29 Απρ 2011

Στην κορυφή των charts η Katy Perry με το "E.T"


Η Katy Perry αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή του Billboard 100 Singles Chart με το “E.T” , ρίχνοντας στην δεύτερη θέση την κολλητή της Rihanna με το “S&M”.
Θα είναι η πέμπτη, μη συνεχόμενη, εβδομάδα που το “E.T” θα χτυπήσει την κορυφή του εν λόγω chart, ενώ στο Billboard 200 Album Chart η Adele επανακτά την κυριαρχία της στο #1 με το album “21”.
Επίσης, η Adele κυκλοφόρησε ένα ακόμα single, το “Turning Tables”, που έκανε ντεμπούτο στοSingles Chart από το #63. Το top 5 του Singes Chart συμπλήρωσαν οι Black Eyed Peas με το “Just Can`t Get Enough” και ο Jeremih με το “Down On Me”.

O Music Awards: Οι Tokio Hotel κέρδισαν το βραβείο "Best Fan Army"


Οι Tokio Hotel κέρδισαν ένα ακόμα MTV βραβείο, αυτή την φορά όχι για την μουσική τους, αλλά για το σκληροπυρηνικό, εκρηκτικό «στρατό» των fans που τους ακολουθούν πιστά σε κάθε τους βήμα, τουςAliens!
Σύμφωνα με τα MTV O Music Awards, τα πρώτα βραβεία που αφορούν την διαδραστικότητα της μουσικής με το Internet και προήλθαν από online ψηφοφορία, οι Tokio Hotel είναι οι νικητές του “Best Fan Army”Award, έχουν δηλαδή τους πιο αφοσιωμένους fans online!
Οι  Aliens  ήταν οι νικητές σε μια κατηγορία που περιείχε τους Beliebers (Justin Bieber), MCRmy (My Chemical Romance), Little Monsters (Lady Gaga), Katy Cats (Katy Perry) και Echelon (30 Seconds To Mars) και τα fan clubs των Rihanna, Wiz Khalifa. Μπράβο σας Tokio Hotel fans! Εδω μια ιστορική "Alien" στιγμή!

O Music Awards: “NSFW Music Video” το Hurricane των 30 Seconds To Mars


Το “Hurricane” των 30 Seconds To Mars είναι ίσως το πιο sexy, «βρώμικο» και σκοτεινό video που έχει προβληθεί την φετινή χρονιά από το MTV.  
 Στην 13λεπτή εκδοχή του "Hurricane", παρακολουθήσαμε γυναίκες να «αγγίζουν» άλλες γυναίκες φορώντας δερμάτινα εσώρουχα, ένα (ημίγυμνο) Jared Leto να «καίει» την οθόνη, αλλά και τουςShannon Leto, Tomo Milisevic  σε ξεχωριστές ιστορίες που συνθέτουν ένα «πονηρό» ερωτικό παιχνίδι ρόλων.
Αναμενόμενο λοιπόν, ήταν για το “Hurricane” να κερδίσει το βραβείο “NSFW Music Video” (Not Suitable For Work) στα MTV O Music Awards.
Σύμφωνα με τον δημιουργό του video, Jared Leto, το “Hurricane” είναι «ένας διαλογισμός πάνω στην βία του έρωτα και στον έρωτα της βίας.»  Ευχαριστούμε τον Jared Leto και τους 30 Seconds To Mars για τα «προχωρημένα» videos που μας έχουν χαρίσει μέχρι τώρα!

Το “Till The World Ends” remix κοντά στην κορυφή των charts!


Μια συνεργασία γεμάτη gλitter και ατελείωτο χορό, ένα remix που θα βάλει φωτιά στα dancefloors, το “Till The World Ends” της Britney Spears μαζί με τις Ke$ha, Nicki Minaj φλερτάρει με την κορυφή τουΒillboard Singles Chart.
 Τα προγνωστικά της μουσικής βιομηχανίας θέλουν το δεύτερο single της Britney Spears να έχει πουλήσει210.000 αντίτυπα μέχρι την επόμενη εβδομάδα φτάνοντας στο #1, όπως άλλωστε συνέβη και με το “S&M” της Rihanna, όταν κυκλοφόρησε το remix όπου συμμετείχε πάλι η Britney!
 Βέβαια η Britney Spears έχει να αντιμετωπίσει τον σκληρό ανταγωνισμό του “E.T” της Katy Perry, που είναι αυτή την στιγμή το #1 single του Billboard, αλλά και των “Rolling In The Deep” της Adele και “Just Can`t Get Enough” των Black Eyed Peas, που βρίσκονται στο #2 και στο #3 αντίστοιχα. 

Ακούστε το νέο τραγούδι του Άγγελου Ανδρεάτου...



Ακούστε το νέο τραγούδι του Άγγελου Ανδρεάτου με τίτλο "Μόλις την πάτησα"
Μουσική: Teo Tzimas
Στίχοι: Θανάσης Γκαραβέλας

Νίκος Οικονομόπουλος, Νίνο και Πάολα καλεσμένοι σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου!


Σήμερα το απόγευμα, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους στην εκπομπή της...

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίνο και η Πάολα, θα εμφανιστούν ζωντανά στο "Αξίζει να το ζεις" με την Τατιάνα Στεφανίδου. Θα μιλήσουν για τη συνεργασία τους στο "Θέα", που ανοίγει στις 29 Απριλίου και θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια-επιτυχίες. Αναμένουμε για να τους απολαύσουμε...
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

www.tralala.gr

Ο Enrique Iglesias και η Shakira οι μεγάλοι νικητες των Billboard Latin Music Awards


Τα μουσικά βραβεία του Billboard για την λατινική μουσική έλαβαν χώρα χθες.
Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν οι Λατίνοι σουπερ σταρ Enrique Iglesias και Shakira, οι οποίο είχαν και τις περισσότερες υποψηφιότητες. Ο Enrique Iglesias από τις εννέα υποψηφιότητες κατάφερε να πάρει μαζί του 6 βραβεία μεταξύ των άλλων το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς και του δίσκου της Χρονιάς. Από την άλλη η Shakira κέρδισε από τις 13 υποψηφιότητες και αυτή 6 βραβεία όπως το βραβείο του τραγούδια με τις μεγαλύτερες ηλεκτρονικές πωλησεις και το βραβείο της πιο δημοφιλούς καλλιτέχνη.
Από τον Παναγιώτη Κεράτσα

www.tralala.gr

Με παπά και με κουμπάρο


Ο Νίκος Βουρλιώτης όρισε με την αγαπημένη του, Όλγα Καρπαθάκη, την ημερομηνία του γάμου τους, αλλά και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και τώρα απομένει να έρθει εκείνη η μέρα!
Δευτέρα 2 Μαΐου, το ζευγάρι θα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό, σύμφωνα με τα  ελλαδικά δημοσιεύματα.

Ο λόγος που επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο Δευτέρα και όχι Σαββατοκυρίακο, είναι ότι θέλουν να διευκολύνουν τους καλεσμένους από τη showbiz, οι οποίοι δεν θα έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις την καθημερινή.

Το νυφικό της μέλλουσας κυρίας Βουρλιώτη θα είναι δαντελένιο, στο σχήμα γοργόνας και θα έχει ουρά. Όλα τα κανόνισε η Όλγα, που άρχισε τις ετοιμασίες για το γάμο τους όσο πιο γρήγορα μπορούσε!

Και μιας και αναφερθήκαμε στον κουμπάρο, το ρόλο αυτό θα τον πάρει ο φίλος του Νίκου Βουρλιώτη, επίσης τραγουδιστής, αλλά και αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος.

Γνωρίστε την Zoë Kravitz!


H 22χρονη Zoë Kravitz αποτελεί την ιδανική απόδειξη του ρητού «Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει», ύστερα από τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις σε κινηματογράφο και τηλεόραση, αλλά και σε μουσικά stages με το συγκρότημα της!
Η Zoë, κόρη του Lenny Kravitz και της ηθοποιού Lisa Bonnet, έχει εμφανιστεί στις ταινίες “The Brave One” του Neil Jordan και “No Reservations” (στο πλευρό των Catherine Zeta-Jones, Jodie Foster) ενώ υποδύθηκε και την εκρηκτική rocker Pearl στην τέταρτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “Californication”.

Σήμερα - 29 Απριλίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ιάσονας, Μαρκής, Μαρκία, Πάτρα, Πατρούλα, Σωσίπατρος, Σωπάτρα
                        Παγκόσμια Ημέρα Χορού


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1967:Ο δίσκος της Aretha Franklin με τίτλο "Respect"κυκλοφορεί.
1980: Οι Black Sabbath ξεκινούν την πρώτη τους περιοδεία με τον Ronnie James Dio ως τραγουδιστή. 
2008: Η  Madonna κυκλοφορεί το album της  "Hard Candy".

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1707: Αποφασίζεται η δημιουργία της Μεγάλης Βρετανίας, με την ένωση Αγγλίας και Σκωτίας.
1913: Ο σουηδός μηχανικός Γκίντιον Σούντμπακ κατασκευάζει και πατεντάρει το φερμουάρ.
1933: Η Έβερτον νικά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-0 και κατακτά το Κύπελλο Αγγλίας. Στον αγώνα οι παίκτες φέρουν για πρώτη φορά νούμερα στις φανέλες τους.
1945:  Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Ο Γερμανικός στρατός στην Ιταλία παραδίνεται άνευ όρων στους Συμμάχους.
2011: Ο Πρίγκιπας William παντρεύεται την αγαπημένη του Kate Middleton, στο Αββαείο του Westminster στο Λονδίνο, σε μια μεγαλόπρεπη τελετή. Ο Βασιλικός γάμος της χρονιάς.

Μ. Χατζηγιάννης: Μια από τα ίδια - Video Clip


Κυκλοφόρησε το νέο video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το τραγούδι "Μια από τα ίδια". Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην Κρήτη και ο Μιχάλης παραχώρησε σχετική συνέντευξη σε περιοδικό, μέσα από την οποία αποκαλύπτει τους παλιούς του δεσμούς με την Κρήτη.
Στη συνέντευξη του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είπε πως τα γυρίσματα διήρκεσαν από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ. Μάλιστα, επειδή η έναρξη της επιστροφής ήταν προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ, τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν να εισέρχονται στο πλοίο από νωρίτερα, έτσι οι εμπλεκόμενοι στο γύρισμα μετακινούνταν συνεχώς ώστε να μην εμποδίζουν την κίνηση των αυτοκινήτων στο πλοίο.

Αποκάλυψε πως λατρεύει τη θάλασσα, ειδικά το βράδυ που ηρεμεί. Η νυχτερινή ηρεμία της θάλασσας, σε συνδυασμό με τον παφλασμό των κυμμάτων και το βραδυνό ταξίδι με το πλοίο τον εμπνέει.

Με την Κρήτη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνδέεται από τα παιδικά του χρόνια και ειδικότερα με την Ελούντα. Ως παιδί, πέρασε δέκα καλοκαίρια στην Ελούντα, όπου βρισκόταν η θεία του, μετά την Τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο. Η μητέρα του τον έστελνε στη θεία του τα καλοκαίρια, μεταξύ 1986-1995, έτσι του δινόταν η ευκαιρία να κάνει φίλους στην Κρήτη, με τους οποίους περνούσε ενέμελες στιγμές.

Παρακολουθείστε το νέο video clip του Μιχάλη!

Τελευταία ενημέρωση: Ολοκληρώθηκε η τελετή του Βασιλικού γάμου


Ο Πρίγκιπας William με την σύζυγό του, πλέον, Πριγκίπισσα Catherine (όπως θα ονομάζεται στο εξής η Kate Middleton), εξήλθαν του Αββαείου και είναι τώρα καθ' οδόν για το Buckingham.
Με τη συνοδεία ιππικού, η μεγαλόπρεπη άμαξα που μεταφέρει τους νεόνυμφους διασχίζει τους δρόμους, έχοντας ως φόντο τις ζητωκραυγές του κοινού που παρέμεινε στη θέση του για να υποδεκτεί το Πριγκιπικό ζεύγος!

Το ΡΙΚ θα 'παρακολουθήσει το χορό τους'


Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike επισκέφθηκαν την Κύπρο, την Τρίτη 26 Απριλίου, ως καλεσμένοι της εκπομπής "Έξω καρδιά", στα πλαίσια της προώθησης του Watch my dance.
Έτσι κι αλλιώς, όλο αυτό τον καιρό, οι δύο εκπρόσωποι μας στη Eurovision έκαναν τις πρόβες τους για τον ημιτελικό στο studio της ΕΡΤ, ενώ το Σάββατο 30 Απριλίου αναχωρούν για τη Γερμανία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, τώρα, ο Λούκας Γιώρκας δεν θα χορέψει στη σκηνή το ζεϊμπέκικο, καθώς ο ίδιος νιώθει ανασφαλής, σχετικά με αυτό. Έτσι, γίνονται σκέψεις, το μέρος του χορού να εκτελεστεί από επαγγελματία χορευτή.