27 Ιαν 2011

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει βλακείουλα


Και όχι δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια. Σε συνέντευξή της που έδωσε παραδέχτηκε ότι πάνω σε κάποια θέματα δεν αντέχει και κάνει τις "καταχρήσεις" της...
Ειδικά στο θέμα διατροφής δηλώνει ότι είναι πάρα πολύ λαίμαργη. Όπως δηλώνει ή sexy τραγουδίστρια δεν τρώει σωστά και όταν καθίσει πάνω από το φαΐ οι ποσότητες που καταναλώνει είναι πάρα πολύ μεγάλες έστω και αν δεν της φαίνεται. Εδώ ήταν που είπε ότι αυτό που κάνει είναι βλακειούλα.

Η άλλη μεγάλη της αδυναμία είναι ο καφές που όμως δεν πρέπει να πίνει λόγω κάποιας ενόχλησης που έχει στο στομάχι. Η Ελένη όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής και έστω και αν αυτό έχει ένα μικρό κόστος.

BACKSTAGE apo thn hxografhsh tou kainouriou cd tou aggelou andreatou pou anamenetai ton martio tou 2011


Το νέο video του Ozzy Osbourne!


Ένα ακόμα video από το album “Scream” του Ozzy Osbourne, είναι το “Let It Die” και ήδη από την αρχή της εβδομάδας προβάλλεται online!
Ένα ακόμα video από το album “Scream” τουOzzy Osbourne, είναι το “Let It Die” και ήδη από την αρχή της εβδομάδας προβάλλεται online! Το Let It Die” μας μεταφέρει στην «καρδιά» των γεγονότων, στο studio όπου ηχογραφεί ο Ozzy και στο live stage όπου δικαιώνει τους εκατομμύρια fans που του έχουν δώσει το προσωνύμιο “Prince Of Darkness”. Mr Crowley lives there!
Σε άλλα Ozzy news, o τραγουδιστής του “Let Me Hear You Scream” από την στήλη με θέματα υγείας που γράφει στο περιοδικό των Sunday Times, εξομολογήθηκε ότι «Τα Χριστούγεννα πρέπει να απαγορευτούν, τέλος! Αν και όταν έπινα αλκοόλ, νόμιζα ότι ήταν η καλύτερη εποχή γιατί έψαχνα μια δικαιολογία για να γίνω λιώμα. Τώρα δεν αντέχω τίποτα από αυτά.»
  Επίσης στο ίδιο κείμενο, ο Ozzy καυτηρίασε τον «καταναλωτικό πυρετό» των εορτών των Χριστουγέννων λέγοντας: «10 ημέρες γεμάτες shopping που καταλήγουν σε τεράστια κατανάλωση φαγητού και ποτού. Δεν είμαι κανένας άγιος, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με την γέννηση του μικρού Χριστού;»

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 27/1


Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!





1991: Το «3 a.m. Eternal» των KLF ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

Δες όλα τα μουσικά ιστορικά γεγονότα της ημέρας στο «Σαν σήμερα στη μουσική»
www.tralala.gr

ΝΙΝΟ - 14 ΦΛΕΒΑΡΗ! Ακούστε το !


Αφιερωμένο στην γιορτή των ερωτευμένων σε στίχους και μουσική Φοίβου και ΝΙΝΟ!
Ακούστε το !










ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 25
ΚΙ H ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ 5
ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΖΩΗ
ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΖΩΗ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΑΤΑΩ ΓΚΑΖΙ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ
ΕΧΩ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ
ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΑΝ ΦΥΛΑΧΤΟ
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΘΩ

ΕΧΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΒΗΣΕΙΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ
ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΝ

14 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΚΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ
ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕ ΔΩΣ' ΜΟΥ
ΓΙ' ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

14 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΚΑΡΙ
ΕΙΣΑΙ Τ'ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΜΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
ΜΟΥ 'ΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΓΙΑ Ν'ΑΝΤΕΞΩ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ
ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ Σ' ΟΛΑ ΜΑΖΙ

ΟΣΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΗΡΘΑΝ
ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ
Σ' ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ 
Σ' ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ

O Elton John εκθειάζει το album του Kanye West!


O Elton John πρόσφατα ανακοίνωσε την μυστική του αγάπη για την ραπ μουσική.
Μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο album του Kanye West "My beautiful dark twisted fantasy", χαρακτηρίζοντας το ιδιοφυές. Επίσης τόνισε ότι όσοι κοροϊδεύουν την ραπ και δεν τους αρέσει, πρέπει να δουν πώς ραπάρουν ο Kanye West κι ο Eminem στο στούντιο.

Από τον Γιάννη Μπράτσο
www.tralala.gr

H Tori Amos γράφει μιούζικαλ!


Σύμφωνα με το BBC η Tori Amos είναι στο τελικό στάδιο για να ολοκληρώσει το μιούζικαλ που γράφει.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες όσον αφορά την υπόθεση και την παραγωγή, το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2012 στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Από τον Γιάννη Μπράτσο
www.tralala.gr

Ο Jay-Z παραγωγός σε ταινία βασισμένη στο “Annie”!


Η συμφωνία έκλεισε! Ο Jay-Z θα είναι ο συμπαραγωγός μιας ταινίας που είναι βασισμένη στο γνωστό μιούζικαλ "Annie",
με πρωταγωνίστρια την Willow Smith, κόρη του Will Smith και της Jada Pinkett-Smith οι οποίοι θα λάβουν επίσης μέρος στην παραγωγή.

Από τον Γιάννη Μπράτσο
www.tralala.gr

Μιχάλης Τζουγανάκης: «Θέλω να είμαι με τους λίγους, αυτοί με έχουν περισσότερη ανάγκη.»


Στην κάμερα του “My Channel” μίλησε ο τραγουδοποιός και δυνατός perfomer Μιχάλης Τζουγανάκης -που πηγή της έμπνευσης του είναι η Κρητική παράδοση- έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στην ελληνική μουσική σκηνή χάρη στη δεξιοτεχνία του που συναντά το πάθος και τη δύναμη της παραδοσιακής μουσικής.
Στο Σταυρό του Νότου εμφανίζεται ο τραγουδοποιός που ταξιδεύει το κοινό με τις βραδιές «Κόντρα στο καιρό». Ο τίτλος δόθηκε, όπως εξηγεί με σκοπό να δώσει αλλά και να μοιραστεί τη χαρά με τον κόσμο που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη αυτό το συναίσθημα: «Είναι και προσωπική ανάγκη να τη μοιραστώ με τον κόσμο γιατί εγώ ένας αγωγός είμαι, τίποτα άλλο.».

Για την οικονομική κρίση σχολιάζει ο κ. Τζουγανάκης ότι πρέπει να επαναστατήσουμε όλοι, αλλά για εκείνον επανάσταση είναι να σπείρουμε το καλό. Επίσης, πιστεύει ότι η μουσική είναι μια διέξοδος για τον κόσμο: «Γι’αυτό κόντρα στον καιρό για να υπάρχει ισορροπία.».

Για την Κρητική μουσική ο ταλαντούχος ερμηνευτής και μουσικός “εξομολογήθηκε” ότι η συναναστροφή του με πολυπολιτισμικούς ανθρώπους ήταν καθοριστική για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς του αλλά και της μουσικής του:  «Εκεί κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να παίζω Pop ή Rock μουσική για να μπορώ να επικοινωνήσω με το κοινό.». Επίσης, με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι: «Εγώ θέλω να είμαι με τους λίγους, τώρα, αυτοί με έχουν περισσότερη ανάγκη.».

Ο Μ. Τζουγανάκης μιλάει για την αγάπη του που δεν είναι άλλη από την Κρητική μουσική: «Η Κρητική μουσική “αγγίζει”. Έχει ρυθμό, έχει πάθος, έχει δύναμη, έχει αισιοδοξία, έχει μια λεβεντιά και όχι μια ηττοπάθεια και μια μιζέρια. Παρόλο που τα τραγούδια της μιλούν για τον έρωτα και τον θάνατο μαζί.».

Στο τέλος ο σπουδαίος τραγουδοποιός απήγγειλε μια μαντινάδα: «Μη ταξιδεύεις με το νου χωρίς να βλέπεις δρόμο και μη νομίζεις πως χαρά θα νιώσεις δίχως πόνο.».
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου ως τις 29 Ιανουαρίου. Έπειτα θα κάνει εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη στο Μύλο.

Από την Αλεξάνδρα Θλιβίτη
www.tralala.gr

Η ζωή του Robbie Williams θα γίνει musical

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η ζωή του Robbie Williams θα γίνει musical στο West End. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι οντισιόν έχουν ήδη αρχίσει, ενώ ο Robbie έχει δώσει στο project το "πράσινο φως" επιτρέποντας στους συντελεστές να χρησιμοποιήσουν υλικό από τη solo δισκογραφική δουλειά του.

Ο Robbie Williams ξεκίνησε την μουσική του καριέρα στα 16, ως μέλος του πιο επιτυχημένου Βρετανικού boyband και εξελίχθηκε σε έναν εξίσου πετυχημένο solo artist. Έχει κερδίσει περισσότερα Brit Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη και έχει πουλήσει 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια σε μία μέρα για την παγκόσμια περιοδεία του το 2006.

Το 2010 ήταν μία χρονιά - σταθμός: ο Robbie επανενώθηκε με τα υπόλοιπα μέλη των Take That, κυκλοφόρησε μαζί τους ένα από τα πιο εμπορικά albums της χρονιάς ("Progress"), πρωταγωνίστησε και πάλι σε video clip μαζί με τονGary Barlow και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ayda Field.

R.E.M. - Uberlin


Βγάζοντας τη γλώσσα στην πειρατεία και τα αμέτρητα "παράνομα" YouTube links με νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια, οι R.E.M. αποφάσισαν να ανεβάσουν το καινούργιο single τους "Uberlin" από το νέο album τους "Collapse Into Now" στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube και μάλιστα μαζί με τα lyrics.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης κάνει κάτι αντίστοιχο για να προωθήσει τη δουλειά του, αντιθέτως είναι το τελευταίο "trend" στην online διάθεση μουσικής. Lyric videos, όπως λέγονται, και όχι "κανονικά" video clips έχουν επίσης χρησιμοποιήσει για promo, μεταξύ άλλων, ο Cee-Lo Green, η Katy Perry και οι Panic! At The Disco.
Ακούστε το νέο τραγούδι των R.E.M. εδώ, δυναμώστε τον ήχο και... τραγουδήστε μαζί τους!

Κόκκινα Χαλιά - Σε Θέλω Απόψε


Τα Κόκκινα Χαλιά μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους clip για το τραγούδι τους "Σε Θέλω Απόψε", σε μουσικήAlex Baptiste και Alex Papaconstantinou και στίχους Βάγιας Καλαντζή και Φαίδωνα Σαμψίδη.
Το video επιμελήθηκε το σκηνοθετικό δίδυμο Γιάννη Παπαδάκου και Δημήτρη Πλατανιά (Far From Everything, Η Σκοτεινή Μου Πλευρά, Ο Φτωχός κ.α.)
Δείτε το video clip του "Σε Θέλω Απόψε" εδώ! Like it?




Ένας Έλληνας στα Όσκαρ!


Και δεν θα είναι μόνος του θα συνοδεύετε και από την ταινία του η οποία είναι υποψήφια για όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας.
Ο λόγος για τον Γιώργο Λάνθιμο ο οποίος με τη ταινία του "Κυνόδοντας" κατάφερε να πλασαριστεί στις καλύτερες 5 ξένες ταινίες που θα διεκδικήσουν το χρυσό αγαλματίδιο. Οι ταινίες που θα συναγωνιστεί η Ελλινικής παραγωγή ταινία είναι «Buitiful» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου, το δανέζικο «In a better world» της Σουζάνε Μπίερ, το καναδέζικο «Incendies» του Ντενίς Βιλνέβ και το αλγερινό «Hors-la-loi» του Ρασίντ Μπουσαρέμπ.


Επιτέλους ένα νέο που δείχνει ότι εκτός από υποκουλτούρα έχουμε και μια γενιά αξιόλογων Ελλήνων οι οποίοι μπορούν να κάνουν πάρα πολλά και να προβάλουν στο εξωτερικό τον πολιτισμό και την παιδεία μας.

Η Nicky Minaj ενάντια στην αστυνομία του Λονδίνου!


Η pop/r&B starlet Nicky Minaj βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο για την προώθηση του νέου της album “Pink Friday” και κατάφερε να προκαλέσει προβλήματα όπου κι αν βρέθηκε.
Η Minaj αρχικά βρέθηκε σε γνωστό club όπου προκάλεσε ένα σκληρό καυγά, στην συνέχεια, εκδιώχτηκε από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμενε, καθώς οι fans που την ακολουθούσαν δημιούργησαν έντονες αναταραχές, με αποτέλεσμα να καταφθάσει μέχρι και ασθενοφόρο...

Αντίστροφη μέτρηση για το 'Born This Way'


Η Lady Gaga ύστερα από την αποκάλυψη ενός remix για το “Born This Way” σε fashion show την περασμένη εβδομάδα, που συνοδεύτηκε από short film, ξεκίνησε ήδη την αντίστροφή μέτρηση για την κυκλοφορία του single, ανεβάζοντας στο site της, ένα ρολόι που μετράει μέρες, ώρες, λεπτά, δευτερόλεπτα μέχρι την πρεμιέρα, στις 13 Φεβρουαρίου.

Σήμερα - 27 Ιανουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Δεν υπάρχει γιορτή πάρα πολύ γνωστή.

Επέτειοι: Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1756: Γεννιέται ο Wolfgang Amadeus Mozart, αυστριακός συνθέτης της κλασσικής περιόδου.

1901: Πεθαίνει ο Giuseppe Verdi, ρομαντικός συνθέτης της όπερας κυρίως.(Rigoletto/Traviata/Aida)

1957: Γεννιέται ο Janick Gers, κιθαρίστας του συγκροτήματος Iron Maiden.
1964: Οι Rolling Stones εμφανίζονται σαν κριτές στο TV show "Juke Box Jury".

1984: Ο Michael Jackson παθαίνει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού μετά από ατύχημα κατά την διάρκεια γυρισμάτων για μια διαφήμιση της Pepsi.

2001: Πεθαίνει ο Σταύρος Δαμιανίδης, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1880: Ο εφευρέτηςThomas Edison πατεντάρει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα.

1918: Κάνει πρεμιέρα στο Broadway της Νέας Υόρκης η πρώτη ταινία με ήρωα τον Ταρζάν, με τίτλο "Ο Ταρζάν των πιθήκων" και πρωταγωνιστή στον Elmo Lincoln.

1951: Πραγματοποιείται η πρώτη πυρηνική δοκιμή στο χώρο δοκιμών στην Νεβάδα των ΗΠΑ.

1967: Κατά τη διάρκεια δοκιμών στη ράμπα εκτόξευσης, το πιλοτήριο του "Απόλλων 1" τυλίγεται στις φλόγες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι αστροναύτες - μέλη του πληρώματός του, Virgil I. "Gus" Grissom, Ed White και Roger B. Chaffee.

1979: Καθιερώνεται ενιαίος τύπος εθνικής σημαίας, η οποία θα φέρει 9 λευκές και μπλε λωρίδες, εναλλασσόμενες, με το σταυρό στο άνω αριστερό άκρο.

Γιάννης Κούτρας - 30 χρόνια, 30 φίλοι


Ο Γιάννης Κούτρας ήταν ο καλλίφωνος της γενιάς του. Η μοιραία συνάντησή του με τον Θάνο Μικρούτσικο, του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να δώσει ερμηνείες ανεξίτηλες στο χρόνο, όπως αυτές στο Σταυρό του Νότου και στη Μουσική πράξη στον Μπρεχτ.
Η ευαισθησία του, το μέτρο της συγκίνησης, η τονική του ευστοχία, η ευελιξία της ερμηνείας του και η σχεδόν «αόρατη» τεχνική του αρτιότητα, τον ανέδειξαν ως έναν από τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές.

Ένα χρόνο προετοίμαζε αυτή τη συναυλία στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα για να γιορτάσει τα 30 του χρόνια στη δισκογραφία. Στην πρόσκλησή του ανταποκρίθηκαν 30 φίλοι, που ήρθαν να τον τιμήσουν, τραγουδώντας μαζί του και αφιερώνοντάς του τις ερμηνείες τους. Οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γεωργία Γραμματικού, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κώστας Λειβαδάς, Κώστας Μακεδόνας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Μεράντζας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Σάκης Μπουλάς, Μάνος Ξυδούς, Λάκης Παπαδόπουλος, Σπύρος Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Τουρκογιώργης, Διονύσης Τσακνής και Υπόγεια Ρεύματα, μοιράστηκαν εκείνη τη βραδιά τη σκηνή και τα τραγούδια τους με τον Γιάννη Κούτρα.

Η συναυλία αυτή κυκλοφορεί τώρα σε διπλό CD και DVD με τίτλο «Γιάννης Κούτρας - 30 χρόνια 30 φίλοι» από το label Μικρός Ήρως καταγράφοντας τις ανεπανάληπτες ερμηνευτικές στιγμές που έζησαν όσοι παρακολούθησαν από κοντά αυτή τη γιορτή! Όπως για παράδειγμα τα: «Άννα μην κλαις», «Ένας νέγρος θερμαστής από το Τζιμπουτί», «Θα ’θελα να ’σουνα εδώ», «Federico Garcia Lorca», «Όταν βλέπετε να κλαίω», «Τσάμικος», «Βασιλική», «Θεσσαλονίκη» και αμέτρητες ακόμα!

Στο σημείωμά του για την έκδοση αυτή, ο Γιάννης Κούτρας, ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και τους ανθρώπους που βοήθησαν στον συντονισμό και την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας, επιφυλάσσοντας ιδιαίτερη μνεία στον Μάνο Ξυδούς: «Άφησα τελευταίο μα όχι έσχατο, ένα γλυκό για μένα πρόσωπο. Ο Μάνος Ξυδούς, όπως πολλοί από εμάς, έπρεπε να διορθώσει κάποια στιχάκια στο στούντιο. Αχ βρε Μάνο, σε περιμέναμε, καλέ μου, κι εσύ μας την έκανες και πέταξες. Καλή αντάμωση, γλυκέ μου πρίγκιπα της δυτικής όχθης».

Ένα συλλεκτικό άλμπουμ που δεν πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη!

Best of Mario Frangoulis


Μια καριέρα που μετράει πάνω από είκοσι χρόνια συνεχούς επιτυχίας, γεμάτη με σημαντικούς σταθμούς που περιλαμβάνουν συναντήσεις με εξέχοντες καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο, πολλές διακρίσεις, εκατοντάδες συναυλίες σε κάθε ήπειρο και μια πλούσια δισκογραφία.
Αυτή είναι μέχρι σήμερα η πορεία του Μάριου Φραγκούλη. Ένα συνεχές ταξίδι με απρόσμενες διαδρομές που το χαρακτηρίζει η μεγάλη του αγάπη για τη μουσική.

Στη συλλογή «My Best Of», o Μάριος Φραγκούλης, επιλέγει μερικές από τις πιο αγαπημένες του μουσικές στιγμές. Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, συμμετοχές του σε album άλλων καλλιτεχνών, όλα τους τραγούδια που σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για τον ίδιο. Δίπλα τους, ανέκδοτες ηχογραφήσεις (όπως το ντουέτο με τη Sarah Brightman στο Carpe Diem), αλλά και δύο bonus tracks από ερμηνείες του σε άριες των Verdi και Puccini.

Ένα διπλό cd με 36 τραγούδια που συνθέτει ένα πλήρες πορτρέτο. Η έκδοση περιλαμβάνει πολυσέλιδο ένθετο με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το προσωπικό αρχείο του Μάριου Φραγκούλη.