18 Μαΐ 2011

Ο πελαργός φέρνει κοριτσάκι


Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι γνωστό, εδώ και καιρό, πως περιμένουν παιδάκι. Το άγνωστο, μέχρι πρόσφατα, ήταν το φύλο του παιδιού. Η τελευταία, όμως, επίσκεψη στο γυναικολόγο για την επιτυχημένη τραγουδίστρια, αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού, το οποίο θα είναι γένους θηλυκού!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μόλις το ζευγάρι έμαθε από το γιατρό πως το παιδάκι που περιμένουν θα είναι κορίτσι, συγκινήθηκε πάρα πολύ.

Νονός του παιδιού θα είναι ο γνωστός manager Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος αποφάσισε να του δώσει το όνομα "Ηλέκτρα"! Μάλιστα, ο κος Ψινάκης, φαίνεται πως προαιστάνθηκε πως το μωρό θα ήταν κορίτσι, αφού έλεγε, πριν ακόμα μαθευτεί το φύλο του, ότι θα το φωνάζει "Ηλέκτρα". Και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε!

Δηλώσεις: Ε.Φουρέιρα, Τάμτα, Δ.Νομικού


Ελένη Φουρέιρα, Τάμτα και Δούκισσα Νομικού βρέθηκαν στα βραβεία Mad και μίλησαν στην κάμερα του Star για το Dancing αλλά και για άλλα θέματα της επικαιρότητας...
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την επιτυχία που κάνει στις εμφανίσεις της, δήλωσε απόλυτα ευτυχισμένη ενώ είπε ακόμα ότι έχει βάλει μερικά κιλάκια και τώρα προσέχει για να προσπαθήσει να τα χάσει (!)

Η Τάμτα αποκάλυψε άλλο ένα νέο αξεσουάρ που κρύβει στο κορμί της. ένα δακτυλίδι κάτω από το δέρμα του κορμιού της. Ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα που παρουσιάζουν με τον Σάκη Ρουβά πήρε παράβαση και θα συνεχιστεί μέχρι 18 Ιουνίου.

Για την χορευτική της εμπειρία στο DWTS δήλωσε ότι πέρασε πολύ καλά και ότι ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκε τόσο με τον χορό.

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για το πόσο ευχαριστημένη είναι με τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν για αυτήν το τελευταίο διάστημα ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που ακούγονται γύρω από την ερωτική της ζωή.

http://www.music.net.cy/easyconsole._id/8303

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή


Ο "πιο εμπορικός Έλληνας μουσικός" σε συνέντευξη του σε Ελλαδικό περιοδικό, μίλησε για το πως αντιμετωπίζει την επιτυχία του, για τις συνέπειες της κρίσης στη μουσική βιομηχανία, αλλά και για τα πιθανά μελλοντικά του σχέδια.
Ο Μιχάλης κατέχει τον τίτλο του "πιο εμπορικού Έλληνα μουσικού", αλλά ο ίδιος λέει πως μετράνε τα νούμερα. Νιώθει καλά κάποιος, όταν βρίσκεται ψηλά, αλλά, όταν πέφτει, δεν είναι ό,τι καλύτερο, δηλώνει στο περιοδικό Hilton Athens Magazine.

Η οικονομική κρίση είναι εμφανής στη μουσική βιομηχανία, αφού επηρεάζει και τις πωλήσεις δίσκων και την κίνηση της νυχτερινής ζωής. Παραδέχεται πως φέτος έβγαλε λιγότερα λεφτά, απ' την προηγούμενη χρονιά.

Όσον αφορά το θέμα του ανταγωνισμού, ο καλλιτέχνης λέει πως ανταγωνιστικός είναι όποιος νιώθει πως υπάρχει γύρω του ο ανταγωνισμός. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλει να είναι καλός και στην πρώτη γραμμή, αλλά μέσα από τη δουλειά του και μόνον, χωρίς να κοιτάζει τι κάνουν οι συνάδελφοί του.

Απάντησε πως νιώθει ότι δεν μπορεί να γίνει κριτής σε talent show, αφού δεν αισθάνεται άνετα να κρίνει ανθρώπους ανοικτά. Φοβάται μήπως φαίνεται πολύ κακός μέσα από την έκφραση της άποψης του. Όσο για το πως βλέπει τον εαυτό του στα 50 του χρόνια, παραδέχεται πως ένας 50άρης δεν μπορεί να κάνει pop και να χοροπηδάει, οπόταν θα πρέπει να ανακαλύψει νέους τρόπους επικοινωνίας με το κοινό του.

Σήμερα - 18 Mαΐου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Γαλάτεια, Ιουλία, Ιούλιος
                        Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1911: Γεννιέται ο Μπιγκ Τζο Τέρνερ, Αμερικανός μπλουζ τραγουδιστής.
1980: Πεθαίνει ο  Ίαν Κέρτις, μέλος του συγκροτήματος «Joy Division». (αυτοκτόνησε)
1999: Οι Backstreet Boys κυκλοφορούν το τρίτο τους album με τίτλο "Millennium."

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1954: Τίθεται σε ισχύ η Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
1960: Η Ρεάλ Μαδρίτης νικά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 7-3 και κατακτά το 5ο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης στο ποδόσφαιρο. Τον αγώνα, που διεξάγεται στη Γλασκόβη, παρακολουθούν 127.621 θεατές.
1974: Η Ινδία μπαίνει στο πυρηνικό κλαμπ και γίνεται η 6η χώρα που κατέχει πυρηνική βόμβα.