16 Δεκ 2010

Οι Coldplay ηχογραφούν νέο album!

Από τον Σεπτέμβριο της φετινής χρονιάς οιColdplay έχουν επιστρέψει στο studio και ηχογραφούν το νέο τους album.
To συγκρότημα του Chris Martin αυτή την φορά σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πιο απαιτητικό album, με το σύνολο των κομματιών να συνδέονται με μια κεντρική ιδέα. Το concept album των Coldplay έχει ως παραγωγό τον Brian Eno, που τους είχε βοηθήσει και στο, βραβευμένο με Grammy, “Viva La Vida or Death And All His Friends”.
 O Chris Martin μίλησε στα BBC News και ανέλυσε την κεντρική ιδέα του album: «Μιλάει για δυο ανθρώπους που νοιώθουν χαμένοι, βρίσκονται σε  άγνωστο περιβάλλον και ταξιδεύουν μαζί.» Προς το παρόν οι Coldplay κυκλοφόρησαν ένα single, το  χριστουγεννιάτικο “Christmas Lights”. Σας έλειψε αυτό;

Οι Daft Punk φτάνουν στο top 10 των charts!

Οι Daft Punk με το soundtrack του “Tron Legacy” την εβδομάδα που διανύουμε, έκαναν το ντεμπούτο τους στα charts, ξεκινώντας από την θέση #10 του Billboard 200 albums chart που είναι και ηυψηλότερη θέση που έχουν λάβει ποτέ!
 Το “Tron Legacy” έκανε το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα που έχει γίνει στα charts για album soundtrack, με πωλήσεις 71.000 αντίτυπων τηνπρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το ρεκόρ πωλήσεων στην δεκαετία που διανύουμε, κατέχει το“Star Wars Episode III: Revenge Of The Sith”που από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορία του, στις 21 Μάιου 2005, βρέθηκε στην έκτη θέση, με πωλήσεις 96.000 αντιτύπων.
Στην εβδομάδα που διανύουμε, τρία  soundtracks βρέθηκαν στο top 10 του Billboard album chart. Συγκεκριμένα, εκτός από το “Tron Legacy”, το “Glee Christmas Album” βρέθηκε στην θέση #3 και το “Glee The Music: Season 2: Volume 4” βρέθηκε στην θέση #8. Η Taylor Swift με το album “Speak Now” βρίσκεται σταθερά στην δεύτερη θέση, ενώ την πρωτιά καταλαμβάνει για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα η…Susan Boyle με το album “The Gift”. 

Ποιές είναι οι πιο όμορφες κοκκινομάλλες παγκοσμίως;

Σύμφωνα με ψηφοφορία που διεξήχθη από τους βρετανικούς πολυκινηματογράφους Apollo Cinemas, η Florence Welch, που έλαμψε με την παρουσία της στα MTV VMA, Brit Awards και Elle Style Awards είναι η τρίτη πιο όμορφη κοκκινομάλλα παγκοσμίως.
 Η 24χρονη frontwoman των Florence And The Machine έχασε την πρωτιά από  την πληθωρική ηθοποιό Christina Hendricks, που έλαμψε με την παρουσία της στην τηλεοπτική σειρά Mad Men. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε άλλη μια ηθοποιός, η πανέμορφη Julianne Moore. Tην πεντάδα συμπλήρωσαν το μέλος των Girls aloud, Nicola Roberts που βρέθηκε στην τέταρτη θέση και η πρώην Spice Girl, Geri Halliwell που τερμάτισε ως πέμπτη. Σας αρέσουν οι κοκκινομάλλες; 

Ελληνικό Airplay (Εβδομάδα 07-13/12)

Ποιά τραγούδια ακούστηκαν περισσότερο στα ελληνικά ραδιόφωνα την εβδομάδα που μας πέρασε, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen Music Control;
Στην κορυφή για 7η συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει η Shakira με το "Loca" ενώ ακολουθεί ο Σάκης Ρουβάς σε απόσταση αναπνοής με το hit single του "Παράφορα". Δύο νέα ελληνικά τραγούδια κάνουν την είσοδο τους στα δέκα πρώτα αυτήν την εβδομάδα! Πρόκειται για το "Γύρνα με στο χτες" της Έλενας Παπαρίζου το οποίο ανεβαίνει στο #7 (από #12) και το "Ο Φτωχός" των Onirama το οποίο φτάνει αισίως στο #10 (από #17). Οι Black Eyed Peas κάνουν νέα είσοδο στο Top20 κατευθείαν στο #11 με άνοδο 14 θέσεων, με το τελευταίο τους single "The Time (Dirty Bit)", ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη επιστρέφει για ακόμα μια φορά στο Top20 με το "Η αγάπη αργεί", αυτή τη φορά στην υψηλότερη μέχρι στιγμής θέση που έχει πάρει το τραγούδι, στο #14. Στις 2 τελευταίες θέσεις του Top20 επιστρέφει ο Eminem με τη Rihanna στο "Love The Way You Lie" (στο #19 από #26) καθώς και η Πέγκυ Ζήνα με το τελευταίο της hit "Ρώτησα" (στο #20 από #24).

01 01 Loca - Shakira
02 02 Παράφορα - Σάκης Ρουβάς
03 03 Only Girl (In The World) - Rihanna
04 04 Written in the stars - Tinie Tempah ft Er Turner
05 05 Heartbeat - Enrique Inglesias ft Nicole Sherzinger
06 09 Far From Everything - Mark Angelo ft Shaya
07 12 Γύρνα με στο χτες - Έλενα Παπαρίζου
08 06 Airplanes - B.O.B. feat Hayley Williams
09 08 Like A G6 - Far east movement & Cataracs & Dev
10 17 Ο Φτωχός - Onirama
11 25 The Time (Dirty Bit) - Black Eyed Peas
12 10 Morena - Tom Boxer ft Antonia
13 07 Secret Love - Mattyas ft Kristina S
14 23 Η αγάπη αργεί - Ελεονώρα Ζουγανέλη
15 11 Επικίνδυνα Φιλιά - Μέλισσες
16 18 Love in Brazil - Andreea Banica
17 16 Just the way you are - Bruno Mars
18 14 Θεός - Νίνο
19 26 Love the way you lie - Eminem ft Rihanna
20 24 Ρώτησα - Πέγκυ Ζήνα


Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά μέσα από το τελευταίο του cd !!

Το μήνυμα του Σάκη Ρουβά μέσα από το τελευταίο του cd !!

"Το album που κρατάτε στα χέρια σας, σημαίνει πολλά για μένα: συναισθήματα, εμπειρίες, διαφορετικούς δρόμους, δημιουργικές συναντήσεις με παλιούς και νέους συνεργάτες. Μετά από 20 χρόνια πορείας, νιώθω ότι είναι ένα βήμα προς τον επόμενο κύκλο. Στην διάρκεια τους, ζήσαμε και εξελιχθήκαμε μαζί..
Δίσκοι που αγαπήθηκαν, τραγούδια που με και μας σημάδεψαν, η αγάπη που δημιουργήθηκε μεταξύ μας (και συνέχεια μεγαλώνει) και η επικοινωνία μας που γίνεται όλο και πιό άμεση και δυνατή. Η θετική ενέργεια που ανταλλάσουμε, η δύναμη της μουσικής και λόγια για τα μεγάλα και τα μικρά, ενώθηκαν και έγιναν ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ για το οποίο είμαι περήφανος. Ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας, να το τραγουδήσουμε και να το απολάυσετε όσο εγώ!
Στον νοερό κύκλο της επόμενης 20ετίας που άτυπα ξεκινάει, είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε και θα μοιραστούμε πολλά, ακόμα πιό έντονα..
Σας ευχαριστώ, Σάκης Ρουβάς."

Ο Νίκος Γκανός στο club Boutique στη Θεσσαλονίκη

Ο Star fm 97,1 υποδέχεται το Νίκο Γκανό σε ένα super party το Σάββατο στις 18 Δεκεμβρίου στο club Boutique στη Θεσσαλονίκη.
Ο Νίκος Γκανός έρχεται για να ερμηνεύσει ένα από τα δημοφλέστερα hit της χρονιάς , το Last Summer καθώς και όλες τις super επιτυχίες του σε μια μοναδική εμφάνιση που δε πρέπει να χάσετε!!

Ποιο είναι το άλμπουμ της χρονιάς;

Μια σύντομη ματιά στο διεθνή μουσικό τύπο, μας κάνει να ξεχωρίσουμε δέκα άλμπουμ ως τα καλύτερα της χρονιάς!

Εσείς καλείστε να ψηφίσετε τα τρία που ξεχωρίσατε από τη λίστα που θα βρείτεεδώ και να κερδίσετε ένα μοναδικό bundle με τα καλύτερα κιθαριστικά άλμπουμ της χρονιάς (Linkin Park- A Thousand Suns, My Chemical Romance- Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys, Deftones-Diamond Eyes, Serj Tankian- Elect the Dead Symphony, Slash- Slash ), προσφορά της Warner.

Δέκα επιπλέον τυχεροί που θα προκύψουν μετά από κλήρωση θα κερδίσουν από ένα CD, προσφορά της Sony!

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά και θα ανακοινωθούν μέσα από το site.

Θαυμάστρια κλωτσάει τον Usher στο πρόσωπο!


Συμβαίνουν και στους καλύτερους... R&B stars.
Μία fan του Usher ανέβηκε στη σκηνή για να χορέψει αισθησιακά στην αγκαλιά του διάσημου τραγουδιστή, αλλά δεν υπολόγισε σωστά τις κινήσεις της και κατάφερε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο και μάλιστα με το τακούνι της!
'OMG' στην κυριολεξία! Δείτε και μόνοι σας, στο video που ακολουθεί:

LISTEN: R.E.M. - Discoverer


Στις 7 Μαρτίου του 2011 θα κυκλοφορήσει, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το συγκρότημα, το νέο album τωνR.E.M. "Collapse Into Now".
To πρώτο single του δίσκου, ωστόσο, με τίτλο "Discoverer" διατίθεται ήδη από σήμερα σε μορφή free download από το επίσημο site των R.E.M. Remhq.com.
Το "Collapse Into Now", η 15η δίσκογραφική δουλειά των R.E.M.- ηχογραφήθηκε στα Hansa Studios του Βερολίνου, με παραγωγό τον Jacknife Lee (U2, Bloc Party, Weezer) και την συμμετοχή της Patti Smith, του Eddie Vedder (των Pearl Jam) και των Peaches.
Άκούστε το νέο τραγούδι των R.E.M. "Discoverer" παρακάτω και κατεβάστε το στον υπολογιστή σας, δωρεάν, από το Remhq.com. Ακολουθεί τo full tracklisting του νέου δίσκου:

'Discoverer'
'All The Best'
'Uberlin'
'Oh My Heart'
'It Happened Today' (featuring Eddie Vedder)
'Every Day Is Yours To Win'
'Alligator Aviator Autopilot Antimatter' (featuring Peaches and Lenny Kaye)
'Walk It Back'
'Mine Smell Like Honey'
'That Someone Is You'
'Me, Marlon Brando, Marlon Brando and I'
Blue (feat. Patti Smith)

VIDEO: Greyson Chance - Waiting Outside The Lines


Αν παρατηρήσει κανείς με προσοχή τα charts της τελευταιάς χρονιάς, μπορεί να είναι σίγουρος για ένα πράγμα: τα νέα (ανήλικα) αστέρια της μουσικής (βλ. Justin Bieber, Willow Smith) κάνουν γρήγορες κινήσεις και σκαρφαλώνουν στην κορυφή των Top 10 πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους.
Έτσι και ο 13χρονος Greyson Chance, -που έγινε διάσημος μέσα από την piano διασκευή του στο "Paparazzi" τηςLady Gaga (ένα από τα most viewed YouTube videos του 2010)- κατάφερε από τον Απρίλη μέχρι σήμερα να υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο και ήδη να κυκλοφορεί το πρώτο του video clip.
To "Waiting Outside the Lines" είναι το πρώτο του single και στο video ο Greyson παίζει σε ένα πιάνο με "ανάποδα" πλήκτρα και artwork που θυμίζει το εξώφυλλο των Paramore για το "Riot".

Ο Σωκράτης Μάλαμας επανέρχεται με νέο δίσκο - Πέρασμα

«Πέρασμα» είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του Σωκράτη Μάλαμα σε μουσική δική του και στίχους Άλκη Αλκαίου, με τη συμμετοχή της Μελίνας Κανά σε πέντε τραγούδια.
Η συνεργασία Σωκράτη Μάλαμα - Άλκη Αλκαίου, μας έχει χαρίσει και στο παρελθόν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της δισκογραφίας τους και εδώ για άλλη μία φορά αποδεικνύεται πόσο ταιριαστά δένουν οι στίχοι του Αλκαίου με τη μουσική του Μάλαμα.

Τραγούδια που έχουν να κάνουν με τα κοινά τους όνειρα, με τον υπόγειο πόνο, με τα συναισθηματικά αδιέξοδα, με την απώλεια της ομορφιάς, με την τυφλότητα, με τις κοινωνικές διαπιστώσεις, με τον έρωτα, με την αγάπη, με το χτίσιμο και το γκρέμισμα των ψευδαισθήσεων. Τραγούδια σε φόρμες λαϊκές αλλά με την ιδιαίτερη σφραγίδα του Μάλαμα που τα κάνει απόλυτα αναγνωρίσιμα και μοναδικά.

Λιτός, με τη συνοδεία μόνο της κιθάρας του, ο Σωκράτης Μάλαμας ξεδιπλώνει -και ταυτόχρονα προκαλεί- δυνατά συναισθήματα μέσα από τα νέα του τραγούδια, με μία εσωτερικότητα που καθηλώνει και συγκινεί.

Η συνεργασία του με τη Μελίνα Κανά μετά από αρκετά χρόνια, είναι ένα γεγονός που οι περισσότεροι ακροατές της μουσικής του περίμεναν με προσμονή! Η Κανά έχει αποδειχτεί μέσα στα χρόνια, η ιδανική γυναικεία φωνή των τραγουδιών του και η ερμηνεία της εδώ, έρχεται τόσο φυσική και αναπόφευκτα ιδεατή, σαν να μην έλειψε ποτέ.

Σήμερα - 16 Δεκεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν : Μόδεστος, Θεοφανώ



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής
:

 1893 : Η περίφημη Συμφωνία Αριθμός 9, «Του Νέου Κόσμου», του τσέχου συνθέτη Anton Dvorak, ακούγεται για πρώτη φορά στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

1966 : Ο Jimmy Hendrix κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο "Hey Joe."

1971 : Το τραγούδι του Don McLean, "American Pie", κυκλοφορεί στη οκτάλεπτη έκδοσή του.

1972 : Κυκλοφορεί το single του Paul McCartney, "Hi, Hi, Hi".

1983 : Το συγρότημα "The Who" διαλύεται επίσημα.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1809 : Χωρίζουν ο Ναπολέων Βοναπάρτης και η πρώτη σύζυγός του Ιωσηφίνα.

1899 : Ιδρύεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν.

1916 : Δολοφονείται ο Grigori Rasputin, ρώσος καλόγερος, που είχε ισχυρή επιρροή στην αυλή του τελευταίου τσάρου Νικόλαου Β'.

1945 : Πεθαίνει ο Giovanni Agnelli, Ιταλός επιχειρηματίας, ιδρυτής της FIAT.

Η Stelia με νέα κυκλοφορία δίσκου

Ένα ταξίδι» ξεκινά για την Stelia (Στέλια), μια νέα πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια, που δεν σκοπεύει να αναπαραγάγει τα γνωστά κλισέ της ελληνικής δισκογραφίας.
Με φρέσκο, ποπ ήχο και πρωτότυπες μουσικές ιδέες ο Lorenzo Carriere και ο Χρήστος Μελαχροινός έγραψαν 11 καινούργια τραγούδια για το κέφι τους και βρήκαν στην φωνή της Stelia την άφθαρτη παρουσία που έψαχναν.

Στιχουργικά συμμετέχουν ακόμη ο Θανάσης Γκαραβέλας και ο Σταύρος Ζαχαρίας ενώ τη μουσική σε ένα τραγούδι υπογράφει ο Φώτης Δεληνικόλας.

Ηλεκτρική, αισθαντική φωνή, δυνατός ήχος, έντονη κιθάρα και ντραμς, ερωτικοί στίχοι, ατμοσφαιρικές μελωδίες. 11 φρέσκα τραγούδια σε ένα cd που κυκλοφορεί από τη Lyra, για τη Stelia, μια νέα τραγουδίστρια που μοιάζει πως ήρθε για να μείνει…

Ήδη τα τραγούδια «Μια αγάπη» και «Θα σε περιμένω» ξεχωρίζουν.

Βασίλης Καρράς νέο άλμπουμ - Στα είπα όλα

Ο Βασίλης Καρράς στα τελευταία του άλμπουμ συνηθίζει να περιλαμβάνει τραγούδια που στο παρελθόν έχει λατρέψει. Τραγούδια που τον εντυπωσίασαν καταρχήν σαν ακροατή καθώς και τραγούδια που ζήλεψε σαν καλλιτέχνης.
Στον νέο του δίσκο «Στα είπα όλα», ο Βασίλης Καρράς ταιριάζει και πάλι έξι τέτοια τραγούδια, μαζί με έξι καινούρια τραγούδια που έγραψαν γι’ αυτόν φίλοι και συνεργάτες του.

Από το πρώτο κιόλας νέο τραγούδι που ‘ανοίγει’ το άλμπουμ, το Εγκαίνια κάνω στη ζωή που έγραψαν ο Βασίλης Δαραμούσκας και ο Στέλιος Μαργωμένος (μουσική εισαγωγή: Γιάννης Γκιούρας), ο Βασίλης Καρράς αιφνιδιάζει τον ακροατή με ένα ηλεκτρικό μπλουζ! Ακολουθούν τα τραγούδια που έγραψαν γι’ αυτόν ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη Σάννυ Μπαλτζή, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Γιάννη Πάριο, ο Κώστας Βελιάδης με τον Τέρπανδρο, και ο Γαβρήλος με τον Μπάμπη Χαλκίδη.

Οι 6 ιδιαίτερες και απρόσμενες διασκευές είναι στα τραγούδια Στα είπα όλα των Μίλτου Πασχαλίδη – Οδυσσέα Ιωάννου που δίνει και τον τίτλο του άλμπουμ, Ερωτικό (Πιρόγα)
των Θάνου Μικρούτσικου - Άλκη Αλκαίου, Χαράτσι των Νίκου Παπάζογλου – Τάκη Σιμώτα, Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω του Γιάννη Νικολάου, Παράξενη βροχή (Σώμα υποταγής) των Αλέκου Χαραλαμπίδη – Φίλιππου Γράψα και Η μπαλάντα της Κυριακής των Ντίνας Παπαϊωάννου, Πέτρου Ίμβριου.

Τέλος στο cd περιλαμβάνεται και η ήδη μεγάλη επιτυχία Λόγια φιλικά που ο Βασίλης Καρράς ερμηνεύει μαζί με τους Αλχημιστές με τους οποίους συνεργάζεται και στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Η βαριά λαϊκή φωνή της ελληνικής δισκογραφίας επανέρχεται στο προσκήνιο μ’ ένα cd που ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

"Ευχαριστώ όλους τους φίλους, συνθέτες, στιχουργούς, μουσικούς, που μου χάρισαν την ψυχή τους μέσα από τα τραγούδια και τις δημιουργίες τους.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον κουμπάρο μου τον Λάκη Π. γιατί μας δένουν παραπάνω στιγμές από τα τραγούδια. 
Χαίρομαι που μπορώ να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας.
Λαυρέντη και Γιάννη, με γεμίσατε χαρά."

Καλή ακρόαση
Βασίλης Καρράς

Η Taylor Momsen διασκευάζει Rihanna και Cee Lo Green

Η 17χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια Taylor Momsen, μπορεί τον τελευταίο καιρό να δείχνει κουρασμένη παίζοντας στο τηλεοπτικό hit Gossip Girl, δεν σταματάει όμως να μας ξαφνιάζει με τις ερμηνευτικές της ικανότητες μαζί με το συγκρότημα της, τους Pretty Reckless.
Πρόσφατα δέχθηκε πρόσκληση για να τραγουδήσει live για το BBC Radio 1, επιλέγοντας μια απαιτητική διασκευή. Οι Pretty Reckless διασκεύασαν unplugged το “Love The Way You Lie” των Eminem-Rihanna μαζί με το “Islands” των The XX. Το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό και οι Pretty Reckless δέχθηκαν ακόμα μια κλήση από τα Maida Vale Studios του BBC Radio 1 για να δώσουν την δική τους εκδοχή στο “F…. U” του Cee Lo Green.

Όπως ακούσαμε από το idolator.com η Taylor Momsen έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στην ερμηνεία του κομματιού φωνάζοντας δυνατά, με την καπνισμένη, βραχνή φωνή της “F..k you” σε όσους αμφισβητούν το ταλέντο της.

O George Clinton έκανε μήνυση στους Black Eyed Peas!

Ένας βετεράνος συνθέτης της soul/funk που μεσουράνησε στην δεκαετία του 70 με αρκετές κλασσικές κυκλοφορίες μέσα από τα groups των Parliament, Funkadelic, o 70χρονος σήμερα George Clinton, έκανε μήνυση στις εταιρείες UMG Recordings, Cherry Lane Music και στα μέλη των Black Eyed Peas.
ας βετεράνος συνθέτης της soul/funk που μεσουράνησε στην δεκαετία του 70 με αρκετές κλασσικές κυκλοφορίες μέσα από τα groups των Parliament, Funkadelic, o 70χρονος σήμερα George Clinton, έκανε μήνυση στις εταιρείες UMG Recordings, Cherry Lane Music και στα μέλη των Black Eyed Peas, κατηγορώντας τους για παράνομη χρήση ενός sample από το κομμάτι του “Not Just Knee Deep” του 1979, στο hit single “Shut Up” αλλά και στο album “The E.N.D”.

Ο George Clinton ισχυρίζεται πως το 1999, τον πλησίασε μέλος των Black Eyed Peas για να του ζητήσει το sample, εκείνος αρνήθηκε, αλλά στο τέλος το sample χρησιμοποιήθηκε σε remix του “Shut Up”.

O Clinton φημίζεται για την σθεναρή διεκδίκηση του πνευματικού του έργου από τις δισκογραφικές εταιρείες και τους καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν samples, καθώς έχει κερδίσει αγωγή ενάντια στην εταιρεία που επανέκδωσε τα albums των Parliament, Funkadelic και έχει κατοχυρώσει πνευματικά την μουσική φράση “Bow wow wow yuppie yo yuppie yay”. Οι μάχες αυτές τον έχουν βγάλει κερδισμένο και στην νέα του αγώγή ζητάει από τους Black Eyed Peas 150.000 δολάρια για κάθε παράνομη χρήση του sample αλλά και την απαγόρευση της χρησιμοποίησης του κομματιού από κάθε άλλο καλλιτέχνη.

Τα τραγούδια του George Clinton έχουν σαμπλάρει καλλιτέχνες όπως οι: Snoop Dogg, Tupac Shakur, Michael Jackson, De La Soul και αρκετοί άλλοι ακόμα.