10 Νοε 2011

Arkas


Playmix από τον Teo Tzima στον Play 88.9



Ένα από τα πιο δυνατά ραδιοφωνικά mix ξεκινάει με σκοπό να απογειώσει και να χρωματίσει τις νύχτες σας.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο 22.00 - 01.00 ο Teo Tzimas πατάει το «play» και έρχεται να μας βάλει φωτιά μέσα από τη συχνότητα του PLAY 88.9. Απολαύστε ενα ευχάριστο 3ωρο mix γεμάτο επιτυχίες όπου και αν βρίσκεστε. Καλή σας ακρόαση.

Τα Κόκκινα Χαλιά ξεκινούν εμφανίσεις !


Από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή τα Κόκκινα Χαλιά θα είναι στο 4711 στο Κολωνάκι.

Ανεβασμένη διάθεση, καινούργιο πρόγραμμα και surprise guest acts.
Και μας περιμένουν !

www.tralala.gr

Έρχεται το Amstel live με Πάνο Μουζουράκη οικοδεσπότη!


Δυνατή πρεμιέρα για το Amstel live που είναι έτοιμο και για φέτος να κατακλύσει τις οθόνες μας.
Μετά από μια σειρά γυρισμάτων τα οποία και συνεχίζονται τα πρώτα επεισόδια είναι έτοιμα προς απόλαυση! Το ξεκίνημα θα γίνει το Σάββατο 19/11 όταν ο Πάνος Μουζουράκης θα καλωσορίσει στη σκηνή τους Γιοκαρίνη, Μυλωνά, Rous και Leon σ' ένα εκκρηκτικό live.
από την Εύη Σέργη


www.tralala.gr

Τι θα συμβεί στις 11-11-2011;


Με όλα όσα συνέβησαν στα MTV EMA 2011 και όλες τις εντυπωσιακές Live performances, αφήσαμε κάτι πολύ σημαντικό για το τέλος. Last but not least, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, οι Black Sabbathαναμένεται να πραγματοποιήσουν μια σημαντική συνέντευξη Τύπου...
 Οι Ozzy Osbourne, Geezer Butler, Tommy Iommi, Bill Ward θα βρεθούν σε ξενοδοχείο του Los Angeles για να ανακοινώσουν κάτι πολύ σημαντικό στο κοινό τους, που εικάζεται ότι θα είναι η επανένωση τουςγια την διεξαγωγή συναυλιών και την κυκλοφορία ενός album!
 Πρόσφατα ο κιθαρίστας Tommy Iommi μίλησε για τον άσπονδο φίλο του Ozzy και τις τρελές τους περιπέτειες στα 70s, που περιλάμβαναν και έναν νεκρό καρχαρία! Είπε: «Πολλές φορές με τα ναρκωτικά βαριέσαι και πρέπει να κάνεις κάτι ενδιαφέρον. Όπως ο Ozzy, που μια φορά είχε κουβαλήσει έναν νεκρό καρχαρία μέσα από το παράθυρο του δωματίου μας και είχαμε γεμίσει παντού αίματα. Ακόμα μιλαώ με τον Ozzy μερικές φορές την εβδομάδα. Ποτέ είναι στα πάνω του, πότε είναι στα κάτω του, αλλά η πρόσοχή του δεν κρατάει για πάνω από τρία δευτερόλεπτα!»

Tο νέο τραγούδι της Madonna “Give Me All Your Love” διέρρευσε onine;!


Πολλές φήμες και συζητήσεις έχουν συνοδεύσει την επιστροφή της Madonna στην δισκογραφία με το single “Give Me All Your Love” όπως η συμμετοχή της M.I.A και της Nicki Minaj και η πιθανότητα να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2012, συμπίπτοντας με το Super Bowl 2012.
 Μόλις χθες το βράδυ έγινε το πρώτο ανεπίσημο leak του κομματιού, με τα φωνητικά της Madonna, χωρίς καμμία παρουσία της Nicki Minaj ή της M.I.A, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε για την επιστροφή του “Material Girl! Give her all your love!

www.mtvgreece.gr

Οι ήρωες του Muppet Show διασκευάζουν Nirvana!


H νεα ταινία του Kermit, της Miss Piggy και της τρελοπαρέας των Muppets με τον Jason Siegel (How I Met Your Mother) στον «πρωταγωνιστικό» ρόλο και πολλούς γνωστούς ηθοποιούς και stars ανάμεσα τους (Lady Gaga, Christopher Walken)  έρχεται στην μεγάλη οθόνη με σαρωτικές διαθέσεις!
 Εκτός όμως από την ταινία, υπάρχει και ένα soundtrack, που και αυτό περιέχει εκπλήξεις πρώτου βεληνεκούς και πολλές grunge διαθέσεις, με τα Muppets να διασκευάζουν Nirvana "Smells Like Teen Spirit"! Να υποθέσουμε ότι ο Animal παραμένει στο ρόλο του drummer; Και ο Σουηδός chef;
Περιμένοντας την κυκλοφορία του soundtrack ας ακούσουμε ακόμα μια φορά την δική τους version στο"Bohemian Rhapsody" των Queen! (και κάτι ακόμα εδώ)

Το νέο τραγούδι της P!nk!


Στο sequel του εκρηκτικού και τόσο αστείου animation “Happy Feet” δεν θα μπορούσαν παρά να συμμετέχουν τα πιο cool άτομα από την σύγχρονη μουσική και τον κινηματογράφο.
 Υποκλινόμαστε στο team της παραγωγής του soundtrack, που εξασφάλισε την συμμετοχή του rapperCommon και της μεταμοντέρνας soul ιέρειας Janelle Monae, αλλά το σημαντικότερο απ` όλα είναι ότι μας χαρίζει το “Bridge Of Light” από την P!nk.
Το νέο αυτό τραγούδι της P!nk είναι μια μπαλάντα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την σπάνια ευαισθησία που κρύβει (επιμελώς) η ερμηνεία της 30χρονης τραγουδίστριας. Η μητρότητα φανέρωσε το πόσο «έθραυστη» είναι στ` αλήθεια.

"Set FireTo The Rain" το νέο single της Adele!


Ευτυχώς η εγχείρηση της Adele πήγε καλά, το κορίτσι με την βελούδινη φωνή σύντομα θα μπορεί να τραγουδάει ξανά και να κυκλοφορήσει και ένα ακόμα single με τίτλο “Set Fire To The Rain”.
Όσοι έχετε ακούσει το «21» ξέρετε ήδη ότι το “Set Fire..” είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια του album όποτε οι programming έρευνες που έγιναν από την δισκογραφική εταιρεία της Adele για να διαπιστώσουν κάτα πόσο είναι “radio friendly” αυτό το single μάλλον θα αποφέρουν πλατινένιες πωλήσεις as usual!
 Βέβαια, οι φήμες φέρνουν και το “Rumor Has It” (σε παραγωγή Ryan Tedder) ως πιθανό single, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

www.mtvgreece.gr

Ο Pitbull μηνύει την Lindsay Lohan!


Όταν η Linsday Lohan έκανε μήνυση στονPitbull για την χρήση του ενός «βρώμικου» στίχου στο τραγούδι “Give Me Everything” δεν ήξερε ότι έμπλεκε με τον λάθος latin American nigga…
O Pitbull ανταπάντησε με μήνυση προς την Lindsay Lohan, υποστηρίζοντας ότι έχει κάθε νομικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον στίχο  “I got locked up like Linsday Lohan” και ότι η αγωγή της δεν έχει καμία νομική ισχύ. Ας πρόσεχες Lindsay
Aς ακούσουμε ξανά το "Give Me Everything" σε μια special version!

Gemma Atkinson: Η κόρη του Mr. Bean βγάζει μάτια!


Ποιος θα το φανταζόταν πως ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Rowan Atkinson θα έκανε μια κόρη σκέτη οπτασία! Στο πέρασμα της, η Gemma Atkinson προκαλεί καρδιακά επεισόδια στους άνδρες με τα πλούσια προσόντα της.
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, όμως, η κόρη του διάσημου ηθοποιού σφίζει από φυσική ομορφιά, όπως θα διαπιστώσετε, βλέποντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Η Gemma είναι 24 ετών κι έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modelling. Στο βιογραφικό της προσθέστε και τη σύντομη σχέση που είχε με τον αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Εκτός από τα προφανή, η Gemma Atkinson έχει να επιδείξει και φιλανθρωπικό έργο, αφού πριν από τέσσερα χρόνια, συμμετείχε σε μαραθώνιο αγώνα δρόμου για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Δείτε παρακάτω και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!


Gemma Atkinson: Η κόρη του Mr. Bean βγάζει μάτια!


Δημήτρης Βλάχος: 'Υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις από τα θύματα'


Το "Πλάκα Κάνεις" επέστρεψε με νέα επεισόδια φέτος και ο ένας από τους παρουσιαστές του μιλάει γι' αυτά, αλλά και για όσα έζησε την περσινή σαιζόν.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκαλύπτει πως τα φετινά επεισόδια που προβλήθηκαν, μέχρι στιγμής, του "Πλάκα Κάνεις" δεν γυρίστηκαν πρόσφατα, αλλά πέρσι, μαζί με εκείνα που προβλήθηκαν την προηγούμενη σαιζόν. Τότε, παραδέχεται, ο κόσμος ήταν ανυποψίαστος και οι πλάκες έπιαναν.

Σε όσες πλάκες έκαναν στους ανυποψίαστους συμμετέχοντες, προσπάθησαν να μην είναι ακραίοι, εκείνος και ο Σάββας Πούμπουρας. Παρ' όλ' αυτά, υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις, όπως είπε, από τα θύματα τους!

Σήμερα - 10 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Αρσένιος, Αρσενία, Αρσινόη, Ορέστης

Επέτειοι:
Παγκόσμια Ημέρα Επιστήμης για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1958: Ο Sam Cooke και ο Lou Rawls τραυματίζονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο οδηγός Sam Cooke πεθαίνει.

1969: Το "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" του Gene Autry λαμβάνει χρυσό δίσκο. Το τραγούδι κυκλοφόρησε 20 χρόνια πριν.

1992: Ο Axl Rose βρίσκεται ένοχος για επίθεση και καταστροφή περιουσίας το 1991 σε συναυλία των Guns N' Roses στο Maryland Heights. Θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των $50,000 σε κοινωνικά σύνολα και θα καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή

2001: Το μιούζικαλ "Lady Diana - A Smile Charms the World" δίνει παραστάσεις στην Γερμανία.



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1619: Ο Καρτέσιος βλέπει ένα όνειρο που τον οδηγεί αργότερα στη συγγραφή του θεμελιώδους έργου του για τη μεταφυσική «Διαλογισμοί για την πρώτη φιλοσοφία» (1641).

1775: Ιδρύεται το σώμα των Πεζοναυτών (Marines), που αποτελεί την αιχμή του δόρατος των ΗΠΑ στις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

1885: Ο Γκότλιμπ Ντάιμλερ, ιδρυτής αργότερα της Mercedes, κατασκευάζει την πρώτη μοτοσικλέτα. Είναι 264 κ.ε. και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 12 χλμ/ώρα. Την οδηγεί ο γιος του Πάουλ.

1940: Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ γίνεται πληροφοριοδότης του FBI και καταδίδει κομμουνιστές καλλιτέχνες του Χόλιγουντ.

1997: Αρχίζει τη λειτουργία της η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.



Κιάμος: 'Ο κόσμος είναι που με αφορά'



Ο αγαπημένος τραγουδιστής καταφέρνει, εν τω μέσω των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών της Ελλάδας, να κάνει μεγάλες επιτυχίες και να γεμίζει τα νυχτερινά κέντρα όπου εργάζεται. Κριτήριο για τη δουλειά του, όπως λέει, είναι μόνο ο κόσμος και μόνο αυτός τον αφορά.
Σε συνέντευξή του, ο Πάνος Κιάμος απαντάει σε όσους τον κατηγορούν πως ερμηνεύει "φτηνά" κι "εύκολα" τραγούδια, λέγοντας πως η αξία της δουλειάς του κρίνεται από το αλάθητο κριτήριο που θέτει ο κόσμος που τον ακούει. Αν ο κόσμος διασκεδάζει με τα τραγούδια του και τον ακολουθεί, τότε κανείς άλλος δεν μπορεί να τον κρίνει, αφού μόνο το κοινό του τον αφορά.
Σε πιθανή πρόσκλησή του από το μεγάλο Έλληνα δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη, ο Πάνος θα απαντούσε καταφατικά, αρκεί να τραγουδούσε τραγούδια του Μίκη που θα τον αντιπροσώπευαν.