23 Νοε 2010

Το τραγούδι της ημέρας


Αντώνης Ρέμος - Κομμένα πια τα δανικά ΝΕW SONG 2010 FULL HQ


Σήμερα - 23 Νοεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Μερόπη, Φιλουμένη
 
 Επέτειοι:
Δεν υπάρχουν




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :


1889:
 Λειτουργεί το πρώτο jukebox στο saloon Palais Royale στο Σαν Φρανσίσκο

1903:
 Το ντεμπούτο του Enrico Caruso στις ΗΠΑ (Metropolitan Opera House, Νέα Υόρκη), με το «Rigoleto»

1943: 
Ξεκινά να εκπέμπει ο σταθμός των Βρετανικών ενόπλων δυνάμεων


1976:
 Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Jerry Lee Lewis έξω από τις πύλες του Graceland αφού για δεύτερη φορά εμφανίστηκε κάνοντας φασαρία, φωνάζοντας και απειλώντας με ένα πιστόλι για να του επιτρέψουν να δει τον Elvis Presley.

1990:
 Το MTV αποκλείει το video της Madonna “Justify my love”

1993:
 Το άλμπουμ των Metallica “Garage Inc.” κυκλοφορεί παγκοσμίως. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει την επόμενη ημέρα.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1824: Ο Ιμπραήμ φθάνει με τη στρατιά του στη Σούδα της Κρήτης, καθ' οδόν προς την Πελοπόννησο.

1889: Το πρώτο τζουκ-μποξ τίθεται σε λειτουργία σε σαλούν του Σαν Φρανσίσκο.

 1916: Η κυβέρνηση της Θεσσαλονίκης, υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο, κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Γερμανίας.

1959: 
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκολ διακηρύσσει σε λόγο του στο Στρασβούργο το όραμα του για μια Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια.

1964: Ο αμερικανός καρδιοχειρουργός Μάικλ ΝτιΜπέικι πραγματοποιεί την πρώτη παράκαμψη στεφανιαίας αρτηρίας (μπάι-πας).

Ήβη Αδάμου - Last Christmas (Ακούστε το)

Η Ήβη Αδάμου μας βάζει για τα καλά στην χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με την νέα της δουλεία που περιλαμβάνει 4 απίθανα χριστουγεννιάτικα τραγούδια...
Η ανερχόμενη τραγουδίστρια μετά την έξοδο της από το X-Factor γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στις μέχρι τώρα δουλειές και συνεργασίες της. Έτσι μαζί με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου η Ήβη θα μας ταξιδέψει φέτος με χριστουγεννιάτικες αγαπημένες μελωδίες. Το cd περιέχει 4 τραγούδια και κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου και θα βγεί και εκτός συνόρων σε Ολλανδία και Πορτογαλία.

Tracklist:

1. Santa Claus Is Coming To Town
2. Last Christmas
3. White Christmas
4. Αγια Νυχτα / We Wish You A Merry Christmas

Ποιο είναι το είδωλο του Lars Ulrich;

Ο drummer των Metallica, Lars Ulrich, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε αμερικάνικό μουσικό περιοδικό αποκάλυψε ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον ώθησε στον κόσμο της metal
Mε αποτέλεσμα στην συνέχεια να γίνει μέλος ενός από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του γαλαξία!

Ο άνθρωπός αυτός, ήταν ο Ken, ένας υπάλληλος δισκοπωλείου στο κατάστημα Bristol Music Center που βρισκόταν στο κέντρο της Κοπεγχάγης. Στο κατάστημα αυτό περνούσε τον ελεύθερο του χρόνο στα τέλη της δεκαετίας του 70 ο έφηβος Lars Ulrich, ανακαλύπτοντας συγκροτήματα όπως οι: Iron Maiden, Saxon, Motorhead, Judas Priest με την βοήθεια του… Ken!

O ίδιος ο Lars είπε: «Εκείνος ήταν ο σύνδεσμός μου σε έναν μαγευτικό κόσμο. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε internet, πήγαινες στο δισκοπωλείο και μάθαινες τα πάντα. Ο Ken ήταν το είδωλο μου!»

Η συνέντευξη αυτή, δόθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του live album των Metallica με τίτλο “Live At Grimey`s” στις 26 Νοεμβρίου, αποκλειστικά μέσω του website τους και ανεξάρτητων δισκοπωλείων.

O Μιχάλης Χατζηγιάννης κατέκτησε την Ευρώπη

Η συναυλίες του γνωστού τραγουδιστή σε Ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούσαν να πάνε καλύτερα αφού κατάφερε να παρασύρει τον κόσμο με τις μοναδικές του ερμηνείες.
Το ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη το ξέραμε αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι μπορεί να έχει τόση μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό. Οι συναυλίες που έδωσε σε Ελβετία και Γερμανία ήταν solt out και το κοινό έμεινε ενθουσιασμένο από τον συμπατριώτη μας τραγουδιστή.

Facebook & MySpace μαζί!


"Keep your friends close and your enemies closer" λέει ένα ρητό. Αυτό αποφάσισε να εφαρμόσει και τοMySpace και, συνειδητοποιώντας ότι πλέον είναι πολύ αργά για να μπορέσει να επικρατήσει του "βασιλιά της κοινωνικής δικτύωσης" Facebook, αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του.
Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής συγχώνευσης; Το Mashup with Facebook, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν login μέσω Facebook και να διαμορφώνουν αυτόματα ένα εξελιγμένο προσωπικό προφίλ. Το MySpace θα συγκεντρώνει με αυτον τον τρόπο όλα τα ενδιαφέροντα του χρήστη και θα μπορεί να του προτείνει ψυχαγωγικό περιεχόμενο που θα ταιριάζει στα γούστα του, ενώ θα του δίνει και τη δυνατότητα να συνδέεται με άλλους χρήστες μέσω των "friending" και "following" features του προφίλ του.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το Myspace σύντομα θα εφαρμόσει και το Facebook Like κουμπί το οποίο θα δίνει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο στο να μοιραστούν τα ενδιαφέροντά τους με τους φίλους τους στοFacebook.
Αυτή τη στιγμή το MySpace έχει 130 εκατομμύρια χρήστες ενώ το Facebook πάνω από μισό δισεκατομμύριο.
Πώς κρίνετε τη συνεργασία των δύο social networks;

VIDEO: Έλενα Παπαρίζου - Γύρνα με στο Χτες


Πρεμιέρα έκανε χθες Δευτέρα 22 Νοεμβρίου το video clip για το τραγούδι "Γύρνα Με Στο Χτες (Around the Dream version)" από το τελευταίο πλατινιένιο album της Έλενας Παπαρίζου "Γύρω από τ'όνειρο".
Η μουσική είναι του Γιώργου Σαμπάνη, οι στίχοι του Γιάννη Δόξα και της Έλενας Βραχάλη, ενώ η σκηνοθεσία του clip ανήκει στον Ευάγγελο Καλαϊτζή.
Δείτε το ολοκαίνουργιο video της Έλενας εδώ! Like it?

www.madtv.gr

H Rihanna σπάει ρεκόρ στο Billboard


Η Rihanna τα κατάφερε. Εφτά τραγούδια της θα έχουν σύντομα κατακτήσει το Νο1 του Billboard pop chart, κάτι που καμία γυναίκα καλλιτέχνης δεν είχε πετύχει μέχρι σήμερα.

To τελευταίο της single "Only Girl (in the World)" αναμένεται να βρεθεί στις 4 Δεκεμβρίου στην κορυφή τουBillboard chart και να αποτελέσει το 7ο Νο1 single της ίδιας καλλιτέχνιδας, πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί στα 18 χρόνια της ιστορίας του chart.

Έτσι η Rihanna θα αφήσει πίσω της την Beyonce, την Mariah Carey αλλά και τη Lady Gaga, με έξι τραγούδια έκαστη στην πρώτη θέση.

Τα προηγούμενα Νο1 hits της Rihanna είναι τα: "SOS", "Take a Bow", "Disturbia", "Live Your Life", "Rude Boy"καθώς και η συνεργασία της με τον Eminem, "Love the Way You Lie".
Στο μεταξύ, το νέο album της "Loud" αναμένεται να βρεθεί απευθείας στο Top 10 του επόμενου Billboard Hot 100 chart.

LISTEN: Kanye West & Jay-Z feat. La Roux - That's My Bitch


Διέρρευσε online αυτήν την εβδομάδα η συνεργασία του Kanye West με τον Jay-Z και την Elly Jackson, aka La Roux.
To "That's My Bitch", σε παραγωγή Q-Tip, κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στο νέο κοινό album των δύο rappers "Watch The Throne", το οποίο προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί πότε κυκλοφορεί.
Μεταξύ άλλων το τραγούδι περιέχει τους στίχους "If Picasso was alive, he would have made her/ That’s right n*gga, Mona Lisa can’t fade her/ I mean Marilyn Monroe, she’s quite nice, but why all the pretty icons always all white?/ Back to my Beyoncés".
Ακούστε το "That's My Bitch" εδώ! Like it?
That's My Bitch www.pinboardblog.com by PinBoardBlog.com

MIND THE GAP @ CLUB BOUTIQUE WITH VERA BOUFI & KONSTANTINO VOULGARI

Το "Mind The Gap" είναι η νέα πρόταση του Club Boutique κάθε Πέμπτη!
http://www.facebook.com/event.php?eid=169594329728554Η Βέρα Μπούφη με τον MC & DJ Docta, τραγουδάνε τις πιο σύγχρονες ελληνικές και ξένες επιτυχίες ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σας, και μαζί με τους DJs της Legendary Project σας προσφέρουν το απόλυτο mainstream music blend!!

Για κρατήσεις:

Αλέξανδρος Καλός ---6978055178
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001366172274

Νίκος Πρωτογέρης ---6938168510
http://www.facebook.com/
/#!/profile.php?id=535381640


Αυτό το πάρτυ είναι μια παραγωγή των:

---DreamBrothers S.E. Productions---
http://www.facebook.com/pages/Athens-Greece/DreamBrothers-Productions/81472853855

και

---Legendary Project---
http://www.facebook.com/group.php?gid=359166715930

CLUB BOUTIQUE
15 Filellinon, Sintagma
Athens, Greece

Be there....