20 Αυγ 2011

Εκατομμυριούχος του Facebook ο Bono!


Κοντά στο μισό εκατομμύριο λίρες θα είναι τα κέρδη του Bono από την αγορά μετοχών τουFacebook μέσω της εταιρείας του, Elevation Partners
Αρχικά, το 2009, ο Bono είχε αγοράσει μετοχές αξίας 128 εκατομμυρίων λιρών, αλλά πλέον ύστερα και από την πώληση μεριδίου μετοχών του κολοσσού διαφήμισης και marketing Interpublic Group, η συνολική αξία του Facebook στο Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 65 δισεκατομμύρια δολάρια, με την Elevation Partners να έχει μερίδιο 975 εκατομμυρίων!
Πρόσφατα, ο Bono μαζί με τους U2 κατάφεραν να τερματίσουν την 360 Tour με το μεγαλύτερο εισπρακτικό ρεκόρ όλων των εποχών, σπάζοντας το φράγμα των 558 εκατομμυρίων δολαρίων της Forty Licks Tour των Rolling Stones.

Noel Gallagher: «Το νέο μου album είναι υπέροχο»


Ο Noel Gallagher, πρώην συνθέτης των Oasis στην πρώτη του solo δισκογραφική δουλειά, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τίτλο "High Filying Birds" δεν διστάζει να τα πει «έξω από τα δόντια».
 Σε ένα video που γυρίστηκε ως behind the scenes montage του clip για το “The Death Of You And Me” o Noel παραδέχτηκε λακωνικά: «Είναι πολύ σκληρό να μιλάω για την δική μου μουσική. Αλλά τι να πω,είναι απλά τέλειο το νέο album
 Επίσης ο 44χρονος Noel αναφέρθηκε και στις υποκριτικές του ικανότητες με βάση του νέο του video: «Στις περισσότερες σκηνές κάθομαι σε μια καρέκλα και κοιτάω έξω από το παράθυρο, έχω ταλέντο σ` αυτό τελικά!»

O Tommi Iommi αποκλείει το ενδεχόμενο επανένωσης των Black Sabbath!


Μια δήλωση του κιθαρίστα Tommi Iommi στην εφημερίδα Birmingham Mail, που αναφερόταν σε μια επανένωση των Black Sabbath για την δημιουργία νέων tracks προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των metal fans.
Είχε πει: «Πραγματικά ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει το νέο μας υλικό. Όλα όσα έχουμε γράψει είναιπολύ κοντά στον παλιό ήχο των Sabbath, από την εποχή που ξεκινούσαμε.» 
 Όμως ο ίδιος ο Tommy φρόντισε να διευκρινίσει κάποιες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της δήλωσης του, μέσα από το επίσημο site του: «Λυπάμαι που ένας δημοσιογράφος του Birmingham που εμπιστευόμουν, διάλεξε αυτή την στιγμή, για να δημοσιοποιήσει μια συζήτηση που είχαμε τον περασμένο Ιούνιο και να την κάνει να φαίνεται σαν να μιλήσαμε χθες για μια επανένωση των Sabbath.»
Ο Iommi συνέχισε λέγοντας: «Εκείνη την εποχή, προσπαθούσα να προωθήσω την έκθεση “Home Of Metal” και απαντούσα με απλές εικασίες στην ερώτηση που μου έκαναν συνεχώς «Θα επαινεθείτε κάποια στιγμή». Χάρη στο internet, κάποια τυχαία λόγια μου μετατράπηκαν σε επίσημη δήλωση επανένωσης του group. Ζητώ συγνώμη από τους φίλους μου, Ozzy, Geezer, Bill. Θα έπρεπε να ξέρω καλύτερα.»

Μια ξεχωριστή έκθεση για τα 20 χρόνια του "Nevermind" των Nirvana!


Με μια ξεχωριστή έκθεση στην London Bay Gallery της Brick Lane θα εορταστούν το Σεπτέμβριο τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασσικού album “Nevermind” των Nirvana.
Τον ίδιο μήνα αναμένεται και η επανακυκλοφορία του album σε περιορισμένη έκδοση ενός box setτεσσάρων CDs και ενός DVD. Οι fans των Nirvana καλούνται να συμμετέχουν στην έκθεση που θα γίνει προς τιμήν τους, στέλνοντας φωτογραφίες και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που μπορεί να έχουν στην κατοχή τους, σχετικά με το “Nevermind” και ότι άλλο αφορά το θρυλικό grunge συγκρότημα του Kurt Cobain.
Στην επετειακή έκδοση του album, θα περιλαμβάνονται τα εξής: το original album σε remastered έκδοση, η αρχική demo version του που ανήκει στον παραγωγό Butch Vig, υλικό από πρόβες και ηχογραφήσεις, το σπάνιο “Devonshire Mixes” και μια σειρά από ζωντανές ηχογραφήσεις στο BBC αλλά και στο Paramount Theatre του Seattle, μαζί με ένα booklet 90 σελίδων.
To “Nevermind” μέσα σε δυο δεκαετίες κυκλοφορίας έχει πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα. Ήταν μόλις το δεύτερο album της μπάντας-όνειρο των Kurt Cobain, Krist Novoselic, Dave Grohl.

Η Katy Perry ισοφάρισε το ρεκόρ του Michael Jackson στα charts!


Katy Perry κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα pop artist που βρέθηκε με πέντε singles στην κορυφή του Billboard Hot 100.
To ρεκόρ αυτό μέχρι και πρόσφατα άνηκε αποκλειστικά στον Michael Jackson και στο album “Bad” που είχε κυκλοφορήσει τα hit singles: “Dirty Diana”, “The Way You Make Me Feel”, “Bad”, “Man In The Mirror”, “I Just Can`t Stop Loving You”.
 Η 27χρονη Katy με την εκτόξευση του “Friday Night” στην κορυφή του Billboard Hot 100 ισοφάρισε το ρεκόρ του Michael Jackson, συμπληρώνοντας συνολικά 66 εβδομάδες στο #1 με τα singles “California Girls”, “ Teenage Dream”, “Firework”, “ET”, “Last Friday Night”! Ο ουρανός είναι το όριο για την Katy…

Arctic Monkeys: «Είναι καθήκον μας να κρατήσουμε την rock ζωντανή!»


Αλήθεια, που εξαφανίστηκε η rock μουσική από τα charts; Ποιοι μπορούν να την επαναφέρουν; Οι Arctic Monkeys πιστεύουν ότι είναι δική τους η ευθύνη για την ολική επαναφορά της rock αλλά και κάθε guitar oriented είδους στα charts.
Μιλώντας στο Shortlist, αποκάλυψαν ότι ο λόγος που κυκλοφόρησαν ως πρώτο single από το νέο τους album, το “Don`t Sit Down Cause I`ve Moved Your Chair” ήταν επειδή είχε αρκετά «βαρύ» κιθαριστικό ήχο, που λείπει από τα charts.
O frontman Alex Turner δήλωσε: «Διαλέξαμε αυτό το τραγούδι, γιατί έχουμε μια συγκεκριμένη fanbase, που αναζητά να ακούει  τραγούδια μας στο ραδιόφωνο και αυτό ήταν ένα από τα πιο δυνατά μας tracks. Είμαστε ένα από τα λίγα συγκροτήματα που κρατούν την rock ζωντανή στα charts»
Στην συνέχεια προσέθεσε: « Όταν λέω η pop κυριαρχεί στα charts, δεν εννοώ ότι είναι χάλια και δεν μας αρέσει. Υπάρχουν καλά και κακά τραγούδια. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε την pop, προτιμούμε να μπούμε στον πυρήνα της.» Oι Arctic Monkeys εμφανίζονται στο V Festival το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Noel Gallagher: «Ήθελα να δώσω ένα τραγούδι μου στην Madonna»


«H Madonna συναντάει τον Noel Gallagher» Θα μπορούσε μια τέτοια συνεργασία να γίνει στην πραγματικότητα; Κι όμως ο Noel Gallagher είχε έτοιμο το track από το νέο του album “High Flying Birds”.
Είναι το “AKA…What A Life” ένα οργιαστικό acid house track που σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Noel, ήθελε να το δώσει στην Madonna αλλά η σύζυγος του, Sarah McDonald τον αποθάρρυνε. Δήλωσε στην Sun: «Σκέφτηκα να δώσω στην Madonna αυτό το φοβερό acid house track, αλλά όταν το είπα στην Sarah μου απάντησε «Μην είσαι αφελής, η Madonna δεν θα το τραγουδήσει. Πότε πιστεύεις ότι θα μπορέσει να σε δεχτεί;» Κι αυτό μου χάλασε την πρόταση.»
Ο Noel επίσης αποκάλυψε ότι ήθελε να δώσει το συγκεκριμένο τραγούδι στον Fatboy Slim για remix, αλλά εκείνος αρνήθηκε, πιστεύοντας ότι δεν μπορεί να το βελτιώσει περισσότερο!

Red Hot Chili Peppers “The Adventures Of Rain Dance Maggie” Είδατε το video;


Ποιοι είναι αυτοί οι τρελοί τύποι που ανέβηκαν πάνω σε μια ταράτσα κτιρίου της Venice Beach και κάνουν συναυλία;
 Ακούγονται πολύ «καλοκαιρινοί» και funky… Μήπως είναι οι Red Hot Chili Peppers; Ναι σωστά μαντέψατε!
Το video για το νέο single των RHCP “The Adventures Of Rain Dance Maggie”, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η παρέα του Anthony Kiedis είναι το απόλυτο συγκρότημα του καλοκαιριού! Λέτε να γίνουν μόδα οι συναυλίες στις ταράτσες; Δείτε το video εδώ!

Tony Bennett: «Η Lady Gaga θα γίνει το ίδιο διάσημη με τον Elvis Presley»


Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην δισκογραφία ο Tony Bennett κάτι περισσότερο ξέρει όταν αναφέρεται σε νέους καλλιτέχνες.
Πρόσφατα, κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με την Lady Gaga για το ντουέτο “The Lady Is A Tramp” δεν δίστασε να την συγκρίνει με τον Elvis Presley! Είπε: «Δεν έχω συναντήσει πιο ταλαντούχο άνθρωπο  στην ζωή μου. Νομίζω ότι θα γίνει το ίδιο διάσημη με τον Elvis Presley”.
Το album “Duets II” του Tony Bennett θα περιλαμβάνει και την τελευταία όπως αποδείχθηκε,ηχογράφηση της Amy Winehouse μαζί του.

Απόσπασμα από τη συνεργασία David Guetta - Nicki Minaj στο τραγούδι "Turn Me On"


Ο David Guetta πέρα από την συνεργασία του με την Nicki Minaj στο "Where them girls at" αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί της και σε ένα ακόμη κομμάτι που θα ακούσουμε ολοκληρωμένο στις 29 Αυγούστου, μέρα κυκλοφορίας του νέου του album και φέρει τον τίτλο "Turn Me On"! 
Ωστόσο, μπορούμε από τώρα να πάρουμε μια μικρή γεύση από τον ήχο του νέου αυτού τραγουδιού : 

5 τύποι γυναικών που ξενερώνουν κάθε άντρα


Εμείς τα κορίτσια μπορούμε να είμαστε πολύ επιλεκτικά στον άντρα που θα διαλέξουμε να έχουμε στο πλευρό μας! Υπάρχουν γυναίκες που απορρίπτουν ένα αρσενικό απλά επειδή δεν έχει γυαλίσει τα παπούτσια του ή επειδή το εσώρουχό του δεν ήταν διάσημης φίρμας! Από την άλλη, οι άντρες δεν είναι τόσο επιλεκτικοί! Κι όμως, υπάρχουν 5 τύποι γυναικών που μπορούν να κάνουν κάθε αρσενικό να τρέχει και να μην φτάνει!
Η κυρία Εξυπνίδου:

Κάθε άντρας θέλει να έχει στο πλευρό του μια έξυπνη γυναίκα που μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση χωρίς λάθη και που ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο και δεν ασχολείται μόνο με τα νύχια ή τα μαλλιά της. Φυσικά, άλλο να είσαι χαρισματική στον λόγο και άλλο να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου κάθε φορά που συμμετέχεις σε μια συζήτηση, ειδικά όταν είσαι μαζί του. Ας το παραδεχτούμε! Πολλές γυναίκες ανοίγουν κόντρες και κάνουν σαματά όταν συμμετέχουν σε μια συζήτηση, απλά για να δηλώσουν το παρόν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο έτερον ήμισυ.
Έλα όμως που εκείνος καθόλου δεν εντυπωσιάζεται από μια τέτοια τακτική αλλά αντίθετα θα το σκεφτεί πολύ να μείνει στο πλευρό μιας γυναίκας που νομίζει πως ξέρει τα πάντα, έχει άποψη για όλα και τον διορθώνει διαρκώς, ακόμα και για το τυχαίο ορθογραφικό λάθος που έκανε στο γραπτό μήνυμα που της έστειλε στο κινητό!


Αυτή που θέλει να βολευτεί:
Κάθε γυναίκα θέλει να καλοπερνάει στο πλευρό του συντρόφου της και σίγουρα δεν υπάρχει κορίτσι που να μην του αρέσουν τα λουλούδια, τα δωράκια και η καλοπέραση (άντε και να σου ανοίγουν ένα ωραίο μπουκάλι κρασί σε ένα κουλ εστιατόριο). Μέχρι εκεί όλα καλά! Μην έχεις όμως την αυταπάτη πως το αγόρι που φλερτάρεις δεν θα καταλάβει την προσπάθεια που κάνεις να βολευτείς και να του τα φας! Μπορεί να μην είναι εκατομμυριούχος αλλά εκείνος θα καταλάβει πολύ γρήγορα αν έχει στο πλευρό του μια γυναίκα που το μόνο που θέλει είναι να της κάνει όλα τα χατίρια, να χρεώνει με μανία την πιστωτική του κάρτα, να την πηγαίνει στα πιο ακριβά ξενοδοχεία και εστιατόρια και να την κάνει από πάνω και τον ταξιτζή (πήγαινέ με εδώ, πήγαινέ με εκεί)!
Αν απορείς γιατί τα αγόρια σε παρατάνε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, αναρωτήσου: μήπως οι απαιτήσεις σου ήταν υπερβολικές;;;


Η επίδοξη νύφη:
Ναι, το όνειρο κάθε γυναίκας (εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη) είναι να ντυθεί νυφούλα και να περπατήσει με τούλια, πέπλο και τα παρανυφάκια ξωπίσω σε μια μεγάλη στολισμένη εκκλησιά! Και δεν είναι ότι όλοι οι άντρες ακούνε γάμο και τρέχουν αλλά πιθανότατα έχει βρεθεί στο δρόμο τους η επίδοξη νύφη. Το κορίτσι αυτό κοιτάζει νυφικά προτού κλείσει μια εβδομάδα στο πλευρό ενός αγοριού, έχει επιλέξει ήδη τα μπουζούκια στα οποία θα πραγματοποιήσει το μπάτσελορ πάρτυ της, ενώ στο αριστερό της χεράκι υπάρχει μια θέση ανοιχτή για το πολύτιμο μονόπετρο.
Αν περιμένεις και δείχνεις ότι περιμένεις να σε στεφανωθεί από τον πρώτο μήνα λες και είσαι η Μεγκ Ράιαν σε κάποια σαχλορομαντική κομεντί, κατέβα από το συννεφάκι γιατί έχει κρύο εκεί ψηλά.


Το ψυχάκι:
Το κορίτσι αυτό δείχνει πέρα για πέρα φυσιολογικό, όμως ένας άντρας μπορεί εύκολα να αναγνωρίζει το κορίτσι-ψυχάκι. Η κοπέλα αυτή τηλεφωνεί κάθε 10 λεπτά στον καλό της, βλέπει επίδοξες ανταγωνίστριες σε κάθε 1 τετραγωνικό μέτρο, χώνεται στη ζωή του αγαπημένου της μέχρι αηδίας και μπορεί να κάνει τη ζωή του μαρτύριο ακόμα και στο χώρο εργασίας του. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να μην μπορεί να σκεφτείς κάτι πέραν του καλού σου, αν ζεις και αναπνέεις για να ακούσεις τη γλυκιά φωνούλα του, αν ξυπνάς και κοιμάσαι για να τον φροντίζεις, αν δεν υπάρχει τίποτα πέρα από εκείνον, αν το μάτι σου γυαλίζει ελαφρά ή πιο βαριά, έχεις αρχίσει να μεταμορφώνεσαι σε ψυχάκι! Προσοχή: το δύσκολο κομμάτι είναι πως δεν ψυχοπαθιαζόμαστε με κάθε άντρα αλλά πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος!


Αυτή που θέλει να ξεπεράσει τον πρώην:
Οι φίλοι του του λένε πως τον έχεις για καβάντζα, τα σημάδια που του αφήνεις φωνάζουν πως τον έχεις στο πλευρό σου μόνο για να ξεπεράσεις τον πρώην που σου έκανε την καρδιά χίλια κομμάτια, αλλά όπως και να έχει ο άντρας αυτός (και πολλοί χιλιάδες ακόμα) την πατάνε με γυναίκες που το μόνο που ψάχνουν είναι να ξεπεράσουν τον πρώην!
Πολλές φορές, ακόμα κι εμείς οι ίδιες δεν καταλαβαίνουμε πως χρησιμοποιούμε ένα αγόρι που γνωρίζουμε με σκοπό να μαλακώσουμε τον πόνο της φυγής του πρώην. Το άκυρο σημείο στην ιστορία αυτή είναι πως σε κάποιο σημείο εσύ ερωτεύεσαι την καβάντζα αλλά η καβάντζα έχει ήδη καταλάβει το ρόλο που έπαιξε, ξενερώνει και φεύγει. Κι εσύ μένεις να ψάχνεις τον επόμενο αντικαταστάτη και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Πηγή: womenonly.gr

Nothing but the beat: Το νέο album του David Guetta


13 ολοκαίνουργια τραγούδια και μεγάλες συνεργασίες περιλαμβάνει η νέα δουλειά του David Guetta με τίτλο "Nothing but the beat"







Το tracklist:

1. Where Them Girls At – Feat. Flo Rida & Nicki Minaj
2. Little Bad Girl – Feat.Taio Cruz & Ludacris
3. Turn Me On – Feat. Nicki Minaj
4. Sweat – Snoop Dogg vs David Guetta
5. Without You – Feat. Usher
6. Nothing Really Matters – Feat. Will.I.Am
7. I Can Only Imagine – Feat. Chris Brown & Lil Wayne
8. Crank It Up – Feat. Akon
9. I Just Wanna F- Feat. Timbaland & Dev
10. Lunar (Electro Track)
11. Night Of Your Life – Feat. Jennifer Hudson
12. Repeat – Feat. Jessie J
13. Titanium – Feat. Sia