25 Αυγ 2011

«Καλό Φθινόπωρο» με νέες album κυκλοφορίες!


Μήπως μόλις έχετε γυρίσει από διακοπές και απεχθάνεστε να ακούτε την ευχή «Καλό φθινόπωρό» ή ακόμα χειρότερα «καλό χειμώνα»;
Λοιπόν το MTV Greece προτιμάει να εύχεται «Καλές μουσικές» σε κάθε εποχή και να σας προτείνει τις νέες κυκλοφορίες για τον Σεπτέμβριο του 2011 για μια δυναμική επιστροφή στο σχολείο-σχολή-δουλείά. Τα νέα καυτά albums για τον μήνα Σεπτέμβριο ακολουθούν παρακάτω: 



Alice Cooper: “Welcome To My Nightmare”- 13 Σεπτεμβρίου 2011
Anthrax: “Worship Music” 13 Σεπτεμβρίου 2011
Jason Derulo: “Future History” 16 Σεπτεμβρίου 2011
Kasabian: “Velociraptor” 19 Σεπτεμβρίου 2011
Staind: “Staind” 13 Σεπτεμβρίου 2011
The Drums: “Portamento” 12 Σεπτεμβρίου 2011
Tony Bennett: “Duets II” 20 Σεπτεμβρίου 2011
Demi Lovato: “Unbroker” 20 Σεπτεμβρίου 2011
Tory Amos: “Night OF The Hunters”

“Amy Winehouse Dead” το πιο διάσημο θέμα αναζήτησης στην Google!


Πολλές  φορές η αγάπη των fans για καλλιτέχνες που έχουν αποβιώσει φτάνει σε ανατριχιαστικά όρια. 
Ο θάνατος της Amy Winehouse τον περασμένο μήνα, μόλις σε ηλικία 27 ετών, προκάλεσε φρενίτιδα googling σε εκατοντάδες χιλιάδες users και έγινε το θέμα αναζήτησης με τα περισσότερα clicks σε όλη την Βρετανία.
Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το θέμα “Pottermore”, η δημιουργία του ομώνυμου Harry Potter onlinespinoff και το ξεκίνημα της εφαρμογής της , στην τρίτη θέση βρέθηκε το λανσάρισμα του social network της Google "Google Plus" και στην τέταρτη άλλη μια απώλεια ζωής, αυτή του Ryan “Jackass” Dunn....

Ποια είναι η χειρότερη διασκευή όλων των εποχών;


Να πέσουν οι μάσκες παρακαλώ! Ποιος καλλιτέχνης «ασέλγησε» στο πτώμα ποιού τραγουδιού;
Η ψηφοφορία που διεξήχθη στο site του Rolling Stone έβγαλε την ετυμηγορία. Ήταν Απρίλιος, της φετινής χρονιάς, όταν η Miley Cyrus για να δείξει την αγάπη που τρέφει στον μικρότερο της αδελφό και να εκφράσει στην οικογένεια της πόσο της λείπει, τραγούδησε επί σκηνής το… “Smells Like Teen Spirit” των Nirvana!
Ναι, καλά ακούσατε, Miley did Nirvana!
Στην δεύτερη και τρίτη θέση της ψηφοφορίας, βρέθηκαν η Avril Lavigne με την διασκευή της στο“Imagine” του John Lennon και η Madonna με το “American Pie” του Don McLean αντίστοιχα. Εμείς έχουμε βρει κι άλλη μια «δολοφονική» διασκευή στο “Smells Like Teen Spirit” εδώ…

THE ARK FESTIVAL 2011 – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 15 ευρώ - Συνεχίζεται η προπώληση!


Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου || "Τεχνόπολις"  του Δήμου Αθηναίων
ΜΟΝΙΚΑ, LOCOMONDO, MARAVEYAS ILEGAL, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, IMAM BAILDI, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES, GAUDI
To ARK Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι' αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη.
Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική που δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική μας, το ARK Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτυ που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της «Τεχνόπολις» θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ.
Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το ARK Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική  ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.
Το φετινό ARK Festival 2011 της Αθήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταλαντούχα νέα γενιά, τους τραγουδοποιούς και τους δημιουργούς που έριξαν τους σπόρους για μια ξεχωριστή πορεία και θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Το στίγμα του διημέρου θα δώσουν οι «νεοφερμένοι» του φεστιβάλ Locomondo, headliners της πρώτης μέρας - μιας μέρας που περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά, το Λεωνίδα Μπαλάφα και τον Πάνο Μουζουράκη σε συνέχεια του ξεσηκωτικού σερί τους στο ARK Θεσσαλονίκης καθώς και τους νεαρούς σίφουνες Ska Bangies.Τη δεύτερη μέρα, η καλή ελληνική μουσική θα εκπροσωπηθεί από τη Μόνικα, τους Maraveyas Ilegal, τη Νατάσσα Μποφίλιου την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά, τους Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi.
Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν για τις χαρές, και θα ξορκίσουν τις λύπες μας. Θα τραγουδήσουν πάνω απ' όλα για τη ζωή, υιοθετώντας το ρόλο που θέλει ο καθένας από εμάς να τους δώσει: εμψυχωτικό, συγκινητικό, παρήγορο, αισιόδοξο, ταξιδιάρικο, επίμονο, πάντα όμως ουσιαστικό.ARK Festival 2011. Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥLOCOMONDO, THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, SKA BANGIES
ΤΡΙΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥΜΟΝΙΚΑ, MARAVEYAS ILEGAL, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, IMAM BAILDI, GAUDI
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:PUBLIC – IANOS – TICKETSERVICES.GR
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:Προπώληση 17 ευρώΓενική Είσοδος 20 ευρώ Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ 
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 17.30...More Info Soon...
LINKS: Official Site: www.arkfestival.gr 
Facebook: THE ARK FESTIVAL 

Ο Eminem επίσημος βασιλιάς της Hip Hop


Επίσημα ανακυρηγμένος βασιλιάς της ξένης Hip Hop σκηνής, θεωρείται πλέον ο Eminem.
Ο διάσημος ράπερ μετρώντας αρκετά χρόνια στο μουσικό χώρο του είδους του, με παύσεις και δουλειές που ακολουθούσαν η μία μετά την άλλη κατάφερε και σκαρφάλωσε στη πρώτη θέση των προτιμήσεων, σύμφωνα με το περιοδικό ''Rolling Stone''. Ο Eminem έφτασε ψηλά αφήνοντας πίσω του καλλιτέχνες όπως Lil' Wayne, Kanye West, Jay-Z και άλλους.
Aπό την Άνια Καστρινάκη
www.tralala.gr

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις της Amy Winehouse!


Εκπρόσωπος της οικογένειας Winehouse ανακοίνωσε πως οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο σώμα της Amy Winehouse μετά τον θάνατο της, έδειξαν ότι η νεαρή τραγουδίστρια δεν είχε καταναλώσει παράνομες ναρκωτικές ουσίες κατά την στιγμή που απεβίωσε.
Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Camden τον περασμένο μήνα, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Winehouse δήλωσε: «Οι τοξικολογικές εξετάσεις που δόθηκαν από τις ανώτατες αρχές στην οικογένεια της Amy Winehouse έδειξαν ότι δεν υπήρχαν παράνομες ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της την στιγμή του θανάτου της.»

Ρεκόρ επισκέψεων στο sex tape της Kim Kardashian


ο περασμένο Σαββατοκύριακο, όλα τα φώτα της showbiz ήταν στραμμένη στην Kim Kardashian και στον γάμο της με τον Kris Humphries αλλά όπως φαίνεται την ίδια ακριβώς δημοσιότητα είχε και το sex tape που έχει γυρίσει μαζί με τον πρώην φίλο της, Ray J!
Σύμφωνα με μετρήσεις του Google Trends, η επισκεψιμότητα της σελίδας KimKsuperstar.com από τα 300.000 χτυπήματα που συνήθως είχε ανά μήνα, εκτοξεύτηκε στα 2 εκατομμύρια μέσα σε δυο μέρες!

Το Google Trends ανέφερε επίσης ότι η Ιρλανδία ήταν η χώρα από όπου προήλθαν τα περισσότερα χτυπήματα για το sex tape της Kim.

Τσαλίκης: Με χιούμορ και συγκίνηση ευχήθηκε στο γιο του


Ο μεγάλος γιος του Γιώργου Τσαλίκη, Βασίλης, κλείνει σήμερα (24 Αυγούστου) τα οκτώ του χρόνια. Ο ευτυχής μπαμπάς δε θα μπορούσε παρά να δώσει τις ευχές του στο βλαστάρι του για τα γενέθλια του. Έτσι, ο Γιώργος Τσαλίκης επέλεξε έναν μοναδικό τρόπο για να ευχηθεί στο παιδί του...
Ο αγαπημένος τραγουδιστής μετέδωσε τη συγκίνησή που ένιωθε για το ευτυχές γεγονός και στο κοινό, μέσα από ένα μήνυμα στο Twitter. Για τη σύνταξη του μηνύματος, επιστράτευσε όλο του το συναίσθημα, αλλά και μια δόση χιούμορ:
"Σαν σήμερα, πριν 8 χρόνια, η Δώρα κινδύνευσε… Εγώ έτρεχα με ένα μαγιό πανικόβλητος, το star έκανε links(!) , η τροχαία έδωσε μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας για να φτάσει στο Ιασώ το ασθενοφόρο και να έρθει στον κόσμο το πρώτο μας παιδί που αντί για Μαγκάιβερ τον είπαμε Βασίλη! Βασίλη μου να Ζήσεις! Σε λατρεύω..! Ο μπαμπάς".

Τα πιο τρελά συγκροτήματα του κόσμου


Είναι τα πιο ιδιόμορφα συγκροτήματα και καταφέρνουν να τραβούν τα βλέμματα λόγω της πρωτοτυπίας και της τρέλας που διαθέτουν

   
The Cycologists - Ένα συγρότημα χωρίς σέλα
Πρόκειται για ένα συγκρότημα που αποτελείται από τρεις ποδηλατιστές- μουσικούς οι οποίοι έχουν καταφέρει να μετατρέψει τα εξαρτήματα του ποδηλάτου σε μουσικά όργανα, όπως το κάθισμα και τα κουδούνια.





The Zimmers- Το συγκρότημα με τα γηραιότερα μέλη
Είναι Βρετανοί και είναι η προσωποποίηση της παροιμίας ότι είσαι χρονών νοιώθεις. Το νεαρότερο μέλος τους είναι 67 ετών ενώ ο τραγουδιστής τους πέθανε πριν λίγους μήνες στην ηλικία των 93 χρόνων. Το πιο ηλικιωμένο μέλος τους ήταν 103 χρονών .Μάλιστα το 2008 κυκλοφόρησαν ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με επανεκτελέσεις τραγουδιών του Eric Clapton και Beatles.




Mini Kiss- Είναι φτυστοί οι Kiss αλλά σε μικρογραφία

Κάποτε ξέραμε την ιστορία για του 7 νάνους έλα όμως τώρα που θα μάθουμε και για τους 4 . Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτοί δεν προστατεύουν κάποια χιονάτη αλλά μιμούνται το θρυλικό συγκρότημα των Kiss.





The Burqa Band - Και μετά λένε ότι η Gaga είναι extreme
Ακούμε για καταπίεση του γυναικείου φύλου στο Αφγανιστάν και σκληρές τιμωρίες σε όποιες πρωτοτυπήσουν να όμως κάποιες που μας βγήκαν από την εξωτερική


Τρύφωνας: 'Υπάρχουν Έλληνες ντεμοντέ'


Ο Τρύφωνας Σαμαράς ενοχλείται από τους Έλληνες άνδρες που δεν εκμοντερνίζονται και διατηρούν το στυλ που επικρατούσε όταν αυτοί ήταν πιτσιρίκοι. Όσο για τα επαγγελματικά του, δηλώνει κομμωτής, αν και έχει αποδεχτεί και τα καθήκοντα του παρουσιαστή!
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Down Town", ο Τρύφωνας λέει πως υπάρχουν Έλληνες άνδρες που παραμένουν ντεμοντέ, όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση. Είναι απαράδεχτο για τον ίδιο, ένας άνδρας τη σήμερον ημέρα να έχει μακρύ νύχι στο μικρό δάκτυλο των χεριών του και απεριποίητα πόδια. Τον χαλάνε, επίσης, οι λεκέδες στα ρούχα κάποιου, αλλά και τα ξεπερασμένα χτενίσματα στα μαλλιά, που παραπέμπουν στα '80s.

Η εμπιστοσύνη του στο Γιάννη Λάτσιο και η επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Ηλία Ψινάκη, έκαναν τον Τρύφωνα να πει "ναι" στην πρόταση που του έγινε από τον Αντέννα για την παρουσίαση μιας εκπομπής. Η νέα αυτή συνεργασία δεν τον κάνει παρουσιαστή, αφού η δουλειά του, εδώ και είκοσι χρόνια, είναι κομμωτής, όπως λέει κι ο ίδιος.