1 Σεπ 2011

Κυκλοφόρησε το νέο album των Red Hot Chili Peppers!


Οι Red Hot Chili Peppers είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της rock, έχουν σημειώσει πωλήσεις άνω των 60 εκατομμυρίων, έχουν στην κατοχή τους 5 φορές πλατινένια LPs, έχουν κερδίσει 6 βραβεία Grammy και το νέο τους, 10ο studio album  "I’ m with you" μόλις κυκλοφόρησε!

Τα τραγούδια που περιλαμβάνει το "I’ m with you" είναι τα εξής:


“Monarchy of Roses”
“Factory of Faith”
“Brendan’s Death Song”
“Ethiopia”
“Annie Wants a Baby”
“Look Around”
“Did I Let You Know”
“Goodbye Hooray”
“Happiness Loves Company”
“Police Station”
“Even You Brutus?”
“Meet Me at the Corner”
“Dance, Dance, Dance”

Το νέο album ηχογραφήθηκε στο East West στο Los Angeles και στο Shangri-la στο Malibu. Την παραγωγή υπογράφει ο Rick Rubin, ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή και των 5 προηγούμενων albums του συγκροτήματος:
2006 Stadium Arcadium,
2002 By The Way,
1999 Californication,
1995 One Hot Minute,
1991’s Blood Sugar Sex Magik,
ενώ τη μίξη του album έχουν κάνει ο Andrew Scheps και ο Greg Fidelman.

“Born Villain” Το νέο track του Marilyn Manson σε video από τον Shia Labeouf!


Μπορείτε να φανταστείτε τον «σεμνό» και ταπεινό πρωταγωνιστή του “Transformers” να συνεργάζεται με τον ανατρεπτικό Marilyn Manson, γνωστό παλαιότερα και ως “Antichrist Superstar”;Πάντως οι φήμες για την συνεργασία τους έγιναν γρήγορα πράξη, με τον Shia να σκηνοθετεί το video του νέου track του Marilyn με τίτλο “Born Villain”.
Στο video ακούμε τον Marilyn να απαγγέλει αποσπάσματα από το “Macbeth” του Shakespeare καθώς γύρω του εκτυλίσσεται ένα αποτροπιαστικό freak show, που μόνο εκείνος ξέρει να δημιουργεί.
Το νέο album του Marilyn Manson θα είναι το πρώτο μετά από 15 χρόνια χωρίς την συμμετοχή του drummer Ginger Fish, που αντικαταστάθηκε από τον πρώην drummer των Nine Inch Nails, Chris Vienna.

Οι Foo Fighters γυμνοί στο μπάνιο….


Πόσοι γυμνοί Foo Fighters χωρούν σε ένα καυτό ντους…; Απάντηση: Μα όλοι!
 Στο νέο promo video που κυκλοφόρησε Onlineγια την προώθηση της Βόρειο-Αμερικάνικηςπεριοδείας των Foo Fighters, το συγκρότημα του Dave Grohl κατά την διάρκεια ενός εξαντλητικού road trip αποφασίζει να σταματήσει σε ένα βενζινάδικο για ένα διάλλειμα.
 Στην συνέχεια βλέπουμε τους Dave Grohl, Taylor Hawkins, Pat Smear, Nate Mendel να απολαμβάνουν όλοι μαζί ένα καυτό ντους, φορώντας μόνο τις μπότες τους, μέχρι να τους πιάσει στα πράσα ο επιστάτης! Άτακτα παιδιά…

Νέο album από την Kelly Clarkson!


 Ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια που έχουν ξεπηδήσει από το American Idol, μια pop artist που τα λέει καλά και με δυνατές ηλεκτρικές  κιθάρες, η Kelly Clarkson αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της album με τίτλο “Stronger” στις 24 Οκτωβρίου.
Το πρώτο single λέγεται “Mr Know It All” και έκανε πρεμιέρα χθες από το επίσημο site της ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει από το iTunes στις 5 Σεπτεμβρίου.

Κυκλοφόρησε το “Nothing But The Beat” του David Guetta!


Dance attacks από τον David Guetta! Ένα μεγαλεπίβολο album κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες ο απόλυτος dance wizard της σύγχρονης pop, γεμάτο από φιλόδοξες συνεργασίες και wannabe hits.
Η standard έκδοση του album περιλαμβάνει κομμάτια με τις συνεργασίες των: Akon, Chris Brown, Dev, Flo Rida, Jennifer Hudson, Jessie J, Lil Wayne, Ludacris, Nicki Minaj, Sia, Snoop Dog, Taio Cruz, Timbaland, Usher και will.i.am.
 Ήδη έχουν κυκλοφορήσει και δυο singles, τα “Where Dem Girlz At” με τους Flo RIda-Nicki Minaj και“Little Bad Girl” με την συμμετοχή των Taio Cruz, Ludacris. Παράλληλα θα κυκλοφορήσουν και δυο deluxe εκδόσεις του album, μια physical και μια digital, που θα περιέχουν εννέα instrumental tracks, σημείο αναφοράς για το ξεκίνημα του David Guetta στην ηλεκτρονική μουσική! “Nothing But The Beat” από τον Beatmaster!

Επανακυκλοφορεί ο τελευταίος δίσκος της Πέγκυ Ζήνα!


Ο τελευταίος πολυ-πλατινένιος δίσκος της Πέγκυς με τίτλο "Ευαίσθητη ή Λογική" επανακυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 4/9 με την εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"
με bonus track το ολοκαίνουριο τραγούδι  "Στον δικό μου τον πλανήτη"!!!!
Ευχαριστούμε το Fan Club της Πέγκυ Ζήνα!

Το νέο single της Beyonce


Η εγκυμονούσα πλέον Beyonce συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.
Το νέο της Single με τίτλο ''Party'' είναι ήδη γεγονός. Bonus πληροφορία οτι αποτελεί ντουέτο με τον Andre 3000. Ακούστε το παρακάτω...
Aπό την Άνια Καστρινάκη
www.tralala.gr

Ο Φοίβος σε νέες περιπέτειες!


Ο Φοίβος επιστρέφει για τον χειμώνα του 2011 και αναμένεται να μας παρουσιάσει τις νέες του δημιουργίες...

Έτοιμος για να μας ξεσηκώσει αυτόν το χειμώνα, ο Φοίβος αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα του τραγούδια. Εκτός από το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο "Επιθυμίες", που θα περιλαμβάνει άλλα 7 ακυκλοφόρητα κομμάτια(εκτός δηλαδή από τα singles που έχουμε ήδη ακούσει) και κυκλοφορεί στα μέσα του μήνα, προετοιμάζει και άλλες νέες δουλειές.
"Αναμείνατε στο ακουστικό σας για νέες "Spicy"επιτυχίες που έρχονται σύντομα και θα σας κρατήσουν συντροφιά για όλο το χειμώνα!!" γράφει στην fan page του Φοίβου στο Facebook.
Εμείς αναμένουμε τις εξελίξεις...
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
www.tralala.gr

Στικούδη: 'Ο άνδρας πρέπει να μπορεί να με αντέχει'


Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια λέει τις απόψεις της για τους άνδρες και τον τύπο που της αρέσει, για την τηλεόραση και τη showbiz, καθώς και το τί θέλει να κάνει επαγγελματικά στο μέλλον...
Για την Κατερίνα, υπάρχουν οι σωστοί άνδρες, αλλά πρέπει να νιώθουν ελεύθεροι να εκδηλώνονται, ώστε να μπορούν να δείξουν όλες τις πτυχές του εαυτού τους, λέει η ίδια στο περιοδικό "Glow". Ο τύπος άνδρα που θα μπορούσε να είναι στο πλευρό της, είναι ο υπομονετικός, για να την αντέχει, ο δυναμικός και ο εργατικός.

Η άποψη που σχημάτισε η ίδια για την τηλεόραση είναι πως αν κάποιος αρέσει, δουλεύει στο χώρο. Ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι να δουλεύεις στην τηλεόραση, το άγχος για τα νούμερα, αλλά και το άγχος της παραγωγής. Ο χώρος της showbiz είναι πολύ απαιτητικός και τίποτε δεν είναι σίγουρο. Εύκολα μπορείς να μείνεις χωρίς δουλειά, παραδέχεται η τραγουδίστρια.

Παρ' όλο το άγχος της τηλεόρασης, η Κατερίνα Στικούδη, μετά τα βραβεία Playmates, θα ήθελε να κάνει κάποια άλλη τηλεοπτική δουλειά. Θα της άρεσε να συμμετάσχει σε κάποιο show ή να παρουσιάσει κάποιο παιχνίδι.

Ο χορευτής ρίχτηκε στην Britney


Το video που ακολουθεί τα λέει όλα! Η Britney Spears είναι ποθητή από μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού και, ένας από τους άνδρες που την επιθυμούν διακαώς, είναι και ένας από τους χορευτές της.
Ο νεαρός χορευτής από την ομάδα της πριγκίπισσας της pop, αφού έφυγε από κοντά της το πλήθος των θαυμαστών, γύρισε στα γρήγορα, έπεσε στα γόνατα, την πήρε αγκαλιά και άρχισε να τη φιλάει στην κοιλιά! Παράλληλα, την κοιτούσε στα μάτια και της μιλούσε - προφανώς της έκανε ερωτική εξομολόγηση!

Η Britney "απεγκλωβίστηκε" από τα χέρια του επίδοξου εραστή, μετά από παρέμβαση ενός άλλου χορευτή από την ομάδα της, που τράβηξε τον νεαρό και τον σήκωσε από μπροστά της τραγουδίστριας.

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη σκηνή στο video που ακολουθεί!

Ο Τρύφωνας έκανε κόσμο να σκάσει!


Με το που έγινε γνωστή η ανάληψη της παρουσίασης εκπομπής από τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Ηλία Ψινάκη στον Αντέννα, κάποιοι από τους συνδιαγωνιζόμενούς του στο Dancing δυσαρεστήθηκαν.
Σύμφωνα με το Star, o ένας από αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν, είναι και ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος. Ο κος Γερολυμάτος είπε πως "όποιος ανεβαίνει γρήγορα, πέφτει γρήγορα", τονίζοντας, μάλιστα, πως ο Τρύφωνας πρέπει να μετράει σωστά τις κινήσεις του. Επίσης, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε: "Εγώ όπως βλέπετε υπάρχω κοντά στα 40 χρόνια και δεν είναι τυχαίο να ακούγεται το όνομά μου μετά από τόσα χρόνια. Κάτι σημαίνει, έχω κρατήσει ένα ίματζ, μια προσωπικότητα.".

Το δικό του σχόλιο έκανε κι ο Ηλίας Λαδάς, αφήνοντας τις αιχμές τους προς τα κανάλια: "Ο καθένας έχει τη δικιά του καριέρα, τα δικά του θέλω. Οι επιλογές γίνονται από τα κανάλια, δεν γίνονται; Τι να πω;".

Σήμερα - 01 Σεπτεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Αδαμάντιος, Αδαμαντία, Αθηνά, Αντιγόνη, Ασπασία, Αφροδίτη, Διαμαντής, Διαμάντω, Δωδώνη, Ελπινίκη, Ερασμία, Ερατώ, Ευτέρπη, Θαλής, Θάλεια, Θεανώ, Θεονύμφη, Καλλιρρόη, Καλλίστη, Κλειώ, Κλεονίκη, Κλεοπάτρα, Κοραλία, Μαντώ, Μαργαρίτα, Μαριάνθη, Μελέτιος, Μελπομένη, Μόσχω, Ουρανία, Πανδώρα, Πηνελόπη, Πολύμνια, Πολυνίκη, Σαπφώ, Συμεών, Τερψιχόρη, Χάιδω, Χαρίκλεια 


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1927: Γεννιέται ο Βαγγέλης Περπινιάδης, λαϊκός συνθέτης και τραγουδιστής. [θαν. 12/5/2003]

1957: Γεννιέται η Γκλόρια Εστεφάν (Φαχάρδο), κουβανέζα τραγουδίστρια με σπουδαία καριέρα στις ΗΠΑ.

1967: Ο Boz Scaggs γινεταί το νέο μέλος των Steve Miller Band.

1995: Ο Louis Armstrong τυπώνεται σε γραμματόσημο .


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1887: Ο Εμίλ Μπέρλινερ πατεντάρει τον δίσκο γραμμοφώνου, αλλά ο Τόμας Έντισον είναι αυτός που θα υλοποιήσει την ιδέα.
1939: Η Γερμανία εισβάλλει στην Πολωνία. Αρχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
1969: Ο συνταγματάρχης Καντάφι ανατρέπει με πραξικόπημα τον βασιλιά Ιντρίς και αναλαμβάνει την εξουσία στη Λιβύη.

1984: Ο Ευάγγελος Αβέρωφ παραιτείται από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και στη θέση του εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με 70 ψήφους έναντι 40 του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.