16 Σεπ 2011

Vegas. Καλοκαίρι 2011. Όλες οι prive στιγμές τους!


Δύο αγόρια, ένα κορίτσι και ένα καλοκαίρι είναι το μυστικό της δικής τους επιτυχίας


Μελωδικές φωνές , Δυνατοί ήχοι – Καθαρή ποπ μουσική και φρέσκα πρόσωπα είναι το μυστικό της δικής μας ευχαρίστησης
Αυτό το καλοκαίρι οι Veeeee-gas  ξεσήκωσαν γη , ουρανό , θάλασσακαι ετοιμάζονται  για έναν ανατρεπτικό .. χειμώνα  








Δες ένα μίνι οδοιπορικό τους σημαντικότερους σταθμούς της περιοδείας τους με μία
..  δόση τρέλας
Δες καρέ καρέ τις πιο δυνατές καλοκαιρινές αναμνήσεις του συγκροτήματος
δια χειρός… Vegas !!

Το φθινόπωρο το νέο album της Rihanna!


Όταν η Rihanna κάνει tweets, βγάζει ειδήσεις…. Σε ερώτηση που έγινε στο προσωπικό twitter της Rihanna για το χρονικό διάστημα που θα κυκλοφορήσει το νέο της album,  η ίδια απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί το φθινόπωρο του 2011!
 Το νέο album της Rihanna αναμένεται να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από το προηγούμενο“Loud” που έκανε την πρεμιέρα του στα δισκοπωλεία τον Νοέμβριο του 2010!
Βέβαια, η Rihanna είναι συνηθισμένη σε «ασταμάτητες» κυκλοφορίες albums, καθώς από το “Music Of The Sun” του 2005 μέχρι και σήμερα έχει κυκλοφορήσει πέντε albums, κάνοντας διάλλειμα μόνο για το 2008.
Το “Loud” έχει φτάσει μέχρι το #3 του Billboard και έχει αναδείξει τρία νούμερο 1 hit singles, τα “Only Girl In The World”, “What`s My Name” (feat Drake), “S&M” (feat Britney Spears) ενώ έχει πουλήσει 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

O Slash κυκλοφορεί Live album!


Slash θα κυκλοφορήσει ένα live album στις14 Νοεμβρίου με τίτλο “Made In Stoke:24/7/11” παραπέμποντας στην συναυλία που έδωσε τον περασμένο Ιούλιο στην γενέτειρα του. 
Η συναυλία περιείχε πολλές διασκευές σε κομμάτια των Guns N` Roses και Velvet Revolver (“Patience”, “Sweet Child Of Mine”, “Slither”) αλλά και αρκετό υλικό από το πρώτο του προσωπικό album που κυκλοφόρησε το 2010. Το track list έχει ως εξής:



'Been There Lately'
'Nightrain'
'Ghost'
'Mean Bone'
'Back From Cali'
'Rocket Queen'
'Civil War'
'Nothing To Say'
'Starlight'
'Promise'
'Doctor Alibi'
'Speed Parade'
'Watch This'
'Beggars & Hangers-On'
'Patience'
'Godfather Theme'
'Sweet Child O'Mine'
'Slither'
'By The Sword'
'Mr. Brownstone'
'Paradise City

Κυκλοφορεί online το ντουέτο Lady Gaga-Tony Bennett!


Ένα κλασσικό κομμάτι της δεκαετίας του 30`, το “Lady And The Tramp”, που έχουν τραγουδήσει στο παρελθόν ο Frank Sinatra, o Sammy Davis Jr και η Ella Fitzgerald αποφάσισε να δώσει ο Tony Bennett στην Lady Gaga για ένα μεταξύ τους ντουέτο.
Το “Lady And The Tramp” κυκλοφορεί ήδη Online και συμπεριλαμβάνεται στο album “Duets II” που αναμένεται να κυκλοφορήσει και περιέχει και το “Body And Soul” ντουέτο με την Amy Winehouse. Πρόσφατα η Lady Gaga ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Tony Bennett για τα 85α γενέθλια του!

O Πάνος Κιάμος μιλάει για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του!


Ο Πάνος Κιάμος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» μίλησε για τα πρώτα χρόνια του στο τραγούδι και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα αλλά και για το πρώτο του μισθό.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «''Ήταν 10.000 δραχμές το 1993, περίπου 30 ευρώ δηλαδή. Θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που πήγα να αγοράσω ήταν ρούχα. Και επειδή δεν ήθελα να ζητήσω χρήματα από τους γονείς μου, τον πρώτο μήνα τον χρωστούσα. Μεγάλες δυσκολίες δεν πέρασα, γιατί ναι μεν δεν ήμουν τσιγγούνης, αλλά δεν ήμουν και σπάταλος. Πέρασα πολύ δύσκολα μόνο όταν έκαναν κάποιους δίσκους που δεν είχαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Έκλαψα, αγχώθηκα, πέρασα πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, αλλάζοντας συνεχώς σταθμό, μέχρι να ακούσω κάποιο τραγούδι μου».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει λέγοντας: «Με ''τσάκισε'' η αποτυχία των πρώτων χρόνων, αλλά και με ωρίμασε ως άνθρωπο, γιατί δεν ήθελα με τίποτε να τα παρατήσω. Έκλαψα, αλλά έκανα και την αυτοκριτική μου και είπα ότι, για να μην παίζουν τα τραγούδια μου, κάτι δεν κάνω εγώ σωστά».

Από την Κωνσταντίνα τσίχλα
www.tralala.gr

O Γιώργος Μαζωνάκης για τη ζωή του!


Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό people μίλησε για τη ζωή και στην ερώτηση αν  υπήρξε ένα συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή του που τον ωρίμασε απάντησε:« Αυτό το κλικ ήρθε μέσα από χρόνια δουλειάς.
Δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα ότι τώρα θα αρχίσω να ωριμάζω. Ήρθε μέσα από τα λάθη, τις σκέψεις, τη θλίψη, τη χαρά, τη δουλειά, τις συζητήσεις, μέσα από τη ζωή.

Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω περάσει από δυνατές φάσεις, όπως η κατάθλιψη, οι οποίες με έφεραν σε ένα σημείο που μπόρεσα να δω τον εαυτό μου ξεκάθαρα.

Να δω ότι ο Μαζωνάκης ήταν πολύ πιο μπροστά από τον Γιώργο και να φέρω το θέμα σε μια ισορροπία.
Να ευχαριστήσω τον Γιώργο, να τον χαϊδέψω, να τον περιποιηθώ, να τον αγαπήσω, να τον αγκαλιάσω.
Αυτό ήταν το βασικό θέμα που με είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη: η εγκατάλειψη της προσωπικής μου ζωής».

Από την Κωνσταντίνα Τσίχλα
www.tralala.gr

Στικούδη: Μας μαθαίνει τη μουσική της


Το πρώτο single της Κατερίνας Στικούδη είναι γεγονός και φέρει τον τίτλο "Η μουσική μου"! Συνθέτης και στιχουργός είναι ο Βαγγέλης Σερίφης, αλλιώς "DJ Rico".
Η Κατερίνα αποφάσισε να επικεντρωθεί στη μουσική εξ ολοκλήρου, γι' αυτό και θέλει τώρα να συστηθεί στον κόσμο κυρίως ως τραγουδίστρια, μέσα από τη "μουσική της"!

Πρόκειται για ένα dance κομμάτι, στο οποίο ενέχεται και το urban pop στοιχείο. Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο album "Η μουσική μου" που θα κυκλοφορήσει με τη Universal.

Γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson κυκλοφορούν online;


H Scarlett Johansson κάλεσε το FBI ύστερα από την διαρροή γυμνών φωτογραφιών της στο Internet, πιστεύοντας ότι πρόκειται για «εγκληματική πράξη».
Στέλεχος του FBI επιβεβαίωσε την πληροφορία τονίζοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες καθ` ότι η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Πάντως υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πίσω από αυτή την διαρροή βρίσκεται ένα «διάσημο» hackers group που έχει κλέψει προσωπικές πληροφορίες από τους υπολογιστές τουλάχιστον 50 celebrities, όπως η Demi Lovato, η Jessica Alba και η Vanessa Hudgens.

Sofia Vergara: Είμαι ερωτευμένη με την Halle Berry!


Η hot Κολομβιανή ηθοποιός Sofia Vergara δεν διστάζει να βάζει φωτιά στις φαντασιώσεις των αντρών κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά “Modern Family” στο πλευρό του Ed`O Neil (Married With Children).
Αυτή την φορά, σε συνέντευξη της δεν έκρυψε τον κρυφό ερωτά της για την ηθοποιό Halle Berry! Είπε: «Είναι απλά τέλεια! Κάθε φορά που την βλέπω θέλω να την χειροκροτήσω γιατί απλά είναι άψογη! Είμαι λίγο ερωτευμένη μαζί της!»

Η 39χρονη Sofia δεν δίστασε να αναφερθεί και στην ταινία “Grilled” όπου υποδύθηκε αρκετά πειστικά την τραβεστί! Είπε: «Μα είμαι σαν τραβεστί! Έχω αυτό το τεράστιο στήθος, τις καμπύλες, τα οπίσθια και κάθε φορά που ετοιμάζομαι να εμφανιστώ κάπου, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω «Μοιάζεις με τραβεστί!» Και πάλι όμως μου αρέσει πολύ το σώμα μου».

Σήμερα - 16 Σεπτεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Ευφημία
Επέτειοι: Διεθνής Ημέρα για τη Διατήρηση της Στιβάδας του Όζοντος



 Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1925: Γιεννιέται ο  Riley B. King, θρύλος του μπλουζ, γνωστότερος ως B.B. King (Blues Boy King).

1966: Ο  Pete Quafe αποχωρεί από τους Kinks και την θέση του πέρνει ο John Dalton. 

1985: Οι KISS κυκλοφορούν το αλπούμ "Asylum."

1991: Ο Willie Nelson και η makeup artist Ann-Marie D'Angelo got παντρέυονται.



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 


1828: Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ιμπραήμ αποχωρούν απ' την Πελοπόννησο..

1908: O κατασκευαστής αμαξών Γουίλιαμ Ντιράντ ιδρύει την «General Motors Corporation», που θα κυριαρχήσει στο χώρο του αυτοκινήτου.

1922: Ο βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος αναχωρεί εξόριστος για το Παλέρμο της Ιταλίας.

1927: Η μεγάλη ηθοποιός Μαρίκα Κοτοπούλη παρουσιάζει για πρώτη φορά στη δημοτική την τραγωδία του Ευριπίδη «Εκάβη» και προκαλεί την αντίδραση των έφεδρων αξιωματικών που απειλούν με ταραχές.

1934: Ο Ντόναλντ Ντακ, η διάσημη πάπια της Ντίσνεϊ, εμφανίζεται για πρώτη φορά και σε κόμικ-στριπ εφημερίδας.

1977: Πεθαίνει η Μαρία Κάλλας, ελληνίδα σοπράνο.