20 Ιουν 2011

House Of Pain live στην Ελλάδα - Αλλαγή χώρου διεξαγωγής!


Η συναυλία των HOUSE OF PAIN μεταφέρεται από το TerraVibe Park στο Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος)
Jump around!
με τους HOUSE OF PAIN!
Fuzz Live Music Club
+ opening acts: Funky Monkey – Ταυτισμένος Λάθος
Οι House of Pain, το πασίγνωστο αμερικάνικο hip hop συγκρότημα, επιστρέφει στην ενεργό δράση και έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους.
Την προθέρμανση του κοινού ανέλαβαν 2 αγαπημένα γκρουπ από την ελληνική punk rock και hip hop σκηνή, οι Funky Monkey, με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη, και ο Ταυτισμένος Λάθος.
Funky Monkey
Oι Funky Monkey αποτελούνται από τον Γιάννη (BrainDead) στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Δημήτρη (Arti) στην κιθάρα και τα δεύτερα φωνητικά, τον Δημήτρη (Pondius) στο μπάσο και τον Στράτο (The Klone) στα drums.
Η μπάντα ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 2004, κάνοντας live εμφανίσεις και παρουσιάζοντας τη δουλειά τους και τους punk rock ήχους τους. Αν δεν έχετε ακούσει τους Funky Monkey και θέλετε να πάρετε μία γεύση για το τι "σας περιμένει", οι επιρροές τους είναι μπάντες όπως οι “No use for a name”, “Nofx”, “Bad religion”, “Pennywise 221; και αντίστοιχα ονόματα της punk rock μουσικής σκηνής.
Με δικό τους studio στο κέντρο της πόλης, είχαν από την αρχή την πολυτέλεια να πειραματιστούν και να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Την άνοιξη του 2007, με βάση τους την Θεσσαλονίκη, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ep, με τίτλο "intertheory". Δύο χρόνια αργότερα παρουσίασαν την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο "13".
Αν και δεν έχουν ακόμη υπογράψει με δισκογραφική εταιρεία, οι Funky Monkey στόχο έχουν να επεκτείνουν την καριέρα τους στην Ευρώπη, τον Καναδά και την Αμερική , ενώ παράλληλα αναζητούν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να κάνουν τη μουσική τους μέρος της δισκοθήκης σας.
Ταυτισμένος Λάθος 
Ο Ταυτισμένος Λάθος (Παναγιώτης Κυριακού) ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με το hip-hop στα τέλη του 2002. Τα πρώτα του βήματα στη μουσική τα έκανε ως μέλος των “Ψυχόδραμα” στον τομέα της παραγωγής και ως mc. Αρχές του 2009 ίδρυσε μαζί με τους Neon, Ciscokid και Madnnesskey το ανεξάρτητο label “B-Muzic”.
Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά κυκλοφόρησε το 2004, με τον τίτλο “Κάνοντας μια βόλτα”. Ακολούθησαν δυο ακόμα project με τους Ψυχόδραμα και το 2010 άλλη μια προσωπική δουλειά με τον τίτλο “Ήταν περίεργη κατάσταση”.
http://www.b-muzic.gr/
http://www.myspace.com/alkoolkatanalwsh

Ακούγεται απίστευτο ότι οι House of Pain, που ξεκίνησαν το 1991, παραμένουν τα τελευταία είκοσι χρόνια στην επικαιρότητα, κυριαρχώντας στα chart είτε ως συγκρότημα είτε ως μονάδες. Με το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους, άλλαξαν το πρόσωπο της hip hop μουσικής. Το album έγινε πολυπλατινένιο και αυτοί γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως χάρη στο ανεπα νάληπτο και ιδιαίτερα “κολλητικό” τραγούδι Jump Around.
Όπως σχολιάζει και ο Everlast “...είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε πάλι μαζί και θα ξανακάνουμε περιοδεία. Η καταλυτική στιγμή για να το αποφασίσουμε ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στη συναυλία στο KROQ Epicenter. Είχαμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε πάλι μαζί για το album των La Coka Nostra, αλλά μόλις ακούστηκε το Jump Around το κοινό ανταποκρίθηκε τρελά. Μετά από αυτό αποφασίσαμε ότι τώρα πια είχε έρθει η στιγμή να κάνουμε κάτι. Κάθε show θα είναι ένα party, με όλη την τρέλα που κουβαλούν τα επετειακά πάρτι..."
Μετά τη διάλυση των HOUSE OF PAIN το 1996, τα μέλη ακολούθησαν σόλο καριέρες, κάνοντας τεράστιες προσωπικές επιτυχίες και παραμένοντας συνεχώς στην κορυφή. Η απίστευτα πετυχημένη σόλο καριέρα του Everlast περιλαμβάνει ένα τριπλά πλατινένιο album, πληθώρα Top 10 επιτυχιών (συμπεριλαμβανομένης και της νούμερο 1 επιτυχίας “What It’s Like”) και ένα Grammy για το τραγούδι “Put Your Lights On”, που ηχογράφησε με τον Carlos Santana . O Danny Boy πάλι, άλλαξε πεδίο δράσης και στράφηκε στην τέχνη ιδρύοντας μια πολύ πετυχημένη εταιρεία, λανσάροντας διαφορετικές σειρές ρούχων και κατάφερε τελικά την επανένωση των HOUSE OF PAIN, αφού πρώτα ίδρυσε τους LA COKA NOSTRA, που στο line-up τους είχαν την αυθεντική σύνθεση των HOUSE OF PAIN μαζί με τους rappers Slaine και Ill Bill.
Οι HOUSE OF PAIN επανενώνονται λόγω του πάθους που έχουν για τη μουσική. Επανέρχονται για να γιορτάσουν με τους fan τους τα 20 τους χρόνια και να τραγουδήσουν τους αθάνατους ύμνους των επαναστατημένων εφήβων σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιστρέφουν για να δείξο υν στους νεότερους πόσο “σκληρή, ενοχλητική και βρώμικη” μπορεί να γίνει η hip-hop - για να αποδείξουν ότι δεν έχει σημασία η ηλικία, η φυλή, η θρησκεία ή αν είσαι hip-hop, rock ή metal fan. Οι HOUSE OF PAIN με τα τραγούδια τους μιλούν σε όλους μας.
Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους θα τους δούμε στο Fuzz Live Music Club, την Τρίτη 21 Ιουνίου, και υπόσχονται να μην αφήσουν κανέναν στη θέση του...
Σηκωθείτε λοιπόν και ...
jump around!
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608366
Θεσσαλονίκη
Musicland
Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

H Amy Winehouse ακύρωσε τις συναυλίες της σε Ελλάδα και Τουρκία


Η τραγική συναυλιακή εμφάνιση της Amy Winehouse στο Βελιγράδι, όπου τραγούδησε φανερά μεθυσμένη,μπερδεύοντας τους στίχους των τραγουδιών και φωνάζοντας στο κοινό “Hi Athens” είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση των συναυλιών της σε Ελλάδα και Τουρκία.
Το κοινό του Βελιγραδίου-κοντά στους 20.000 θεατές- αποδοκίμασε έντονα την Amy Winehouse, που αποχώρησε από την σκηνή εσπευσμένα, έχοντας «τραγουδήσει» μόλις ένα μικρό μέρος από το set της, που περιλάμβανε τα “Valerie”, “Just Friends”, “Love Is A Losing Game”, “Back To Black”.
 Είναι κρίμα για μια τόσο ταλαντούχα τραγουδίστρια να πλησιάζει με τόσο γρήγορα και σταθερά βήματα προς την απόλυτη παρακμή.

The Edge Of Glorious Clarence Clemons: R.I.P


Τελικά η συνεργασία του θρυλικού σαξοφωνίστα της E.Street Band, Clarence Clemons και τηςLady Gaga για το “Edge Of Glory” έμελε να ήταν και η τελευταία της ζωής του.
Ο Clarence Clemons έφυγε από την ζωή σε ηλικία 69 ετών σε νοσοκομείο της Florida, έχοντας υποστεί ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο “Big Man” όπως ήταν το ψευδώνυμο του, μπορεί να έφυγε από την ζωή, όμως τα λόγια του φίλου του και συνεργάτη επί σαράντα χρόνια, Bruce Springsteen, μέσα από το επίσημο site του, θα τον συνοδεύουν για πάντα: «Ο Clarence έζησε μια σπουδαία ζωή. Είχε πάντα στο πλευρό του την αγάπη των δικών του ανθρώπων. Δημιούργησε μια υπέροχη, τεράστια οικογένεια. Αγαπούσε το σαξόφωνο, τους fans  και τα έδινε όλα κάθε φορά που με εμφανιζόταν στην σκηνή.»
R.IP Clarence Clemons.Έδω ένα κλασσικό video της E. Street Band

Κάντε like και κερδίστε σε πολλούς διαγωνισμούς! (νέες προσθήκες)


Το tralala.gr σε συνέχεια των νέων on line υπηρεσιών που προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του,
κάνε κράτηση τώρα (On line και τηλεφωνικές κρατήσεις για νυχτερινή διασκέδαση), απόκτησε το τώρα (αγορά cd on line), ξεκινάει από σήμερα μέσω του official facebook group, νέα αποκλειστική εφαρμογή για διαγωνισμούς!
Η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει τους διαγωνισμούς που θέλει να συμμετάσχει εύκολα και γρήγορα σε ένα περιβάλλον το οποίο εξασφαλίζει 100% δίκαια αποτελέσματα, μιας και η εφαρμογή δεν επιτρέπει διπλοεγγραφές στον ίδιο διαγωνισμό και «θυμάται» προηγούμενες συμμετοχές!

Κάντε Like λοιπόν, στη σελίδα του Tralala.gr και κερδίστε:

Προσκλήσεις για μουσικές σκηνές και συναυλίες βραδιές διασκέδασης σε νυχτερινά κέντρα, μουσικά cd, prive συναντήσεις με αγαπημένους σας καλλιτέχνες, ταξίδια κ.α.
pass-pantou

Top Ten Radio Hits 13/06-19/06


Η καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε παιδιά (από χθες τυπικά) και το Top Ten Radio Hits σας καλωσορίζει για ακόμη μια εβδομάδα στη στήλη με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες ραδιοφωνικές επιτυχίες!! Υποθέτω κάνατε τις βουτιές σας, απολαύσατε το καλοκαιρινό ήλιο και φυσικά όλα αυτά παρέα με τις καλύτερες μουσικές!!Πάμε λοιπόν να δούμε ποια τραγούδια επιλέξατε να ακούσετε στα ραδιόφωνα με τις μεγαλύτερες ακροαματικότητες!!
“Εφόσον έχω εσένα και γω θα είμαι  ΟΚ” μας τραγουδάει ο Νίνο με άκρως καλοκαιρινή  διάθεση  από τη θέση νούμερο ένα για αυτή την εβδομάδα.  Θάνος Πετρέλης , Μέλισσες και Ήβη Αδάμου ακολουθούν ανοδική πορεία στη λίστα με τις ελληνικές επιτυχίες με το “Ποια να συγκριθεί μαζί σου “ και το “Κράτα τα μάτια σου κλειστά” αντίστοιχα.
Rihanna και Britney μας τραγουδούν“S&M” από τη κορυφή για ακόμη μια εβδομάδα στη λίστα με τις ξένες επιτυχίες. Νέα είσοδο για τον Bruno Mars και το τραγούδι του “The Lazy Song” στη θέση νούμερο εννέα. Έλενα Παπαρίζου, Playmen, Claydee και Τάμτα παραμένουν για ακόμη μια εβδομάδα στο Top Ten με τα δικά τους “Baby it's over” και “Tonight”.

Όλες οι νέες επιτυχίες στις λίστες που ακολουθούν !!

Ξένο

1.   (1)  Rihanna Ft Britney - S&M
2.   (2)  Jennifer Lopez ft Pitbull – On the Floor
3.   (6)  LMFAO – Party Rock Anthem
4.   (3)  Black Eyed Peas – Just can't get enough
5.   (9)  Helena Paparizou – Baby it's over
6.   (8)  Enrique Iglesias – Tonight
7.   (5)  Playmen & Claydee ft Tamta – Tonight
8.   (7)  Katy Perry – E.T.
9.   (NE)Bruno Mars – The Lazy Song
10. (4)  Adele – Rolling in the Deep


Ελληνικό

    1.   (4)  Νίνο – ΟΚ
    2.   (2)  Νίκος Βέρτης – Είμαι μαζί σου
    3.   (6)  Θάνος Πετρέλης – Ποια να συγκριθεί μαζί σου
    4.   (1)  Σάκης Ρουβάς – Οι δυο μας
    5.   (7)  Μέλισσες & Ήβη Αδάμου – Κράτα τα μάτια σου κλειστά
    6.   (3)  Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μια από τα ίδια
    7.   (5)  Πάνος Κιάμος – Από Δευτέρα
    8.   (8)  Έλενα Παπαρίζου – Ότι νιώθω δεν αλλάζει
    9.   (10)Έλλη Κοκκίνου - Ερωτεύτηκα
    10. (9)  Γιάννης Πλούταρχος – 24 ώρες

    Justin Timberlake: Καπνίζει «χόρτο»


    Ο 30άχρονος ηθοποιός και τραγουδιστής απάντησε «απολύτως» όταν ρωτήθηκε αν καπνίζει «χόρτο».
    Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Playboy», ο Justin ανέφερε ότι το μόνο πράγμα που προσφέρει γι’ αυτόν το «χόρτο» είναι ότι τον εμποδίζει από το να σκέφτεται. Είπε ότι πιστεύει ότι έχει εγκέφαλο που κάποιες φορές πρέπει να σβήσει.

    Ανάφερε επίσης ότι είναι καιρός να «επιβραδύνει» και να χαλαρώσει και όσο αφορά την καριέρα του στο τραγούδι λέει πως δεν έχει ούτε και ένα τραγούδι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Ο Αμερικάνος τραγουδιστής της ποπ δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2006.

    Σήμερα - 20 Ιουνίου


    Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
    Επέτειοι:
    Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων
    Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα
    Παγκόσμια Ημέρα Κυματοδρομίας (Σέρφινγκ)





     Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :
    1949: Γεννιέται Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τραγουδιστής από τη Βάστα Αρκαδίας
    1969: Ο Jimmi Hendrix πέρνει $125,000 η πιο μεγάλη αμοιβή της τότε εποχής για μόνο μια εμφάνιση στο Newport Jazz Festival.
    1977: Κυκλοφορεί το πρώτο σόλο άλπουμ του Steve Winwood's.
    1989: Το "Batman:Motion Picture Soundtrack" βγαίνει στην κυκλοφορία απο τον Prince. 



     Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

    1824: Ο τουρκοαιγυπτιακός στόλος καταστρέφει τα Ψαρά.
    1837: Η πριγκίπισσα Αλεξαντρίνα στέφεται βασίλισσα της Μ. Βρετανίας ως Βικτώρια, σηματοδοτώντας την εποχή που ονομάστηκε Βικτωριανή.
    1944: Ιδρύεται η αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA).
    1968: Ο Τζιμ Χάινς γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που τρέχει τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα.
    1978: Καταστρεπτικός σεισμός, μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, πλήττει τη Θεσσαλονίκη. 35 νεκροί ο απολογισμός.


    Music Shots ' Δολοφόνοι ' οι Pink Floyd


    Για φόνο εξ αμελείας θα  έπρεπe να κατηγορηθούν οι Pink Floyd....
    - Όταν οι Pink Floyd έκαναν μια συναυλία στο Crystal Palace Bowl του Λονδίνου μπροστά από μια μεγάλη λίμνη, έπαιξαν τόσο δυνατά που ένας αριθμός ψαριών πέθανε.
    Καημένοι μου Pink Floyd  αν το ακουσεί ο Περδίκης ποιος σας σώζει.


    - Ο μπασίστας των Rolling Stones, Bill Wyman όταν ήταν 47 χρονών σύναψε σχέση με την 13χρονη Mandy Smith. Έξι χρόνια αργότερα την παντρεύτηκε. Ο γάμος κράτησε μόνο για 17 μήνες. Αργότερα, ο 30χρονος γιος του Wyman, Stephen, παντρεύτηκε την μητέρα της Mandy (46 ετών) και έτσι έγινε πατριός της πρώην μητριάς του.

    Απο την πολή έρχομαι και στην κορφή κανέλα.


    - Βλέπω στην τηλεόραση τα παιδάκια στην Αφρική και κλαίω. Θα ήθελα να ήμουν και εγώ τόσο αδύνατη, αλλά χωρίς όλες αυτές τις μύγες γύρω μου. (Mariah Carey- Τραγουδίστρια )

    Πάντα με συγκινούσε αυτό το κορίτσι με τις κοινωνικές του ανησυχίες.



    - "Όταν τους ζήτησα την ανάγκη τους δεν μου την έδωσε κανείς." (Τόλης Βοσκόπουλος- Τραγουδιστής)

    Κακούργα κοινωνία ούτε δικαίωμα στην ανάγκη δεν έχουμε πλέον.


    Amy Winehouse: 'Πίνω και μεθώ...'


    Πολύ αντιπροσωπευτική η παραπάνω φράση, όσον αφορά την κατάσταση της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες της σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα, λόγω... μέθης.
    Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουνίου η Amy Winehouse έδωσε συναυλία στο Βελιγράδι, όπου εμφανίστηκε σε κακή κατάσταση λόγω του ότι ήταν μεθυσμένη. Οι θαυμαστές της που προσήλθαν να την ακούσουν την αποδοκίμασαν με γιουχαΐσματα.

    Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής ήταν η ακύρωση των συναυλιών της σε Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και Αθήνα (22 Ιουνίου). Οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας ανακοίνωσαν πως, εξ αιτίας όσων προηγήθηκαν, η Amy Winehouse θεωρεί καλύτερη λύση την ακύρωση των συναυλιών της. Επίσης, ζητά συγγνώμη από τους φίλους της για την εξέλιξη αυτή.

    Στο video που ακολουθεί, παρακολουθείστε την είσοδο της Amy στη σκηνή, σε κατάσταση ζάλης...

    «Τζαζ» Show… Music a la Dalon!


    Αυτό το jazz show, είναι πολύ… «τζαζ»! Μία ξεκαρδιστική μουσικοχορευτική παράσταση που διασκευάζει αγαπημένα κομμάτια από Frank Sinatra μέχρι ABBA και Ζαμπέτα, σε μία ιστορία τρέλας, ελπίδας κι αισιοδοξίας, στη Μουσική Σκηνή RED, στις 22 και 23 Ιουνίου.
    Λάμψη από Hollywood, χορευτικά που σε ξεσηκώνουν, έρωτες και πάθη... Το παραμύθι μιάς σύγχρονης Σταχτοπούτας. Η ιστορία της ένδοξης, αστεροχτυπημένης Daisy Dalon!
    Μια σπαρταριστή μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και εναλλαγές ρόλων, η πολυτάραχη ζωή της Daisy Dalon, παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια των θεατών. Μέσα από σκετς, αυτοσχεδιασμούς, τραγούδια από μιούζικαλ, παλιές επιθεωρήσεις, οπερέτες και διασκευές ξένων και ελληνικών τραγουδιών, μαθαίνουμε την ιστορία της Μαργαρίτας της Αστεροκομητόπληκτης. Πώς γεννήθηκε, πώς μεγάλωσε, τους πρώτους έρωτες και πώς εγκαταλείπει μητέρα και πατρίδα για να πάει εκεί που επιτέλους η μοίρα την καλεί…
    στο Hollywood!
    Μετά την παράσταση, ακολουθεί DJ LATIN & BALLROOM PARTY με το χορευτή του Dancing with the Stars, ΘΑΝΟ ΠΙΣΑΝΙΔΗ

    ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΤΙΧΟΙ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΟΡΤΕΤΖΑΤΟΣ
    ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
    ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΓΚΟΥΜΛΑ
    ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΑΝΟΣ ΠΙΣΑΝΙΔΗΣ
    ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    ΠΑΙΖΟΥΝ:
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: ΖΩΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ
    ΠΟΡΚΕΧΟΛΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΜΟΥΤΣΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΟΡΤΕΤΖΑΤΟΣ
    ΣΩΤΗΡΗΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    Ο Νίκος Ορτετζάτος είναι ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας και χορογράφος, ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου Τέχνης «ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ», το οποίο βραβεύθηκε ως το καλύτερο περιφερειακό θέατρο το 2006. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες θεατρικές παραστάσεις, όμως η αγάπη του για το θέατρο και η αφοσίωσή του σε αυτό, τον οδήγησαν τα τελευταία χρόνια να αφιερωθεί κατά κύριο λόγο στη συγγραφή θεατρικών έργων. Το έργο «Τζαζ Show… Music a la Dalon» είναι το δεύτερο έργο του που ανεβαίνει στη σκηνή, μετά το μουσικοχορευτικό one man’s show «GREMANDOS», που παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη τη σεζόν 2009-2010.
    «Τζαζ Show… Music a la Dalon!» στις 22 και 23 Ιουνίου στη Μουσική Σκηνή RED στη Λευκωσία.
    Είσοδος: 25 €
    Κρατήσεις: 22767711, και 97643753


    photos in gallery:
     3