22 Μαρ 2011

Μ. Ελευθερίου: Με “γονατίζουν” οι κριτικοί των πάντων


του Αντώνη Ανδρικάκη
Αυτό δεν ήταν συνέντευξη. Ήταν μια φωτογραφία της στιγμής που τράβηξε ένας ποιητής. Που βλέπει άλλα πράγματα από εμάς τους υπόλοιπους. Ένα φιλμ μικρού μήκους που περνάει από τη Λιβύη, την Ιαπωνία, το κέντρο της Αθήνας, τον τάφο του Βασίλη Αυλωνίτη, μπαίνει σε θέατρα και βιβλιοπωλεία.
Μια βόλτα με το μαγικό τραινάκι του Μάνου Ελευθερίου που περνάει από τα τοπία της ευαισθησίας μας και μας οδηγεί στον κρυμμένο μας εαυτό.
Τον ανακάλυψα το ΄74 έφηβος ακόμα μέσα από τα τραγούδια του. Και τον παρακολουθώ ακόμα μέσα από τα βιβλία του. Ο λόγος του το ίδιο μαγικός και αποκαλυπτικός. Βλέπει ειδήσεις. «Υπάρχουν κράτη-δολοφόνοι. Αρχηγοί κρατών-δολοφόνοι, οι οποίοι έχουν δικούς τους δολοφόνους που θα σου καταστρέψουν την οικογένεια και θα σου βάλουν φωτιά στο σπίτι», λέει αλληγορικά σα να μονολογεί. «Εμείς καθόμαστε ήσυχοι στα τίμια σπίτια μας, αλλά τι πάει να πει ήσυχοι;»
Ο δρόμος της σκέψης του είναι μοναδικός και τα λόγια του κρύβουν θησαυρούς και ξεχασμένες αλήθειες.«Σκέπτομαι παράλληλα τους ανθρώπους που βρίσκονται δολοφονημένοι στα σκουπίδια. Τέσσερις βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες».
Μου λέει πως προχτές βρέθηκε σε ένα κοιμητήριο και τυχαία βρήκε τον τάφο του μεγάλου κωμικού Βασίλη Αυλωνίτη που θαυμάζει. «Κάποιος είχε ακουμπήσει πάνω στη φωτογραφία του ένα γαρύφαλλο κι ένα τσιγάρο. Με συγκίνησε πολύ αυτό το πράγμα. Άνοιξα λοιπόν το πακέτο μου και του άφησα κι εγώ ένα τσιγάρο, σαν να του έδινα το χέρι μου για πρώτη φορά. Γιατί πρόλαβα και τον είδα στο θέατρο και τον χαιρόμουνα. Μας έδωσε χαρά σε πολύ πιο δύσκολες εποχές από τη σημερινή».
Μου μιλάει για κάποιες παραστάσεις που είδε και για βιβλία που διάβασε. Στην πραγματικότητα μου μιλάει πάντα για ανθρώπους. «Εκείνο που με γονατίζει πολλές φορές είναι εκείνοι οι άνθρωποι που αυτοανακηρύσσονται κριτικοί των πάντων. Μιλάω για εκείνους που νομίζουν τον εαυτό τους αναμάρτητο κι όμως είναι άνθρωποι που ελίσσονται και προσκυνούν κάθε ατάλαντο προκειμένου να αναλάβουν μια θέση, ένα στασίδι, μια στήλη ένα μικρόφωνο από όπου θα μπορούν να χύνουν το δηλητήριό τους! Άνθρωποι που έχουν ως δεύτερη δουλειά την ρουφιανιά προκειμένου να κρατιόνται γερά στη δουλίτσα τους».
Είναι σαν να διαβάζω μερικές σελίδες από ένα καινούργιο του βιβλίο ή να ακούω κάποιο αγαπημένο τραγούδι του.«Περιμένω να δω τι θα γίνει στη Λιβύη, περιμένω να δω τι θα γίνει στην ανθρωπότητα. Περιμένω να δω τι θα γίνει στη Ελλάδα. Την πρωταγωνίστρια την αφήνουμε τελευταία. Αν δεις στα θέατρα οι πρωταγωνιστές βγαίνουν τελευταίοι και μόνοι για να πάρουν όλο το ζωηρό χειροκρότημα…».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ

ΠΥΞ ΛΑΞ! Η προπώληση για Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο ξεκινά!


ΠΥΞ ΛΑΞ
Με δύναμη από τα παλιά!
ΠΥΞ ΛΑΞ
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
Η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ηρακλείου Κρήτης ξεκινά Τρίτη 22 Μαρτίου 2011
Οι Πυξ Λαξ επανενώνονται! Με μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά, μουσική παραγωγή που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του 2011, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή! Η εναρκτήρια συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά την Αθήνα, σειρά έχουν:
Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο
Πάτρα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, Παμπελοποννησιακό Στάδιο
Ηράκλειο Κρήτης, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, Παγκρήτιο Στάδιο
Πρόκειτ αι μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.
Οι Πυξ Λαξ, είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των albums τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία. Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα που δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.
Tο 2004, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, οι Πυξ Λαξ ανακοινώνουν ότι το συγκρότημα διαλύεται. Τότε, θεώρησαν ότι ένας κύκλος έκλεισε. Έτσι, η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004 στο θέατρο του Λυκαβηττού.
Επτά χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι Πυξ Λαξ αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους και το 2011 θα δώσουν περιορισμένο αριθμό συναυλιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθ εί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του.
Η ιδέα της επιστροφής ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς που την εμπιστεύτηκε στον Νίκο Λώρη, βασικό συνεργάτη των Πυξ Λαξ επί 8 ολόκληρα χρόνια (1995 – 2003). Πριν περίπου ένα χρόνο, άρχισαν να το σκέφτονται σοβαρά και εκεί γύρω στο Πάσχα του 2010 την μοιράστηκαν και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα.
Δυστυχώς, όμως, ο Μάνος δεν θα είναι κοντά μας για να δει το δημιούργημά του ξανά στη σκηνή, να βάζει φωτιές με τις θρυλικές μουσικές του! Γι’ αυτό, οι συναυλίες αυτές θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του.
Εκτός από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα.
Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2011, για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να αν ακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!
ΠΥΞ ΛΑΞ
ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καυτατζόγλειο Στάδιο, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, Παμπελοποννησιακό Στάδιο, Πάτρα
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011, Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο Κρήτης
Η προπώληση των εισιτηρίων για τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο ξεκινά Τρίτη 22 Μαρτίου 2011
Η προπώληση για τη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 13 Ιουλίου συνεχίζεται!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα & Ηράκλειο Κρήτης διαμορφώνονται ως εξής:
Τα εισιτήρια της αρένας κοστίζουν 11 €
Τα εισιτήρια στις κερκίδες κοστίζουν 15 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ticket House, Μητροπόλεως 102, Τηλ: 2310 264880
ΙΑΝΟΣ, Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλ.: 2310 277004
STEREODISC, Αριστοτέλους 4, τηλ.: 2310 262 912
ΠΑΤΡΑ
MUSICAL, Ρήγα Φεραίου 127, τηλ.: 2610 620 222
DISCOVER ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, Πατρέως 36, τηλ.: 2610 624 916
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ, Οδός 1821, 10, τηλ.: 2810 227 500
ΑΕΡΑΚΗΣ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ, Δαιδάλου 37, τηλ.: 2810 225 758
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ti cketpro.gr  |  www.tickethouse.gr

Νέο album από τους Limp Bizkit


Οι Limp Bizkit τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του comeback album τους, με τίτλο “Gold Cobra” όπως επιβεβαίωσε και ο frontman τους, Fred Durst μέσω μηνύματος στο Twitter.
O τραγουδιστής ανέβασε και ένα video που έδειχνε το συγκρότημα κατά την διαδικασία της μίξης των τραγουδιών στα Village Recording Studios της California.
Το “Gold Cobra” δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά πιθανότατα θα το ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι. Ο Eminem τρίβει ήδη τα χέρια του...

U2,Rihanna, Lady Gaga συνεισφέρουν στα θύματα


Η εταιρεία Universal σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια συλλογή φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τραγούδια των πιο περιζήτητων pop-rock stars της σύγχρονης εποχής, με special guests μέχρι στιγμής, τους U2, Rihanna, Lady Gaga.
Τα έσοδα από αυτό το album, που θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά, θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρότης Ιαπωνίας για την ανακούφιση των θυμάτων από τον καταστροφικό σεισμό και το tsunami που ακολούθησε.
 Εκπρόσωπος της Universal δήλωσε: «Το album θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, για να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε περισσότερο κόσμο. Θα είναι μια παγκόσμια κυκλοφορία. Το σχέδιο είναι να το έχουμε έτοιμο μέσα στην εβδομάδα.»
Η Lady Gaga ήδη έχει διαθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Ερυθρό Σταυρό, από τις εισπράξεις του βραχιολιού που ή ίδια σχεδιάσει και πουλάει μέσω του site της. Ο αριθμός των νεκρών και αγνοούμενων  από τον σεισμό και το tsunami της 11ης Μαρτίου έχει φτάσει στα 21.000 άτομα μέχρι στιγμής.

Ο Tommy Lee Jones ταξιδεύει ανά τον κόσμο μαθαίνοντας


Ο drummer των Motley Crue,Tommy Lee Jones, θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή στο ταξιδιωτικό show“Culture Shock With Tommy Lee” .
Αυτό το τηλεοπτικό project θα προβληθεί από το δίκτυο Syfy και θα αποτελείται από έξι επεισόδια διάρκειας μίας ώρας, όπου ο Tommy Lee θα εξερευνά τα ήθη και τα έθιμα μιας ξεχωριστής χώρας κάθε φορά.
 Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Tommy Lee θα εμφανιστεί στην τηλεόραση, καθώς έχει προηγηθεί το “Tommy Lee Goes TO College”, που προβλήθηκε από το ΝBC το 2004 και έδειχνε τον διάσημο drummer να παρακολουθεί μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Nebraska και να κάνει πρόβες με τηντοπική χορωδία!
 Ο Tommy Lee θα συναντήσει ξανά τους Motley Crue το καλοκαίρι, σε μια μίνι περιοδεία μαζί με τουςPoison, New York Dolls.

Στάθης Δρογώσης - "Αιώνια Ρομάντζα"


Το τραγούδι «ΑΙΩΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΖΑ» είναι το δεύτερο ραδιοφωνικό σινγκλ από τον δίσκο του Στάθη Δρογώση με τίτλο «ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ». Είναι γραμμένο με αφορμή μια αληθινή ιστορία απόλυτης αγάπης που έζησε ένας καλός του φίλος .Ένας ύμνος στον ανιδιοτελή έρωτα…
«Έμεινα ο ίδιος μικρή μου…Εσύ άλλαξες ξέρω πως είναι αυτά.. Δεν είσαι φτιαγμένη για αιώνια ρομάντζα.. είσαι όπως είσαι κι έτσι σε αγαπώ…»
Την ενορχήστρωση υπογράφουν οι ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) και την επιμέλεια στα έγχορδα ο ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ.
Καλή Ακρόαση!

Ο Λούκας Γιώρκας πάει Αγγλία!


Στα πλαίσια της προώθησης της ελληνικής συμμετοχής, ο Λούκας Γιώρκας θα ταξιδέψει στο Λονδίνο όπου θα βρεί και τον Stereo Mike.
Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν θα υπάρξει τεράστια προώθηση της ελληνικής αποστολής, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές. Η Αγγλία είναι ο πρώτος σταθμός όπου θα παρουσιαστεί το ελληνικό τραγούδι.

Σύμφωνα με το esctoday.com ο Λούκας με τον Stereo Mike, το Σάββατο 26 Μαρτίου θα βρίσκονται στο Westfield London Shopping Centre όπου, με τη βοήθεια του ελληνικού υπουργείου τουρισμού, θα παρουσιάσουν στους Λονδρέζους το “Watch My Dance”.

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα υπάρξει κάποια τηλεοπτική εμφάνιση, πάντως ο Λούκας θα παραμείνει στο Λονδίνο από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου. Σίγουρα κάτι θα γίνει. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
www.tralala.gr

NiVo: Ακύρωσε την τελευταία στιγμή εμφάνιση στην Λευκωσία


Εκτεθειμένους άφησε θαυμαστές και συνεργάτες του στην Κύπρο ο Νίκος Βουρλιώτης που θα εμφανιζόταν την περασμένη Παρασκευή στον club Nuovo στην Λευκωσία...
Ήταν βράδυ Παρασκευής 18 Μαρτίου όταν εκατοντάδες θαυμαστές του NiVo είχαν κατακλύσει το club Nuovo στην Λευκωσία για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους star.
Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ αφού ο Νίκος Βουρλιώτης που δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος με το πρόγραμμα που έπαιζε ο DJ του μαγαζιού για το warm-up πριν βγει στην σκηνή. Ο καλλιτέχνης θεώρησε ότι τα τραγούδια που ακούγονταν δεν ήταν τα κατάλληλα και έτσι αποφάσισε να φύγει από το club και να αρνηθεί ακόμα και να χαιρετήσει τους θαυμαστές του.
Ο NiVo έγραψε λίγες ώρες μετά στο facebook:
"Sorry leukosia, hrtha nuovo k efuga.. O Nivo simera den tha pexi.. lipame alla kapios ofili na enimerosi ton dj oti to warm up den simeni na pezis to babylonia kai na raparis sto mikrofono"

Σε επικοινωνία μας με την διεύθυνση του club Nuovo οι άνθρωποι του μαγαζιού μας είπαν ότι έχουν στο παρελθόν φιλοξενήσει πολλά μεγάλα ονόματα, έχουν διοργανώσει εμφανίσεις με Tiesto, Ferry Corsten, Fatman Scoop και  πολλούς άλλους και δεν είχαν ποτέ κανένα παρόμοιο πρόβλημα.

Τι ονειρευόταν η Ευγενία για τον Άδωνη;


Η Ευγενία Μανωλίδου ήθελε να δει το σύζυγο της, Άδωνη Γεωργιάδη, να χορεύει στο Dancing with the Stars.
Θυμίζουμε πως ο κύριος Γεωργιάδης είχε δεκτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο show, όμως, για λόγους δικούς του, δεν αποδέκτηκε, παρά την επιθυμία της συζύγου του να τον δει να διαγωνίζεται.

Ερωτηθείσα, η κα Μανωλίδου, για το πως νιώθει που επέστρεψε στον Αντέννα, απάντησε πως δεν αισθάνεται κάτι ιδιαίτερο για τη νέα της συνεργασία με το κανάλι, αφού δεν βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο, ώστε να συνδεθεί με κάποιο κανάλι. Παρ' όλ' αυτά, νιώθει καλά που συνεργάζεται ξανά με την ΕΝΑ Productions.

Σήμερα - 22 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Δροσούλα
Επέτειος: Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1943: Γεννιέται ο George Benson, αμερικανός κιθαρίστας της τζαζ.
1948: Γεννιέται ο Andrew Lloyd Webber, βρετανός συνθέτης μιούζικαλ. («Γάτες»)
1950: Γεννιέται ο Goran Bregovic, σέρβος συνθέτης.
1963: Οι Beatles κυκλοφορούν το πρώτο άλμπουμ τους υπό τον τίτλο «Please Please Me».

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1622: Η σφαγή της Τζέιμσταουν: Ινδιάνοι της φυλής των Αλγοκίων σκοτώνουν 347 άγγλους αποίκους στην Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια, το ένα τρίτο το κατοίκων της αποικίας.
1963: Ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο.

Συναυλίες Άννας Βίσση με Γιώργο Παπαδόπουλο


Μετά το τέλος των εμφανίσεων της στην Αθήνα, η Άννα Βίσση έχει προγραμματισμένες συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου.
Επέλεξε τον συμπατριώτη της τραγουδιστή, Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, για να την πλαισιώνει στις εμφανίσεις της.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποδέκτηκε την πρόταση με μεγάλη χαρά και ανυπομονεί να βρεθεί δίπλα στην απόλυτη ελληνίδα σταρ!

Οι εμφανίσεις ξεκινάνε από την Λευκωσία στις 31 Μαρτίου, 1η και 2 Απριλίου, στη συνέχεια θα βρεθούν στην Κρήτη στις 9 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες το καλοκαίρι.

Το 2004, εφτά χρόνια πριν, η Άννα Βίσση επέλεξε και πάλι τον Γιώργο Παπαδόπουλο,  για να ανοίξει, τότε, μια μεγάλη της παγκύπρια συναυλία σε ένα κατάμεστο στάδιο με 20.000 κόσμο, όταν ο Γιώργος, φαντάρος τότε, έκανε καριέρα στην πατρίδα του.

Νέα ζωή για την Britney


Η Britney Spears έκανε μεγάλο αγώνα να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και, μέχρι στιγμής, φαίνεται πως επαναρχίζει δυναμικά.
Για να συνεχιστεί, όμως, η άνοδος της pop star, απαιτεί εγκράτεια και από τους χορευτές της, προκειμένου να μην ξαναπέσει στις καταχρήσεις.

Για να νιώθει ασφάλεια πως το αίτημα της θα εισακουστεί, υπέγραψε συμβόλαιο με τους χορευτές της με τον όρο ότι δεν πρόκειται λάβουν αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. Σε περίπτωση που παραβούν τον όρο, η εσχάτη των ποινών θα είναι η απόλυση!

Το 'πε και το 'κανε!

Present yourself: aLmAd


Ο aLmAd γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου 1987. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από μικρή ηλικία με σπουδές στο πιάνο, το "μουσικό μέσο" που τον βοήθησε να γράψει τα πρώτα του τραγούδια...
Το ύφος της μουσικής και των στίχων του aLmAd φανερώνει επιρροές από pop-rock, electro-pop, ελληνική και ξένη mainstream μουσική.
Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Kay Darens γράφοντας μουσική και αναλαμβάνοντας την παραγωγή του τραγουδιού "Το 'χω τόσο" που αναφέρεται στον νόμο της απαγόρευσης του καπνίσματος.
Επίσης έχει συνεργαστεί με τον Βασίλη Λογοθέτη από το Greek Idol, γράφοντας την μουσική, τους στίχους και κάνοντας την παραγωγή του τραγουδιού ΑΔΥΝΑΜΙΑ, το πρώτο τραγούδι του Βασίλη Λογοθέτη.


Ο δίσκος του aLmAd διατίθεται μέσω itunes και μπορείτε να τον αγοράσετε εδώ

Η Lady Gaga σοκάρει ξανά


Η διάσημη τραγουδίστρια πάντα προκαλούσε με τις κατά καιρούς εμφανίσεις της και το κάνει και τώρα, προσθέτοντας οστά στα μάγουλα της.
Ο λόγος που το έκανε κι αυτό η Gaga είναι οι ανάγκες του νέου της video clip για το τραγούδι "Born this way". Στο video clip η τραγουδίστρια πρέπει να απεικονίζεται πολύ αδυνατισμένη. Έτσι, η νέα της μεταμόρφωση τη βοηθά να πετύχει το ζητούμενο.