20 Μαΐ 2011

H μεταμόρφωση της Shakira στο video του "Rabiosa"


Την αναγνωρίσατε; Ναι, είναι η Shakira! H pop star από την Κολομβία, με τα λαμπερά ξανθά μαλλιάαποφάσισε να κάνει μια μικρή «σκοτεινή» αλλαγή στο look της, με αφορμή το video του “Rabiosa”. 
To video του “Rabiosa” δεν πάει πολύ μακριά από εκεί που μας άφησε το “Loca”, καθώς γι` άλλη μια φορά η Shakira δημιουργεί το δικό της καυτό latin party, αυτή την φορά στην καρδιά της Βαρκελώνης.
Το νέο look της Shakira μήπως σας θυμίζει λίγο την Mia Wallace (Uma Thurman) από το “Pulp Fiction”; Όσα looks και να αλλάξει η Shakira, εμείς θα θέλαμε πολύ να παρασυρθούμε στον ερωτικό χορό της. Εσείς;

Ozzy Osbourne: «Είναι θαύμα που είμαι ακόμα ζωντανός»


Ο “Prince Of Darkness” Ozzy Osbourne έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Kerrang!  όπου παραδέχτηκε ότι έχει κερδίσει περισσότερο χρόνο ζωής από κάθε άλλο άνθρωπο επάνω στην γη.
Στην συνέντευξη του ο Ozzy δεν δίστασε να μιλήσει για ορισμένες από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του, όπως η φύγη του από τους Black Sabbath και οι μέρες της παρακμής και των καταχρήσεωνπου ακολούθησαν, στις αρχές της δεκαετίας του `80. Είπε: «Αν μια γάτα έχει εννιά ζωές, εγώ τις έχω χρησιμοποιήσει όλες, μαζί και τις δικές σου ζωές και πολλών άλλων ανθρώπων. Την δεκαετία του 80 οαλκοολισμός με είχε διαλύσει. Η Sharon (Osbourne) έκανε parties και εγώ ήμουν ο μόνος που δεν καλούσε. Ήμουν ένας μίζερος γαμ**μένος  ηλίθιος.».
Ο Ozzy Osbourneμε την βοήθεια του γιού του, Jack, κατάφερε να αποχαιρετήσει για πάντα τοαλκοόλ και τις καταχρήσεις το 2003. 

Ο Axl Rose έχει έτοιμα τρια νέα albums;


O frontman των Guns N` Roses, Axl Rose βρίσκεται σε έντονη δημιουργική «έξαψη» αυτή την περίοδο, καθώς σύμφωνα με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος, Dj Ashba, έχει γράψει τραγούδια που αντιστοιχούν σε τουλάχιστον τρία νέα albums!
 O Ashba είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Triple M: «ο Axl έχει πάρα πολλά νέα τραγούδια στο συρτάρι του. Πιθανόν το υλικό του να γεμίζει και τρία νέα albums!». 
Όμως ο Axl, όπως και στο “Chinese Democracy”, δεν βιάζεται ιδιαιτέρα να δείξει το νέο του υλικό στον κόσμο. Είπε ο Ashba: « Ο Axl κάθεται στο πιάνο και παίζει ένα τραγούδι που ακούγεται ήδη ολοκληρωμένο. Εγώ του λέω: «Είναι τέλειο, ο κόσμος πρέπει να το ακούσει!» και μου απαντάει: «Α, όχι, αυτό πρέπει να το δουλέψω πολύ περισσότερο.». Είναι μια ιδιοφυία όταν κάθεται και γράφει νέα τραγούδια και εγώ δεν βλέπω την ώρα μέχρι να μου ζητήσει να τον συνοδέψω με την ακουστική κιθάρα. Είναι ένα σπάνιο ταλέντο.».
 Το “Chinese Democracy”, είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία με original υλικό από τους ανανεωμένουςGuns N` Roses, ύστερα από 17 χρόνια αναμονής. Το line-up των Guns N` Roses, περιλαμβάνει από την αρχική σύνθεση μόνο τον Axl Rose, στις κιθάρες τους Ron Thal, Dh Asba, Richard Fortus, στο μπάσο τον Tommy Stinson, στα drums τον Frank Ferrer και στα keyboards τους Dizzy Reed – Chris Pitman.  

Θα διαλυθούν τελικά οι 30 Seconds To Mars;


Πριν από μερικές εβδομάδες, μια συνέντευξη των 30 Seconds To Mars στο MTV Canada προκάλεσε μεγάλη αναταραχή ανάμεσα στους fans του συγκροτήματος, καθώς δήλωσαν ότι είναι πολύ πιθανό να κάνουν ένα μεγάλο διάλλειμα από την μουσική, όταν τελειώσει η περιοδεία τους.
 Κρίνοντας από το γεγονός ότι η περιοδεία των 30STM θα τελειώσει οριστικά στις αρχές Σεπτεμβρίου, το τέλος του συγκροτήματος του Jared Leto πλησιάζει. Είναι αλήθεια;
Οι 30 Seconds To Mars αφού συμφώνησαν με το MTV για μια unplugged συναυλία που θα μεταδοθεί τον Ιούλιο, σε συνέντευξη τους για το MTV Radio, ρωτήθηκαν για τα σχόλια περί διάλυσης τους.
Ο κιθαρίστας Tomo Milisevic είπε: «Δεν μπορούμε ούτε να διαψεύσουμε ούτε να επιβεβαιώσουμε αυτή την πληροφορία.» 
Ακόμα όμως και να αποφασίσουν οι 30STM να κάνουν ένα παρατεταμένο διάλλειμα στην μουσική, δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε, διότι την τελευταία χρονιά εργάστηκαν πιο σκληρά από κάθε άλλο rock group για την προώθηση των τραγουδιών του album τους “This Is War”, κυκλοφορώντας state of the art videos, δίνοντας εντυπωσιακά live και άπειρες συνεντεύξεις. Give them some rest..

Ο Chris Brown σε ένα video-αντίδοτο στην οικονομική κρίση!


Την ίδια στιγμή που η Beyonce δημιουργεί ένα εντυπωσιακό video-υπερπαραγωγή για το κομμάτι“Girls” (σε μια τοποθεσία κοντά στην Βουλγαρία όπως φημολογείται), ο Chris Brown  αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση, με ένα από τα πιο λιτά videos που έχουμε δει ποτέ στην pop.
 Στο video του “Should`ve Kissed You” o Chris Brown περιπλανιέται σε μια ερημική παραλία με φόντο ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα, καταλήγοντας σε ένα δροσιστικό summer jam παρέα με όμορφα κορίτσια. Το video ήταν τόσο low budget, που ο Chris Brown δεν φόρεσε ούτε καν μπλούζα!Σύντομα στις οθόνες σας... Μέχρι τότε, δείτε κι αυτό!

Η Νίκη Πόντε guest star στο, Dancing with the stars, αυτή την Κυριακή!


Μετά την Τάμτα, guest star στο επιτυχημένο show χορού Dancing with the stars, αυτή την Κυριακή 22/5 θα είναι η νεαρή τραγουδίστρια Νίκη Πόντε.
Η Νίκη θα προσπαθήσει να επιδείξει τις ικανότητές της και στο χορό εκτός από το τραγούδι, παρουσιάζοντας ένα χορευτικό με τον παρτενέρ της.Εκτός από αυτό όμως θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του το νέο της τραγούδι σε συνεργασία με τον Dimension-X,Hey you!Υπομονή μέχρι την Κυριάκη για να την απολαύσετε!
από την Αθανασία Βογιάρη

www.tralala.gr

Η Στικούδη δεν θα μπορούσε να 'ναι μόνη


Η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, για την οποία τόσο καιρό, δεν υπήρξαν πληροφορίες που αφορούν τον ερωτικό τομέα, φαίνεται πως δεν είναι μόνη.
Η εφημερίδα Espresso, λοιπόν, αποκάλυψε το γεγονός ότι η Κατερίνα είναι ερωτευμένη, καθώς επίσης και το όνομα του έρωτα της. Πρόκειται για τον DJ Rico, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Βαγγέλης Σερίφης, μέλος του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ και παραγωγό ραδιοφωνικής εκπομπής.

Μάλιστα, άτομο από το στενό περιβάλλον της νεαρής τραγουδίστριας, δήλωσε πως ο DJ Rico είναι ο άνθρωπος της. Αρέσει πολύ στην Κατερίνα η συντροφιά του και απολαμβάνει και τις συζητήσεις που κάνουν γύρω από τη μουσική.

Ηθοποιός και τραγουδιστής σε ταινία ο Μαζωνάκης


Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, πρότεινε συνεργασία στο Γιώργο Μαζωνάκη για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του, στο προσεχές μέλλον.
Σύμφωνα με το περιοδικό "People", ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παραδέκτηκε πως έχει γίνει δέκτης της συγκεκριμένης πρότασης, αλλά δεν προέβη σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία και το ρόλο που θα υποδύεται.

Μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αποκαλύπτει στο περιοδικό ότι ο τραγουδιστής θα είναι αυτός που θα ερμηνεύσει το τραγούδι της ταινίας.

Τα επαγγελματικά βήματα του Γιώργου Μαζωνάκη, για τον προσεχή χειμώνα, τον οδηγούν σε έναν δικό του χώρο, διαμορφωμένο αποκλειστικά. Την επίβλεψη των εργασιών για την ολοκλήρωση του δικού του μαγαζιού έχει αναλάβει ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Το «στιγμιαίο λάθος» του Arnold Schwarzenegger!


Τελικά η αιτία του χωρισμού του Arnold Schwarzenegger με την επί 25 χρόνια σύζυγο του, Maria Shriver, ήταν η αποκάλυψη πως ο 63χρονος Arnie είναι πατέρας εξώγαμου παιδιού, καρπός σύντομης σχέσης με μέλος από την ομάδα των βοηθών του.

Τέλος το δαχτυλίδι αγνότητας για τον Nick Jonas!


Τα purity rings ήταν ίσως το σήμα κατατεθέν για τους Jonas Brothers, όχι όμως για πολύ τελικά..

Όταν η Ke$ha ερωτεύτηκε τον T-Pain…


Όταν η Ke$ha γνώρισε τον T-Pain με αφορμή την κοινή τους εμφάνιση στο party Wango – Tangο, ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει!

Σήμερα - 20 Mαΐου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Λήδα, Λύδα, Λυδία




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1938: Γεννιέται η Μαρινέλλα, Ελληνίδα τραγουδίστρια.
1941: Ο Harry James και η ορχήστρα του ηχογραφούν το "You Made Me Love You."
1970: Οι Beatles ετοιμάζουν το video-clip "Let It Be".

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1506: Χριστόφορος Κολόμβος, ισπανός εξερευνητής, ο άνθρωπος που ανακάλυψε την Αμερική.
1609: Εκδίδονται στο Λονδίνο τα Σονέτα του Σαίξπηρ.
1941: Αρχίζει η Μάχη της Κρήτης, με την κατά κύματα ρίψη γερμανών αλεξιπτωτιστών, για την κατάληψη της Μεγαλονήσου. (Επιχείρηση Ερμής)
1978: Κεντρώο άνοιγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με τις προσχωρήσεις στη Νέα Δημοκρατία των Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Παύλου Βαρδινογιάννη και Αθανάσιου Κανελλόπουλου.

Νέο τραγούδι: Έλενα Παπαρίζου - Ο,τι νιώθω δεν αλλάζει


Πρόκειται για το νέο single της Έλενας Παπαρίζου με καλοκαιρινό ύφος και τον έντονο ρυθμό που χαρακτηρίζει πολλά τραγούδια της Έλενας...
Η μουσική είναι γραμμένη από τους Tamminen, Ahlstedt, Sörvaag που έχουν γράψει και την μεγάλη επιτυχία "Baby it's over" ενώ τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης.