10 Απρ 2011

H επιστροφή της Kelly Clarkson


H εκρηκτική Kelly Clarkson οργανώνει το comeback με μικρά αλλά εντυπωσιακά βήματα.
 Την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και τραγούδησε τρία από τα πιο γνωστά της τραγούδια, τα “Since You`ve Been Gone”, “Walk Away” και το υποτιμημένο, σπάνιας ομορφιάς track “Miss Independent”.
 H Kelly Clarkson απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι μια από τις λίγες pop performers με πλούσιο ερμηνευτικό ταλέντο και η απουσία της από την δισκογραφία έχει γινει παραπάνω από αισθητή. Το νέο της album αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Beastie Boys: "Fight For Your Right" Το νέο video!


To trailer για το συνέχεια του video clip του θρυλικού “Fight For Your Right” των Beastie Boys έκανε πρεμιέρα χθες.
Στο νέο αυτό video, πρωταγωνιστούν αρκετοί γνωστοί, κυρίως κωμικοί ηθοποιοί όπως οι: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Danny McBride, John C.Reilly, Jack Black, Elijah Wood, Seth Rogen και πολλοί άλλοι ακόμα!
 Η ολοκληρωμένη εκδοχή του video θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά. Το νέο album τωνBeastie Boys, με τίτλο “Hot Sauce Committee Part 2” θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου, ενώ ήδη είναι διαθέσιμο το πρώτο single “Make Some Noise”.   
Είστε έτοιμοι για ένα Sabotage;

Arctic Monkeys: Η εκδίκηση των nerds!


Νοιώθετε ότι δεν είσαστε o cool τύπος της παρέας και όλοι σας αντιμετωπίζουν σαν nerd; Λοιπόν, το ίδιο συμβαίνει και με τους Arctic Monkeys, που καταφέρνουν όμως να παραδίδουν τα πιο εκρηκτικά rock live shows και με τα albums που έχουν κυκλοφορήσει, να έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό σε όλη την Ευρώπη.
Περιμένοντας την κυκλοφορία του album Suck It And See” τον επόμενο Ιούνιο, ας δούμε μέσα από το περιοδικό NME, 10 facts που αποδεικνύουν ότι οι Arctic Monkeys είναι οι πιο cool nerds του πλανήτη:
1.Οι Arctic Monkeys δήλωσαν ότι για το νέο τους album, επηρεάστηκαν πολύ από τους country ήχους των Johnny Cash, Patsy Kline!
2. H αγαπημένη ταινία όλων των μελών του συγκροτήματος είναι το “Wizard Of Oz”.
3. Στην λίστα με τους πιο πλούσιους Βρετανούς κάτω των 30 ετών, ο Alex Turner βρίσκεται μόλις στην16η θέση, πίσω από τις Cheryl Cole, Amy Winehouse
4. To 2007, παμψηφεί τα  μέλη των Monkeys είχαν ζητήσει την αντικατάσταση του Alex Turner από την Sarah Harding των Girls Aloud! Ευτυχώς επρόκειτο για αστείο
5. Ο drummer Matt Helders έχει δηλώσει ότι κατά την διάρκεια μιας περιοδείας είχε ακούσει ένα album των Radiohead και είχε αποκοιμηθεί...
6. Καθόλου τυχαίο λοιπόν, το γεγονός ότι ο Thom Yorke δεν τους συμπαθεί ιδίαιτερα και έχει δηλώσει: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη η παρακμή της βρετανικής μουσικής, όταν υπάρχουν ένα μάτσο καθυστερημένοι που ακούνε Arctic Monkeys»
7. Ο αρχικός τίτλος του “Suck It And See” ήταν “Thriller"!
8. Σε ορισμένες συναυλίες, όταν παίζουν το “Fluorescent Adolescent” αρέσκονται στο να παρεμβάλλουν στίχους από το “Last Christmas” των Wham! και το “Only You Know” της Celine Dion!!
9. O Matt Helders έχει παίξει drums με σπασμένο χέρι! Του είχε τοποθετηθεί νάρθηκας με λάμες στο χέρι και οι υπόλοιποι των φώναζαν «βιονικό drummer».
10. Ο Jamie Cook παίζει ακόμα ποδόσφαιρό στην ομάδα της περιοχής του, Packhorse FC!

Chart show your countdown: το πιο επιτυχημένο ελαφρολαϊκό τραγούδι της δεκαετίας του '70 στην Ελλάδα, την Κυριακή 10/4 apo tralala.gr


Στο Chart Show your countdown, αυτή την Κυριακή 10 Απριλίου, μετρώντας αντίστροφα από το 30 στο 1, θα μάθουμε ποιο είναι το πιο επιτυχημένο ελαφρολαϊκό τραγούδι της δεκαετίας του '70 στην Ελλάδα.
Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, θα μας παρουσιάσουν ροκ τραγούδια που αγαπήθηκαν, τραγουδήθηκαν και ακούστηκαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του '70. Η παρουσιάστρια θα έχει στην παρέα της τη Ρίκα Διαλυνά, τη Χριστίνα Πολίτη, το Δημήτρη Παπανώτα και τον Πέτρο Ίμβριο, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.
Από τη βραδιά δε θα λείπουν λαμπεροί καλλιτέχνες, οι οποίοι θα τραγουδήσουν τις ροκ επιτυχίες. Στη σκηνή του Chart Show θα εμφανιστούν η Βαλάντω Τρύφωνος, ο Φίλιππος Νικολάου, ο Δάκης, η Μάρω Λύτρα και ο Πέτρος Ίμβριος.
Από τη Νίκη Δέλλα
      
www.tralala.gr

Τι λέει ο Κωστόπουλος για το Dancing with the Stars;


Ο δημοσιογράφος και εκδότης, Πέτρος Κωστόπουλος, "συνελήφθη" πριν από μερικές μέρες, στα παρασκήνια της εκπομπής του, από την camera της εκπομπής Dancing Daily και εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με το Dancing with the Stars.
Ο κριτής του Greek Idol δήλωσε φαν του Τρύφωνα, λόγω του παιδικού ενθουσιασμού που βγάζει προς τα έξω κα ιδιασκεδάζει αυτό που κάνει στο show, ακόμα κι αν δεν είναι ο Νουρέγιεφ! Φυσικά, θαυμάζει και τη Νάντια Μπουλέ, τον Αργύρη Αγγέλου και την Ελεονώρα Μελέτη για τις επιδόσεις τους στο Dancing.

Όσο για τον πρώην καλαθοσφαιριστή, Νάσο Γαλακτερό, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε πως του βγάζει το καπέλο, λόγω του ότι χορεύει πολύ ωραία, παρ' όλο το ύψος του. Από την άλλη, προσθέτει, λυπάται την χορογράφο του που είναι πιο κοντή από αυτόν!

Ο ίδιος χορεύει; Για τον εαυτό του λέει πως νιώθει ότι χορεύει σαν αρκούδα! Θυμάται, επίσης, όταν θα χόρευε ταγκό με τη σύζυγό του στο γάμο τους, τον εκπαίδευε ο Φωκάς Ευαγγελινός επί έναν μήνα!

Η κριτική επιτροπή ποιες εντυπώσεις αφήνει στον γνωστό εκδότη; Λέει πως τον εκνευρίζει ο Λάτσιος, επειδή είναι ο μόνος που βάζει τη χαμηλότερη βαθμολογία από όλους τους κριτές. Ο Πέτρος Κωστόπουλος πιστεύει πως ο Γιάννης Λάτσιος έχει τα νεύρα του ξεσπάει στους διαγωνιζομένους!

Η Gwen Stefani στο εξώφυλλο του Elle!


To νέο τεύχος του περιοδικού Elle, περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τίτλο “Women In Music” με καλεσμένες τις: Adele, Willow Smith, Feist, Hillary Scott, Robyn, Jennifer Hudson, Stevie Nicks, Florence Welch, Aretha Franklin, Nicki Minaj και βασική «πρωταγωνίστρια» την Gwen Stefani!
H τραγουδίστρια των No Doubt μίλησε για την σχέση της με τον Gavin Rossdale («Είναι απίστευτο που έχουμε καταφέρει να είμαστε τόσο καιρό μαζί.

'Born this way' από far west


Η Lady Gaga προέβη στις απαραίτητες ανανεώσεις για το τραγούδι της Born this way, το οποίο φιγουράρει στην πρώτη θέση των ψηarts στην Αμερική.
Η Lady έκανε το "Born this way" να ακούγεται λες και είναι βγαλμένο από το far west, προσδίδοντας του ένα χαρακτηριστικό country ύφος και ηχόχρωμα!

Ακούστε το!

5 τύποι γυναικών που ξενερώνουν κάθε άντρα


Εμείς τα κορίτσια μπορούμε να είμαστε πολύ επιλεκτικά στον άντρα που θα διαλέξουμε να έχουμε στο πλευρό μας! Υπάρχουν γυναίκες που απορρίπτουν ένα αρσενικό απλά επειδή δεν έχει γυαλίσει τα παπούτσια του ή επειδή το εσώρουχό του δεν ήταν διάσημης φίρμας! Από την άλλη, οι άντρες δεν είναι τόσο επιλεκτικοί! Κι όμως, υπάρχουν 5 τύποι γυναικών που μπορούν να κάνουν κάθε αρσενικό να τρέχει και να μην φτάνει!


Η κυρία Εξυπνίδου:

Κάθε άντρας θέλει να έχει στο πλευρό του μια έξυπνη γυναίκα που μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση χωρίς λάθη και που ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο και δεν ασχολείται μόνο με τα νύχια ή τα μαλλιά της. Φυσικά, άλλο να είσαι χαρισματική στον λόγο και άλλο να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου κάθε φορά που συμμετέχεις σε μια συζήτηση, ειδικά όταν είσαι μαζί του. Ας το παραδεχτούμε! Πολλές γυναίκες ανοίγουν κόντρες και κάνουν σαματά όταν συμμετέχουν σε μια συζήτηση, απλά για να δηλώσουν το παρόν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο έτερον ήμισυ.
Έλα όμως που εκείνος καθόλου δεν εντυπωσιάζεται από μια τέτοια τακτική αλλά αντίθετα θα το σκεφτεί πολύ να μείνει στο πλευρό μιας γυναίκας που νομίζει πως ξέρει τα πάντα, έχει άποψη για όλα και τον διορθώνει διαρκώς, ακόμα και για το τυχαίο ορθογραφικό λάθος που έκανε στο γραπτό μήνυμα που της έστειλε στο κινητό!


Αυτή που θέλει να βολευτεί:
Κάθε γυναίκα θέλει να καλοπερνάει στο πλευρό του συντρόφου της και σίγουρα δεν υπάρχει κορίτσι που να μην του αρέσουν τα λουλούδια, τα δωράκια και η καλοπέραση (άντε και να σου ανοίγουν ένα ωραίο μπουκάλι κρασί σε ένα κουλ εστιατόριο). Μέχρι εκεί όλα καλά! Μην έχεις όμως την αυταπάτη πως το αγόρι που φλερτάρεις δεν θα καταλάβει την προσπάθεια που κάνεις να βολευτείς και να του τα φας! Μπορεί να μην είναι εκατομμυριούχος αλλά εκείνος θα καταλάβει πολύ γρήγορα αν έχει στο πλευρό του μια γυναίκα που το μόνο που θέλει είναι να της κάνει όλα τα χατίρια, να χρεώνει με μανία την πιστωτική του κάρτα, να την πηγαίνει στα πιο ακριβά ξενοδοχεία και εστιατόρια και να την κάνει από πάνω και τον ταξιτζή (πήγαινέ με εδώ, πήγαινέ με εκεί)!
Αν απορείς γιατί τα αγόρια σε παρατάνε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αναρωτήσου: μήπως οι απαιτήσεις σου ήταν υπερβολικές;;;


Η επίδοξη νύφη:
Ναι, το όνειρο κάθε γυναίκας (εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη) είναι να ντυθεί νυφούλα και να περπατήσει με τούλια, πέπλο και τα παρανυφάκια ξωπίσω σε μια μεγάλη στολισμένη εκκλησιά! Και δεν είναι ότι όλοι οι άντρες ακούνε γάμο και τρέχουν αλλά πιθανότατα έχει βρεθεί στο δρόμο τους η επίδοξη νύφη. Το κορίτσι αυτό κοιτάζει νυφικά προτού κλείσει μια εβδομάδα στο πλευρό ενός αγοριού, έχει επιλέξει ήδη τα μπουζούκια στα οποία θα πραγματοποιήσει το μπάτσελορ πάρτυ της, ενώ στο αριστερό της χεράκι υπάρχει μια θέση ανοιχτή για το πολύτιμο μονόπετρο.
Αν περιμένεις και δείχνεις ότι περιμένεις να σε στεφανωθεί από τον πρώτο μήνα λες και είσαι η Μεγκ Ράιαν σε κάποια σαχλορομαντική κομεντί, κατέβα από το συννεφάκι γιατί έχει κρύο εκεί ψηλά.


Το ψυχάκι:
Το κορίτσι αυτό δείχνει πέρα για πέρα φυσιολογικό, όμως ένας άντρας μπορεί εύκολα να αναγνωρίζει το κορίτσι-ψυχάκι. Η κοπέλα αυτή τηλεφωνεί κάθε 10 λεπτά στον καλό της, βλέπει επίδοξες ανταγωνίστριες σε κάθε 1 τετραγωνικό μέτρο, χώνεται στη ζωή του αγαπημένου της μέχρι αηδίας και μπορεί να κάνει τη ζωή του μαρτύριο ακόμα και στο χώρο εργασίας του. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να μην μπορεί να σκεφτείς κάτι πέραν του καλού σου, αν ζεις και αναπνέεις για να ακούσεις τη γλυκιά φωνούλα του, αν ξυπνάς και κοιμάσαι για να τον φροντίζεις, αν δεν υπάρχει τίποτα πέρα από εκείνον, αν το μάτι σου γυαλίζει ελαφρά ή πιο βαριά, έχεις αρχίσει να μεταμορφώνεσαι σε ψυχάκι! Προσοχή: το δύσκολο κομμάτι είναι πως δεν ψυχοπαθιαζόμαστε με κάθε άντρα αλλά πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος!


Αυτή που θέλει να ξεπεράσει τον πρώην:
Οι φίλοι του του λένε πως τον έχεις για καβάντζα, τα σημάδια που του αφήνεις φωνάζουν πως τον έχεις στο πλευρό σου μόνο για να ξεπεράσεις τον πρώην που σου έκανε την καρδιά χίλια κομμάτια, αλλά όπως και να έχει ο άντρας αυτός (και πολλοί χιλιάδες ακόμα) την πατάνε με γυναίκες που το μόνο που ψάχνουν είναι να ξεπεράσουν τον πρώην!
Πολλές φορές, ακόμα κι εμείς οι ίδιες δεν καταλαβαίνουμε πως χρησιμοποιούμε ένα αγόρι που γνωρίζουμε με σκοπό να μαλακώσουμε τον πόνο της φυγής του πρώην. Το άκυρο σημείο στην ιστορία αυτή είναι πως σε κάποιο σημείο εσύ ερωτεύεσαι την καβάντζα αλλά η καβάντζα έχει ήδη καταλάβει το ρόλο που έπαιξε, ξενερώνει και φεύγει. Κι εσύ μένεις να ψάχνεις τον επόμενο αντικαταστάτη και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Πηγή: womenonly.gr

Σήμερα - 10 Απριλίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Αναξιμένης, Δημοσθένης, Επαμεινώνδας, Ετεοκλής, Ηρακλής, Ηφαιστίων,Θησέας, Ισοκράτης, Μιλτιάδης, Όμηρος, Παρμενίων, Πελοπίδας, Περικλής, Πίνδαρος, Πολύβιος, Προμηθέας, Σοφοκλής, Φιλοποίμην, Φωκίων

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1958: Ο Bobby Darin ηχογραφά το  "Splish Splash."
1970: Ο Πωλ Μακ Κάρτνεϋ ανακοινώνει τη διάλυση των Beatles.
1972: Ο Isaac Hayes κερδίζει βραβείο Oscar για την καλύτερη μουσική, τραγούδι στο διαγωνισμό  "Shaft".
1979: Πεθαίνει ο Νίνο Ρότα, ιταλός συνθέτης, που «έντυσε» με τη μουσική του τις ταινίες του Φεντερίκο Φελίνι.
1989: Πραγματοποιείται το 24th Academy of Country Music Awards, τα βραβεία κερδίζουν οι Hank Williams Jr και οι  Alabama.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1755: Γεννιέται ο Κρίστιαν Φρίντριχ Σάμουελ Χάνεμαν, γερμανός γιατρός, ιδρυτής της ομοιοπαθητικής ιατρικής.
1821: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Κωνσταντινούπολη τον πατριάρχη Γρηγόριο Ε', σε αντίποινα για την Ελληνική Επανάσταση.
1826: Οι «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Μεσολογγίου πραγματοποιούν την ηρωική έξοδο. Ο Χρήστος Καψάλης ανατινάζει την μπαρουταποθήκη στο Μεσολόγγι.
1944: Αναλαμβάνει στην τελική της σύνθεση η Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης ή Κυβέρνηση του Βουνού, με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Σβώλο.

O Noel Gallagher απορρίπτει το X-Factor!


Το πρώην συνθετικό «μυαλό» των Oasis, Noel Gallagher, απέρριψε πρόταση ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να αντικαταστήσει τον Simon Cowell στο X-Factor, με την δικαιολογία ότι μια τέτοια υποχρεώση θα έβαζε στον «πάγο» την solo καριέρα του.
Ο Simon Cowell είχε υποσχεθεί στον Noel «παγκόσμια φήμη» και μια ακόμα συμμετοχή στην αμερικάνικη version του show μερικά χρόνια αργότερα.

Τρύφωνας Σαμαράς στον Πέτρο Κωστόπουλο


Στην εκπομπή "Βράδυ", του Πέτρου Κωστόπουλου, ήταν καλεσμένος ο παίκτης του Dancing with the Stars, ο οποίος μίλησε για το show, στο οποίο λαμβάνει μέρος, για την κομμωτική και τον πρώτο του έρωτα.
Ο Τρύφωνας δήλωσε πολύ χαρούμενος από τη συμμετοχή του στο Dancing και τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπο του. Με μεγάλο ενθουσιασμό, είπε πως, ακόμα και στον δρόμο, οι άνθρωποι τον σταματούν και τον προσφωνούν "χορευταρά"!

Η κομμωτική με τα παιδικά του χρόνια συνδέονται άμεσα, όπως αποκάλυψε ο Τρύφωνας. Συγκεκριμένα, είπε πως, όταν ήταν παιδί, ήταν μαμόθρεφτος! Του άρεσε να κάνει παρέα μόνο με κορίτσια και φίλες της μητέρας του. Από τότε, κούρευε και χτένιζε τις φίλες της μαμάς του, οι οποίες του έδειχναν εμπιστοσύνη, πράγμα που φανερώνει πως το ταλέντο ήταν έμφυτο και έκδληο ευθύς εξ αρχής!

Ο πρώτος του έρωτας, ήρθε στα 19 του, όταν ερωτεύτηκε τη Λίτσα στην Πτολεμαΐδα. Θυμάται χαρακτηριστικά πως ήταν Πάσχα και τότε σούβλιζαν και το αρνί! Εκείνη τη μέρα, με τη Λίτσα, απλώς φιλήθηκαν!