28 Ιουν 2011

Η Janet Jackson θα τραγουδήσει μαζί με τον Michael Jackson!


Όχι δεν βρισκόμαστε πίσω στον χρόνο, συγκεκριμένα στο 1995, όταν και είχε κυκλοφορήσει το ντουέτουJanet-Michael Jackson για το single Scream”.
Η Janet Jackson αναμένεται να τραγουδήσει live στο Royal Albert Hall για τρεις επιλεγμένες βραδιές (30 Ιουνίου, 2-3 Ιουλίου). Κατά την performance του “Scream” θα την συνοδέψει μέσω virtual υποστήριξης, ο αδελφός της, Michael Jackson.
Η Janet Jackson περίγραψε μια τέτοια εμπειρία ως “θεραπευτική, που με κάνει να χαμογελάω.” προσθέτωντας: “η ενέργεια αυτού του κομματιού είναι ακόμα τόσο δυνατή”.
Ο Michael Jackson έφυγε από την ζωή στις 25 Ιουνίου 2009, λίγες εβδομάδες πριν το ξεκίνημα της θριαμβευτικής περιοδείας “This Is It” στο Λονδίνο...

O Johnny Depp παίζει κιθάρα στο συγκρότημα του… Alice Cooper;


Πόσες φορές ακόμα ο Johnny Depp θα μας αποδείξει πόσο cool τύπος είναι
Κατά την συναυλία του Alice Cooper στο μικροσκοπικό London 100 Club, o θρυλικός shock rocker κάλεσε στην σκηνή τον Johnny Depp για να παίξουν μαζί ορισμένα από τα tracks του setlist! 
Ο Alice Cooper, μέσα από το Twitter του, είχε προειδοποιήσει ότι επιφυλάσσει μια έκπληξη στο κοινό, λέγοντας: «Ο Chuck (Garrick –μπασίστας) και ο Damon (Johnson – κιθάρα) έχουν πληροφορηθεί για τον special guest που θα έχουμε σήμερα… Δεν μπορείτε να τον μαντέψετε, μην προσπαθείτε καν!»
Ο Cooper παρουσίασε τον Depp σε ένα διάλλειμα ανάμεσα στα τραγούδια του live, προσφωνώντας τον ως «Ο Johnny D από το Kentucky» και ο 47χρονος ηθοποιός έπαιξε κιθάρα στο κλασσικό “I`m Eighteen” και σε ένα mash-up του “School`s Out” με το “The Wall” των Pink Floyd. Φήμες λένε ότι «έδεσε» μια χαρά με το συγκρότημα του Alice Cooper! 
 O Alice Cooper και ο Johnny Depp συνεργάζονται στην νέα ταινία του Tim Burton, με τίτλο “Dark Shadows”,  που έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2012.
Όσο αναφορά την μουσική, ο Alice Cooper, σχεδιάζει μια νέα σειρά live εμφανίσεων επί αγγλικού εδάφους τον επόμενο Οκτώβριο, μαζί με τους New York Dolls, για να γιορτάσει το (αγαπημένο του)Halloween, ενώ ο Johnny Depp τον τελευταίο καιρό κάνει αρκετή παρέα με τον Steven Tyler, ανταλάσσοντας δημιουργικές ιδέες...  

H Lady Gaga κατηγορείται για κλοπή!


Θα μπορούσε ποτέ η Lady Gaga να εξαπατήσει τους fans της πουλώντας τους προιόντα για δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό;
 Κάτι τέτοιο ισχυρίζεται μια νομική φίρμα από το Detroit που έχει υποβάλλει μήνυση στην Lady Gaga, υποστηρίζοντας ότι το βραχιόλι που δημιούργησε και διέθεσε προς πώληση για την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Ιαπωνίας, ήταν αφορμή για μια καλοστημένη απάτη.
Συγκεκριμένα η εταιρεία 1-800-Law-Firm υποστηρίζει ότι από το αντίτιμο των 5 δολλαρίων από κάθε  βραχιόλι που διέθετε, η Lady Gaga κράτησε ένα μεγάλο μέρος, ενώ “φούσκωσε” υπερβολικά το αντίτιμο για τα έξοδα αποστολής (κοντά στα τρία δολλάρια) με σκοπό να επωφεληθεί οικονομικά.
 Η Law Firm ζητάει από την Lady Gaga το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολλαρίων με την κατηγορία τηςπαραβίασης της νομοθεσίας για το online εμπόριο και της εξαπάτησης μέσω ψευδών διαφημίσεων. Η πλευρά της Lady Gaga προς το παρόν δεν έχει κάνει κάνενα σχόλιο.

O Jay-Z θα συνεργαστεί με την Adele;


To ταξίδι του Jay-Z στο Λονδίνο είχε ως πρώτη προτεραιότητα την μετάβαση του στο Glastonbury, όπου και παρακολούθησε την εντυπωσιακή συναυλία της αγαπημένης του, Beyonce.
 Όμως είχε προηγηθεί μια ακόμα “μυστηριώδης” συνάντηση του Jay-Z, αυτή την φορά με την Adele!
Ο Jay-Z, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, συνάντησε σε δείπνο την Adele και συζήτησαν σοβαρά το ενδεχομενο μιας συνεργασίας για την δημιουργία ενός νέου album! O Jay-Z, που σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων του κοντινού του περιβάλλοντος, “δεν έιναι άνθρωπος που πλησιάζεται εύκολα”, έδειχνε ενθουσιασμένος από την γνωριμία του με την Adele και ήδη ψιθυρίζεται πως η μεταξύ τους συμφωνία είναι ηδη σε καλό δρόμο!
 Σε άλλα Adele news, σύμφωνα με δημοσίευμα της NME, η Beyonce είχε προτείνει στην Adele να εμφανιστούν μαζί στο Glastonbury, αλλά η 23χρονη hit singer αναγκάστηκε να αρνηθεί, καθώς τα συμπτώματα της λαρρυγγίτιδας έχουν επηρρεάσει σοβαρά την φωνή της. Περαστικά Adele!
Μπορείτε να φανταστείτε τα φωνητικά της Adele σε ένα τραγούδι σαν αυτή την κλασσική επιτυχία του Jay-Z;

Dj κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια από τους Black Eyed Peas!


O Dj από το Cleveland και βετεράνος rapper Orrin Lynn Tolliver Jr ύστερ από αγωγή που είχε υποβάλλει σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, κέρδισε 1.2 εκατομμύρια δολάρια. O Dj υποστήριξε ότι οιBlack Eyed Peas έχουν χρησιμοποιήσει sample από δικό του track παραγωγής 1983, με τίτλο “I Need A Freak”  για το single My Humps” χωρίς την άδεια του.
Το sample είχε πωληθεί παράνομα στους Black Eyed Peas από τον φίλο και πρώην συνεργάτη του Dj, τον παραγωγό James McCants.
 Το “I Need A Freak” είχε δοθεί αρχικά από τον McCants στην συλλογή “In Da Beginning... There Was Rap” που κυκλοφόρησε το 2000, χωρίς φυσικά την συγκατάθεση του Orrin Lynn, ενώ στην συνέχεια πωλήθηκε και στους Black Eyed Peas.

Δείτε το νέο βίντεο του Eminem


Ο μεγάλος rapper Eminem κυκλοφορεί ακόμα ένα τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του.
Το τραγούδι έχει τίτλο Space Bound. Τώρα κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, το οποίο ήδη προκαλεί αντιδράσεις καθώς ο καλλιτέχνης διαπράττει αυτοκτονία στο βίντεο.
Δείτε το εδώ...

Μαρία Κορινθίου: Στριπτίζ στον Αϊβάζη


Η σέξι ηθοποιός, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε πως κάνει στριπτίζ αποκλειστικά στο σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και το λόγο που θα τον χώριζε...
Τα σενάρια περί χωρισμού τους αυξάνονταν και πληθύνονταν, τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που είχαν εκνευρίσει τη Μαρία Κορινθίου. Η ίδια λέει πως, αρχικά, δεν έδινε σημασία. Όσο περνούσε ο καιρός, όμως, άρχισαν να την ενοχλούν και, σιγά-σιγά, φούντωνε, αλλά στο τέλος έφτασε σε σημείο να "βάζει από το ένα αυτί και να βγάζει από το άλλο", λέει στο "People".

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα χώριζε το σύζυγό της, είναι η απιστία. Αισθάνεται τρελά ερωτευμένη με το Γιάννη και η σκέψη και μόνο πως την απατάει την τρελαίνει.

Παρ' όλ' αυτά, όπως λέει η ίδια, κάνει στριπτίζ στο σύζυγό της, στις ιδιαίτερες τους στιγμές. "Η τελευταία φορά ήταν πριν έναν μήνα", είπε και έσκασε στα γέλια!

Με αυτά τα δεδομένα, τι λόγο έχει ο Γιάννης να την απατήσει;

Η Lady Gaga πανηγυρίζει για την νομιμοποίηση των gay γάμων στη Νέα Υόρκη!


Η Νέα Υόρκη αναγνώρισε και επίσημα την νομιμότητα των γάμων σε άτομα του ίδιου φύλου.
πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι η τελευταία προσθήκη σε έναν κατάλογο πολιτειών που αναγνωρίζει τους gay γάμους και είναι οι: Connecticut, New Hampshire, Vermont, Washington, Massachusetts.

Σήμερα - 28 Ιουνίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Γερμανός





Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1831: Γεννιέται ο συνθέτης Joseph Joachim
1852: Γεννιέται ο συνθέτης Hans Huber
1913: Γεννιέται ο συνθέτης George Lloyd
1969:Κυκλοφορεί το πρώτο album των Crosby, Stills & Nash
1975:Κυκλοφορεί το "Fame" του David Bowie's
1978: Μέλη του group Kansas ονομάστηκαν Deputy Ambassadors of Goodwill από την Unicef.




Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1859: Τα πρώτα καλλιστεία σκύλων διεξάγονται στο Νιούκασλ της Αγγλίας.
1914: Ο σέρβος φοιτητής Γκαβρίλο Πρίντσιπ δολοφονεί στην αγορά του Σεράγεβο τον αρχιδούκα της Αυστρίας Φερδινάνδο, δίνοντας την αφορμή για την έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
1919: Υπογράφεται στο Παρίσι η Συνθήκη των Βερσαλλιών, με την οποία τερματίζεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Μεγάλη χαμένη η Γερμανία.
1925: Ισόπαλο με το χορταστικό 3-3 λήγει το πρώτο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.
1967: Το Ισραήλ προσαρτά την ανατολική Ιερουσαλήμ.
1970: Ο Άρης Θεσσαλονίκης κατακτά το μοναδικό Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, νικώντας στον τελικό του Καυτατζογλείου τον ΠΑΟΚ με 1-0.




BET Awards 2011: Ο Chris Brown κυριάρχησε


Τα BET (Black Entertainment Television) Awards είναι ετήσια βραβεία που δίνονται σε αφροαμερικάνους και άλλες μειονότητες σε διάφορες δραστηριότητες όπως μουσική, αθλητισμός, ταινίες και άλλα στο χώρο της ψυχαγωγίας.
Τα φετινά, που έγιναν τη Κυριακή 26 Ιουνίου, είχαν πρωταγωνιστή τον Chris Brown, ο οποίος πήρε μαζί του 4 βραβεία. Το πρώτοβραβείο που πήρε ήταν το “Best Male R&B Artist”, το δεύτεροήταν “Best Collaboration” για το video “Look at Me Now” μαζί με τον Lil’ Wayne και τον Busta Rhymes. Το τρίτο βραβείο που πήρε ήταν το “FANdemonium”, που ψηφίστηκε από τους θαυμαστές και το τελευταίο ήταν το “Viewer’s Choice”.

Άλλοι νικητές της διοργάνωσης ήταν η Nicki Minaj για “Best Female Hip-Hop Artist” ενώ ο Kanye West πήρε το αντίστοιχο για maleartist. Ο Wiz Khalifa πήρε το βραβείο για “Best New Artist", νικώντας τον J. Cole, Willow Smith, Bruno Mars.

Το “YoungStars” βραβείο απονεμήθηκε στα αδέλφια Jaden καιWillow Smith.

Η πολιτική ταυτότητα της 18χρονης Άννας Βίσση!


Η πολιτική ταυτότητα της Άννας Βίσση στα εφηβικά της χρόνια... στην δημοσιότητα! Η τότε νεαρή Άννα Βίσση λίγους μήνες πριν αναχωρήσει για το όνειρο για την Αθήνα, είχε στα χέρια της αυτή την ταυτότητα.
Εδώ όπως βλέπετε αναγράφονται όλα τα προσωπικά της δεδομένα - το ShowTime-cy έκρυψε τον αριθμό της ταυτότητας καθώς επίσης την ημερομηνία έκδοσης της και την ημερομηνίας γεννήσεως της - γιατί θέλουμε σε όλα να είμαστε κύριοι.

Πώς όμως η προσωπική της ταυτότητα, ξαφνικά βρέθηκε στα χέρια μας και ποιο είναι το πρόσωπο που την έδωσε στην δημοσιότητα; Πριν από είκοσι περίπου χρόνια, σε ένα από τα πιο παλιά αλλά διάσημα για τον καιρό εκείνο περιοδικά, το "ΕΝΑ", είχε ζητήσει από 11 διάσημα για την εποχή εκείνη πρόσωπα να βγάλουν στην δημοσιότητα τις αστυνομικές τους ταυτότητες... Ανάμεσα τους και η απόλυτη σταρ Άννα Βίσση.

Μετά από είκοσι και πλέον χρόνια δείτε την πολιτική ταυτότητα της μίας και μοναδικής Άννας Βίσση όπως εκείνη την κρατούσε στα χέρια της στα 18 της χρόνια...


Η ταυτότητα της Άννας Βίσση
photos in gallery: 2

Πετρούλα: Ατύχημα με το jet ski


Η εκρηκτική παρουσιάστρια, Πετρούλα Κωστίδου, είχε πρόσφατα ένα ατύχημα στη θάλασσα με το jet ski και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, αφού ο τραυματισμός της ήταν σοβαρός.
Λίγες μέρες μετά το ατύχημα κι ενώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, η Πετρούλα δίνει όλες τις λεπτομέρειες του ατυχήματος της. Περιγράφει πως, ενώ διασκέδαζαν με φίλους στα jet skis, τους, εκείνη έπεσε από αυτό και κτύπησε στην κοιλιακή χώρα. Από το κτύπημα προκλήθηκε ακατάσχετη αιμορραγία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Τώρα οι γιατροί θέλουν να της κάνουν κι άλλες εξετάσεις για τη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα, για να βεβαιωθούν πως όλα είναι καλά με την υγεία της. Η ίδια, από την πλευρά της, νιώθει δυνατή και γερή.

Έλενα Παπαρίζου: Ο χωρισμός την οδήγησε σε ξενοδοχείο


Μετά το χωρισμό της από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη, η τραγουδίστρια διαμένει τις τελευταίες μέρες σε ξενοδοχείο στο Λυκαβητό. Μόνη της συντροφιά, η μητέρα της, η οποία ήρθε από Σουηδία για να συμπαρασταθεί στην κόρη της.
Σύμφωνα με το Star, από την περασμένη Τρίτη, η Έλενα Παπαρίζου άφησε το σπίτι όπου συζούσε με τον Τόνυ και διαμένει σε ξενοδοχείο, έχοντας μαζί της μόνο μερικά ρούχα και προσωπικά αντικείμενα. Εκεί η τραγουδίστρια περνάει πολλές ώρες μόνη. Εκτός από τη μητέρα της που ήρθε από Σουηδία για να βρίσκεται κοντά της, η Έλενα έχει κοντά της και δύο ανθρώπους από το επαγγελματικό της περιβάλλον, τους οποίους θεωρεί πολύ στενούς της φίλους. Εκτός από τους προαναφερθέντες, δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν άλλον, παρ' όλο που πολλοί φίλοι της εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους γι αυτήν.

Κατά τη διαμονή της στο ξενοδοχείο, η Έλενα φαινόταν κουρασμένη και σε κακή διάθεση. Κάθε μέρα ξυπνούσε στις 14:30 ζητώντας μόνο έναν καφέ και χρόνο για να μείνει μόνη.

Το Σάββατο το βράδυ, όμως, βγήκε νωρίς το βράδυ από το ξενοδοχείο κι επέστρεψε τα ξημερώματα, ξανά μόνη. Η εντύπωση που έδωσε στον κόσμο ήταν αρνητική, αφού όλοι διαπίστωσαν πως κάτι τρέχει με την Έλενα, λόγω του θλιμμένου της προσώπου.

Το περιβάλλον της δημοφιλούς τραγουδίστριας επιβεβαιώνει το χωρισμό, λέγοντας, μάλιστα, πως τις επόμενες μέρες θα έχουν συνάντηση με μεσιτικό γραφείο, ώστε να πωλήσουν το σπίτι που έμεναν.

Πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός τους, οι υποψίες όλων γίνονταν όλο και πιο έντονες, αφού οι κοινές τους εμφανίσεις σπάνιζαν. Εκτός αυτού, ο Τόνυ απουσίαζε από τα γενέθλια της Έλενας.

Στην απονομή των MAD VMA η Έλενα απουσίαζε, ενώ είχε πάρει το βραβεία της γυναίκας καλλιτέχνιδος της χρονιάς και fashion icon. Μέσω ενός video ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, από τη Σουηδία όπου βρισκόταν. Το γεγονός δεν ήταν τυχαίο, αφού μετά από τη δύσκολη φάση που αντιμετώπιζε, ήθελε να βρίσκεται κοντά σε δικά της άτομα.