19 Ιαν 2011

Τραγούδι των Dire Straits λογοκρίνεται στον Καναδά!

Η ανώτατη αρχή Canadian Broadcast Standards Council έκρινε ότι το κλασσικό hit των Dire Straitsαπό το 1985, με τίτλο “Money For Nothing” είναι αρκετά «προσβλητικό» για να ακούγεται στο καναδέζικο ραδιόφωνο!
Το κομμάτι λογοκρίθηκε εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης χρήσης του σκληρού χαρακτηρισμού  “That little faggot” στο δεύτερο ρεφρέν. Άμεσα όμως ορισμένοι classic rock σταθμοί στις περιοχές Edmonton, Halifax, Nova Scotiaδιαμαρτυρήθηκαν παίζοντας μια μη-λογοκριμένη εκδοχή του κομματιού για μια ολόκληρη ώρα!
Η «καθαρή» εκδοχή του “Money For Nothing” παίζεται κανονικά στα καναδέζικα ραδιόφωνα, καθώς ο keyboard player των Dire Straits, Guy Fletcher, αντικατέστησε την λέξη “faggot” με την λέξη “fudger”. Σας «προσβάλλουν» οι Dire Straits; Ή μήπωςαυτοί;  To rock των 80s παραμένει επίκαιρο...

O Mairilyn Manson στο X-Factor!

Κι όμως έχει ήδη συμφωνήσει! Όπως έγραψε γνωστή βρετανική εφημερίδα, ο “antichrist superstar”Mairilyn Manson θα εμφανιστεί στην αυστριακή εκδοχή  του talent show X-Factor, που επίσημα λέγεται “Helden Von Morgan” (Tomorrow`s Heroes)στον ρόλο του guest  κριτή! 
 Η μετάδοση του επεισοδίου έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιανουαρίου. Στο παρελθόν, στην καρέκλα του  guest κριτή του αυστριακού X-Factor  έχουν καθίσει  και η Kim Wilde και ο γερμανός rapper Sido

Ένα preview από το νέο video της Pink!

To “F*ckin Perfect” είναι το δεύτερο single από τοGreatest Hits album της Pink και ένα ακόμα πιθανόραδιοφωνικό-video- digital single hit  στο δρόμο που χάραξε το “Raise Your Glass”.
Σε ένα mini preview του clip που έκανε online πρεμιέρα αυτές τις μέρες, παρατηρούμε έντονεςαυτοβιογραφικές αναφορές και την επιστροφή σε μια σκληρή  παιδική ηλικία, μέσα από τα μάτια ενός φοβισμένου κοριτσιού. Πολλά υποσχόμενο clip… 

Coachella 2011: Ένα festival με δυνατά ονόματα!

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του Coachella Valley Music And Arts Festival 2011 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Απριλίου στην California.
Headliners θα είναι οι: The Strokes, Arcade Fire, Kings Of Leon και ο…Kanye West. Επίσης θα ανεβούν στην σκηνή και οι: Interpol, Hurts, The Black Keys,Chemical Brothers, Duran Duran, Pj Harvey,Lauryn Hill, Robyn, The National, The Drums, Neon Trees, The New Pornographers, Ellie Goulding, Empire Of The Sun, Marina and the DiamondsTinie Tempah, Brandon Flowers και πολλοί ακόμα γνωστοί καλλιτέχνες της σύγχρονης pop/rock/electro/alternative
Το πάσο για τις τρείς μέρες του festival κοστίζει 269 δολάρια, μήπως να σπάσουμε τον κουμπαρά μας;

Νέο τραγούδι της Ke$ha!

To “Sleazy” είναι ένα ακόμα track από το album “Cannibal EP” που κυκλοφόρησε πρόσφατα ηKe$ha.
Ένα remix του κομματιού με την συμμετοχή του εκκεντρικού soul man/rapper των Outkast, Andre 3000 έκανε την online πρεμιέρα του στις αρχές της εβδομάδας.
 Πρόκειται για ένα καυτό electro-hip hop beat με την Ke$ha να «αδειάζει» λεκτικά τον πάντα coolAndre 3000 που με το δικό του solo μας θυμίζει πόσο λείπει ένα τραγούδι των Outkast από την φετινή δισκογραφία.Εδώ το remix του “Sleazy”.

US Singles Top20 (09-15/01/11)

Επιστροφή μετά από απουσία μιας εβδομάδας για το "Grenade" του Bruno Mars στο #1 του US Top20! Ακολουθεί για ακόμα μια φορά η Katy Perry με το "Firework" ενώ στο #3 βρίσκεται
η Rihanna και ο Drake με το "What's my name?". Στο τέλος της δεκάδας η Rihanna επανέρχεται δυναμικά με το "Only Girl", ενώ στο #12 ο Lil Wayne ft Cory Gunz σημειώνει άνοδο 5 θέσεων με το "6 Foot 7 Foot". Στο #17 το πολύ γνωστό στα Βαλκάνια "Stereo Love" του Edward Maya & Vika Jigulina συνεχίζει ανοδικά έπειτα από μικρή πτώση της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ στο #20 ανεβαίνει το "Coming Home" του Diddy -Dirty Money ft Skylar Grey.



01 - 02 - Grenade, Bruno Mars
02 - 01 - Firework, Katy Perry
03 - 04 - What's My Name?, Rihanna feat Drake
04 - 03 - We R Who We R, Ke$ha
05 - 05 - Raise Your Glass, P!nk
06 - 06 - Tonight (I'm Lovin' You), Enrique Iglesias feat Ludacris & DJ Frank E
07 - 08 - Black And Yellow, Wiz Khalifa
08 - 07 - The Time (Dirty Bit), The Black Eyed Peas
09 - 09 - Just The Way You Are, Bruno Mars
10 - 12 - Only Girl (In The World), Rihanna
11 - 13 - Dynamite, Taio Cruz
12 - 17 - 6 Foot 7 Foot, Lil Wayne feat Cory Gunz
13 - 15 - No Hands, Waka Flocka Flame feat Roscoe Dash & Wale
14 - 11 - Bottoms Up, Trey Songz feat Nicki Minaj
15 - 10 - Just A Dream, Nelly
16 - 19 - Yeah 3X, Chris Brown
17 - 21 - Stereo Love, Edward Maya & Vika Jigulina
18 - 16 - DJ Got Us Fallin' In Love, Usher feat Pitbull
19 - 14 - Like A G6, Far*East Movement feat Cataracs & Dev
20 - 23 - Coming Home, Diddy - Dirty Money feat Skylar Grey

Aκούστε το νέο remix για το "S&M" της Rihanna

Με τον τελευταίο της δίσκο "Loud", να απέχει χιλιοστά απ'το να γίνει πλατινένιος, η Rihanna κυκλοφόρησε το remix για το τραγούδι της, με τίτλο 'S&M"
σε συνεργασία με τον J. Cole, το οποίο μπορείτε να ακούσετε πρώτοι στο tralala.gr

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 19/1

Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!







1674: Κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι, η όπερα «Άλκηστις» του Jean-Baptiste Lully.

1853: Κάνει πρεμιέρα στη Ρώμη, η όπερα «Il Trovatore» του Giuseppe Verdi.

1967: Το «I'm A Believer» των Monkees ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

1980: Το άλμπουμ των Pink Floyd «The Wall» ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α. για 15 εβδομάδες!

1985: Το «I Want To Know What Love Is» των Foreigner ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.
 www.tralala.gr

«Άσε με». Έρχεται το νέο βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα.

Μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Μια νύχτα μόνο», «Το 'χω» και «Chica Bomb», η Ελένη Φουρείρα γυρίζει το νέο της video clip για την dance επιτυχία «Άσε με».

Βλέποντας αποκλειστικά πλάνα του κλιπ από τις ειδήσεις του Star Channel, η Ελένη Φουρέιρα είναι μες στην τρελή χαρά, χοροπηδώντας, χορεύοντας, κάνοντας ποδήλατο μέχρι και ωτοστόπ για έναν έρωτα, όπως υπαγορεύει το σενάριο του βιντεοκλίπ.

Οι Vegas θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια

Στην πρωινή εκπομπή του Αντ-1 «10 με 1 μαζί», βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι Vegas, οι οποίοι μας ξενάγησαν στις γειτονιές όπου μεγάλωσαν και μίλησαν για τα παιδικά τους χρόνια.
Ο Ζερό μεγάλωσε στα Κάτω Πατήσια. Αποφοίτησε από το Λύκειο το 1996. «Ήταν ωραίες εποχές τότε, ανέμελες. Η καλύτερη ανάμνηση από τα σχολικά μου χρόνια ήταν όταν στο Γυμνάσιο πήρα Αριστείο. Άσχημες αναμνήσεις δεν έχω. Ήμουν αρκετά δημοφιλής, υπήρξα και πρόεδρος του 15μελούς και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Ήμουν το σήμα κατατεθέν του σχολείου, το μοναδικό μαύρο παιδάκι. Δεν ένιωσα καθόλου τον ρατσισμό. Όσον αφορά τη γειτονιά μου σήμερα, έχει αλλάξει πολύ. Παλιά νιώθαμε πιο ασφαλείς».
Από την άλλη πλευρά η Μελίνα και ο Σταύρος μεγάλωσαν στο Χαϊδάρι, στην ίδια γειτονιά, αλλά όπως λένε οι ίδιοι δεν θυμούνται να έχουν παίξει μαζί σαν παιδιά, κάτι που όμως είναι πολύ πιθανό να είχε συμβεί. Και οι δυο τους δήλωσαν ότι τελικά ήταν μοιραίο να βρεθούν για να κάνουν αυτό που κάνουν τώρα.
Η Μελίνα είναι χαρούμενη όταν γυρίζει στην παλιά της γειτονιά αλλά ταυτόχρονα μελαγχολεί: «Η πιο ωραία ανάμνηση που έχω είναι ένα δεντρόσπιτο που είχαμε φτιάξει. Ανεβαίναμε πάνω και παίζαμε. Ήταν το σπιτάκι μας».
Ο Σταύρος χαρακτήρισε ερωτική περιοχή το Χαϊδάρι ενώ θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που έπαιζε στην γειτονιά του κάνοντας σκανδαλιές με τους φίλους του!
Από τη Σοφία Παφτούνου

Eurovision 2011 news

Φρέσκα νέα απο τις συμμετοχές των χωρών για την φετινή Eurovision μέσα απο την σελίδα του Ogae, το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα

Στον 1ο ημιτελικό η Ελλάδα!
Στο Apollo Theatre του Ντίσελντορφ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον διαχωρισμό των διαγωνιζόμενων χωρών της φετινής Eurovision στους 2 ημιτελικούς. Την εκδήλωση παρουσίασε η Judith Rakers, μία εκ των φετινών παρουσιαστών του διαγωνισμού.


1ος ημιτελικός - 10 Μαΐου
1ο μέρος
Αλβανία
Αρμενία
Γεωργία
Ελβετία
Νορβηγία
Πολωνία
Ρωσία
Σερβία
Τουρκία
Φινλανδία
--------------------
2ο μέρος
Άγιος Μαρίνος
Αζερμπαϊτζάν
Ελλάδα
Ισλανδία
Κροατία
Λιθουανία
Μάλτα
Ουγγαρία
Πορτογαλία

2ος ημιτελικός - 12 Μαΐου
1ο μέρος
Αυστρία
Βέλγιο
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Κύπρος
Μολδαβία
Ολλανδία
Ουκρανία
Σλοβακία
Σουηδία
--------------------
2ο μέρος
Βουλγαρία
Δανία
Εσθονία
Ιρλανδία
Ισραήλ
Λετονία
Λευκορωσία
Π.Γ.Δ.Μ.
Ρουμανία
Σλοβενία
Τελικός - 14 Μαΐου
(Σε παρένθεση ο ημιτελικός που θα μεταδώσουν και κατ' επέκταση θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία του):
Αγγλία (1ος)
Γαλλία (2ος)
Γερμανία (2ος)
Ισπανία (1ος)
Ιταλία (2ος)
Δέκα τραγούδια ισάριθμων χωρών, από τον κάθε ημιτελικό θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό. Η σειρά εμφάνισης κάθε τραγουδιού στον Τελικό θα καθοριστεί σε νέα κλήρωση τον Μάρτιο.

Στις 3 Φεβρουαρίου η αποκάλυψη στον Άγιο Μαρίνο
Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο του Άγιου Μαρίνου SMRTV ανακοίνωσε ότι στις 3 Φεβρουαρίου πρόκειται να αποκαλύψει σε συνέντευξη τύπου όλα του τα σχέδια για την επιστροφή του κρατιδίου στο διαγωνισμό του Μαΐου. Στη συνέντευξη τύπου πρόκειται να γίνουν γνωστά και ο τραγουδιστής αλλά και το τραγούδι που θα αποτελέσουν τη δεύτερη εκπροσώπηση του Αγίου Μαρίνου στην ιστορία του θεσμού. Σύμφωνα με δημοσίευση των υπευθύνων του SMRTV στην ιστοσελίδα του σταθμού, το τραγούδι που θα τους εκπροσωπήσει πρόκειται να είναι ένα «διεθνές άκουσμα» που θα ταιριάζει, ωστόσο, με την ιστορία και τις ρίζες του κρατιδίου.
Ο Άγιος Μαρίνος έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision μία και μοναδική φορά το 2008 με το γκρουπ Miodio και το τραγούδι "Complice". Έκτοτε, το κρατίδιο έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, επικαλούμενο οικονομικούς λόγους.

Στην Ισλανδία παρουσιάστηκαν οι συμμετοχές του 2ου ημιτελικού
Δόθηκε στη δημοσιότητα από την κρατική τηλεόραση της Ισλανδίας, η λίστα με τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον επερχόμενο δεύτερο ημιτελικό του Songva Keppni, στις 22 Ιανουαρίου. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες διακρίνονται και τα ονόματα δύο εκπροσώπων της χώρας σε προηγούμενες Eurovision: του Kristjan Gislason (2001) και της Yohanna (2009), οι οποίοι, μετά από κλήρωση, επελέγησαν να είναι οι δύο πρώτοι που θα διαγωνιστούν στην βραδιά του ημιτελικού.
Αναλυτικά, η πλήρης λίστα των υποψηφίων, έχει ως εξής (σε παρένθεση αναγράφονται τα ονόματα των στιχουργών και συνθετών):
1. Krsitjan Gislason ft Islenzka Sveitin- "Pessi Pra" (Albert G. Jonsson)
2. Yohanna- "Nott" (Maria Bjork, Marcus Frenell, Beatrice Eriksson, Marcus SIgmundsson)
3. Matthias Matthiasson ft Erla Bjork Karadottir- "Eldgos" (Matthias Stefansson, Kristjan Hreinsson)
4. Bryndis Asmundsottir- "Segou Mer" (Jakob Johansson, Tomas Guomundsson)
5. Rakel Mjoll Leifsdottir- "Beint a Ska" (Tomas Hermansson, Orri Hardasson, Rakel Mjoll Leifsdottir)

Η Κύπρος ανακοίνωσε τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού
Η κυπριακή τηλεόραση ανακοίνωσε τον τρόπο επιλογής του τραγουδιού που θα κληθεί να ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Ντίσελντορφ ο εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό Χρίστος Μυλόρδου.
Μια επταμελής επιτροπή ειδικών την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου θα ακούσει τα 11 τραγούδια που έχουν φτάσει στο ΡΙΚ για να επιλέξει το καλύτερο για την εκπροσώπηση στης χώρας στη Eurovision 2011. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί σε ειδική εκπομπή στα τέλη Φεβρουαρίου. Όλη η διαδικασία θα βρίσκεται υπό την εποπτεία της ελεγκτικής εταιρείας KPMG.

Η Σλοβακία ΝΑΙ θα συμμετάσχει για να... αποφύγει το πρόστιμο!
Σε κουίζ για δυνατούς λύτες εξελίχθηκε η συμμετοχή της Σλοβακίας στην Eurovision 2011, έπειτα από την κλήρωση για τον διαχωρισμό των χωρών που θα συμμετάσχουν στους ημιτελικούς του Dusseldorf. Της απόφασης αυτής, είχε προηγηθεί μια σειρά δηλώσεων εκ μέρους της κρατικής τηλεόρασης της χώρας, με τις οποίες, άλλοτε εκφραζόταν η πρόθεση της να συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό και άλλοτε υπήρχε κατηγορηματική απόρριψη αυτής της προοπτικής. Τελικά, μετά την χθεσινή κλήρωση των ημιτελικών, η ίδια η EBU επιβεβαίωσε την συμμετοχή της χώρας στον δεύτερο ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης.
Στην αρχή το STV είχε εκφράσει την αδυναμία να στηρίξει οικονομικά κάποια αποστολή εν όψει του διαγωνισμού του 2011, τώρα όμως οι υπεύθυνοι του φορέα κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής στην EBU, προσπαθώντας να βρουν μια παράλληλη λύση που θα τους επέτρεπε την συμμετοχή σε αυτόν. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες χώρες προς την EBU έληξε στις 24 Δεκεμβρίου 2011: κάθε χώρα που επιλέγει να αποσυρθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, οφείλει να καταβάλει στον πανευρωπαϊκό τηλεοπτικό φορέα ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ως πρόστιμο για την ασυνέπειά της απέναντι στις αρχικές προθεσμίες. Έτσι, ο νεοσύστατος τηλεοπτικός οργανισμός της Σλοβακίας, ο οποίος προήλθε από την συγχώνευση της κρατικής τηλεόρασης με το κρατικό ραδιόφωνο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερο (με γνώμονα τις δαπάνες που αντιστοιχούν σε κάθε περίπτωση) να διαγωνιστεί η χώρα στην σκηνή της Γερμανίας, παρά να αναγκαστεί να καταβάλει την χρηματική αποζημίωση που προβλέπει το καταστατικό της EBU. Η τελική επιβεβαίωση της συμμετοχής αυτής, επισφραγίζει τον αριθμό των 43 χωρών που θα διεκδικήσουν φέτος το πολυπόθητο βραβείο του αγαπημένου μουσικού θεσμού της Ευρώπης. Η Σλοβακία κληρώθηκε να διαγωνιστεί στο πρώτο μέρος (θέσεις από 1 εως 9) του δεύτερου ημιτελικού του Dusseldorf.

Ανακοινώθηκε και το 5ο τραγούδι του τελικού της Πολωνίας
Το 5ο τραγούδι που θα πάρει μέρος στον εθνικό τελικό της Πολωνίας στις 14 Φεβρουαρίου είναι πλέον γνωστό. Πρόκειται για το κομμάτι Maybe από το συγκρότημα Roan. Οι Roan είναι μια ροκ μπάντα που ιδρύθηκε το 1991 στο Solec Kujawski και έκανε την ίδια χρονιά το ντεμπούτο της στο Jarocin. Μέχρι το 2008 είχαν κυκλοφορήσει 4 συλλογές και ένα album με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Το 2009 ερμήνευσαν το τραγούδι Podnieś głowę στο Sopot Hit Festival και την επόμενη χρονιά συμμετείχαν στο Bydgoszcz Hit Festival με το τραγούδι Letni udar. Οι Roan έχουν δώσει πάνω από 1000 συναυλίες όχι μόνο στην Πολωνία αλλά και στις Η.Π.Α., την Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και πρόσφατα στην Κίνα στην περσινή EXPO στη Σανγκάη.
Πλέον γνωρίζουμε και τις 5 συμμετοχές του πολωνικού τελικού, αν και το τραγούδι Control των Positive αναμένεται να ακυρωθεί καθώς είχε κυκλοφορήσει πριν την 1η Σεπτεμβρίου 2010.
Η Πολωνία θα εμφανιστεί στη Eurovision 2011 στο 1ο μισό του Α΄ Ημιτελικού στις 10 Μαΐου, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα.

Οι 5 υποψήφιοι του τελικού του Αζερμπαϊτζάν
Εννέα καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για μια από τις πέντε θέσεις του τελικού του Αζερμπαϊτζάν. Η αρχική λίστα περιελάμβανε δέκα ονόματα όμως η Nicola Barkley παραιτήθηκε από τη διαδικασία. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τηλεψηφοφορίας, και αυτών της επιτροπής, οι 5 τυχεροί που θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision είναι οι:
Ilhama Gasimova
Ilqara Ibrahimova
Eldar Gasimov
Aynishan Guliyeva
Nigar Jamal
Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού στις 2 Φεβρουαρίου.




περισσότερα νέα στο www.ogaegreece.com

Η Μόνικα live στο FUZZ


Μόνικα υποδέχεται τη νέα χρονιά με δύο συναυλίες στην Αθήνα, τις πρώτες της για το 2011, μερικούς μήνες μετά την τελευταία της εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους στο sold out Ark Festival. Την Πέμπτη 17 και τηνΠαρασκευή 18 Φεβρουαρίου, η Μόνικα δίνει live ραντεβού στο Fuzz Club.
Επί σκηνής, η Μόνικα θα ερμηνεύσει στο πιάνο και την κιθάρα τα κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ της "Exit", τις επιτυχίες μέσα από το ντεμπούτο της "Avatar" και μια επιλογή από ξένες και ελληνικές διασκευές αγαπημένων της κομματιών.
To 2010 είδε την επιστροφή της Μόνικα στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ της "Exit" που κέρδισε τις εντυπώσεις και το 2011 αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αγαπηθεί το "Exit" και στη ζωντανή του ενσάρκωση, όπως συνέβη και με τα τραγούδια του "Avatar". Με πινελιές όπως η άρια στη μέση του "Not Enough", το μπουζούκι στο ήδη αγαπημένο από το κοινό "Yes I Do" και το σπαρακτικό σόλο του "Our Love Or How We Lost It", το "Exit" έρχεται να σταθεί επάξια δίπλα σε highlights όπως το "Over The Hill", το "Babe" και το "Bloody Sth" με τα οποία συστήθηκε και ξεχώρισε πριν 2 χρόνια η Μόνικα.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
METROPOLIS - PUBLIC - IANOS - TICKETSERVICES.GR
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 ευρώ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 12 ευρώ (μόνο στην είσοδο)
Με την υποστήριξη του

Η χειμερινή περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη!


Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του album 'Το Καλύτερο Ψέμα', o Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσει τέσσερις συναυλίες σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας, μέσα στον Φεβρουάριο.
Ο πρώτος σταθμός του θα είναι το Σάββατο 5/2 η Θεσσαλονίκη (Ιβανώφειο-Στάδιο Μπάσκετ), ενώ μία εβδομάδα αργότερα στις 12/2 θα βρεθεί στην Ξάνθη (Στάδιο Μπάσκετ "Φίλιππος Αμοιρίδης"). Το Σάββατο 19/2 ο Μιχάλης θα επισκεφθεί την Πάτρα (Στάδιο Μπάσκετ "Απόλλωνα") ενώ θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στις 26/2 στην Αθήνα(Κλειστό Παλαιού Φαλήρου "Tae Kwon Do").

Jennifer Lopez: αποκαλύπτει το εξώφυλλο του 'On The Floor'


Μέσω της εκπομπής του ραδιοφωνικού παραγωγού Ryan Seacrest, αποκάλυψε η Jennifer Lopez το εξώφυλλο του single της 'On The Floor' featuring Pitbull. Το κομμάτι, που περιέχει sample του πασίγνωστου 'Lambada', θα συμπεριληφθεί στο πολυαναμενόμενο νέο album της "Love?".
Ακούστε την τελική ραδιοφωνική version του 'On The Floor' εδώ. Like it?

Πώς στην Πέφτει & Πώς σε χωρίζει το κάθε ζώδιο

Το κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο για να πλησιάζει αλλά και για να απομακρύνεται από το αντίθετο φύλο...

ΚΡΙΟΣ

• Πέσιμο: « Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό.
"Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος."

• Ατάκα χωρισμού: « Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο.
Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά.
Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

ΤΑΥΡΟΣ

• Πέσιμο: «Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.

• Ατάκα χωρισμού: « Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

ΔΙΔΥΜΟΙ

• Πέσιμο: «Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο.
Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.»

• Ατάκα χωρισμού: « ‘Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε.
Φεύγω, έχω προπόνηση.»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

• Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα.
Άμα θες πήγαινε εσύ.»

• Ατάκα χωρισμού: « Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»

ΛΕΩΝ

• Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει ΄΄πάρει΄΄ ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.

• Ατάκα χωρισμού: « Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

• Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει.
Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.

• Ατάκα χωρισμού: « Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις.
Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

ΖΥΓΟΣ

• Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.

• Ατάκα χωρισμού:
 «Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

• Πέσιμο: Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα ΄΄δηλητηριάζει΄΄ τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί.
Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.

• Ατάκα χωρισμού: «Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.»

ΤΟΞΟΤΗΣ

• Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θ μιλήσει πολύ.
Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.

• Ατάκα χωρισμού: «Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

• Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: « Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»

• Ατάκα χωρισμού: «Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

• Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.

• Ατάκα χωρισμού: Μήνυμα στον τηλεφωνητή: « Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»

ΙΧΘΕΙΣ

• Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά.
Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.»

• Ατάκα χωρισμού: « Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.»


Πηγή: madseeds.com

Comic Heroes! Τι θα δούμε την φετινή χρονιά;

Ποια είναι η κινητήρια δύναμη των blockbuster movies του Hollywood τις τελευταίες τρείς τουλάχιστον δεκαετίες;
 Μα φυσικά οι ταινίες που βασίζονται στις περιπέτειες των ηρώων comics! Από τον Batman και τον Superman μέχρι τους “300” και τους αντί-ήρωες του “Kick Ass” οι ταινίες με  comic ήρωες έχουν πάντα τον τρόπο να μας κρατούν σε αγωνία...