12 Νοε 2012

Νέο άλμπουμ από τους Nine Inch Nails

Νέα μουσική από τους Nine Inch Nails βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με δηλώσεις του ιθύνοντος νου τους, Trent Reznor στο Rolling Stone.

Την επόμενη εβδομάδα ο ίδιος Reznor και οι συνεργάτες του στους How To Destroy Angels θα κυκλοφορήσουν το EP 'An Omen', ενώ αναμένεται και πλήρες άλμπουμ στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

‘Bel Air’: Το νέο video της Lana Del Rey


To video για το νέο της κομμάτι έκανε διαθέσιμο η Lana Del Rey. Το ‘Bel Air’ περιλαμβάνεται στη συλλογή ‘Born To Die – The Paradise Edition’, η οποία κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.
Το video συνοδεύει και μήνυμα που αναφέρει ότι η Del Rey θα δουλεύει σε μια ταινία το 2013: “I lost my reputation, I forgot my truth. But I have my beauty and I have my youth. 'TROPICO' the film, coming next year.”

Ακολουθεί το track list της συλλογής:

'Ride'
'Pussy'
'American'
'Gods & Monsters'
'Body Electric'
'Blue Velvet'
'Bel Air'
'Yayo'
'Paradise'
'Tropico'
'Super Cannes'
'Surf Noir'
'Dope Cinema'
'Nasty'
http://www.avopolis.gr/international-news/43593-bel-air-video-lana-del-rey

Psy: Το πρώτο του EMA!


   Αποκάλυψη ο Psy!   
O Psy ήταν απλά η αποκάλυψη της βραδιάς! Το "Gagnam Style" ακούστηκε δυνατά, ακούστηκε παντού, μέχρι και η παρουσιάστρια μας, Heidi Klum έδωσε την δική της εκδοχή, αλλά επίσης κέρδισε και το πρώτο του EMA, στην κατηγορία "Best Song". Δείτε ξανά όλους τους νικητές των 2012 ΜΤV EMA εδώ!

Photos: Οι νικητές των 2012 MTV EMA παραλαμβάνουν τα βραβεία τους!


   Όλοι τους ήταν νικητές!   
Taylor Swift, Carly Rae Jepsen, Justin Bieber, Lana Del Rey ήταν μόνο μερικοί από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς των 2012 MTV EMA! Ξαναζήστε τις απονομές των βραβείων μέσα από αυτή την εκπληκτική συλλογή φωτογραφιών εδώ!

Reminder: Oι O Children αύριο στο Κύτταρο

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012
Κύτταρο Live Club (Ηπείρου 48 και Αχαρνών)

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, ένα από τα πιο φρέσκα Αγγλικά συγκροτήματα θα ανέβει στη σκηνή του Κύτταρο Live Club! Ο λόγος για τους O. Children, που με την επιβλητική φωνή και παρουσία του πανύψηλου μαύρου τραγουδιστή τους Tobias O'Kandi και τις έντονες αναφορές στο Post Punk των 80's, έχουν χαρακτηριστεί σαν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα συγκροτήματα της Λονδρέζικης indie / new wave σκηνής.
Εισιτήρια προπωλούνται προς 18 ευρώ στο DarkCell Record Store (Θεμιστοκλέους 84, Εξάρχεια), στοwww.ticketarena.gr προς 18€ + booking fee ενώ την ημέρα της 
συναυλίας στο ταμείο του Κυττάρου θα πωλούνται προς 20 ευρώ.

Support Bands:
WE CAME FROM WATERS
Οι We Came From Waters είναι ένα indiependent/new wave συγκρότημα με βάση την Φλώρινα. Ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2011, και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP "Famous Quotes" τον Μάιο της ίδιας χρονιάς. Τον Οκτώβριο προσεγγίζονται από την AFMusic και κυκλοφορούν το 2012 το πρώτο τους full length με τίτλο "UnFamous Quotes", η ηχογράφηση του οποίου έγινε στο live studio της Πτολεμαΐδας από τον Σταύρο Κερμενιώτη (Τα ρόδα της ερήμου) . Έχουνε στο ενεργητικό τους αρκετά live σε διάφορες εγχώριες πόλεις μεταξύ των οποίων στην Αθήνα στο six d.o.g.s., 7sins και στην Κέρκυρα στο Ionian Festival.

VANCOUVER
Οι Vancouver είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα. Ξεκίνησε πρόβες με αυτό το σχήμα και αυτή τη μουσική κατεύθυνση το Νοέμβριο του 2011,αν και τα μέλη του είχαν συναντηθεί σε διάφορα σχήματα στο παρελθόν. To φάσμα των ήχων εκτείνεται από την indie μέχρι την post punk με άμεσες αναφορές στη New Wave μουσική. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν μια κασέτα με 6 rehearsal κομμάτια καθώς παράλληλα τελειώνουν τις ηχογραφήσεις για το πρώτο τους ΕΡ.

http://www.poprocknews.gr/2,4078,0,0.aspx

Παραλίγο θύμα τραγωδίας ο Paul McCartney

Τα χειρότερα απέφυγε ο Paul McCartney και η σύζυγος του, Nancy Shevall, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν παραλίγο να καταπέσει σε δασική περιοχή στο Ανατολικό Sussex. 

Όλα έγιναν όταν κατά τη διάρκεια επιθεώρησης έκτασης που κατέχει το ζευγάρι στην περιοχή, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ο πιλότος αποπροσανατολίστηκε και παραλίγο να ρίξει το ελικόπτερο πάνω σε δέντρα. 

Τελικά ο πιλότος κατάφερε να αποφύγει την, ενδεχομένως, μοιραία σύγκρουση και προσγείωσε το ελικόπτερο σε παρακείμενο αεροδρόμιο. Και για τους συνωμοσιολόγους που μπορεί να πιστέψουν πως πίσω από όλα κρύβεται η Yoko Ono, κάτι τέτοιο μάλλον φαντάζει απίθανο, καθώς μετά τις δηλώσεις του Paul πως δε φταίει εκείνη για τη διάλυση των Beatles, ήρθε και η δική της απάντηση, ευχαριστώντας τον για την γενναία του δήλωση, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ δήλωσε πως τον αγαπάει πολύ.

http://www.poprocknews.gr/2,4080,0,0.aspx

Mick Jagger και Ronnie Wood μιλάνε για την υψηλή τιμή των εισιτηρίων

Στην αντεπίθεση περνάνε οι Rolling Stones σχετικά με όσους τους κατηγορούν για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων τους, αφού Mick Jagger και Ronnie Wood, υπεραμύνθηκαν των επιλογών τους. 

«Δε νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχει δευτερεύουσα αγορά εισιτήριων. Δε νομίζω πως θα έπρεπε να είναι νόμιμο. Στο μυαλό μου, θα έπρεπε να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να γίνει, αλλά ζούμε με τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα. Δε μπορούμε μέσα σε τέσσερις συναυλίες να αλλάξουμε τον τρόπο που κινείται το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Λέτε πως τα εισιτήρια είναι ακριβά. Λοιπόν, είναι πολύ ακριβά αυτά τα σόου. Το ότι κάνουμε τέσσερα σόου δε σημαίνει πως δεν είναι το ίδιο κόστος από όταν κάνουμε εκατό. Οπότε ναι, είναι ακριβό. Αλλά τα περισσότερα εισιτήρια πάνε για παραπάνω τιμή από αυτή που τα πουλάμε, αυτή είναι η αγορά. Εμείς δεν κερδίζουμε από τα έσοδα.» είπε ο Jagger σχετικά, ενώ ο Ronnie Wood, o οποίος ήταν στο ίδιο μήκος κύματος, δήλωσε τα εξής:

«Ήδη έχουμε ξοδέψει ένα εκατομμύριο για τις πρόβες στο Παρίσι. Και στη σκηνή θα χαλάσουμε μερικά ακόμα εκατομμύρια. Και για τα φώτα. Δε νιώθουμε τύψεις για τις τιμές. Πρέπει να κάνουμε κάτι κι εμείς.», δηλώσεις που πάντως δεν καθησύχασαν τον κόσμο, μάλλον το αντίθετο.

2012 MTV EMA: Οι Νικητές!


Όλοι οι νικητές των 2012 ΜΤV EMA!
Η μεγαλύτερη γιορτή της ευρωπαικής μουσικής, τα 2012 ΜΤV EMA έφτασαν στο τέλος τους ! Ποιοί κέρδισαν τα βραβεία;

Πολλές ήταν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις για τους νικητές της βραδιάς, μια όμως είναι σίγουρα η μεγάλη νικήτρια!



Βest Song: Carly Rae Jepsen - "Call Me Maybe"

Best Live: Taylor Swift

Best Pop: Justin Bieber

Best New: One Direction

Best Female: Taylor Swift

Best Male: Justin Bieber

Best Hip Hop: Nicki Minaj

Best Rock: Linkin Park

Best Alternative: Lana Del Rey

Best World Stage: Justin Bieber

Best Push: Carly Rae Jepsen

Biggest Fans: One Direction

Best Video: Psy "Gagnam Style"

Worldwide Act: Hang Geng

Χορηγός μετάδοσης των 2012 MTV EMA, τα McCafe!