23 Μαΐ 2011

Οι Rolling Stones σχεδιάζουν επετειακή συναυλία;


Στις 12 Ιουλίου 2012 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη συναυλία που έδωσαν οι Rolling Stones.
 Σύμφωνα με δηλώσεις του Keith Richards, μια επετειακή συναυλία στο Λονδίνο, για το εορτασμό αυτής της τόσο σπάνιας επετείου, είναι πολύ πιθανό να συμβεί.
Ο 68χρονος κιθαρίστας είπε: «Η ιδέα υπάρχει. Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να το κάνουμε. Αλλά ακόμα δεν έχουμε ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα.».
Αυτή την εποχή ο Keith Richards ηχογραφεί ένα νέο album με το side project των X-pensive Winos, ενώ ο Mick Jagger έχει δημιουργήσει το δικό του supergroup μαζί με τους Damian Marley – Joss Stone – Dave Stewart (Eurhythmics). Ποιός μίλησε για τρίτη ηλικία;

Νέα «καυτά» album releases!


H μέρα είναι Δευτέρα, το ημερολόγιο δείχνει 23 Μάιου και η Lady Gaga κυκλοφορεί και επίσημα πλέον, το “Born This Way” album!
 H σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακές album και single κυκλοφορίες, όπως το “Born This Way”, το single “Mother” των Blondie”, αλλά και το live album “World `s On Fire” των Prodigy!
 Σήμερα λοιπόν κυκλοφορεί το νέο album της Lady Gaga, που ήδη έχει παρουσιάσει τέσσερα singles, εντυπωσιακά videos, έξτρα previews μέσω του Farmville, ενώ το Σάββατο εμφανίστηκε και στο season finale του Saturday Night Live!
 Στις single κυκλοφορίες, ξεχωρίζει η επάνοδος των Blondie με το “Nobody`s Perfect”, οι Plain White T`s με το “Boomerang” και η Jessie J με το “Boomerang”. Στα υπόλοιπα album releases, θα συναντήσουμε τους αγαπημένους  electro punks Prodigy με το live album “World`s On Fire” (τους περιμένουμε και στην Ελλάδα), αλλά και τους Morcheeba με το “Blood Like Lemonade” και  She Wants Revenge (“Valleyheart”). Ένα ζεστό καλοκαίρι ξεκινάει με δυνατές μουσικές!

Top Ten Radio Hits 16/05-22/05


Δευτέρα σήμερα και το Top Ten Radio Hits σας καλωσορίζει για ακόμη μια εβδομάδα στις λίστες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Ελπίζω να απολαύσατε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κάνοντας την εξόρμηση σας στη πιο κοντινή  παραλία, αφού ο καιρός πια μας το επιτρέπει!! Η θερμοκρασία ανεβαίνει και παράλληλα με αυτήν και η διάθεσή μας προτρέποντάς μας να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ένταση στα ραδιόφωνα μας ακούγοντας πάντα τις  μεγαλύτερες επιτυχίες.
Για αυτή την εβδομάδα στη λίστα με τις ελληνικές επιτυχίες, στη κορυφή παραμένει ο Πάνος Κιάμος με το τραγούδι του“Από Δευτέρα” , το οποίο φαίνεται ότι σας ξεσηκώνει για τα καλά. Νέα είσοδο στο ελληνικό top ten για τον Πάνο Μουζουράκη και το Κωστή Μαραβέγια που μας τραγουδούν “Φίλα με ακόμα”.
Ανατροπή στη λίστα με τις ξένες επιτυχίες καθώς η Rihannaέρχεται δυναμικά στη πρώτη θέση με το τραγούδι της “S&M”αφήνοντας πίσω το επί εβδομάδες πρώτο “On the Floor” της Jennifer Lopez.
Δείτε παρακάτω όλες τις επιτυχίες που επιλέχθηκαν και έπαιξαν δυνατά στα ραδιόφωνα τη περασμένη εβδομάδα.

Ξένο

1.    (5)   Rihanna Ft Britney - S&M
2.    (1)   Jennifer Lopez ft Pitbull – On the Floor
3.    (3)   Katy Perry – E.T.
4.    (4)   Black Eyed Peas – Just can't get enough
5.    (6)   Enrique Iglesias – Tonight
6.    (7)   Helena Paparizou – Baby it's over
7.    (8)   Alexandra Stan – Mr Saxobeat
8.    (10) Mark Angelo ft Onirama – Turn Back Time
9.    (2)   Playmen & Claydee ft Tamta – Tonight
10.  (NE) Adele – Rolling in the Deep

Ελληνικό

    1.    (1)   Πάνος Κιάμος – Από Δευτέρα
    2.    (7)   Σάκης Ρουβάς – Οι δυο μας
    3.    (2)   Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μια από τα ίδια
    4.    (4)   Έλλη Κοκκίνου - Ερωτεύτηκα
    5.    (6)   Γιώργος Παπαδόπουλος – Απόχρωση του γκρίζου
    6.    (5)   Αντώνης Ρέμος – Χάρτινα Φεγγάρια
    7.    (ΝΕ) Δέσποινα Βανδή – Για άλλη μια φορά
    8.    (ΝΕ) Πάνος Μουζουράκης & Κωστής Μαραβέγιας – Φίλα με ακόμα
    9.     (3)  Δήμος Αναστασιάδης – Αν μ'αγαπάς
    10.   (9)  Γιώργος Σαμπάνης – Μυστήριο Τρένο

    www.tralala.gr

    Πλατινένιο cd για τους Stavento !


    Το τελευταίο άλμπουμ των Stavento «Μια φορά κι έναν καιρό», με τις επιτυχίες «Σαν έρθει η μέρα» «Αμα σε είχα κοντά μου» και «Μια γυναίκα όλα τα μπορεί».....
    κατάφερε να «χτυπήσει» πλατινένιες πωλήσεις, όπως μας ενημέρωσε το αγαπημένο μας γκρουπ μέσα από την Funpage του στο Facebook.



    Επίσης οι υποψηφιότητες για τους Stavento στα φετινά Mad Video Music Awards ανέρχονται στις 5 :
    1. VIDEO CLIP της χρονιάς "Σαν έρθει η μέρα"
    2. VIDEO CLIP Xip Xop "Σαν έρθει η μέρα"
    3. Ντουέτο-Συνεργασία "Σαν έρθει η μέρα"
    4. Συγκρότημα
    5. Καλλιτέχνης της χρονιάς

    Δείτε την εμφάνιση της Νίκης Πόντε στο Dancing with the Stars!


    H Νίκη Πόντε βρέθηκε στο πλατό του "Dancing with the Stars" για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το κομμάτι της με τίτλο "Hey you" σε συνεργασία με τον Dimension-x και να μας υποδείξει τις χορευτικές της ικανότητες στο "Quick Step".
    Δείτε τα video...

    Omg! Κορόιδευαν την Lady Gaga στο σχολείο;


    Η Lady Gaga δυσκολεύεται να πιστέψει τον λόγο που αρκετοί δημοσιογράφοι αντέδρασαν με έκπληξη στο άκουσμα της είδησης ότι υπήρξε και εκείνη θύμα κοροϊδίας όταν βρισκόταν ακόμα στο σχολείο, αλλά και στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

    Οι 5 πιό άσχημες διασημότητες


    Εκ φύσεως ή από προσωπικές επιλογές, είναι διάσημοι και λεφτάδες... αλλά ακόμα κουβαλούν την ασχήμια τους...
    1. Michael Jackson
    Μην μου πείτε ότι περιμένατε κάποιον άλλο στο Νο.1. Ο Michael ήταν ένας επιτυχημένος έγχρωμος τραγουδιστής αλλά κατάφερε να καταστρέψει το πρόσωπο του.

    2. Marilyn Manson
    Σοβαρά τώρα, τι συνέβηκε σε αυτό το παιδί... λευκο φαντασμα(γορικό) make-up, βαμμένα μαύρα μάτια και κόκκινα χείλη σαν vampire...είναι απλά η ασχήμια στο μεγαλείο της. Άσε που άμα τον δεις βράδυ θα ....πάνω σου.

    3. Jocelyn Wildenstein
    Τι να πει κανείς για αυτή την κυρία. Με το που βλέπεις την φωτογραφία τρομάζεις. Ανήκει στην αφρόκρεμα της Ελβετίας και έχει ξοδεψει πάνω από $4.000.000 σε πλαστικες μέχρι στιγμής. Είναι δημοφιλής που είναι άσχημη...το ακούσαμε κι αυτό.

    4. Michael Berryman
    Ηθοποιός γεννημένος στο L.A., πάσχει από υποιδρωτική εκτοδερμική δυσπλασία, που τον αφήνει χωρίς τρίχες, δόντια και νύχια. Έπαιξε σε πολλές ταινίες όπως "The Hills Have Eyes", "My Science Project", "Evil Spirits" κ.τ.λ.

    5. DJ Qualls
    Ηθοποιός και αυτός αλλά άσχημος χωρίς να φταίει. Ο DJ Qualls σε ηλικία 14 ετών έπασχε από κάποια μορφή καρκίνου και με τις θεραπείες και όλα αυτά απέκτησε αυτό το ανορεξικό κορμί. Έγινε διάσημος από το ρόλο του στην ταινία "Road Trip"


    Οι 5 πιό άσχημες διασημότητες
    photos in gallery: 5

    Rockwave Festival 2011!


    Το Rockwave Festival του 2011 στέκεται πάνω από spreads και μηχανισμούς στήριξης. Σε ζόρικους καιρούς μας προτρέπει να ονειρευτούμε, να μοιραστούμε συγκινήσεις και να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες, από την Παρασκευή 1, μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου!
    Το Rockwave Festival πριν από δεκαπέντε χρόνια έφερε την επανάσταση στην ελληνική μουσική πραγματικότητα και συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει μουσική ιστορία! Αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής ζωής βρίσκεται ψηλά στη “to do” λίστα του καλοκαιριού.

    Το Rockwave έχει φιλοξενήσει στα stages του περισσότερους από 200 καλλιτέχνες της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

    Ο Γιάννης Αγγελάκας, για τη μία μέρα του φεστιβάλ, εμπνεύστηκε ένα πολύωρο All Together Now Party αποδεικνύοντας ότι η μουσική ακούγεται καλύτερα, όταν βγαίνει από την ψυχή, όταν είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη. Στη μεγάλη non-stop γιορτή που θα στηθεί στην κεντρική σκηνή του TerraVibe Park από νωρίς το απόγευμα, με εμπνευστή τον ίδιο, θα εμφανιστούν μερικοί από τους σημαντικότερους εκφραστές της σύγχρονης, ελληνικής μουσικής σκηνής και συνταξιδιώτες στην All Together Now, τη δισκογραφική εταιρία του Γιάννη Αγγελάκα.

    Ψαραντώνης: ο τολμηρός, αλλά συγχρόνως και στοχαστικός ανανεωτής της παραδοσιακής μουσικής. Με τη δύναμή του στον αυτοσχεδιασμό κατορθώνει να δημιουργεί ατμόσφαιρα δέους, ταραχής και ρίγους, όπως ακριβώς οι μεγάλοι μουσικοί της τζαζ.

    Λύκοι Λάιβ: στο project των Λύκων, ο Νίκος Βελιώτης και ο Γιάννης Αγγελάκας ταιριάζουν αρμονικά τις μουσικές τους αναζητήσεις. Βρίσκουν δημιουργικό διέξοδο η εμμονή με το τσέλο του γνήσιου ρόκερ ποιητή και το απωθημένο ενός κατεξοχήν κλασσικού μουσικού να δημιουργήσει λαϊκά τραγούδια.

    Ψαρογιώργης, το περιζήτητο λαούτο και ο ανανεωτής της Κρητικής μουσικής παράδοσης, θα μας παρασύρει με τραγούδια ζωής.

    Ο “φοβερός” performer Ντίνος Σαδίκης, σημείο αναφοράς στην ελληνική μουσική από την εποχή των “Εν Πλω”, εξακολουθεί να μας ξαφνιάζει με τις απρόβλεπτες επιλογές του.

    Lost Bodies, κινούνται με άνεση και ευελιξία από το post punk, blues και το industrial μέχρι τις μπαλάντες, το trip hop και την πειραματική μουσική.

    Vlastur, ώριμος πειραματιστής θα ερμηνεύσει ζωντανά τις electrο dub ethnic μουσικές του.

    Η παραδοσιακή μπάντα χάλκινων πνευστών Μακεδονίας “Λόζιος και Ανακατωσιά” θα ξεδιπλώσει με μεγαλοπρέπεια το διονυσιακό ταπεραμέντο της.

    Διώνη, το γυναικείο πολυφωνικό σχήμα, που μας πρωτοσύστησε ο Γιάννης Αγγελάκας στην “Ψυχή Βαθιά”, γεφυρώνει την παράδοση με τον ροκ ήχο.

    Η βραδιά θα κορυφωθεί με ένα φινάλε που θα υπογράψουν ο Γιάννης Αγγελάκας με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Γιάννη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα. Το γνωστό σχήμα Γιάννης Αγγελάκας 3 θα “κυκλοφορήσει” αρχικά καθιστό, αλλά υπόσχεται να μας απογειώσει, μέχρι “η άγρια των άστρων σιωπή” να σφραγίσει ένα υπέρλαμπρο βράδυ .

    Η θεότρελη παρέα των Gogol Bordello επιστρέφει! Ελεύθεροι, ατίθασοι, ακαλούπωτοι, σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, κραυγάζουν την πολυφυλετική ελευθεριότητα τους, μεταδίδουν κολασμένη ενεργητικότητα σε ένα κοινό παθιασμένο μαζί τους, απογειώνοντας και το φετινό Rockwave Festival. Το ξέρουμε όλοι: το ξεφάντωμα μαζί τους είναι μέχρι τελικής πτώσεως!

    Kyuss Lives! Το μυθικό συγκρότημα της καλιφορνέζικης desert rock σκηνής θα μας παρασύρει με έναν ήχο που σε τινάζει στον αέρα. Ακατέργαστα ωμά φωνητικά, γκαζωμένα ακόρντα, μοναδική εμπειρία που καλύπτει όλο το φάσμα μεταξύ μελωδίας και θορύβου!

    Καιρός να επιστρέψουμε στα βασικά της ROCK! Οι Monster Magnet με τον αγέρωχο Dave Wyndorf, ιθύνοντα νου, κρατούν υψωμένη τη σημαία της space rock heavy ψυχεδέλειας, σφραγίζοντας μία ολόκληρη εποχή.... και μένοντας όρθιοι πάνω στα χαλάσματα. Παραμόρφωση στη φωνή, γκαζωμένες κιθάρες, drums που δίνουν ρέστα...

    Flogging Molly, μία ηχητική επανάσταση με κέλτικο πάθος και Καλιφορνέζικη δυναμική! Ένα μουσικό αμάγαλμα που δεν χωρά πουθένα! Ένας live δυναμίτης!

    Cake, οι «πράσινοι» εικονοκλάστες από το Σακραμέντο, με σήμα κατατεθέν τον funky, rock ‘n’ roll, quirky pop ρυθμό τους, παραμένουν σκόπιμα εκκεντρικοί και αφοπλιστικά εθιστικοί, με ρυθμούς νοσταλγικούς αλλά πάντα ανατρεπτικούς.

    The Stranglers, δεν περιορίστηκαν στα στενά όρια του punk αλλά δημιούργησαν το δικό τους punk-rock ιδίωμα, για να συνδυάσουν την αντιδραστική ιδιοσυγκρασία τους με τον πάντα ψαγμένο στίχο τους. Οι «no more heroes» ποιητές ακούγονται πιο επίκαιροι από ποτέ.

    Therapy? , ένα πείραμα έτοιμο να εκραγεί! Έρχονται να μας βγάλουν από τη μουσική συμβατικότητα, να μας τρελάνουν θεραπεύοντάς μας από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς.

    Marky Ramone’s Blitzkrieg, ο θρύλος της punk, παρασημοφορημένος με lifetime achievement award από τα Grammy’s 2011, υπόσχεται να τα παίξει όλα...μαζί του ο Michale Graves από τους Misftis

    Viza, με καταγωγή από τα βουνά του Καυκάσου και πνευματικό πατέρα τον Serj Tankian. Ένας μουσικός καμβάς που παντρεύει περίτεχνα Αραβική, Αρμένικη, Ρώσικη, Ανατολίτικη και Ελληνική μουσική με ροκ και alternative ρυθμούς.

    Dept. Καταλανοί- αυτό τα λέει όλα! Είναι νέοι, βράζει το αίμα τους και θα τα δώσουν όλα πάνω στη σκηνή!

    Με εισιτήριο που ξεκινάει από 12 € και φτάνει έως τα 28 € το Rockwave Festival αποδεικνύει έμπρακτα ότι το μουσικό πανηγύρι που θα στηθεί στο TerraVibe Park, μπορεί να το ζήσει ο καθένας μας.




    Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

    ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 

    TICKET HOUSE
    Αθήνα
    Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366

    Θεσσαλονίκη
    Ticket House, Μητροπόλεως 102
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264 880

    Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
    www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

    Σήμερα - 23 Mαΐου


    Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
    Γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή



    Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

    1943: Γεννιέται η Βίκυ Μοσχολιού, λαϊκή τραγουδίστρια.
    1988: Ο ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός Αντέννα ξεκινάει τις εκπομπές του.
    2005: Οι Coldplay κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο, με τίτλο X&Y.

    Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

    1878: Η Κύπρος προσαρτάται στην Αγγλία, έπειτα από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
    1994: Στο 47ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών, ο Χρυσός Φοίνικα απονέμεται στην ταινία «Pulp Fiction», του Κουέντιν Ταραντίνο.
    2004: Μεγάλος νικητής του 57ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Κανών αποδεικνύεται το πολιτικό ντοκιμαντέρ «Φαρενάιτ 9/11» του Αμερικανού σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ. Η αναγγελία της απονομής γίνεται δεκτή μέσω καταιγιστικών χειροκροτημάτων, ενώ ο σκηνοθέτης αφιερώνει την ταινία «στα παιδιά του Ιράκ και της Αμερικής» και «σε όλους όσοι υποφέρουν εξαιτίας μας». Το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής αποσπά το "Old Boy" του Παρκ Τσαν -γουκ.

    Δ. Ολυμπίου: Με το Γιώργο θα συνεργαστούμε μόνο για συναυλίες


    Η Κύπρια τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου, μιλώντας σε εκπομπή του Star, ξεκαθάρισε πως με το Γιώργο Παπαδόπουλο δεν έχουν σχέση, παρά μόνο επαγγελματική.
    Η γνωστή ερμηνεύτρια ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο αν ισχύουν οι φήμες που τη φέρουν ζευγάρι με το νεαρό pop τραγουδιστή. Η απάντηση της Δέσποινας ήταν ότι με το Γιώργο θα συνεργαστούν σε συναυλίες. Θέλοντας να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι δεν γνωρίζονταν από πριν, είπε πως δεν θυμάται καν το χρώμα των ματιών του!

    Όσον αφορά τις δηλώσεις της που αφορούσαν το χωρισμό της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, η Δέσποινα Ολυμπίου ξεκαθάρισε πως μίλησε για το χωρισμό τους ελάχιστες φορές. Τη μια από αυτές, το έκανε για να μάθουν κι οι γονείς της την αλήθεια, αφού τους έβλεπαν να ζουν χωριστά. Με το Μιχάλη δεν έχει κανένα πρόβλημα και θα μπορούσε άνετα να του μιλήσει, σε περίπτωση που συναντηθούν κάπου, αν και ομολογείω πως πια έχουν χαθεί.