11 Φεβ 2011

Dre –Eminem στα Grammy!


Άλλη μια σπουδαία performance θα παρακολουθήσουμε στα βραβεία Grammy της επόμενης Κυριακής, με τον Eminem να συναντά ακόμα μια φορά τον Dr Dre!
Eminem είναι υποψήφιος σε 10 κατηγορίες του θεσμού, ενώ και ο Dre έχει μια υποψηφιότητα, ως παραγωγός του album “Recovery”.  Το πολύ-αναμενόμενο album του Dr Dre αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Θα είναι το πρώτο του studio album εδώ και 12 χρόνια!

Σκίζει το νέο album του Ricky Martin!


Το νέο album του Ricky Martin “Musica+Alma+Sexo” καρφώθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard “Top Latin Albums” Chart και στο #3 του “Billboard 200”. Το album του Martin είναι το Highest Chart Debut για Ισπανόφωνο Album από τον Ιούλιο του 1995 όταν και κυκλοφόρησε το album της Selena “Dreaming of You”.  Αυτό είναι το Highest Ever Chart Debut για Latin κυκλοφορία της Sony Music.
Ταυτόχρονα, ο Ricky Martin συνεχίζει να κρατάει το #1 στο Latin Song Chart της Αμερικής, αφού το πρώτο single του Album “Lo Mejor De Mi Vida Eres Tu” είναι στο #1 των “Hot Latin Songs” και “Latin Pop Airplay” Charts.
Ο Ricky Martin θα παρουσιάσει το “The Best Thing About Me Is You” την αγγλική version του τραγουδιού σήμερα το βράδυ στο “The Tonight Show With Jay Leno”.  Οι fans μπορούν να το δούν επίσης και στη show της “ELLEN” το οποίο θα βγεί στον αέρα την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου.

H Beyonce στο Glastonbury!


Beyonce τελικά θα είναι η headliner της τελευταίας ημέρας του Glastonbury Festival!
 Aυτή την εποχή η Beyonce συνεργάζεται με παραγωγούς όπως ο Jim Jonsin και ο Sean Garrett για την ολοκλήρωση του νέου της album. H 30χρονη ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει live για 90 λεπτά στις 26 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του θρυλικού festival που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Βόρεια Αγγλία.
  Η Beyonce πέρασε όλη την περασμένη χρονιά στο δρόμο, για τις ανάγκες της περιοδείας “Ι…am World Tour” που ακολουθήσε την κυκλοφορία του  album “I am…Sasha Fierce”. Αν και δεν κυκλοφόρησε νέο υλικό μέσα στο 2010, η sexy τραγουδίστρια είναι υποψήφια σε δυο κατηγορίες τωνφετινών βραβείων Grammy.
Έχει προηγηθεί η ανακοίνωση της συμμετοχής των Coldplay ως headliners επίσης, με τις φήμες να φέρνουν τους U2 ως το επόμενο μεγάλο όνομα του Glastonbury 2011...

Λούκας Γιώρκας : «Το τραγούδι μου είναι μήνυμα προς όλη την Ευρώπη» !


Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε για το τραγούδι με το οποίο διαγωνίζεται στον Ελληνικό τελικό της Eurovision και δηλώνει πως έχει κοινωνικό στίχο, και αν καταφέρει να πάει στην Γερμανία, θα στείλει ένα μήνυμα σε όλη την Ευρώπη..., πως η Ελλάδα είναι ζωντανή και θα συνεχίσει να είναι.
Συνεχίζοντας λέει πως το τραγούδι του αποτελείται από την παλιά σχολή της ελληνικής μουσικής, το ζειμπέκικο σε συνδυασμό με την ραπ μουσική, που είναι στοιχείο της νέας γενιάς. Όσο για τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού την βραδιά της παρουσίασης ο Λούκας δεν αποκαλύπτει τίποτα ακόμα.

Ο Stero Mike, που συμμετέχει στο ραπ μέρος του τραγουδιού δηλώνει εντυπωσιασμένος για το τραγούδι και δίνει συγχαρητήρια στους δημιουργούς Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και Ελεάννα Βραχάλη που ταίριαξαν απόλυτα το ρυθμό του ζειμπέκικου με το ραπ.

Lady Gaga - Born This Way


Μετά από μήνες προσμονής και ατελείωτου hype, το νέο τραγούδι της Lady Gaga -και πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ομώνυμο album της- "Born This Way" είναι εδώ!
Οι fans της Gaga βρίσκονται σε τρομερή υπερένταση από την ώρα που το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, το Internet έχει γεμίσει posts και σχόλια, το hashtag #bornthiswayfriday έχει γίνει trending topic στο twitter και το... παραλήρημα συνεχίζεται.
Ακούστε το νέο τραγούδι της Lady Gaga "Born This Way" παρακάτω (εδώ οι στίχοι). Τα σχόλια δικά σας!


http://gagadaily.com/2011/02/lady-gaga-bornthiswayfriday/

Όλες οι live performances του MadWalk by Vodafone (video)

Απολαύστε όλα τα live shows του MadWalk by Vodafone και στη video gallery του www.madwalk.gr εδώ.

Σήμερα - 11 Φεβρουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Βλάσης, Θεοδώρα


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1962: Οι Beatles ηχογραφούν το "Please, Please Me".
1966: Η Cher ηχογραφεί το "Bang Bang".
1885: Γεννιέται ο Άλμπαν Μπεργκ, αυστριακός συνθέτης. Υπήρξε διακεκριμένο μέλος της λεγόμενης «Δεύτερης Σχολής της Βιέννης», μαζί με τους Άρνολντ Σένμπεργκ και Άντον Βέμπερν. («Βότσεκ», «Λούλου»)
1964: Οι Beatles πραγματοποιούν την πρώτη τους συναυλία στις ΗΠΑ στο Washington Coliseum.


 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1776: Γεννιέται ο Ιωάννης Καποδίστριας, πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδας.
1847: Γεννιέται ο Τόμας Έντισον, αμερικανός επιχειρηματίας και εφευρέτης με 1.093 πατέντες στο ενεργητικό του. Μεταξύ άλλων, ανακάλυψε τον ηλεκτρικό λαμπτήρα, το γραμμόφωνο και τον τηλέγραφο
1959: Μονογράφεται στη Ζυρίχη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Τούρκο ομόλογό του Αντνάν Μεντερές η συμφωνία για την ανεξαρτησία της Κύπρου. Λίγο αργότερα (19 Φεβρουαρίου 1959), η συμφωνία θα υπογραφεί απ' όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο Λονδίνο (Βρετανία, Ελλάδα, Τουρκία και οι δύο κοινότητες της Κύπρου).
1964: Το Γενικό Χημείο του Κράτους δίνει το πράσινο φως για την κυκλοφορία της Coca Cola στην Ελλάδα.
1969: Γεννιέται η Τζένιφερ Άνιστον, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Τζένιφερ Αναστασάκη, ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός.
1997: Γεννιέται ο Michael Jackson Jr, γιος του Michael Jackson.

Αφιέρωμα στο ελληνόφωνο ροκ από το Γιοκαρίνη


Αφιέρωμα στο ελληνόφωνο ροκ τραγούδι με συντελεστές τους Γιάννη Γιοκαρίνη εκ των αντιπροσώπων της σκηνής, Στέλιο Στυλιανού και Γιάννη Λουκά ενεπνεύστη το Friends Rock Bar, για το Σάββατο 5 Μαρτίου 2011.
Αναδρομές της Ροκ σκηνής από το 1970 μέχρι τις μέρες μας. Άλλοτε με τραγούδια του Δημήτρη Πουλικάκου, και ενίοτε του Παύλου Σιδηρόπουλου θα μας ταξιδέψουν σε δρόμους που οι ίδιοι χάραξαν και θα μας φέρουν κοντά στις μελωδίες των Διονύση Σαββόπουλο, Χάρις Αλεξίου, Σωκράτη Μάλαμα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα , Αδελφούς Κατσιμίχα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικόλα Άσιμου και άλλους πολλούς καταξιωμένους.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα είναι στο τραγούδι και στα πλήκτρα, ο Στέλιος Στυλιανού στις κιθάρες και στο τραγούδι και ο Γιάννης Λουκά στα κρουστά.


Πληροφορίες

• Σάββατο 05/03/2011
• FRIENDS ROCK BAR
• Ώρα έναρξης : 22.30
• Για κρατήσεις :             99588055      

Γυμνή ζωόφιλη


Η τραγουδίστρια της R&B μουσικής Joss Stone τάχθηκε υπέρ της μαύρης αρκούδας και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή σε μια εκστρατεία διάσωσης του είδους.
Μάλιστα, τοποθετήθηκε εναντίον του Υπουργείου Άμυνας της Βρετανίας, όσον αφορά τα καπέλα των ανδρώς της φρουράς της Βασίλισσας, που κατασκευάζονται από φυσική γούνα αρκούδας.

Η ζωόφιλη νεαρή τραγουδίστρια είναι ένα κορίτσι που επιλέγει να ζει αντισυμβατικά και όχι όπως προστάζουν οι μοντέρνες συνήθειες, αν και είναι μόλις 23 ετών. Αυτό το απέδειξε και πρόσφατα, αφού επέλεξε για σπίτι της ένα σκάφος στην Ισπανία! Μαζί της παίρνει και το τροχόσπιτό της και τα δυο σκυλιά της, όπως αποκάλυψε η ίδια στο Twitter.