1 Αυγ 2011

Tα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Amy Winehouse...


Εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας όπου άνηκε η Amy Winehouse, αποκάλυψε ότι υπάρχουν 12 νέα της τραγούδια, που παρά το γεγονός ότι είναι ανολοκλήρωτα, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να κυκλοφορήσουν σύντομα σε album.
 O εκπρόσωπος της; Universal, όπου ανήκει το label της Island, δήλωσε ότι αν και τα 12 αυτά tracks είναι ανολοκλήρωτα, ο «σκελετός» τους είναι έτοιμος: «Η Amy είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να μπει ξανά στο studio, πιστεύοντας ότι αυτό θα την αποσπούσε από τα άλλα άσχημα πράγματα που έκανε. Είχε ξεκινήσει να ηχογραφεί κάποια early takes που ήταν αρκετά καλά, ενώ σε άλλα τραγούδια είχε προχωρήσει αρκετά περισσότερο. Είχαμε ακούσει κάποια δείγματα, που έμοιαζαν με παλιά καλή Amy
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Guardian, η οικογένεια της, σε συνεννόηση με τηνδισκογραφική της εταιρεία, θα έχουν τον πρώτο λόγο για την έκδοση ακυκλοφόρητου υλικού.
 Η ίδια πάντως, σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, πίστευε πως θα κυκλοφορήσει το νέο της album τον Ιανουάριο του 2011, περιγράφοντας τα νέα της τραγούδια ως «κομμάτια που θέλεις να ακούς σε ένα jukebox!» Κρίμα που δεν πρόλαβε…

Δύσκολες μέρες για τους Kings Of Leon


Η κούραση από τις συνεχείς συναυλιακές –και όχι μόνο- υποχρεώσεις, ανάγκασε τους Kings Of Leon να ακυρώσουν μια συναυλία τους στο Houston το περασμένο Σάββατο, αφού προηγουμένως είχαν δεχθείέντονες αποδοκιμασίες σε εμφάνιση τους στο Dallas.
 Οι Kings Of Leon χρειάστηκε να εγκαταλείψουν εσπευσμένα τον συναυλιακό χώρο του Gexa Energy Pavillion, αφού είχαν ολοκληρώσει το 11ο κομμάτι του setlist τους, “Notion” , καθώς ο Caleb Folowill υπέφερε από εξάντληση και αφυδάτωση.
Η συναυλία τους στο Houston αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ για τους υπόλοιπους σταθμούς της αμερικάνικης περιοδείας τους δεν έχει αναφερθεί κάτι νεότερο.
 Πάντως ο μπασίστας Jared Folowill δεν δίστασε να αναφερθεί στα προβλήματα του συγκροτήματος μέσω του Twitter λέγοντας: «Σας αγαπάω όλους, το ξέρω ότι δεν είστε χαζοί και καταλαβαίνετε ότι έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα μας είναι λίγο μεγαλύτερο από την έλλειψη Gatorade στις συναυλίες μας.» Get well soon guys…

H 360 Tour των U2 είναι η πιο επιτυχημένη περιοδεία όλων των εποχών!


Το Σάββατο 30 Αυγούστου έκλεισε τον διετή κύκλο συναυλιών της η 360 Tour των U2 με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Magnetic Hill Music Festival του Καναδά, όπου το συγκρότημα γνώρισε τηναποθέωση γι` ακόμα μια φορά.
 Οι U2 έκλεισαν την περιοδεία τους με συνολικές εισπράξεις που έφτασαν τα 736,137,144 εκατομμύρια δολάρια από τα εισιτήρια 7,26 εκατομμυρίων θεατών ανά τον κόσμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Billboard. Οι U2 κατάφεραν από τον περασμένο Απρίλιο να ξεπεράσουν το ρεκόρ εισπράξεων των Rolling Stones με 558 εκατομμύρια δολάρια, που κρατούσε από την “Forty Licks Tour”.
 Βέβαια, το ρεκόρ των U2 αναμένεται να αμφισβητηθεί από πολλούς rock fans, ύστερα από τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με τις υποψίες περί φοροδιαφυγής των Ιρλανδών rock stars. Προς το παρόν οι ίδιοι το αρνούνται κατηγορηματικά.

Έτοιμο το νέο album της Rihanna!


Rihanna αυτή την εποχή βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο της album όπως διέρρευσε από δηλώσεις της ομάδας παραγωγής της στο MTV.
O παραγωγός/συνθέτης Verse Simmonds δήλωσε στο MTV: «Απ` ότι γνωρίζω αυτή την στιγμή, η Rihanna προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στο νέο της album. Κάναμε δυο ηχογραφήσεις μαζί για τις οποίες και εκείνη και εμείς είμαστε πολύ περήφανοι.»
Η νεαρή τραγουδίστρια από τα νησία Barbados επιβεβαίωσε ότι το επόμενο της single από το album “Loud” θα είναι το “Cheers (“Drink To That)”. 

Top Ten Radio Hits 25/07-31/07


Top Ten Radio Hits  και Τραλαλά σας καλωσορίζουν στη πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και τη τελευταία γι αυτή τη σεζόν!!! Αγαπημένες διακοπές επιτέλους ήρθατε!! Μια τελευταία βόλτα στα ραδιόφωνα με τις μεγαλύτερες ακροαματικότητες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες γεμίζουν για ακόμη μια φορά τις λίστες αυτής της στήλης! Για να δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές!!
Οι Rec με το δικό τους “Chocolat” είναι για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στη θέση νούμερο ένα και είναι αυτοί που θα κλείσουν το φετινό top ten των ελληνικών επιτυχιών!!Λίγο πριν την εκπνοή την εμφάνιση του στη λίστα με τις ελληνικές επιτυχίες κάνει ο Σάκης Ρουβάς με το τραγούδι του “Υπάρχει Ελπίδα”.
H αγαπημένη Shakira που φέτος κατάφερε αρκετές φορές να ανέβει στη κορυφή με τις λίστες των ξένων επιτυχιών είναι και αυτή την εβδομάδα στη θέση νούμερο ένα με το άκρως ρυθμικό και καλοκαιρινό “Rabiosa” . Νέα είσοδο λίγο πριν το κλείσιμο για την Ela Rose και το δικό της “Lovely Words”.

Απολαύστε όλες οι επιτυχίες του καλοκαιριού στις λίστες που ακολουθούν!!!

Ξένο

1.   (1)   Shakira ft Pitbull - Rabiosa
2.   (3)   Nicko – Break me
3.   (2)   Helena Paparizou – Baby it's over
4.   (5)   Playmen & Claydee ft Tamta – Tonight
5.   (4)   Jennifer Lopez – I'm into you
6.   (6)   Ralvero – In my Bedroom
7.   (NE) Ela Rose – Lovely Words
8.   (10) OtherView ft Mark F. Angelo – I am the one
9.   (8)   Dimension-X ft Nikki – Hey You
10. (9)   Lykke Li – I follow rivers


Ελληνικό

    1.   (1)   Rec - Chocolat
    2.   (3)   Μέλισσες & Ήβη Αδάμου – Κράτα τα μάτια σου κλειστά
    3.   (5)   Vegas – Φιλί
    4.   (2)   Π.Μουζουράκης & Κ. Μαραβέγιας – Φίλα με ακόμα
    5.   (8)   Γιάννης Πλούταρχος – Σε θέλω
    6.   (6)   Νίνο – ΟΚ
    7.   (10) Έλενα Παπαρίζου – Ότι νιώθω δεν αλλάζει
    8.   (3)   Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μια από τα ίδια
    9.   (9)   Αντώνης Ρέμος – Φεγγάρια Χάρτινα
    10. (ΝΕ) Σάκης Ρουβάς – Υπάρχει Ελπίδα


    ()    = Θέση προηγούμενης εβδομάδαςNΕ  = Νέα Είσοδος

    Θεσσαλονίκη: Κοσμοράδιο, Plus Radio, Ράδιο ΕΝΑ, Star fm, Zoo fm, Παλμός, Πανόραμα
    Αθήνα: Athens Dj, Best Radio, Happy, Love Radio, Kiss fm, Sfera, Fresh, Λάμψη, Ρυθμός, Δρόμος, Δίεση, Vfm, Derti, Nitro, Mad Radio


      Μουσικά νέα και Top Ten Radio Hits έφτασαν στο τέλος τους γι αυτή τη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι για δύο λόγους ο πρώτος είναι ότι αυτή η στήλη ολοκλήρωσε τη πρώτη της σεζόν και ο δεύτερος ότι επιτέλους θα κάνουμε διακοπές!! Σαςευχαριστούμε ολόψυχα για την υποστήριξη. Εύχομαι καλές διακοπές σε όσους δε πήγαν ακόμα και καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού σε όσους έχουν επιστρέψει. Το Top Ten Radio Hits ανανεώνει το ραντεβού του για τέλη Αυγούστου και σας περιμένει εδώ παρέα με τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες!!
      Και μη ξεχνάτε , μένετε πάντα συντονισμένοι στο tralala.gr και τη στήλη του Top Ten Radio Hits!!!

      Να περνάτε καλά και φιλιά πολλά σε όλα τα τραλαλόπαιδα!!

      Επιμέλεια – Έρευνα: Κατερίνα Τσαμπάζη

      www.tralala.gr

      Ακούστε το νέο remix του "Chocolat" από τον Valentino και τον Νίκο Σουλιώτη


      Το "Chocolat" τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται συνεχώς με διαφορετικά "πρόσωπα". Αυτήν τη φορά την αλλαγή την ανέλαβαν ο Valentino και o Νίκος Σουλιώτης.
      Οι REC έχουν κάνει ήδη επιτυχία με το single τους "Chocolat". Το νέο mix όμως του τραγουδιού "Chocolat... Sex On The Beach" αναμένεται να κάνει την ίδια, ίσως και μεγαλύτερη, επιτυχία. Ένα δυναμικό beat σε πολύ καλοκαιρινούς ρυθμούς, κατάλληλο για beach party και ατελείωτες καλοκαιρινές βραδιές.
      Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ακούστε και μόνοι σας...
      Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
      www.tralala.gr

      Η Φουρέιρα χειρουργήθηκε


      Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επέμβαση της γνωστής τραγουδίστριας στις φωνητικές χορδές και οι γιατροί συνιστούν αφωνία για γρήγορη ανάρρωση.
      Η Ελένη ταλαιπωρούταν από έναν κάλο στις φωνητικές της χορδές, λόγω του βεβαρυμένου της προγράμματος. Αρχικά, η επέμβαση είχε καθοριστεί στις αρχές Αυγούστου, αλλά, μετά από μια εμφάνιση της τραγουδίστριας σε club της Θεσσαλονίκης, το πρόβλημα οξύνθηκε, με αποτέλεσμα την ανάγκη για άμεση χειρούργηση. Έτσι, η 24χρονη pop star υπεβλήθη στην επέμβαση την περασμένη Τετάρτη.

      Ο γιατρός της είπε πως επρόκειτο για επέμβαση ρουτίνας, αφού είναι σύνηθες φαινόμενο σε τραγουδιστές που κάνουν έντονη χρήση των φωνητικών τους χορδών. Τώρα, η Ελένη πρέπει να ξεκουραστεί, να ξεκουράσει και τις φωνητικές της χορδές, κάνοντας αφωνία, ώστε σε τρεις βδομάδες να μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

      Σήμερα - 01 Αυγούστου


      Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

      Γιορτάζουν: Μάρκελος


      Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :
        
      1960: Κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του "Beatles Monthly", περιοδικού αφιερωμένου στα γνωστά σκαθάρια που αργότερα θα έφτανε να πουλάει περισσότερα από 350,000 αντίτυπα.

      1981: Ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα αρχίζει να εκπέμπει το ΜTV. Το πρώτο βίντεο που μεταδίδει είναι το «Video Kills the Radio Star» των Buggles.

      2007: Η δισκογραφική εταιρεία του Eminem ζητάει περισσότερα από $75,000 από την Apple γιατί η τελευταία πωλούσε τραγούδια του καλλιτέχνη στο Itunes χωρίς την άδεια της πρώτης. Η Apple πλήρωνε την δισκογραφική για κάθε download αλλά η δισκογραφική επέμενε ότι δεν συμφώνησε στη διάθεση των τραγουδιών.


      Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 


      1619: Οι πρώτοι 20 μαύροι σκλάβοι που προέρχονται από την Αφρική αποβιβάζονται στο Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια.

      1821: Εκδίδεται στην Καλαμάτα από τον Θεόκλητο Φαρμακίδη η πρώτη ελληνική εφημερίδα υπό τον τίτλο «Σάλπιγξ Ελληνική».
      1936: Γεννιέται ο Yves saint Laurent, γάλλος μόδιστρος.

      1942: Γεννιέται ο Jerry Garcia, αμερικανός ρόκερ, ηγετική μορφή του συγκροτήματος «Grateful Dead».