2 Αυγ 2011

Η Nikki Ponte μπαίνει «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο»


Η Nikki Ponte μετά το X-Factor που την έβαλε στον κόσμο της δισκογραφίας περνάει στη μαγική διάσταση της ταινίας «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια». Η ανερχόμενη τραγουδίστρια ηχογραφεί για πρώτη φορά στα ελληνικά ερμηνεύοντας το τραγούδι «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο», που είναι το κύριο τραγούδι της νέας ταινίας των Winx.
Ακούστε το τραγούδι “Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο” αποκλειστικά στο MSN.gr κάνοντας κλικ στο link: http://bit.ly/peSIyU
Η Nikki Ponte με χαρά αποδέχτηκε τη νέα πρόκληση ενώ απόλαυσε το ρόλο θυμίζοντας πραγματική νεράιδα. Με την μαγική της φωνή μεταφέρει σε όλους μέσα από τους στίχους του τραγουδιού τα αισιόδοξα μηνύματα για αγάπη, δύναμη και μαγεία. Η Nikki Ponte θα παραμείνει κοντά στις φτερωτές ηρωίδες Μπλουμ, Στέλλα, Μούσα, Λέιλα και Φλόρα, και θα στηρίξει τις εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν με την έξοδο της ταινίας στους κινηματογράφους. Όσο για το τραγούδι «Μέσα στων Θαυμάτων τον Κόσμο»,  με τον ξεσηκωτικό του ρυθμό θα γίνει ηνέαεπιτυχία των Winx και είναι σίγουρο ότι όλοι οι φίλοι και οι φίλες των δυναμικών νεράιδων θα το αγαπήσουν αμέσως!
Η ταινία «Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D στις 20 Οκτωβρίου 2011 από την Audio Visual.

Ο Flea ζήτησε να φύγει από τους Red Hot Chili Peppers;


H δεύτερη αποχώρηση του John Frusciante από τους Red Hot Chili Peppers (είχε προηγηθεί άλλη μια το 1995) είχε προκαλέσει τριγμούς στην σύνθεση του group, με τον Flea να έχει βρεθεί και εκείνος πολύ κοντά στην αποχώρηση, όπως δήλωσε στο περιοδικό Q.
Eίπε «Η δεύτερη αποχώρηση του John Frusciante με τρόμαξε, σίγουρα δεν ήθελα να συνεχίσω στο συγκρότημα χωρίς εκείνον. Όμως αφού έφυγε, κάτι μέσα μου με παρακίνησε να μείνω στο συγκρότημα. Αγάπησα ξανά τους Red Hot Chili Peppers και τον φίλο μου τον Antony (Kiedis-frontman) Επίσης αποδείχτηκε πολύ ενδιαφέρουσα η συνεργασία με τον νέο μας κιθαρίστα, τον Josh (Klinghoffer)».
Σύντομα θα προβληθεί και το video clip του νέου τους single “The Adventures Of Rain Dance Maggie.”

Οι EtherMix On Tour!


OI ETHERMIX παρουσιάζουν LIVE την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ‘’Freeze In Time’’η οποία ήδη προκαλεί αίσθηση στο κοινό.
Πρώτη στάση: Σάββατο 6 Αυγούστου 2011- Προορισμός: NUEVO BAR-CLUB στην Κέρκυρα, με ένα ξεσηκωτικό playlist για ένα party που θα κρατήσει μέχρι το πρωί! 
 Η επόμενη μέρα θα βρει τους ETHERMIX να συμπληρώνουν ημερομηνίες για καινούριους προορισμούς και φυσικά να γράφουν νέα τραγούδια, καθώς οι πληροφορίες λένε πως το album τους βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα ακούσουμε νέα πράγματα!
Ο Κωνσταντίνος που επιμελείται τους στίχους, ο Χάρης, ο Τeo Tzimas [παραγωγοί του group] καθώς και η Εύα [το κορίτσι της παρέας και φωνή του group] δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τους δούμε και στο κομμάτι της Ελληνόφωνης Dance-Pop σκηνής. Το μόνο που καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής είναι ότι μάλλον θα ακούσουμε πολλά από αυτό το group που μόλις έκανε το ντεμπούτο του στην μουσική βιομηχανία!

To ξεκίνημα του Amy Winehouse Foundation


Mitch Winehouse, πατέρας της αδικοχαμένης Amy, συναντήθηκε με εκπροσώπους της κυβέρνησης για να ζητήσει την υποστήριξη τους για την δημιουργία μιας κλινικής για την αποκατάσταση των εξαρτημένων ατόμων που δεν μπορούν να πληρώσουν το υψηλό κόστος της ιδιωτικής αποκατάστασης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι δυο managers της Amy Winehouse, Raye Cosbert και Trenton Harrison-Lewis μαζί με έναν πρώην χρήστη.
Εκπρόσωπος του Mitch Winehouse, δήλωσε ότι η ιδέα για την δημιουργία της κλινικής, πρόεκυψε όταν ο πατέρας της Amy διαπίστωσε ότι αν δεν είχε τα χρήματα για την περίθαλψη της κόρης του σε ιδιωτική κλινική, θα την είχε χάσει πολύ νωρίτερα…

Οι Kings Of Leon ακυρώνουν την περιοδεία τους


Η U.S Southeast περιοδεία των Kings Of Leon ακυρώνεται, ύστερα από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε onstage ο frontman Caleb Folowill την περασμένη Παρασκευή στο Dallas, όταν εγκατέλειψε εσπευσμένα την σκηνή, υποφέροντας από εξάντληση και αφυδάτωση.
Συνολικά 28 συναυλίες των Kings Of Leon θα ακυρωθούν, με το συγκρότημα να δηλώνει μέσω του εκπροσώπου του: «Λυπούμαστε για την ματαίωση των συναυλιών μας, λόγω των φωνητικών προβλημάτων  και της εξάντλησης του Caleb Folowill. Είμαστε συγκλονισμένοι με το γεγονός, αλλά για να δώσουμε σε εσάς το καλύτερο των δυνατοτήτων μας, πρέπει να κάνουμε ένα διάλλειμα. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις συναυλίες των Kings Of Leon θα εισπράξουν τα χρήματα τους πίσω.
Το συγκρότημα θα επανέλθει σε συναυλιακή δράση από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Έτσι γεμίζουν τα στάδια…


Όσες «τελευταίες» συναυλίες κι αν γίνουν, όσες επανασυνδέσεις της διαλυμένης μπάντας, όση ζέστη, όση υγρασία κι αν υπάρχει στην ατμόσφαιρα, όση κίνηση κι αν έχει, όσο κι αν έχουμε μεγαλώσει πια για όλα αυτά, όσο κι αν νομίζουμε ότι η νέα γενιά δεν γνώρισε αυτή την μουσική, οι Πυξ Λαξ θα συνεχίσουν πάντα να γεμίζουν όποιο στάδιο βρεθεί στον δρόμο τους...
Το τελευταίο ήταν αυτό της Αγίας Νάπας το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουλίου όταν χιλιάδες νέοι έφτασαν από όλες τις πόλεις της Κύπρου για να δουν από κοντά την συναυλία που είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό.

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος σχεδίαζαν εδώ και χρόνια την επανασύνδεση και πραγματοποίηση άλλης μιας περιοδείας, που τελικά επισπεύστηκε λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Μάνου Ξυδούς.

Πλιάτσικας και Στόκας λοιπόν έγιναν και πάλι Πυξ Λαξ και έφτασαν και στην Κύπρο, με χιλιάδες κόσμου στο πλευρό τους για να φέρουν στις μνήμες μας ξανά τραγούδια που είναι χαραγμένα στις καρδιές μας. Τραγούδια που δόνησαν χιλιάδες χορδές κιθάρας, που έκαψαν χιλιάδες ξύλα σε φωτιές, που έκαναν χιλιάδες τενεκεδάκια μπύρας να αδειάσουν.

Η διαχρονικότητα

Εκτός κι αν στα νηπιαγωγεία και τις πρώτες τάξεις των δημοτικών την δεκαετία του 90 μαζί με τα παιδικά τραγουδάκια οι μαθητές τραγουδούσαν και Πυξ Λαξ, η παρουσία τόσων εφήβων στη συναυλία που με πάθος τραγουδούσαν κάθε στίχο του κάθε λιγότερο γνωστού τραγουδιού δεν μπορεί παρά να αποδεικνύει ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα είδος μουσικής που αντιστέκεται στον χρόνο με μηνύματα που βρίσκουν ανταπόκριση στους νέους κάθε εποχής.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση των επανενωμένων Πυξ Λαξ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον κόσμο να έχει μόνο τα καλύτερα να πει για την ευκαιρία που είχε να συμμετέχει σε μια συναυλία από αυτές που μένουν στην ιστορία.

Της συναυλίας στην Αγία Νάπα είχαν προηγηθεί άλλες σε Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λάρισα και φυσικά η τεράστια συναυλία στο ΟΑΚΑ με 75,000 θεατές που θύμισε άλλες εποχές. Η περιοδεία συνεχίζεται σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μάριος Παπασάββας
marios@scenariogroup.com

Gaga; Ποια Gaga;


Αν ξέρατε εκ των προτέρων τι πρόκειται να ακολουθήσει, θα καταλαβαίνατε πως η Lady Gaga έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη της! Δεν είναι κάποιος συνομήλικος της, ούτε έφηβος. Είναι ένας μπόμπιρας με άψογη χορευτική κίνηση, που μιμείται και τη χορογραφία του "Judas"!
Όχι μόνο μιμείται, αλλά διδάσκει το παιδάκι! Κι ο κόσμος φαίνεται πως τον εμπιστεύεται, αφού έχουν συγκεντρωθεί γύρω του άνθρωποι που προσπαθούν να διδαχθούν την κίνηση και το στυλ του!

Δείτε παρακάτω τι εννοούμε και... γιατί όχι; Ακολουθείστε τον νεαρό χορευτή!

Ήβη Αδάμου: 'Ευχή' με Folli Follie


Η γνωστή φίρμα αξεσουάρ είναι η χορηγός στο νέο video clip της Κύπριας τραγουδίστριας, με τίτλο "Κάνω μια ευχή".
Το σενάριο του video clip αφορά δύο κόσμους. Στον έναν, μια παρέα που ζει μέσα στη χλιδή και στην πολυτέλεια, αλλά είναι εντελώς αποξενωμένη, και στον άλλο η παρέα αυτή ζει ανέμελα, διασκεδάζει, ζει την κάθε στιγμή, κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ο δεύτερος κόσμος, είναι αυτός που η Ήβη ονειρεύεται γι' αυτή και την παρέα της.

Και τα δύο σκηνικά, στολίζει η Folli Follie με δικά της accessories, που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση.

Δείτε το video clip της Ήβης Αδάμου, "Κάνω μια ευχή"!

DJ S7S live στην Λεμεσό


Με εμφανίσεις σε 18 χώρες ανά το παγκόσμιο μαζί με θρύλους της Hip Hop και της R&B (One Twelve, Omarion, Mario Winans, Jay Sean & The Queen of Hip Hop Missy Elliott) ο εκπρόσωπος της Hip Hop στην Κύπρο επιστρέφει στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!
Η Λεμεσός καλοσωρίζει ξανά τον DJ S7S

► DJ S7S LIVE ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ!! ◄
► ΠΕΜΠΤΗ.04.ΑΥΓ: CLUB BREEZE ◄
Η καλύτερη Hip Hop και R&B μουσική στο καλύτερο club στην Λεμεσό...


• Μαζί του: - The Goodfellas of the Lockdown Familia:
| ANDREANO | KOYN | MASS | LPS | SNIPES | STREET |

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ • €15 • INCLUDING FIRST DRINK
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ: 96 218 587 : 96 879 576 ◄
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 25 321 294 ◄
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
An Event Sponsored by:
Stolichnaya Premium Vodka

Media Sponsors:
Choice FM Limassol
LockNationMusic.com : Mix FM Cyprus

Supported By:
Cyprus.com : Music.net.cy : Onthisisland.com
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Club Breeze - Λεμεσός

O Enrique Iglesias «καμαρώνει» για τα γεννητικά του όργανα!


O Enrique Iglesias έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να αναφέρεται με χιούμορ στο μέγεθος του πέους του, υποστηρίζοντας ότι αν και ομολογουμένως είναι ένας πολύ όμορφος άντρας, σε αυτό το σημείο του σώματος του, είναι απογοητευτικά «μικρός».
Σε πρόσφατη συναυλία του στην Αυστραλία, ο Enrique μίλησε με το κοινό για περίπου 20 λεπτά, αποκαλύπτοντας ότι έκανε έρωτα για πρώτη φορά στα 17 του, αλλά η εντυπωσιακή του εμφάνιση δεν συμβαδίζει με το μέγεθος του πέους του.