26 Νοε 2012

Οι Klaxons μαθαίνουν τα της ηλεκτρονικής μουσικής και συνεργάζονται με τον Ed Simons των Chemical Brothers


To 2013 θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Klaxons.
Οι τελευταίοι έχουν δουλέψει με μια σειρά διαφορετικών παραγωγών πάνω στο νέο υλικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Ed Simons των Chemical Brothers, ενώ, όπως αναφέρουν, μπήκαν και στη διαδικασία να μάθουν τα της δημιουργίας ηλεκτρονικής μουσικής.
"Δεν ξέραμε πως να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό drumbeat μέχρι πριν ένα χρόνο", δήλωσαν χαρακτηριστικά. Πάντως, δεν πρόκειται να λείπουν οι κιθάρες...
http://www.avopolis.gr

'The Added Fat EP' από τους Prodigy


Ένα remix του 'Smack My Bitch Up' από την ομάδα των Major Lazer έγινε διαθέσιμο στο YouTube.
Το remix θα περιέχει στο δωδεκάιντσο αλλά και digital EP που θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου υπό τον τίτλο 'The Added Fat EP' - μαζί θα υπάρχουν και remix από τους Noisia, The Glitch Mob & Baauer.
Αυτό θα είναι μέρος της deluxe επανακυκλοφορίας του κλασικού πλέον άλμπουμ των Prodigy, 'The Fat Of The Land'. Αυτή τη χρονιά κλείνουμε δεκαπέντε χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του, πίσω στα 1997 - από τότε έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ακολουθεί το track list για κάθε έκδοση...

'The Added Fat' EP 12-inch vinyl: 

A
1 'Smack My Bitch Up' (Noisia Remix)
2 'Firestarter' (Alvin Risk Remix)

AA
1 'Breathe' (Zeds Dead Remix)
2 'Smack My Bitch Up' (Major Lazer Remix)

'The Added Fat' EP download: 

1. 'Smack My Bitch Up' (Noisia Remix)
2. 'Firestarter' (Alvin Risk Remix) 
3. 'Breathe' (Zeds Dead Remix) 
4. 'Mindfields' (Baauer Remix)
5. 'Breathe' (The Glitch Mob Remix)
6. 'Smack My Bitch Up' (Major Lazer Remix)

8 χρόνια sonik με διπλό τεύχος και συλλεκτική έκδοση για το ελληνικό ροκ! Και ετοιμαστείτε για το party στο Floral...


Δύο τεύχη μαζί (Νοεμβρίου + Δεκεμβρίου), σε μία συσκευασία κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα!
Το SONIK, που κλείνει 8 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο μουσικό Τύπο, κυκλοφορεί το νέο του τεύχος, με περισσότερες σελίδες, αλλά και με ένα επετειακό, συλλεκτικό τεύχος για το ελληνικό ροκ.
SONIK & CUERVO PRESENT: ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ!
Μια συλλεκτική έκδοση που παρουσιάζει την ιστορία του ελληνικού ροκ, από τα ‘60s μέχρι και τα ‘00s. Από την περίοδο της βρετανικής εισβολής και το «μοντέρνο ελληνικό τραγούδι», πολύ πριν ονομαστεί ροκ, ως τους αγγλόφωνους δίσκους των ‘00s που επιδιώκουν αναγνώριση και εκτός συνόρων σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον άμεσης επικοινωνίας, οι συντάκτες του SONIK επιχειρούν μια αναδρομή σε κοινωνικοπολιτικές συνθήκες, περιοδικά, τραγούδια και δίσκους, ανά δεκαετία. 

Για κάθε δεκαετία:

• ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

• Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΡΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

• ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

• ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

• ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ:

• Πασχάλης Αρβανιτίδης
• Νίκος Μαστοράκης
• Δημήτρης Πουλικάκος
• Άκης Μπογιατζής (Cpt Νέφος, Libido Blume, Δέκα Μέτρα Δέντρα, Sigmatropic)
• Αλέξης Καλοφωλιάς (Last Drive, To Φως και η Σκιά του, Earthbound)
• Μπάμπης Αργυρίου (Rollin Under, Mic.gr)
• Θοδωρής Κριθάρης (Wipe Out)
• Κόρε.Ύδρο

Και stay tuned για το party του SONIK την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στο Floral, με πολλούς guests από όλες τις δεκαετίες της ελληνικής ροκ σκηνής και πολλές εκπλήξεις!

800 εκ. views για το 'Gangnam Style' του Psy. Αυτό (αν είναι δυνατόν!) είναι το video με τα περισσότερα views ever...


Πιθανότατα για πολλούς από εσάς το 'Gangnam Style' του Psy δεν είναι φαινόμενο, αλλά μαρτύριο. Για πολλούς περισσότερους όμως σε όλο τον πλανήτη αποτελεί... κόλλημα, αφού πλέον είναι το video με τα περισσότερα views ever στο YouTube.
816 εκ. views (παρακαλώ πολύ) έχει το video του Κορεάτη από τότε που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube, στις 15 Ιουλίου 2012. Και ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς το κοντέρ, καθώς κάθε μέρα κερδίζει 11 εκ. views.
No. 2 είναι πλέον ο Justin Bieber του οποίου το 'Baby', που κυκλοφόρησε το 2010, έχει 803 εκ. εμφανίσεις. Να σημειώσουμε βέβαια ότι και οι δυο τους βρίσκονται πλέον κάτω από την ίδια εταιρία management (σημαντική λεπτομέρεια) και ότι οι δυο τους θα συνεργαστούν και σε ένα κομμάτι στο άμεσο μέλλον.
Σε καλή μεριά.
http://www.avopolis.gr

Διάλειμμα... τριών ετών για τους (κουρασμένους) Coldplay


Αποχή τριών ετών από μεγάλες συναυλίες σχεδιάζουν οι Coldplay.
Ο frontman τους, Chris Martin, αποκάλυψε ότι η μπάντα έχει ήδη κουραστεί από το touring - βρίσκονται σε περιοδεία από τον Οκτώβριο του 2011, όταν και ξεκίνησαν την προώθηση του τελευταίου τους άλμπουμ, Mylo Xyloto.
Πάντως, οι Coldplay έχουν σχέδια για δουλειά πάνω σε νέο δίσκο, αλλά για αρχή θα επιστρέψουν σε οικογένειες για αρκετό relax...
http://www.avopolis.gr

Rihanna: Φωτογράφισε ημίγυμνο τον Chris Brown στο κρεββάτι της!


Ίσως η Rihanna και ο Chris Brown θα πρέπει να αναρωτηθούν κάποια στιγμή...που το πάνε;    
Ίσως η Rihanna και ο Chris Brown θα πρέπει να αναρωτηθούν κάποια στιγμή...που το πάνε; Το σίγουρο είναι πως και οι δυο παίζουν με τα άκρα, όταν ανεβάζουν στο Twitter τέτοιες φωτογραφίες..
Back together: Rihanna tweeted a picture of a shirtless Chris Brown on her hotel bed in London on Saturday

http://www.mtvgreece.gr

Τράτζικ; H Courtney Love έγινε ξανά μοντέλο!


Καλό θα είναι όταν προετοιμάζεσαι για να λανσάρεις την πρώτη σου φίρμα ρούχων, να αφήνεις τις δοκιμές και τις πόζες στον φωτογραφικό φακό, για τα μοντέλα,    
Καλό θα είναι όταν προετοιμάζεσαι για να λανσάρεις την πρώτη σου φίρμα ρούχων, να αφήνεις τις δοκιμές και τις πόζες στον φωτογραφικό φακό, για τα μοντέλα, Miss Courtney Love...
Από το Instagram της Courtney  Love
Not marketable: Courtney Love posed for a series of shabby, poorly lit Instagram shots modeling her pieces from her fashion line, Never The Bride, Saturday
Bette Davis eyes: Courtney recently joked that her repurposed fashion line is 'stuff that I would wear if I was young enough to not look like Bette Davis in What Ever Happened to Baby Jane?'
Ripped stockings: The mother-of-one seemed to prefer to hold her hair up rather than actually putting it up

Γιώργος Μαζωνάκης - Mark Angelo: Καλώς σας βρήκα


Αν και κάτι τέτοιο φαίνεται παράξενο, αν αναλογιστεί κανείς την πορεία και των δύο καλλιτεχνών, η συνεργασία τους είναι γεγονός. Από αυτή τη συνεργασία, γεννήθηκε το τραγούδι "Καλώς σας βρήκα".
Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Νίκη Παπαθεοχάρη και τη μουσική, φυσικά, ο Mark Angelo.

Ακούστε το!
http://www.music.net.cy

Θρύλοι της Βρετανικής μουσικής ενώνουν δυνάμεις


Υπό την καθοδήγηση του πρώην Beatle, Sir Paul McCartney, έξι θρύλοι της Βρετανικής μουσικής συμπράττουν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Συγκεκριμένοι οι Robbie Williams, Melanie C, Mick Jones, Paloma Faith, Glenn Tillbrook, Rebecca Ferguson πρόκειται να διασκευάσουν το τραγούδι "He ain't heavy, he 's my brother". Το single θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Liverpool και Nottigham Forest το 1989.

Η προσπάθεια των 7 καλλιτεχνών θα είναι αφιλοκερδής, με μόνο δικό τους όφελος μια πρωτιά στα Βρετανικά charts.

http://www.music.net.cy