3 Δεκ 2010

Το Τραγούδι της Ημέρας


Snoop Dogg Ft. The Dream - "Gangsta Luv"

Σήμερα - 03 Δεκεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
 Γιορτές:  Δεν υπάρχουν

Επέτειοι: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής:

1961: Οι Beatles γνωρίζονται για πρώτη φορά με τον Brian Epstein στο δισκοπωλείο του στο Liverpool. Ο Epstein έγινε αργότερα ο μάνατζερ και πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα των Beatles.

1976
: Επτά ένοπλοι άντρες ανοίγουν πυρ εναντίον του σπιτιού του Bob Marley στο Kingston της Jamaica. Κανένας δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

1986:
 Κατατίθεται μήνυση κατά του Judas Priest και της CBS Records λέγοντας ότι δύο οπαδοί του συγκροτήματος αυτοκτόνησαν αφού είχαν ακούσει την μουσική του για 6 ώρες.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

1944: Πέφτει η πρώτη σφαίρα στα «Δεκεμβριανά», μία από τις μελανότερες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.


1947:
 Το έργο του Τένεσι Ουίλιαμς «Λεωφορείον ο Πόθος» κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη.

1963: Στην Ελλάδα, αποφασίζεται ότι τα διδακτικά βιβλία θα διανέμονταν δωρεάν στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων.


1984:
 Μεγάλη οικολογική και ανθρωπιστική καταστροφή στο Μποπάλ της Ινδίας. 2000 άτομα πεθαίνουν από εκροή δηλητηριώδους αερίου από το εργοστάσιο της «Union Carbide», που παράγει τις γνωστές μπαταρίες «Energizer».

ΜΠΛΕ εμφανίσεις από Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Τον Δεκέμβριο επέλεξαν οι ΜΠΛΕ να συνδυάσουν τις για πρώτη φορά παράλληλες εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου (και κάθε Τετάρτη) στη μουσική σκηνή του Casual Living. 

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος σε ένα τρίωρο συναυλιακό πρόγραμμα με οκτώ μουσικούς πάνω στη σκηνή, την εξαιρετική συμμετοχή του τραγουδοποιού Stefan Schwerdtfeger (ιδρυτή του συγκροτήματος Βig Sleep) και την εκπληκτική Τζώρτζια να ικανοποιεί όπως πάντα και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Οι πιο σκληρές διαμάχες στην ιστορία της rock!

Με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιούαπό το νέο συγκρότημα του Liam Gallagher, Beady Eye, (πρόκειται ουσιαστικά για τους Oasis χωρίς τον Noel Gallagher) το περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε μερικές από τις πιο έντονες διαμάχες στην ιστορία της rock! 
Lennon McCartney
Ο πιο επεισοδιακός ίσως,  καυγάς της rock,  ήταν αυτός ανάμεσα στον Paul McCartney και τον John Lennon, που έφερε την διάλυση των Beatles. To1970 o John κατηγόρησε μέσα από το τραγούδι “How Do You Sleep” τον Paul, ότι το μόνο τραγούδι που έγραψε για τους Beatles,ήταν  το "Yesterday". Μερικά χρόνια αργότερα, το 1974, οι δυο τους ξαναβρέθηκαν στο studio, για μια ηχογράφηση που δεν τελείωσε ποτέ
Gallagher Brothers
Ποτέ δεν μάθαμε τι συνέβη τελικά στο Rock En Seine festival, τον Αύγουστο του 2009στο Παρίσι, εκεί όπου προκλήθηκε η διάλυση των Oasis. Ειπώθηκε πως ο Liam διέλυσεκυριολεκτικά μια από τις κιθάρες του Noel. Όμως κανείς δεν επιβεβαίωσε μια τέτοια πληροφορία. Το μήνυμα του Noel Gallagher στο website της μπάντας αποκάλυπτε την αλήθεια: «Πιστεύω ότι οφείλετε να γνωρίζετε πως το επίπεδο των λεκτικών και όχι μόνο, απειλών προς την οικογένεια και τους φίλους μου είναι πλέον αβάσταχτο.Αναγκάζομαι να εγκαταλείψω το καλύτερο pop συγκρότημα της Manchester rock, τουςOasis.»
Steven Tyler – Joe Perry
Όσο κι αν οι Aerosmith δηλώνουν ότι ανυπομονούν να γυρίσουν στο studio, η σχέση μεταξύ Steven Tyler- Joe Perry βρέθηκε αρκετές φορές σε τεντωμένο σχοινί. Αφορμή, οι συζητήσεις του Steven Tyler για την συμμετοχή του στο American Idol. Λέγεται πως τον Αύγουστο του 2010, λίγο πριν το ξεκίνημα μιας συναυλίας, ο Perry χτύπησε τον Tyler στο κεφάλι με ένα μικρόφωνο. Φημολογείται πως μερικούς μήνες νωρίτερα, οLenny Kravitz είχε ξεκινήσει κάποιες πρόβες με τους Aerosmith. Οι πληροφορίες αυτέςποτέ δεν διαψεύστηκαν. Λέτε να ράγισε το γυαλί;
Axl Rose – Slash
Ο χωρισμός τους στα μέσα των 90s έγινε με ανταλλαγές σκληρών χαρακτηρισμών, που δεν φτάνουν όμως, ούτε στο ελάχιστο εκείνη την συνέντευξη που έδωσε το 2009 ο Axl στον κολλητό του φίλο Del James. «Θεωρούσα ότι ο Slash ήταν ένας καρκίνος για το συγκρότημα και έπρεπε να τον αποβάλλω.» είχε πει ο Axl Rose. Στην συνέχεια ο Slash απάντησε  με σοκαριστική ψυχραιμία: «Έχασα την μητέρα μου από καρκίνο και με προσβάλλει ο χαρακτηρισμός του, αλλά αυτός είναι ο Axl…”
Keith Richards – Mick Jagger
Στην  αυτοβιογραφία του, με τίτλο “Life” που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο στην Αμερική,  ο Keith έκανε κάποιες απαξιωτικές αναφορές στα… ερωτικά προσόντα του Mick Jaggerκαι κατά καιρούς τον έχει χαρακτηρίσει ως «ψυχρό» επιχειρηματία, χωρίς ουσιαστικόενδιαφέρον για την μουσική. Παράλληλα όμως, o Keith δεν παύει ποτέ να αποκαλεί τον Jagger, «αδελφό» του. 

Ozzy Osbourne: γεννήθηκε σαν σήμερα 3 Δεκεμβρίου 1948

Γεννημένος στις 3 Δεκεμβρίου του 1948, ο Ozzy μπορεί να έγινε γνωστός για εκείνη τη νύχτα που δάγκωσε και έκοψε το κεφάλι μιας νυκτερίδας αλλά από τότε, έχει τραγουδήσει για την βασίλισσα της Αγγλίας, έχει δεχτεί επίσκεψη απο τον πλανητάρχη για ένα καφέ στον Λευκό Οίκο, έχει κάνει τη ζωή της οικογενείας του reality, και έχει βάλει στο μάτι να γίνει ιππότης.
Πέρα από αυτά δεν έγινε ποτέ συμβατικός. Το κακό παιδί από το Birmingham πάντα έκανε αυτό που του έλεγε η καρδιά του. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του υπήρξε εθισμένος στο ποτό ενώ ελάχιστα είναι τα ναρκωτικά που δεν δοκίμασε ο πρίγκιπας του σκότους. Από παιδί λάτρευε τους Beatles, το αγαπημένο του τραγούδι, όσο κι αν δεν του φαίνεται, είναι το Imagine του John Lennon, και δήλωσε ότι πάντα ήθελε να παίξει ένα τραγούδι με τον Michael Jackson. Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί έπ' άπειρον αλλά ας αρχίσουμε απο ... την αρχή φυσικά.
Στην φτωχογειτονιά Aston στο Birmingham, γεννήθηκε ο John Michael Osbourne. Οι γονείς του περήφανοι άνθρωποι μα πολύ φτωχοί. Έτσι ο ίδιος άρχισε από νωρίς να δουλεύει. Όμως δεν έμενε σε καμία δουλειά για περισσότερο απο 2 εβδομάδες μέχρι που βρήκε την ιδανική δουλειά, σε ένα σφαγείο. Τελικά σε ηλικία 17 χρόνων κατέληξε στη φυλακή. Βγαίνοντας από τη φυλακή αποφάσισε ,ότι δε θα έκλεβε ποτέ ξανά και εμπνευσμένος από τους Beatles έβαλε στόχο να γίνει τραγουδιστής. Το πρώτο του συγκρότημα ήταν οι Approach. Την πρώτη του σκηνική παρουσία την έκανε τον ίδιο χρόνο με τους Music Machine μπροστά σε 3 ανθρώπους!
Μετά την διάλυση των Music Machine, ο Ozzy δημιούργησε μια άλλη μπάντα, τους Rare Breed με το φίλο του μπασίστα Terence Butler, γνωστό και ως Geezer. Ο Ozzy υποσχέθηκε να αφήσει τα μαλλιά του να μεγαλώσουν και όλοι συμφώνησαν να αφήσουν πίσω το παρελθόν και να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα που ο Ozzy ονόμασε Polka Tulk Blues Band. Έπαιξαν για το κοινό των Mythology με το όνομα Earth. Σαν Earth άνοιγαν παραστάσεις άλλων συγκροτημάτων ώσπου μια μέρα που αποφάσισαν να κάνουν μια δική τους συναυλία και ο κόσμος εμφανίστηκε περιμένοντας να ακούσει ένα ομώνυμο χορευτικό συγκρότημα αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα τους. Ονομάστηκαν Black Sabbath από την αγαπημένη τους ταινία τρόμου, όταν ο Ozzy σκέφτηκε πως αφού ο κόσμος πληρώνει για να τρομάξει από μια ταινία ίσως να ήθελε να τρομάξει και από μια μπάντα.
Το πρώτο τραγούδι των Black Sabbath, το τραγούδι που γέννησε το heavy metal και φέρει το όνομα της μπάντας που το δημιούργησε ακουγόταν απο τα amplifiers τόσο δυνατά που έπεφτε το ρεύμα τουλάχιστον 3 φορές σε κάθε συναυλία τους. Πολλές μπάντες τους αντίγραψαν με αποτέλεσμα να περαστεί στην Αγγλία ο νόμος των 96 Decibel.

Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε Παρασκευή, 13 του Φλεβάρη, 1970 και ονομάστηκε Black Sabbath. Το άλμπουμ έφτασε στα δέκα καλύτερα αγγλικά charts με τους Beatles και τους the Who.
Έπειτα, ήρθε η αμερικάνικη περιοδεία. Τα ναρκωτικά, οι groupies και το αχαλίνωτο προ-AIDS σεξ ήταν η κύρια “ανησυχία” του Ozzy και της παρέας του. Όμως η μουσική δεν έμεινε πίσω καθώς το “Paranoid” έφτασε την κορυφή των Αγγλικών charts, το “Master of Reality” έγινε πλατινένιο και το “Black Sabbath Volume 4” πούλησε περισσότερο απο ένα εκατομμύριο κομμάτια τον πρώτο χρόνο. Οι κριτικοί, οι γονείς και οι χίπηδες τους μισούσαν ενώ οι έφηβοι δεν τους χόρταιναν. Μπάντες όπως οι θρυλικοί Led Zeppelin και οι Deep Purple αντέγραψαν τον σκληρό ήχο των Black Sabbath. Αυτό που δεν είχαν όμως οι άλλες μπάντες ήταν ο Ozzy ο οποίος σαν φωνή και σαν σκηνική παρουσία προσέφερε πολλά στον κόσμο την μουσικής. Ήταν ο “εφευρέτης” του head-banging καθώς και της διάσημης “βουτιάς στο κοινό”. Οι Sabbath βρίσκονταν στην κορυφή του κόσμου. Με την διάλυση των Beatles οι Black Sabbath ήταν το μεγαλύτερο συγκρότημα της εποχής τους.

Πέντε χρόνια στον δρόμο με μόνο καύσιμο το αλκοόλ και την κοκαΐνη εξάντλησαν τον Ozzy. Το μόνο που ονειρευόταν ήταν να γυρίσει στο σπίτι του
Η πίεση της ζωής του rockstar επηρέαζε τον Ozzy που αντί να χαίρεται για την επιτυχία των Sabbath μάλωνε με τον Tony για το σε ποιον ανήκει η μπάντα. Ο Tony είχε την απαίτηση να βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής και ο Ozzy στα πλάγια. Επίσης η μπάντα αντιμετώπιζε νομικά προβλήματα με τον πρώην manager, τον κύριο Simpson ο οποίος νίκησε τη δικαστική μάχη και ανάγκασε τα μέλη των Black Sabbath να πληρώσουν ένα μεγάλο πόσο. Οι μισές περιούσιες του Ozzy Osbourne, του Tony Iommy, του Geezer Butler και του Bill Ward πέρασαν στα χέρια του κύριου Simpson ενώ οι υπόλοιπες μισές χάθηκαν στην ακριβή και ασυμβίβαστη ζωή του Ozzy και των υπόλοιπων.

Επί διοίκησης Don Arden η βάση των Sabbath μεταφέρθηκε στις Η.Π.Α λόγο των βαριών Αγγλικών φορών. Κυκλοφορήσαν τα άλμπουμ “We sold our souls for rock ‘n’ roll” και αμέσως μετά το “Technical Ecstasy” στο οποίο παραγωγός ήταν ο Tony Iommy. Ίσως το μεγαλύτερο τους λάθος αφού ο τελειομανής κιθαρίστας ανάγκαζε το συγκρότημα να κάνει ατελείωτες πρόβες για να δημιουργήσει το “τέλειο”. Έκαναν μια περιοδεία στην Αμερική και αμέσως μετά μια περιοδεία στην Βρετανία για να ακολουθήσουν την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ. Ο Ozzy ήταν ράκος. Έπασχε απο βαριά κατάθλιψη ενώ το πρόβλημα του με τα ναρκωτικά και το ποτό μεγάλωνε. Τελικά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί μέχρι νεωτέρας και κατέφυγε στο σπίτι του.

Το 1982 ο Ozzy ξεκίνησε να στέλνει φυλλάδια στις πόλεις που θα επισκεπτόταν ενθαρρύνοντας τους θεατές να φέρουν μαζί τους κρέας και εντόσθια ζωών. Ο Ozzy είχε μειώσει σημαντικά το ποτό και τα ναρκωτικά γιατί ο ενθουσιασμός της σκηνής τον ανέβαζε φυσικά. Έκλεισε studio όπου ηχογράφησε το «Diary of a Madman». Ο συγχρονισμός ήταν άψογος αφού το άλμπουμ έφτασε τα πρώτα 20 σε Αμερική και Αγγλία.
Τα νέα συγκροτήματα προσπαθούσαν να αντιγράψουν τους Black Sabbath, αλλά ο Ozzy πάντα έκανε κάτι πιο τρελό για να παραμείνει στην κορυφή.

Κατά την διάρκεια των 6 χρόνων ο Ozzy δεν έκατσε φρόνιμα. Έκανε το άλμπουμ “No rest for the Wicked” όπου πρόσθεσε σαν διαμαρτυρία ένα υποσυνείδητο μήνυμα που έβριζε την οικογένεια αυτού που το ανακάλυπτε! Επίσης κυκλοφόρησε το “Ultimate Sin” που προκάλεσε σάλο με το αρχικό εξώφυλλο που είχε τρεις Εσταυρωμένους και ένα γυμνό κορίτσι σε ένα βουνό.
Το 2001 τον Οκτώμβριο, κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ ο Ozzy, με τίτλο ΄΄down to earth΄΄, μετά από αρκετά χρόνια που είχε να εμφανιστεί στο κοίνο, το οποίο έγινε χρύσο το 2001 και το 2003 πλατινένιο.
Το 2005 κυκλοφορεί τέσσερα cd, σε ένα πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει παλιές και νέες επιτυχίες του, και είχε τον τίτλο΄΄Prince of Darkness΄΄.

Στις 22 Μαίου του 2007, κυκλοφορεί ακόμα ένα νέο του άλμπουμ, με τίτλο ΄΄Black Rain΄΄.
Τέλος το 2009 το Δεκέμβριο, κάνει την εμφάνισή του στο κοινό το νέο του άλμπουμ με τίτλο ΄΄scream΄΄, το οποίο δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει. Τραγούδια από το cd, Let me hear you screamLet it die και Digging me down κάνουν τεράστια επιτυχία

To νέο τραγούδι της Lacta δια χειρός Πάνου Μουζουράκη!

Άκουσέ το... 
 Άκουσε το νέο τραγούδι της διαφημιστικής καμπάνιας της Lacta με τίτλο "Το Πιο Γλυκό Κομμάτι" και δια χειρός Πάνου Μουζουράκη! 

Η P!NK ανεβαίνει στο #1 του Billboard Hot 100

Το "Raise Your Glass" σκαρφαλώνει στο 01(02) αυτή την εβδομάδα. Το τελευταίο #1 της P!nk ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008 με το τραγούδι "So What",

ενώ το πρώτο της #1 ήταν το 2001 όταν συνεργάστηκε με την Christina Aguilera, την Lil' Kim και την Maya στο classic hit "Lady Marmalade".
Το "Raise Your Glass" ανεβαίνει επίσης στο 02(05) στο Digital Songs Chart (πούλησε 209.000 downloads), καθώς επίσης βρίσκεται και στο #6 για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Radio Songs chart. Το τραγούδι είναι το ένα από τα δύο καινούρια τραγούδια στο ολοκαίνουριο "Greatest Hits...So Far" της P!nk.

Το "Raise Your Glass" βρίσκεται στο Top30 του Ελληνικού Airplay Chart και μάλιστα είναι λίγο πιο κάτω από το Top20

Kιθαριστικοί οι νέοι Coldplay

Περισσότερες κιθάρες και λιγότερο πιάνο θα περιέχει το επερχόμενο άλμπουμ των Coldplay που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011. Το γκρουπ ετοιμάζει αυτή την περίοδο την νέα του δουλειά και σύμφωνα με τον Chris Martin, απέρριψαν πολλά κομμάτια πριν καταλήξουν στο ύφος που θέλουν να έχει το άλμπουμ.
Πρόσθεσε μάλιστα πως η νέα κυκλοφορία θα αποτελεί και την ‘τελευταία τους μεγάλη ευκαιρία’, μιας που τους τελευταίους μήνες υπήρξε πολύ αρνητικό κλίμα ανάμεσά τους.

Μέχρι να βγει το νέο άλμπουμ, ακούστε το χριστουγεννιάτικο single που μόλις κυκλοφόρησαν. Ο τίτλος του είναι Christmas Lights και ιδού το video clip

Ο αχόρταγος Mick Hucknall

Ένα αποκαλυπτικό κείμενο του κοκκινομάλλη frontman των Simply Red, φιλοξενήθηκε στη βρετανική εφημερίδα Guradian. Ο Mick  Hucknall εκφράζει την μετάνοιά του για τον τρόπο που εκμεταλλεύτηκε την εποχή της δόξας του, ειδικά στο θέμα των γυναικών. Μάλιστα, ζήτησε δημόσια συγνώμη από τις γυναίκες- fan του γκρουπ με τις οποίες έχει κοιμηθεί! 
“Κοιμόμουν με τρεις διαφορετικές γυναίκες κάθε μέρα, δεν έλεγα ποτέ όχι. Ήταν ένας σημαντικός λόγος που έγινα pop star. Ζούσα το όνειρο, αλλά μετανιώνω γιατί ξέρω πως πλήγωσα μερικά πολύ καλά κορίτσια.”
Τέλος ανέφερε πως η εμπορική επιτυχία δεν τον αφορά πια και σκοπεύει να αποσύρει το όνομα Simply Red, μιας που το μόνο αυθεντικό, εναπομένων μέλος,  είναι αυτός.

Διαψεύδει τις δηλώσεις για νέο άλμπουμ των Slipknot ο Corey Taylor

Kι ενώ πρόσφατα ο ντράμερ των Slipknot Joey Jordison επιβεβαίωνε πως το γκρουπ ετοιμάζει νέο άλμπουμ, έρχεται τώρα ο frontman Corey Taylor και διαψεύδει τα πάντα.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος διάβασε τα σχόλια του ντράμερ και αντέδρασε: 
”Για να μην έχει κανείς λάθος εντύπωση, να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχουν σχέδια για νέο άλμπουμ των Slipknot στο προσεχές μέλλον. Συναυλίες; Μπορεί. Άλμπουμ; Όχι. Σχετικά με όσα είπε ο Joey Jordison, είναι μόνος του σε αυτό... ξέρω τουλάχιστον πέντε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τίποτα για το θέμα.”
Η υποτιθέμενη νέα κυκλοφορία των Slipknot θα ήταν και η πρώτη μετά τον θάνατο του μπασίστα τους Paul Gray.
Παιδιά, συνεννοηθείτε...

Το London Calling γίνεται ταινία

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως μία ταινία για τη ζωή του Joe Strummer βρίσκεται στα σκαριά με τίτλο “Joe Public”. 
Τώρα έρχεται μια ανακοίνωση από το BBC, πως το κλασσικό άλμπουμ των Clash, London Calling, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με τον ίδιο τίτλο! Σκοπός της ταινίας είναι να ρίξει φως στη διαδικασία δημιουργίας του πιο σημαντικού άλμπουμ της καριέρας των Clash. 
Υπεύθυνοι της παραγωγής της ταινίας θα είναι τα πρώην μέλη των Clash, Paul Simonon και Mick Jones, ενώ συμμετοχή στον ίδιο τομέα θα έχει και η Alison Owen, παραγωγός και μητέρα της Lily Allen.
Tα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2011 και το casting της ταινίας αναμένεται να ανακοινωθεί.

B.o.B.: αν κερδίσω Grammy θα ξανασυνεργαστώ με τη Hayley

"Αν κερδίσω θα κάνω κι άλλο τραγούδι με την Hayley Williams" δήλωσε ο B.o.B. μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά βραβεία Grammy. "Όχι, τώρα που το σκέφτομαι, θα κάνω ένα τραγούδι με τουςParamore!"

Η Hayley από την πλευρά της είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να τον δει να κερδίζει: "Όχι μόνο είναι τρομερός καλλιτέχνης και performer, είναι και απίθανο άτομο!"

Το ντουέτο του B.o.B με τη Hayley Williams "Airplanes", στη remix version του με τον Eminem είναι προτεινόμενο για Best Pop Collaboration With Vocal, ενώ η συνεργασία του B.o.B. με τον Bruno Mars στο "Nothin' on You" έχει τρεις υποψηφιότητες: Record of the YearBest Rap/Sung Collaboration και Best Rap Song. Επιπλέον, ο B.o.Bείναι προτεινόμενος για Best Rap Album, με συνυποψήφιους στην κατηγορία τον Drake, τον Eminem, τον Jay-Z και τους The Roots.

VIDEO: Flo Rida feat. Akon - Who Dat Girl


Πρεμιέρα έκανε αυτήν την εβδομάδα το νέο video clip του Flo Rida (σε συνεργασία με τον Akon) για το "Who Dat Girl", το επίσημο τρίτο single από το καινούργιο album του "Only One Flo (Part 1)", που κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου.
Το κομάτι είναι μια παραγωγή του Dr Luke (California Gurls, Tik Tok), ενώ το video έχει σκηνοθετηθεί από τον Ray Kay, που βρίσκεται και πίσω από το εντυπωσιακό "Whip my Hair" της Willow Smith.
Δείτε το νέο video του Flo Rida με τον Akon εδώ! Like it?

Η Britney Spears αποκαλύπτει περισσότερα για το νέο της album


Τον Μάρτιο του 2011 αναμένεται το νέο album της Britney Spears, σύμφωνα με tweet που έκανε η ίδια (ή έστω ο manager της) την ημέρα των γενεθλίων της, χθες Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.
Η Britney ευχαρίστησε τους fans της για τις ευχές τους και φρόντισε να κλείσει κάποια στόματα που διέδιδαν τις τελευταίες μέρες ότι ο σύντροφό της Jason Trawick την κακοποιεί.
Η διάσημη 29χρονη (πλέον!) popstar στο νέο album έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους καταξιωμένους παραγωγούς Dr. Luke και Max Martin. "Είναι το απόλυτο είδωλο, δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν" δήλωσε πρόσφατα ο Dr. Luke σχετικά με την συνεργασία τους.
Είστε excited για το καινούργιο album της Britney Spears; Τι περιμένετε από την Brit;

Τάμτα vs Fergie?


Τι κοινό μπορεί να έχει η Τάμτα με την Fergie; Tο Avon Voices, τον πρώτο διαδικτυακό τόπο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ αναζήτησης μουσικών ταλέντων.
Το www.avonvoices.com είναι το πρώτο παγκόσμιο site που αναζητά ταλέντα στο τραγούδι και την σύνθεση από όλο τον κόσμο. Στο τραγούδι μπορούν να συμμετέχουν μόνο οι γυναίκες, στην σύνθεση τραγουδιού συμμετέχουν οι άνδρες και οι γυναίκες, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι. Στην τελική φάση του διαγωνισμού μουσικές προσωπικότητες όπως η Fergie και η Dianne Warren θα είναι οι κριτές που θα δώσουν την ευκαιρία στους επικρατέστερους "avonvoicers" να διακριθούν και να αναγνωριστούν παγκοσμίως.
Η Τάμτα σας παρουσιάζει το Avon Voices στην Ελλάδα μέσα από το ολοκαίνουριο site της (www.tamta.gr) καθώς και μέσω των σελίδων της στο Facebook και το Twitter. Θα παρακολουθεί βήμα-βήμα τις διαδικασίες, θα προτείνει τις καλύτερες φωνές και φυσικά θα ψηφίζει όσες πιστεύει ότι μπορεί να βρεθούν στην επόμενη φάση!
Αν θες να είσαι και εσύ στους 200 νικητές από όλο τον κόσμο που θα ταξιδέψουν με το Avon Voices σε πολλά μέρη του κόσμου και θα συνεργαστούν με παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας μπες στο www.avonvoices.com και λάβε μέρος. Κι αν εσύ δεν τραγουδάς γίνε κριτής, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με την ψήφο σου!

www.mad.tv

Τρίφωνο και Νάντια Μπουλέ @ Οξυγόνο live

Το Τρίφωνο στο Οξυγόνο live φιλική συμμετοχή της Νάντιας Μπουλέ...
Συνεχίζονται οι εμφανίσεις κάθε Παρασκευή...

“Οξυγόνο” τους είναι η καλή μουσική που δεν έχει σύνορα. Ένα ταξίδι από την δύση ως την ανατολή με απογειωτικές τριφωνίες και δυνατές ερμηνευτικές στιγμές .

Το Τρίφωνο - η Ερωφίλη , ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής - παρουσιάζουν ένα διαφορετικό και απρόβλεπτο πρόγραμμα με αγαπημένα αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια στην μουσική σκηνή“Οξυγόνο live!” από Παρασκευή 22 Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή. Η Νάντια Μπουλέ τους επισκέπτεται στα μουσικά τους ταξίδια χαρίζοντας μία νέα ερμηνεία σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Μια μουσική αλήθεια μέσα από μια σύγχρονη ματιά που υπόσχεται να ζεστάνει “Το χειμώνα ετούτο” …

Πιάνο – πλήκτρα: Γιάννης Τσόλκας
Μπάσο: Χάρης Κελλάρης
Κιθάρα: Δημήτρης Παπαλάμπρου
Τύμπανα: Γιώργος Σαρίκος
Επιμέλεια ήχου: Αντρέας Βαϊτούδης


Οξυγόνο live! (Βούρβαχη & Κορυζή 4 (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού), Νέος Κόσμος)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9240740
Είσοδος: €15 με ποτό

Γιάννης Πάριος: Νέο τραγούδι 'Έτσι είναι οι αγάπες'


Το νέο CD "Τα κομμάτια της ψυχής μου" κυκλοφορεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με τη REAL NEW και σε όλα τα δισκοπωλεία...

Μουσική: Γιάννης Πάριος

Ακούστε το !!!