12 Δεκ 2010

Jingle Ball 2010 το πιο ανεβαστικό πάρτι της πόλης

Αυτό το Δεκέμβριο ετοιμαστείτε για την επιστροφή του πιο καυτού, του πιο ανεβαστικού party στην πόλη…Mix FM Jingle Ball 2010!!
Ο επιτυχημένος Κύπριος DJ S7S και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Hip Hop μουσικής στην Αμερική, Fatman Scoop, έρχονται «αντιμέτωποι» στην R&B αναμέτρηση της χρονιάς.

Mix FM Jingle Ball 2010! S7S Vs Fatman Scoop Live!

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, χιλιάδες fans της Hip Hop R&B μουσικής θα βρίσκονται στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου Κύπρου (Αγλαντζιά) για μια παράσταση που θα κόψει την ανάσα.

Mix FM Jingle Ball 2010! S7S Vs Fatman Scoop Live!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.


Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
Λευκωσία: Mix FM, Octagono Kiosk, Café Caprice, Nikis 32
Λεμεσός: Choice FM, Brent Cross, Alambra Kiosk
Λάρνακα: Amalfi Café


Πληροφορίες στο             99 310031       ή στο www.mixfmradio.com

Ο Αλέξης Γιωργούλης σε ένα video για την οικονομική κρίση που πρέπει να δείτε

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν νοιώσει έντονα στο πετσί τους την οικονομική κρίση η οποία είναι πιο έντονη στην Ελλάδα λόγω και της ανικανότητας των Κυβερνήσεων. Έτσι την σκυτάλη παίρνουν γνωστές προσωπικότητες της χώρας που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό...
Στην εκστρατεία του Greek Reporter “Ideas4Greece” συμμετέχουν πολλοί και διάσημοι Έλληνες οι οποίοι έχουν διαπρέψει στους κλάδους τους. Μερικοί εξ αυτών είναι ο Chief της FOX Films Jim Giannopoulos, ο γκουρού των επενδύσεων John Calamos, ο Πρόεδρος της Coca-Cola Canada, Nikos Koumettis, ο G.M της Microsoft Kostas Mallios και ο πατέρας της γνωστής ηθοποιού Jennifer Aniston Jonh Aniston.

Στο site του Greek Reporter αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε όλοι την πρόκληση την οποία η Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε την εκστρατεία Ideas4Greece. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια Παγκόσμια συζήτηση και να ευαισθητοποιήσει την Παγκόσμια κοινή γνώμη για το θέμα της Χώρας μας, της Ελλάδας, που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ.Ζητήσαμε από εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής Διασποράς να μας πουν την γνώμη τους για το τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα.

Δείτε το Video:

Έκοψαν τον Αρναούτογλου!

Και μιλάμε φυσικά για τηλεοπτικό "κόψιμο" από το ΕΣΡ . Δεν μιλάμε για την εκπομπή του αλλά για ένα σποτ φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Ο παρουσιαστής έχει πολλές φορές στο παρελθόν λάβει μέρος σε καμπάνιες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για διάφορα κοινωνικά προβλήματα. Έτσι και αυτή την φορά έλαβε μέρος σε ένα τηλεοπτικό σποτ για το ΚΕΘΕΑ και για άτομα που κάνουν χρήση ουσιών.

Έτσι διάφοροι φορείς συσπειρώθηκαν με σκοπό να βοηθήσουν τα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ένα από τα άτομα αυτά ήταν η Λένα Μαντά που έδωσε τα δικαιώματα του βιβλίου της «Δεν μπορεί, θα στρώσει!» με σκοπό τα καθαρά έσοδα να διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ. Όμως το ΕΣΡ θεώρησε ότι το video δεν έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και κόπηκε. Πάντως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και όλοι συντελεστές αυτής της προσπάθειας είναι φανερά απογοητευμένοι

Σήμερα - 12 Δεκεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
 

Γιορτάζουν:
 Σπυρίδων, Σπυριδούλα
   


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1792: Ο Μπετόβεν, σε ηλικία 22 ετών, παίρνει το πρώτο μάθημά του στη μουσική σύνθεση από τον Γιόζεφ Χάιδν.

1915: Γεννιέται ο Φρανκ Σινάτρα, αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός. [θαν. 14/5/1998]

1968: Ηχογραφειται το "Rolling Stones Rock & Roll Circus". Παρόλα αυτά δεν βγαίνει σε κυκλοφορία μέχρι την έκδοση του στο τέλος του 1996.

1974: Ο Mick Taylor φεύγει απ'το συγκρότημα των Rolling Stones.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1792: Γεννήθηκε ο Αλέξανδρος Υψηλάντης,ένας από τους ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας.

1803: Οι Σουλιώτες αναγκάζονται να έρθουν σε συμφωνία με τον Αλή Πασά, εγκαταλείπουν το Σούλι και κατεφεύγουν στα Ιόνια Νησιά.

1913: Η "Μόνα Λίζα" επιστρέφεται στο Μουσείο του Λούβρου απ'όπου είχε κλαπεί το 1911.

1957: Ο "μεγάλος" του Rock & Roll, Jerry Lee Lewis, αφήνει την γυναίκα του για να παντρευτεί την 13χρονη εξάδελφη του, προκαλόντας σάλο στην κοινή γνώμη.

1963: Η Κένυα κερδίζει την ανεξαρτησία της από την Μεγάλη Βρεττανία.

1969: Βόμβα στη Piazza Fontana του Μιλάνου αφήνει πίσω της 16 νεκρους και 90 τραυματίες.

Μουσική, η δύναμη που πλάθει χαρακτήρες ή σε αφήνει στην άγνοια.. : ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ

Ανοίγω το ραδιόφωνο και για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι.. γιατί να παίζει κομμάτια δίχως ουσία, επαναλαμβανόμενα, χωρίς έμπνευση, χωρίς νόημα και με τόσο εύπεπτο περιορισμένο λεξιλόγιο;
Πως γίνεται δισκογραφικές με παραγωγές σκουπίδια να βρίσκουν ακόμα το δρόμο για τα αυτιά των πολλών; Μια κοινωνία που την φορτώνουν με τόσα προβλήματα έχω την εντύπωση ότι έχει αφήσει τη μουσική της παιδεία σε δεύτερο ρόλο, δεν αντιλαμβάνεται όμως ότι η πολιτισμική φθορά είναι μεγάλη. Η μουσική είναι τρόπος ζωής και έκφρασης. Με τη μουσική ταξιδεύεις, ξεπερνάς πιο εύκολα ένα πρόβλημα και κουβαλάς μέσα σου μια μελωδία ή ένα στίχο.

Μέσα στη σκέψη σου ανακατεύονται και τα ακούσματά σου και χωρίς να το ελέγχεις σε κάνουν πιο ήρεμο, πιο επιθετικό, πιο δυνατό, πιο αισιόδοξο και όμως τελικά στην εποχή μας πιο εύκολο, πιο συμβιβασμένο και πιο βουτηγμένο στη σκοτεινή σου άγνοια. Όταν η μουσική που σου διδάσκει το ραδιόφωνο είναι μια επίδειξη μόδας και υπεροχής, με στίχο των δέκα λέξεων και μουσική χοντροκομμένη και κακοποιημένη, πως εσύ μετά να ξεχωρίσεις το ωραίο;

Η μουσική είναι και συνήθεια, θέλει χρόνο για να την κατανοήσεις να την νιώσεις, θέλει χρόνο να τη συνδυάσεις με στιγμές σου καθημερινές και να γίνει κομμάτι της ζωής σου που σου δίνει χαρακτήρα και στήριγμα πάντα όταν το ζητήσεις.


Μία κοινωνία που επιθυμεί να αναπαράξει πολιτισμό, έχει υποχρέωση να κάνει σωστή χρήση της μουσικής, να διδάξει τη μουσική στους πολίτες της, να τους μάθει τη σπουδαιότητά της και να τους δώσει αντίληψη και άποψη για αυτό που ακούνε.

Έχει αποδειχθεί ότι η μουσική εξημερώνει, θεραπεύει και κάνει τον άνθρωπο λιγότερο βίαιο. Στην εποχή μας ο άνθρωπος έχει μέγιστη ανάγκη να έρθει κοντά στη μουσική, η καταθλιπτική κοινωνία πρέπει να βρει διεξόδους σε μουσικές που μιλάνε στη ψυχή, οι προβληματισμοί να βρουν νέους δρόμους από τα μονοπάτια που οι καλοπλεγμένες νότες ξέρουν να ανοίγουν.

Ναι να κλείσουμε το ραδιόφωνο, να αναζητήσουμε μουσικές διαχρονικές, που γράφτηκαν με ψυχή και όχι για να στηρίξουν ένα φανταχτερό videoclip. Ακόμα και στη μουσική δεχόμαστε πόλεμο, πολιτισμικό πόλεμο, ακόμα και εκεί απαιτείται προσπάθεια για να ακούσουν οι πολλοί πράγματα καινούργια, να τους γίνουν οικεία. Κλείστε τις πόρτες σας στις τηλεσαβούρες, σταματήστε να κακοποιήτε τον εαυτό σας, μάθετε να λέτε όχι, μάθετε να ψάχνετε αυτό που σας ταιριάζει, είμαστε ξεχωριστοί μέσα στο πλήθος, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ!!!!!!

Από Young Blogger

Τα 10 πιο ερωτικά χριστουγενιάτικα τραγούδια

Η ερωτική διάθεση χτυπάει κόκκινο τις περιόδους των γιορτών κοι οι δημιουργοί των πιο κάτω τραγουδιών δίνουν ένα πιο.. ροζ χρώμα στα λευκά χριστούγεννα...
Πιό κάτω σας παραθέτουμε τα 10 πιό ερωτικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια :

10. Backdoor Santa
 9. Santa Baby
 8. Little Drummer Boy
 7. Christmas Card From A Hooker In Minneapolis
 6. Mr. Hankey, The Christmas Poo
 5.  Sexy Christmas Baby Mine
 4. I Saw Mommy Kissing Santa Claus
 3. I Saw Daddy Kissing Santa Claus
 2. Dick In A Box
 1. Baby, It's Cold Outside

Πηγή : Dallas Observer