3 Μαΐ 2011

Η Lady Gaga εκτός ελέγχου…


Η Lady Gaga έχει αποκτήσει κάποιες παράξενες συνήθειες τον τελευταίο καιρό, κάνοντας τους κοντινούς της φίλους να ανησυχούν πολύ.
 Μα γιατί δεν μοιράζεται δωμάτιο με το αγόρι της μια φορά κάθε εβδομάδα;
Η τραγουδίστρια του hit “Born This Way” συνοδεύεται στην πρόσφατη περιοδεία της από τον φίλο της Luc Karl, από την στιγμή που επανασυνδέθηκαν, τον περασμένο Ιούλιο. Όμως ποτέ δεν μοιράζεται μαζί του το δωμάτιο για μια ολόκληρη εβδομάδα, καθώς νοιώθει ότι αυτό θα της κλέψει την δημιουργικότητα!
Άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος είπε: «Είναι οι «Βασιλικές Βραδιές του 16ου αιώνα» όπως τις αποκαλεί και δεν αφήνει τον Luc Karl να κοιμάται μαζί της. Τον καλεί όποτε τον χρειάζεται.» Σύμφωνα με το περιοδικό Grazia, η Lady Gaga έχει και άλλες παράξενες συνήθειες, καθώς δεν δέχεται να γεμίζει μόνη της το ποτήρι όπου πίνει, ενώ δεν κάθεται ποτέ δεν σε καρέκλα που έχει καθίσει άλλος!
Η 24χρονη star γίνεται λίγο περισσότερο εκκεντρική και παράξενη όταν είναι κουρασμένη και στρεσαρισμένη. Για παράδειγμα, θέλει πάντα να έχει 28 tour busses140 άτομα προσωπικό και ένα ζυγό αριθμό καρεκλών και τραπεζιών στα παρασκήνια της συναυλίας της. Ακόμα, έχει πάντα έναν υπάλληλο, που ασχολείται αποκλειστικά με το να της γεμίζει το ποτήρι με ότι πίνει γιατί θεωρεί ότι αν το κάνει η ίδια, θα έχει κακή τύχη! Κουφαθήκατε;

Δείτε video με τον Νίκο Βέρτη στο Mega Star



Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην Κατερίνα Στικούδη και το Mega Star για τα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι''Είμαι μαζί σου''.
Μίλησε για τη δισκογραφική του δουλειά που ετοιμάζει μετά από δύο χρόνια ''αποχής'' καθώς και για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα δίπλα του.
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Ναρκωτικά στο σπίτι του Michael Jackson;


Χρησιμοποιούσε ναρκωτικά ο Michael Jackson πριν από τον θάνατο του;

Η Katy Perry έχει απατήσει τον Russell Brand;


Γνωστό περιοδικό της Αυστραλίας, σε δημοσίευμα του ανέφερε ότι η Katy Perry, λίγο μετά τον γάμο της με τον Russell Brand, διατήρησε για μικρό χρονικό διάστημα παράλληλη σχέση με τον παραγωγό του single “California Gurls”, Benny Bianco!

Ελληνική μουσική από τους Αντίποδες!


“Επί Γης Αλλοτρίας” είναι ο τίτλος ενός νέου CD από τη Μελβούρνη που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδύκτιο.
Η ανθολογία χρηματοδοτήθηκε από το Αυστραλιανό Συμβούλιο Καλών Τεχνών (Australia Council) και την Ελληνική Πολιτεία, και παραγωγοί της είναι ο Παύλος Ανδρόνικος και ο Στέλιος Αδάμ. Συμμετέχουν μερικοί από τους πλέον καταξιωμένους συνθέτες, στιχουργούς, μουσικούς και ερμηνευτές της ομογένειας.
Τα θέματα των τραγουδιών είναι προσαρμοσμένα στις εμπειρίες του Έλληνα μετανάστη στην Αυστραλία. Μάλιστα ο Παύλος Ανδρόνικος στην εισαγωγή του (βλ.http://members.iinet.net.au/~andronikos/StrangeLandLyrics.html) διευκρινίζει ότι η διευθέτηση και η σειρά των τραγουδιών αντανακλά το ταξίδι στη νέα χώρα και, στη συνέχεια, τα καθημερινά βιώματα των Ελλήνων στην Αυστραλία.
Από άποψη ποιοτική, οι στίχοι των τραγουδιών διακρίνονται για το ρυθμό και τη μουσικότητά τους. Πέρα όμως από την ποιότητα των στίχων, ο φιλόμουσος ακροατής θα απολαύσει ένα άριστο αποτέλεσμα—εναρμονισμένο συγκερασμό στίχων, ενορχήστρωσης και μουσικής εκτέλεσης.
Τονίζουμε ότι το CD δεν διατίθεται στο εμπόριο. Μπορούν όμως οι ενδιαφερόμενοι να το κατεβάσουν (για προσωπική τους χρήση μόνο) από την ιστοσελίδαhttp://members.iinet.net.au/~andronikos/InAStrangeLand.html, όπου θα βρουν και περισσότερες πληροφορίες.

Ο Rous στα Γιάννενα


Ο Rous (Γιώργος Ρους) ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και της folk μουσικής (τον Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και τις συνοψίζει στην παραγωγή ενός προσωπικού είδους rock, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.
Με τραγούδια γραμμένα και βασισμένα στην ακουστική κιθάρα, που εμπνέονται από την καθημερινότητα και αντικατοπτρίζουν προβληματισμούς για τη σύγχρονη κοινωνία, τις προσωπικές διαδρομές των ανθρώπων αλλά και τους εύκολους και δύσκολους έρωτες, μέσα από γλυκόπικρες μελωδίες και ευφυείς, αιχμηρούς στίχους, o Rous συστήθηκε με επιτυχία στο ευρύ κοινό.
Ο δημιουργός του «Εξαιρέσεις», τραγούδι που ξαφνικά κι απρόσμενα κατέκτησε καρδιές (ραγισμένες ή αισιόδοξες) και charts τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζει το μεγαλύτερο μέρος του ντεμπούτο άλμπουμ του, από το οποίο ξεχώρισαν επίσης οι «Μαριονέτες» του, και το ερωτικό και μελωδικότατο «Κόκκινο Φως».
Μαζί του επί σκηνής οι:
Παύλος Μοναστηριώτης : τύμπανα,κρουστά/Σταύρος Van der Wilt : Πλήκτρα, μελόντικα, φωνητικά
Σταύρος Γουλίδης: κιθάρες, φωνητικά/Νίκος Χανιώτης: Μπάσο

Σήμερα - 3 Mαΐου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ροδόπη, Ροδώπη




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :
1933: Γεννιέται ο Τζέιμς Μπράουν, Αμερικανός τραγουδιστής.
1959:  Απονέμονται τα πρώτα βραβεία Γκράμι.
1991: Ο Andy Williams και η   Debbie Haas παντρεύνονται σε μια σεμνή τελετή.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :
1837: Ιδρύεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι η πρώτη ανώτατη σχολή σ' όλη την ανατολική Μεσόγειο.
1984: Ο έλληνας συνθέτης Ιάννης Ξενάκης γίνεται μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών στην έδρα της σύνθεσης.
2006: Αεροπορική τραγωδία με 113 νεκρούς στην Μαύρη Θάλασσα, όταν συνετρίβη αεροσκάφος τύπου Airbus 320 των αρμενικών αερογραμμών Armavia, 6 χλμ ανοικτά των νοτίων ακτών της Ρωσίας.

Ο Χολίδης δηλώνει άνδρας παραδοσιακός


Σε συνέντευξή του, ο γνωστός τραγουδιστής, δηλώνει πως δεν χρησιμοποιεί τις γυναίκες για να ανέλθει επαγγελματικά. Δηλώνει άνδρας κυνηγός και προστάτης.
Λέει πως προτιμά να πλησιάζει ο ίδιος τις γυναίκες, ενώ αν κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα, δεν το βλέπει με καλό μάτι. Θεωρεί τον εαυτό του παραδοσιακό άνδρα, αυτόν που θα προστατεύσει μια γυναίκα και δεν θα τη χρησιμοποιήσει ποτέ για προβολή. Χρησιμοποιεί και τη φράση "εγώ μάγκας γεννήθηκα και μάγκας θα πεθάνω", θέλοντας να δώσει έμφαση στα όσα έχει πει.

Είναι ζευγάρι με τη Δούκισσα Νομικού; Δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει, λέγοντας πως ένας άνδρας πρέπει να τα κρατάει αυτά για πάρτη του. Δεν κάνει ποτέ επίδειξη των προσωπικών του, αφού, έτσι κι αλλιώς, οι φήμες πάντα θα υπάρχουν.

Έφυγε από τη ζωή ο Αθάνατος Θανάσης Βέγγος


Λίγο μετά τις επτά το πρωί της 3ης Μαΐου, ο Θανάσης Βέγγος μας αποχαιρετούσε σε ηλικία 84 ετών, βάζοντας πλώρη για τον παράδεισο. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός της Αθήνας.
Ο Θανάσης Βέγγος δεν ήταν ηθοποιός δραματικής σχολής. Ήταν αυτοδίδακτος με το ταλέντο του κωμικού ριζωμένο βαθιά μέσα του. Έπαιξε σε 126 ταινίες και πρωταγωνίστησε στις 52 από αυτές. Επίσης σκηνοθέτησε (με πρωταγωνιστικό ρόλο) άλλες 7.

Ο Steven Tyler ξόδεψε 20 εκατομμύρια για Ναρκωτικά


Η ροκ μουσική έχει συνδέσει το όνομά της με τις καταχρήσεις. Φυσικά δεν είναι είναι και πολλοί οι καλλιτέχνες οι οποίοι το παραδέχονται. Ο front man των Aerosmith όμως δεν μάσησε τα λόγια του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι χρειάστηκε να ξεπουλήσει το σπίτι του την porche του και ένα αεροπλάνο για να καταφέρει να εξασφαλίσει ναρκωτικά. Ακόμα παραδέχτηκε ότι έπαιρνε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και αλκοόλ ενώ βρισκόταν επί σκηνής και τραγουδούσε.

Όπως λέει τα είχε κρυμμένα μέσα στο κουτί ενός τυμπάνου. Τελειώνοντας δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που είναι ακόμα ζωντανός.

Έγινε η πρώτη πρόβα του Wacth my Dance


Η Ελληνική συμμετοχή έκανε χθες την πρώτη της πρόβα εν όψη του ημιτελικού που θα διεξαχθεί στο στάδιο Εsprit Αrena Dusseldorf όπου θα διεξαχθεί ο 56ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike εμφανίστηκαν στην σκηνή με 4 χορευτές και από πίσω το video wall είχε σκηνές που παραπέμπουν σε αρχαίο Ελληνικό ναό. Συνηθίζετε πάντως στους ημιτελικούς να βλέπουμε κάποιες προσθήκες τις τελευταίας στιγμής που κάνουν το τραγούδια αλλά και την σκηνική παρουσία πιο δυναμική.

Πάντως όλοι αναμένουμε μ ανυπομονησία το πως θα πάει το τραγούδι αφού τα προγνωστικά που βγαίνουν από τις διάφορες εταιρίες δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι ευχηθούμε στον Λούκα Γιώρκα και στην παρέα του καλή επιτυχία.