5 Αυγ 2011

“Best Video With A Message” Νέα κατηγορία στα MTV VMA!


Στα φετινά Video Music Awards, που θα γίνουν στις 29 Αυγούστου, θα υπάρχει και μια νέακατηγορία βραβείων, αφιερωμένη στα videos που έχουν κάτι να πουν, το δικό τους μήνυμα! Στην κατηγορία “Best Video With A Message” θα διαγωνιστούν οι:
Pink: F*cking Perfect Katy Perry Firework Lady Gaga: Born This Way Eminem feat Rihanna: Love The Way You Lie Rise Against: Make It Stop
Όπως έχουμε προηγουμένως αναφέρει, η Katy Perry είναι το μεγάλο φαβορί των VMAs, διεκδικώντας συνολικά εννέα βραβεία! Εδώ όλες οι υποψηφιότητες!

Η Adele ετοιμάζει country album!


H Adele αποκάλυψε ότι για το τρίτο της album θέλει να πειραματιστεί περισσότερο με τους country/rockabilly/blues ήχους, περνώντας αρκετό χρόνο στο Texas και στο Nashville!
Βέβαια, όταν έχεις κυκλοφορήσει ένα album με περισσότερο από  ένα εκατομμύριο αντίτυπα μόνο από τις digital πωλήσεις, μπορείς άνετα να πειραματιστείς με κάθε ήχο. Η Adele είπε στην εφημερίδα The Sun: «Κατά την διάρκεια της περιοδείας μου στην Αμερική, άκουσα πολλή country/rockabilly/blues μουσική. Οι όμορφες μελωδίες και οι στίχοι που βγαίνουν μέσα από την καρδιά σε αυτά τα είδη μουσικής, είναι στοιχεία που θέλω πολύ να δοκιμάσω στο επόμενο μου album. Σίγουρα θα περάσω αρκετό καιρό στο Nashville και στο Texas.» Ακούγεται ενδιαφέρον!

Wiz Khalifa: «Το “Watch The Throne” είναι τέλειο»


Ο Wiz Khalifa, ένας από τους πιο ταλαντούχους rappers της νέας γενιάς, δήλωσε στα MTV News, ότι ανυπομονεί για την κυκλοφορία  του album “Watch The Throne” των Kanye West-Jay Z.
Αν και ο Wiz δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Kanye West, καθώς βγαίνει με την πρώην φίλη του, Amber Rose δεν δίστασε να εκθειάσει την συνεργασία του με τον Jay Z: «Αυτοί οι δυο έχουν γράψει καταπληκτική μουσική στο παρελθόν,  είτε μαζί, είτε ο καθένας ξεχωριστά, όποτε μια συνεργασία τους θα είναι κάτι τέλειο!» δήλωσε στα MTV News.

Ποια είναι τα καλύτερα videos των δυο τελευταίων δεκαετιών;


Με αφορμή την επέτειο των 30 ετών από την πρώτη «εκτόξευση» του MTV στους τηλεοπτικούς δέκτες, το MTV.com πραγματοποίησε μια ψηφοφορία για τα καλύτερα videos που έχουν προβληθεί τις δυο τελευταίες δεκαετίες.
Στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας για τα καλύτερα videos των 90s βρέθηκε η Britney Spears με το “Baby One More Time”, ενώ και στην ψηφοφορία για τα καλύτερα των 00s, πάλι η Britney με το “Toxic” βρέθηκε στην δεύτερη θέση! 
Έκπληξη αποτελεί η παρουσία της Madonna με το “Vogue” στην τρίτη θέση των 90s, οι Guns N` Roses με το "November Rain" μόλις στην θέση 9, όπως και στο poll των 00s η Beyonce που βρίσκεται μόλις στην πέμπτη θέση με το “Single Ladies”. Ας δούμε αναλυτικά το αποτέλεσμα των polls!
Top 10 videos of the 90s
1 Britney Spears - 'Baby One More Time' ***
2 Michael Jackson & Janet Jackson - 'Scream'
3 Madonna 'Vogue'
4 Korn 'Freak On A Leash'
5 Nirvana 'Smells Like Teen Spirit'
6 Eminem - My Name Is
7 Missy Elliott - The Rain
8 TLC - Waterfalls
9 Guns & Roses - November Rain
10 Jamiroquai - Virtual Insanity

 Top 10 videos of the 2000's:

 1 Lady Gaga - Bad Romance
2 Britney Spears - Toxic ***
3 Panic At The Disco - I Write Songs Not Tragedies'
4 Michael Jackson - You Rock My World
5 Beyonce - Single Ladies
6 Rihanna - Distrubia
7 Eminem - Slim Shady
8. Katy Perry - Fireworks
9 Red Hot Chili Peppers - Californiacation
10 Missy Elliott - Get Ur Freak On

Η Κατερίνα Στανίση και όλα όσα έζησε!


Η λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, μίλησε στο περιοδικό People για την πολυτάραχη ζωή της και τα τραγούδια της.
«Στη ζωή μου έδωσα μεγάλη βαρύτητα στον έρωτα και δεν το μετανιώνω. Δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω όλα αυτά που λέω αν δεν αισθανόμουν το στίχο μέσα μου, αν δεν βίωνα αυτές τις ιστορίες αγάπης και πάθους».

Αυτό τον καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της, με τίτλο «Τσιγγάνικο αίμα» το οποίο υπογράφουν ο Σπύρος Γιατράς και ο Αλέκος Χρυσοβέργης.
Από την Αριάδνη Στεφανίδου
www.tralala.gr

Ο Μάνος Θεοφίλου μιλά για τη My Group!


Στο περιοδικό People μίλησε ο Μάνος Θεοφίλου. Είναι μόλις 28 ετών και έχει τη δική του δισκογραφική εταιρεία τη «My Group».

Πρόσφατα ξεκίνησε να συνεργάζεται και με τη Spicy, ο ίδιος λέει για τη συνάντησή του με το Φοίβο: «Όταν τον γνώρισα ενθουσιάστηκα. Αγαπάει τη μουσική, έχει ένστικτο, πιστεύει στο ξένο ρεπερτόριο και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε εξαγωγή μουσικής».

Οι καλλιτέχνες της εταιρείας του, οι Otherview, η Shaya, ο Mark Angelo, οι House twins και οι Slick Beats είναι φρέσκοι και με πολύ μεγάλη επιτυχία στο κοινό!

Δεν είχε φανταστεί ότι θα ακολουθούσε αυτό το επαγγελματικό μονοπάτι, μιας και σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων και ήρθε σε επαφή με τη δισκογραφία κατά τη διάρκεια της πρακτικής του.
Από την Emi στη Universal, η γνωριμία του με τον StereoMike, η συνεργασία με την «Εστία» τη  δισκογραφική της μητέρας του Χαρούλας Αλεξίου, το βάπτισμα του πυρός με τους Stavento και το Stereomike κατέληξαν στη δημιουργία της My Group, πριν τρία χρόνια.

«Το πρώτο ολοκληρωμένο project που έκανα με τον τότε συνέταιρό μου ήταν οι Vegas με ελληνικό και ξένο ήχο» ενώ θεωρεί τους συνεργάτες του και τους καλλιτέχνες της εταιρείας του μια ακόμη οικογένειά του.

Από την Αριάδνη Στεφανίδου
www.tralala.gr

Δείτε το νέο Video Clip της Nicole Scherzinger για το «Wet»


Σε αποκλειστικότητα από το Msn προβλήθηκε πριν μερικές ώρες το νέο video clip της Nicole Scherzinger για το καινούριο single της με τίτλο «Wet».
Χορός κάτω από καταρράχτες, σκηνικά με parking αυτοκινήτων και πισίνες είναι μερικά από αυτά που βλέπουμε στο νέο της clip. Η Nicole πλαισιωμένοι από χορευτές αλλά και σε μερικές σκηνές μόνη της, δίνει τον καλύτερο της εαυτό !
Ας ελπίσουμε το τραγούδι να έχει την επιτυχία που του αξίζει!



Υβόννη και να καίει!


Η καλή του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Status", όπως δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά και κόβει την ανάσα!
Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, το γνωστό μοντέλο αναφέρεται και στο πως την πλησίασε ο Αντώνης στην αρχή: "Έκανε αυτό που θα συμβούλευα κάθε άντρα να κάνει. Ήταν ο εαυτός του. Δεν με προσέγγισε ως ο τραγουδιστής Ρέμος, δεν το έπαιξε κάποιος. Τίποτα από όλα αυτά. Ήταν αυτός που είναι και στην κανονική του ζωή και αυτό με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.".

Το σεξ σε μια σχέση είναι για την Υβόννη, όπως το οξυγόνο για τη ζωή: "Τόσο σημαντικό όσο το οξυγόνο για τη ζωή. Μπορείς να κρατάς την αναπνοή σου για λίγο, χωρίς ανάσες όμως δεν υπάρχει μέλλον."

Δείτε παρακάτω την καυτή φωτογράφιση της Υβόννης για το περιοδικό "Status"!

Υβόννη Μπόσνιακ στο Status
photos in gallery: 5

Rihanna: Κινηματογραφικά και δισκογραφικά βήματα


Η ταλαντούχα σταρ προχωρεί με την καριέρα της στη δισκογραφία, αφού πρόκειται να μπει στο studio για την επιλογή του υλικού για το νέο της album. Η δράση της επεκτείνεται και μέχρι τον κινηματογράφο, αφού πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και σε ταινία μικρού μήκους.
Ο Verse Simmonds, ο ένας από το δίδυμο των The Juggernauts, που έδωσε ξανά τραγούδι στη Rihanna, σε πρόσφατες δηλώσεις του, είπε πως είναι έτοιμος να δώσει ξανά τραγούδι του στη σταρ. Μάλιστα, έχει έτοιμα δύο τραγούδια τα οποία εκείνη λάτρεψε αμέσως μόλις τα άκουσε.

Ο Simmonds έχει συμμετάσχει και στην παραγωγή του πολύ γνωστού κομματιού της Rihanna, "Man down", αλλά όπως λέει, τα νέα τραγούδια που θέλει να κάνει μαζί της θα είναι εντελώς καινούργια ακούσματα.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό "άνοιγμα" της τραγουδίστριας, πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, η οποία θα γυριστεί στα νησιά Barbados και θα έχει τον τίτλο "Coming Home".

Rihanna: Στο κρεββάτι είμαι μια κυρία


Η Rihanna σε συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Glamour αποκάλυψε ότι αν και στην καριέρα της είναι το απόλυτο αφεντικό του εαυτού της και θέλει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο, στις προσωπικές στιγμές δίνει όλες τις πρωτοβουλίες στον αγαπημένο της.
Δήλωσε: «Στην καριέρα μου είμαι υπεύθυνη και αναλαμβάνω κάθε πρωτοβουλία για τον εαυτό μου χωρίς να στηρίζομαι σε κανέναν. Όταν όμως κάνω έρωτα, θέλω να νοιώθω για λίγο κυρία.»

Ακούστε την ανηψιά της Britney σε μια μοναδική διασκευή


Η μικρούλα Maddie, η ανηψιά της πριγκίπισσας της pop, φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια της επιτυχημένης θείας της και τραγουδάει σε οικογενειακές στιγμές το "Up N down".
Στο video που ακολουθεί, η μικρή τραγουδάει με το παιδικό, αθώο της ύφος το τραγούδι, ενώ κάποιο μέλος της οικογένειας την κινηματογραφεί. Και στο τέλος, βέβαια, την συγχαίρουν με κραυγές θαυμασμού!

Και σ' αυτή την περίπτωση, το μήλο, φαίνεται, πως έπεσε κάτω από τη μηλιά

Σήμερα - 05 Αυγούστου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Νόννα



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1965: Οι Beatles βρίσκονται στην πρώτη θέση του UK singles Chart με το τραγούδι "Help!". Είναι η έκτη φορά που κατακτούν την κορυφή του σχετικού πίνακα.
1972: Οι Aerosmith υπογράφουν στην CBS Records για το ποσό των $125,000. Το προηγούμενο βράδυ ο διευθυντής της εταιρείας τους είχε ακούσε σε cl


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

480 π.Χ: Στα Στενά των Θερμοπυλών, ο αρχηγός των Ελλήνων, Λεωνίδας, απαντά «Μολών Λαβέ» στην πρόταση του βασιλιά των Περσών, Ξέρξη, να παραδώσει τα όπλα.
1914: Το πρώτο φανάρι, που ρυθμίζει την κυκλοφορία, εγκαθίσταται στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.
1917: Μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει ολόκληρο τον κεντρικό τομέα της Θεσσαλονίκης.
1962: Φεύγει από την ζωή η Marilyn Monroe, αμερικανίδα ηθοποιός. Η σταρ του κινηματογράφου βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.