11 Δεκ 2010

Τα σουτιέν στην υπηρεσία της μουσικής

Εφτά νότες στην κλίμακα, εφτά κορίτσια με τα ανάλογα... προσόντα δημιουργούν την πιο πρωτότυπη και sexy χορωδία...
Η La Senza, καναδικός οίκος μόδας που εξειδικεύεται στα εσώρουχα δημιούργησε το ζωντανό πιάνο που αποτελείται από 7 μοντέλα μεμέγεθος σουτιέν από A μέχρι και G (οι νότες στο αγγλικό σύστημα: A=Λα B=Σι C=Ντο D=Ρε E=Μι F=Φα G=Σολ).

Σήμερα - 11 Δεκεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
 
Γιορτές:  Δεν υπάρχουν

Επέτειοι:
 Παγκόσμια Ημέρα Βουνού
  


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1803: Γεννιέται ο Louis-Hector Berlioz, Γάλλος συνθέτης του ρομαντισμού

1922
: Γεννιέται ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, λαϊκός βάρδος. [θαν. 7/4/2005]

1976
: Ο κιθαρίστας των KISS Ace Frehley παρολίγο να πάθει ηλεκτροπληξία επί σκηνής κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Florida όταν άγγιξε έναν προβολέα. Μεταφέρθηκε πίσω από τη σκηνή για λίγο για να επιστρέψει 10 λεπτά αργότερα.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1866:Η Dial Square FC, μια ποδοσφαιρική ομάδα από το Γούλιτς, δίνει τον πρώτο της αγώνα και συντρίβει με 6-0 την Eastern Wanderers. Αργότερα θα γίνει πασίγνωστη ως Άρσεναλ.

1946
: Δημιουργείται η UNICEF, η οργάνωση του ΟΗΕ για τα παιδιά, που βραβεύτηκε για την προσφορά της με το Νόμπελ Ειρήνης το 1965.

1950
: Γεννιέται η Χριστίνα Ωνάση, κόρη και κληρονόμος του έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. [θαν. 19/11/1988]

1997
: Υπογράφεται στο Κιότο της Ιαπωνίας η Συνθήκη του ΟΗΕ για το κλίμα, που προβλέπει μείωση κατά μέσο όρο 5,2% της εκπομπής ρύπων για τις ανεπτυγμένες χώρες.

Πανός Καλίδης - Μη μου το χαλάς (Ακούστε το)

Ο Πάνος Καλίδης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο "Μη μου το χαλάς"...
Μια ερωτική μπαλάντα η όποια αναμένεται να κάνει μεγάλη επιτυχία. Στίχους και μουσική υπογράφει ο Φοίβος. Ο Καλλίδης είναι ένας από τους καλλιτέχνες που υπάγονται στο δυναμικό της Spicy της δισκογραφικής εταιρίας του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Ακούστε το:

Ποια τραγουδίστρια προτρέπει τα κορίτσια να κάνουν sex

Είναι νέα ωραία και δεν κολλάει πουθενά σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε αυτά που λίγοι τολμούν να πουν και κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις γύρω από το ονομά της.
Ο λόγος για την Taylor Momsen η οποία είπε έξω από τα δόντια αυτό που πιστεύει για το sex αλλά και το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από τα κορίτσια. Αρχικά υποστήριξε ότι είναι υπέρ του αυνανισμό και το αιτιολόγησε ότι έτσι τα κορίτσια γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους. Άλλωστε τα αγόρια το κάνουν γιατί όχι και εμείς αναρωτήθηκε.


Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοβίζει το sex γιατί είναι στην ανθρώπινη φύση είτε είσαι γυναίκα είτε άντρας. Το σίγουρο είναι ότι η Taylor δεν άφησε κανέναν αδιάφορο με τις δηλώσεις της.


Εσείς συμφωνείτε;

Ξεκίνησε η Online υποβολή αιτήσεων για το The Band Festival 2011

Ξεκίνησε η Online υποβολή αιτήσεων στο www.nakas.gr! Δηλώστε συμμετοχή στο φεστιβάλ συγκροτημάτων 2011
Δηλώστε συμμετοχή ως τις 20 Ιανουαρίου και διεκδικήστε το μεγάλο δώρο, δηλαδή το Συμβόλαιο με τη SONY MUSIC. Κερδίστε ακόμα: παραγωγές από τον εκπαιδευτικό φορέα SAE Athens, μουσικά όργανα συνολικής αξίας 3.000 € από το Μουσικό Οίκο Φίλιππος Νάκας και υποτροφία ύψους 2.000 € για σπουδές στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, με χορηγία της Alpha Bank.

Aνεβάστε στο www.nakas.gr τα κομμάτια με τα οποία θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, μαζί με το προφίλ του συγκροτήματός σας.

Τα live του διαγωνισμού θα γίνουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ του ΩΔΕΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, Ιπποκράτους 41, Αθήνα από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3634000.