11 Νοε 2011

Playmen & Demy στο ClubVogue!


Η Demy αυτή τη Παρασκευή θα είναι η live vocalist των Playmen στο ομορφότερο club της Ελλάδας. Από τη Παρασκευή 15/10 και κάθε Παρασκευή, οι Playmen είναι residence Djs του πιο prestigious club της χώρας.

Το ClubVogue Θεσσαλονίκης αυτή τη Παρασκευή, μαζί με τους Playmen, τους πιο πετυχημένους Έλληνες Djs ανεβάζει στο stage την Demy!
Η 19χρονη Demy έκανε την εμφάνιση της στη μουσική σκηνή μόλις πριν από μερικούς μήνες και έκανε τους πάντες να μιλάνε γι αυτήν!
Περισσότερα από 9.000.000 views για τα 2 video clip που συμμετέχει .
Η «Ζωγραφιά» έχει καρφωθεί στο νουμερο1 των ελληνικών ψηφιακών πωλήσεων και ραδιοφωνικών μεταδόσεων και είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς .
Playmen & Demy @ Vogue
Αποκλειστικά για 2.500 Θεσσαλονικείς Voguers !

Δείτε απόσπασμα από το documentary των Kings Of Leon “Talihina Sky”!


Τo πιο rock documentary της φετινής χρονιάς, το “Talihina Sky” των Kings Of Leon κυκλοφορεί από σήμερα σε DVD/Blu-ray και digital download!
 Το σκηνοθετημένο από τον Steven C. Mitchell ντοκιμαντέρ, αποτελεί την ιδανική «υποκλοπή» στην καθημερινότητα ενός rock συγκροτήματος που αποτελείται κατά κύριο λόγο...από αδέλφια!
Το “Talihina Sky” προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Tribeca Film Festival τον περασμένο Απρίλιο. Οι Kings Of Leon βρίσκονται σε διάλλειμα διαρκείας, ύστερα από την αιφνιδιαστική ακύρωση της περιοδείας τους στην Αμερική, λόγω προβλημάτων του Caleb Followil με την φωνή του. Δείτε απόσπασμα του “Talihina Sky” εδώ!

Παπουτσάκη: '...πραγματικά, ο κόσμος καίγεται!'


Το "μέγα θέμα" της Ελληνικής showbiz, τις τελευταίες μέρες, είναι ο χωρισμός της Κατερίνας Παπουτσάκη από τον Ορέστη Τζιόβα. Ο τελευταίος σε πρόσφατη συνέντευξή του, πήρε το πράγμα πάνω του και επωμίσθηκε τις ευθύνες του χωρισμού. Η Κατερίνα τι έχει να δηλώσει;
Προφανώς, η γνωστή ηθοποιός δεν ήθελε να πει κάτι γι' αυτό, αφού τη "συνέλαβαν" τα τηλεοπτικά συνεργεία σε έξοδό της και δεν έχασαν την ευκαιρία να της κάνουν ανάκριση, με την ίδια να μη θέλει να απαντήσει.

Τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι πως είδε εκείνη το γεγονός πως ο Ορέστης Τζιόβας ζήτησε συγγνώμη και ανέλαβε τις ευθύνες του για το χωρισμό, αλλά η Κατερίνα είπε πως δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα αυτό. Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν, η γνωστή ηθοποιός τους είπε πως είναι ασήμαντο το γεγονός του χωρισμού της, τη στιγμή που ο κόσμος πραγματικά καίγεται.

Marilyn: Βιβλίο για τη ζωή της ντίβας


Το διαχρονικό sex symbol, Marilyn Monroe, συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, τόσα χρόνια μετά το θάνατο της. Συνεχώς, έρχονται στο φως νέες φωτογραφίες που την απεικονίζουν σε διάφορες φάσεις της ζωής της, αλλά πλέον, αυτό θα γίνεται κι επίσημα.
Ένα βιβλίο που καταπιάνεται με τη ζωή της σταρ κυκλοφορεί ήδη, υπό τον τίτλο "Marilyn Monroe: Metamorphosis" και ο συγγραφέας του ακούει στο όνομα David Wills. Ο συγγραφέας καταπιάνεται με την περίοδο 1942-1962 και δημοσιεύει φωτογραφίες, αλλά και περιγράφει το πως η Marilyn χειριζόταν την εικόνα της ντίβας και το πως την έβγαζε προς τα έξω.

Ο Wills δεν ήθελε να προσεγγίσει τη μορφή της σταρ με κουτσομπολίστικη διάθεση, αν και μεταξύ του φωτογραφικού υλικού που μάζεψε, περιλαμβάνονται και φωτογραφίες στις οποίες η ηθοποιός πόζαρε γυμνή ή με τα απολύτως απαραίτητα. Επίσης, περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από τα γυρίσματα ταινιών της Monroe.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες!

Marilyn: Βιβλίο για τη ζωή της ντίβας
photos in gallery: 10

Ποιος θέλει το κρεβάτι του Michael Jackson;


Όσο μακάβριο κι αν θα σας φανεί αυτό, όπως και σε πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως, όλοι τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το κρεβάτι πάνω στο οποίο εξέπνευσε ο Βασιλιάς της Pop.
Σύμφωνα με το "κίτρινο" ξένο κανάλι TMZ, το κρεβάτι πάνω στο οποίο ο Jackson άφησε την τελευταία του πνοή βγαίνει σε δημοπρασία από τον οίκο "Julien". Μάλιστα, το κρεβάτι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ από αυτό έχουν αλλαχτεί τα σκεπάσματα. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου.

Εκτός από το κρεβάτι του "Βασιλιά", στη δημοπρασία θα διατεθεί κι ένας καθρέφτης που βρισκόταν στο δωμάτιο του, όπου δεν επιτρεπόταν σε κανέναν η είσοδος. Στον καθρέφτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ο pop star είχε χαράξει βιαστικά τα εξής:"TRAIN, perfection, March April. FULL OUT May".

Σήμερα - 11 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Βίκτορας, Βικτωρία, Μηνάς

Επέτειοι:
Δεν υπάρχουν



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1958: Ο Hank Ballard και οι Midnighters ηχογραφούν το "The Twist."

1967: Οι Supreme κυκλοφορούν το "In And Out Of Love" .

1970: Το βιβλίο του Bob Dylan "Tarantula" δημοσιέυεται από τον εκδοτικό οίκο Bantam Books.

1997: Οι Metallica δίνουν δωρεάν συναυλία στην Philadelphia.
 


 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1215: Η 4η Σύνοδος του Λατερανού υιοθετεί το Δόγμα της Μετουσίωσης (Transubstantiatio), σύμφωνα με το οποίο κατά τη Θεία Ευχαριστία ο Άρτος και ο Οίνος μετουσιώνονται σε Σώμα και Αίμα του Χριστού.

1790: Οι Άγγλοι εισάγουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη χρυσάνθεμα από την Ιαπωνία

1912: Η Συνέλευση της Σάμου με πρόεδρο τον Θεμιστοκλή Σοφούλη κηρύσσει την ένωση με την Ελλάδα.

1940: Το πρώτο τζιπ βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής.

1950: Σμήνος Ελληνικών πολεμικών αεροσκαφών αναχωρεί για την Κορέα, προκειμένου να λάβει μέρος στις εκεί επιχειρήσεις, υπό τις δυνάμεις του ΟΗΕ