7 Σεπ 2011

Στη κορυφή ο Lil Wayne


Από τη πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του,o νέος δίσκος του Lil Wayne, The Carter IV, βρέθηκε κατευθείαν στη κορυφή των USA Charts.
Αυτός δεν είναι ο πρώτος δίσκος του Lil Wayne, που έφτασε στο νούμερο ένα των charts. Το έχει καταφέρει και με άλλα δυο album του, τα The Carter III και I am not a human being.
Μέχρι σήμερα το The Carter IV έχει πουλήσει πάνω από 964.000 αντίτυπα.
Από τον Γιώργο Βαννό
www.tralala.gr

Cabin 54: Το νέο τους video clip είναι εδώ!



«It's not easy» λέγεται το καινούριο τραγούδι των Cabin 54 το οποίο οπτικοποιήθηκε υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Sherif Francis.
Η μουσική του κομματιού είναι των ίδιων των Cabin 54, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Αντώνη Δομινο. Δείτε το!

www.tralala.gr

Η Ελισάβετ Σπανού τραγούδησε στο «Elatte»!


Σήμερα 7/9, μουσική καλεσμένη της εκπομπής της Νάντιας Μπουλέ και του Θανάση Πάτρα, ''Elatte'' ήταν η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού.
Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο του τραγουδιού, της συνεργασίες της και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Φοίβο, στην εταιρία του οποίου ανήκει και το πόσο την έχει βοηθήσει αυτή η σύμπραξη.
Από την Αθανασία Βογιάρη

Γιώργος Παπαδόπουλος: Όλα στο κόκκινο


Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει στα ραδιόφωνα το καινούριο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου.
Το τραγούδι έχει τον τίτλο «Όλα στο κόκκινο», τη μουσική υπογράφει ο ίδιος, ενώ τους στίχους ο Κυριάκος Ντούμος.

Ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Γιώργου Παπαδόπουλου, θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου από την Lyra.

Σε λίγες μέρες θα πάρετε μια γεύση από το πρώτο single «Όλα στο κόκκινο»!

O Eddie Murphy φαβορί για την παρουσίαση των Oscars;


Σύμφωνα με δηλώσεις των παραγωγών της τελετής των Oscars, Brett Ratner και Don Mischer ο Eddie Murphy είναι στην κορυφαία θέση των υποψήφιων παρουσιαστών για τα 84α Oscars 2012.
Η αποκάλυψη αυτής της είδησης έφερε ανάμεικτες αντιδράσεις στο Twitter με αρκετούς movie fans να πιστεύουν ότι ο Eddie θα είναι πολύ ανώτερος των James Franco – Anne Hathaway από πέρσι, ενώ άλλοι ρωτούσαν αν βρισκόμαστε ακόμα στο 1986 ή αν ο Eddie Murphy ετοιμάζεται να φορέσει μερικές δεκάδες κουστούμια χοντρών, υπενθυμίζοντας και την εισπρακτική και καλλιτεχνική του αποτυχία που άκουγε στο όνομα “Norbit”.

Gaga: Κανείς δεν νοιάζεται για τον εσωτερικό της κόσμο


Αυτό είναι το μεγάλο παράπονο της εκκεντρικής super star, και όχι άδικα, αφού ο κόσμος, από τη μέρα που εμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία, ασχολείται μόνο με τις στυλιστικές της επιλογές. Η ίδια τώρα κάνει προσπάθειες ανατροπής αυτής της εικόνας...
Με πρόσφατη άνευ προηγουμένου φωτογράφιση στο περιοδικό "Harper's Bazaar", συνοδευόμενη από μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η Lady Gaga εκφράζει το παράπονο πως κανένας ασχολήθηκε ποτέ με την προσωπικότητα της. Γι' αυτό και τώρα φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ για το περιοδικό, προτρέποντας τους θαυμαστές της να κοιτάξουν πιο βαθιά και να ανακαλύψουν την πραγματική προσωπικότητα της κοπέλας που κρύβεται πίσω από την "Lady Gaga".

Άννα Βίσση: Χειμώνας στο REX


Ενώ όλα φαίνονταν έτοιμα για την έναρξη των εμφανίσεων της απόλυτης σταρ σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο στην Οδό Πειραιώς, τώρα νέες πληροφορίες ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και φέρουν την Άννα να έχει συμφωνήσει με το REX.
Πληροφορίες που επικαλείται το yupi, κάνουν λόγο για μυστική συμφωνία της τραγουδίστριας με τον επιχειρηματία ιδιοκτήτη του REX, Ηλία Μαροσούλη, από την Κύπρο, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες με την κόρη της Σοφία.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση ετοιμάζει ένα πρόγραμμα ασυνήθιστο, το οποίο θα αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη για το κοινό, αφού θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχουμε μάθει να βλέπουμε την τραγουδίστρια.

Για επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις, δεν έχουμε παρά να κάνουμε υπομονή...

Σήμερα - 07 Σεπτεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Κασσιανή, Σώζων 





Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1975: Οι Guess Who παίζουν για τελευταία φορά σε συναυλία στο Montreal.
1978: Πεθαίνει ο Κιθ Μουν, ντράμερ των «Who». 
1979: Ο Gary Numan κυκλοφορεί το "The Pleasure Principle." 
1990: Το "Street Scene" ανοιγεί τις πύλες του για το κοινό στο New York State Theatre.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1833: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
1882: Ο Τόμας Έντισον ηλεκτροφωτίζει μία ολόκληρη συνοικία της Νέας Υόρκης.
1911: Ο γάλλος ποιητής Γκιγιόμ Απολινέρ συλλαμβάνεται με την κατηγορία ότι προσπάθησε να κλέψει τη «Μόνα Λίζα» από το Μουσείο του Λούβρου.
1999: Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, πλήττει την Αθήνα και αφήνει πίσω του 143 νεκρούς, περισσότερους από 700 τραυματίες και ζημιές σε 70.000 κτίρια.