single. Την μουσική έχει γράψει ο Μark Angelo και το ρεμίξ έχουν κάνει οι OtherView.

Tάμτα
imera_thetikis_energeias_45Τι σε γεμίζει θετική ενέγεια;
Η θετική σκέψη και οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπάνε.








Ελένη Φουρέιρα
imera_thetikis_energeias_24Πως πέρασες πάνω στη σκηνή Ελένη;
Απίστευτα! 22.000 κόσμος από κάτω! Πως γίνετε να μην περάσεις απίστευτα; Το κοινό είχε τρομερή θετική ενέργεια!
Εσένα τι σε γεμίζει θετική ενέργεια;
Αυτό που έζησα σήμερα! 22.000 άτομα!
Απόψε πρεμιέρα με το Σάκη Ρουβά και την Τάμτα στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να τα προλάβεις όλα!
Θα φύγω μάλλον με το κορμάκι που φοράω και θα πάω έτσι στο αεροδρόμιο! (γέλια)









ΝΕΒΜΑ
imera_thetikis_energeias_22Πως ήταν το live σας παιδιά;
Νομίζω πως κάθε άνθρωπος που ασχολείται με την μουσική, θέλει να το βιώσει έστω μια φορά στη ζωή του, δηλαδή να παίζει μπροστά σε 20.000 κόσμο και το πιο ένθερμο κοινό. Ο θεσμός της θετικής ενέργειας έχει εδραιωθεί και πλέον είναι ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά γεγονότα του καλοκαιριού.
Τι σας γεμίζει θετική ενέργεια;
Αλχημιστής: Αυτό που κάνουμε πάνω στη σκηνή, η μουσική μας, το να γράφουμε στίχους στο χαρτί και να ξεσπάμε σε αυτό.
DJ Rico: Εμένα θετική ενέργεια με γεμίζει η βελτίωση, θέλω να βλέπω τα πράγματα να γίνονται καλύτερα!
Ισορροπιστής: Να βλέπω ότι ο κόπος μου πάνω στη σκηνή έχει ανταπόκριση.
Πως πέρασε το καλοκαίρι σας παρέα με τα Κόκκινα Χαλιά και τους Goin' Through;
Κάναμε ένα πολύ μεγάλο tour σε όλα τα νησιά και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και περάσαμε πάρα πάρα πολύ ωραία!

Κόκκινα Χαλιά
imera_thetikis_energeias_19Πρώτη φορά παίρνετε μέρος σε αυτή την διοργάνωση. Πως ήταν λοιπόν η εμπειρία στο Amita motion tour;
Πάρα πολύ ξεχωριστή! Πραγματικά είναι φοβερό το συναίσθημα μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε!
Τι σας γεμίζει θετική ενέργεια;
Γιώργος: Είμαστε γενικότερα αισιόδοξοι άνθρωποι από την φύση μας, και σαν χαρακτήρες και σαν παιδιά.
Αλέξανδρος: Ένα δυνατό και γερό πρωινό!
Φώτης: Τα πάντα! Είμαι θετικός άνθρωπος εγώ! (γέλια)
Πώς περάσατε το καλοκαίρι στις συναυλίες σας παρέα με τους ΝΕΒΜΑ;
Πάρα πολύ ωραία! Πραγματικά κάναμε πολύ ξεχωριστές συναυλίες, κυρίως φεστιβαλικές συναυλίες, με πολύ κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι για την συνεργασία αυτή γιατί τα παιδιά είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, πολύ καλοί συνεργάτες και φίλοι πάνω από όλα.