18 Φεβ 2011

Τον Ιούνιο το νέο album των Blink 182!


Έχουν περάσει δυο χρόνια από την πρώτη ανακοίνωση των Blink 182 που έλεγε ότι βρίσκονταν ξανά στο studio και ηχογραφούσαν νέα τραγούδια. Λίγους μήνες πριν, ο κιθαρίστας Mark Hoppus δήλωνεαπόλυτα σίγουρος ότι το συγκρότημα θα έχει νέο album μέσα στο 2010. Τελικά μάλλον τον Ιούνιο της φετινής χρονιάς θα ακούσουμε επιτέλους κάτι καινούριο!
 Barker με αφορμή το επερχόμενο solo album του, “Give The Drummer Some” μίλησε στο MTV US και για το πολύ-αναμενόμενο νέο album των Blink 182. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, είχε αποκαλύψει ότι το album των Blink θα κυκλοφορήσει «αυτό το καλοκαίρι». O drummer επιβεβαίωσε αυτή τη πληροφορία, λέγοντας: «Νομίζω ότι το νέο μας album θα κυκλοφορήσει Ιούνιο ή Ιούλιο και ειλικρινά, τα νέα μας τραγούδια είναι φανταστικά!»
Έπειτα ο Travis Barker συμπλήρωσε λέγοντας ότι το συγκρότημα έχει έτοιμα πέντε νέα τραγούδια και απέδωσε την καθυστέρηση στις ηχογραφήσεις στο πιεστικό πρόγραμμα των τριών Blink 182..Περιμένουμε με ανυπομονησία! Εδω όλα τα videos των Blink 182!

Uriah Heep - Η προπώληση ξεκίνησε!!!!


Αθήνα Gagarin 205 Σαββατο 12 Μαρτίου  2011
Θεσσαλονίκη Block 33 Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών, σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας   και ανεξάντλητη ενέργεια, οι πατέρες του progressive rock, Uriah Heep  επιστρέφουν για δύο βραδιές. Ξκίνησαν την καριέρα τους   με το όνομα Spice και η Spicy  με χαρά τους υποδέχεεται στην Ελλαδα!   Έχουν κυκλοφορήσει 21 studio albums, αμέτρητες Νο 1 επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ 5 από τα άλμπουμ τους μπήκαν στο αμερικανικό top 40.
Το όνομά τους προήλθε από έναν χαρακτήρα του κλασσικού μυθιστορήματος του Charles Dickens, "David Copperfiled",.Το συγκρότημα έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του αλλα με βασική κινητήρια δύναμη τον Mick Box που έχει αναγνωρισθεί ώς βιρτουόζος της ηλεκτρικής κιθάρας ένας από τους καλύτερους στον κόσμο
."Easy Livin", "The Magician's Birthday", "Sweet Freedom", "Gypsy", "The Wizard", "Lady in Black" και πολλά άλλα κλασσικά αριστουργήματα αλλά και νέα τραγούδια των Uriah Heep   θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά, για δύο βραδιές σε Αθήνα (Gagarin 205 Σαββατο 12 Μαρτίου ) και Θεσσαλονίκη (Block 33 Κυριακή 13 Μαρτίου).
Προπώληση 35 ευρω | Ταμείο 38 ευρώ
H προπώληση ήδη διεξάγεται οn Line http://www.123merch.gr/http://www.ticketarena.gr/,http://www.ticketpro.gr/  και από την Τρίτη  8 Φεβρουαρίου στο Ticket House

O Tim Booth των James live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα τον Μάιο


Πηγή: Δελτίο Τύπου
TIM BOOTH
Η φωνή των James επιστρέφει στην Ελλάδα
για τρείς συναυλίες τον προσεχή Μάϊο

06.05 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, PRINCIPAL
07.05 ΑΘΗΝΑ, ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
08.05 ΠΑΤΡΑ, ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ

Όσοι παρευρέθηκαν στις συναυλίες που είχε δώσει ο Tim Booth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, έχουν να λένε για πραγματικά μοναδικές στιγμές στη συναυλιακή ιστορία της χώρας: δύο ασφυκτικά sold out, το κοινό να τραγουδάει όλους τους στίχους όλων των τραγουδιών με τον Tim να μην το πιστεύει και πολλές κοπέλες, με δάκρυα στα μάτια, να παραμένουν επί ώρες στον συναυλιακό χώρο για να του μιλήσουν.

Από το 2007 και έπειτα, βέβαια, όταν οι James άρχισαν να μας επισκέπτονται εκ νέου για συναυλίες, το πάθος ανάμεσα στο ελληνικό κοινό και τον Tim Booth έχει γιγαντωθεί: η προσωπικότητα, η φωνή και η σκηνική παρουσία του έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην προσέλευση δεκάδων χιλιάδων θεατών στις συναυλίες τους σε όλη την Ελλάδα.

Τον προσεχή Μάϊο, ο Tim Booth, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, θα περιοδεύσει σε ΑθήναΘεσσαλονίκη καιΠάτρα. Οι συναυλίες ακολουθούν την κυκλοφορία του νέου, τρίτου κατά σειρά, solo δίσκου του, "Love Life", ο οποίος αναμένεται στις 4 Απριλίου. Το setlist της solo περιοδείας του θα περιλαμβάνει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του, τόσο ως solo καλλιτέχνη αλλά και ως τραγουδιστή των James.

Εισιτήρια
Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης, προπωλούνται ήδη προς 30 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και από τις 25/2 και στα PublicTickethouseMetropolis
Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του Principal θα κοστίζουν 35 Ευρώ

Για την συναυλία της Αθήνας, προπωλούνται ήδη προς 30 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και από τις 25/2 και σταPublicTickethouse
Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του "Ιερά Οδός" θα κοστιζουν 38 Ευρώ
Για την συναυλία της Πάτρας, προπωλούνται ήδη στο www.ticketarena.gr τα πρώτα 200 εισιτήρια προς 20 Ευρώ, τα επόμενα 600 εισιτήρια προς 25 Ευρώ και τα επόμενα 200 εισιτήρια προς 30 Ευρώ. Από 25/2 και στα καταστήματα MusicalDiscoverΕυοί ΕυάνΔίηχο και στον MOJO Radio.
Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του "Ακτή Δυμαίων" θα κοστίζουν 35 Ευρώ

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

Britney Spears - Hold It Against Me

Το πολυαναμενόμενο νέο video της Britney Spears είναι εδώ. Δείτε το!

O Slash πουλάει τις κιθάρες του!


Mια σπάνια κίνηση ανθρωπιάς αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο διάσημος κιθαρίστας Slash. Ο πρώην κιθαρίστας των Guns N` Roses θα δώσει σε δημοπρασία 13 από τις κιθάρες που έχει στην συλλογή του!
Ο Slash οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, κατά την διάρκεια της πρόσφατης μετακόμισης του, όταν διαπίστωσε όπως λέει ο ίδιος:«συλλέγω πράγματα που δεν χρειάζομαι ιδιαίτερα!»

Ιστορικό ρεκόρ για την Lady Gaga


Η Lady Gaga με το “Born This Way” κατάφερε να σκοράρει το 1000στο #1 hit single του Billboard Chart!
H ίδια δήλωσε ότι το ρεκόρ αυτό είναι «η σπουδαιότερη τιμή» της καριέρας της. Το “Born This Way” είναι το τρίτο κατά σειρά #1 single της Lady Gaga στην Αμερική.

Ηλεκτρονικά παιχνίδια: Θετικές & αρνητικές επιδράσεις


Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και μπορούν να προσφέρουν κάποια θετικά στοιχεία στα παιδιά. Ωστόσο υπάρχουν και τα αρνητικά επακόλουθα.
Τα Θετικά στοιχεία που ακούγονται αναφέρονται στην ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων και την καλλιέργεια της φαντασίας των παιδιών. Τα παιδία μέσω αυτών των παιχνιδιών ψυχαγωγούνται και εξοικειώνονται με τη νέα τεχνολογία.
Κάποια από τα Αρνητικά στοιχεία έχουν να κάνουν με την ατίθαση και επιθετική συμπεριφορά των παιδιών που ασχολούνται με παιχνίδια που έχουν επιθετικό περιεχόμενο, που σταδιακά οδηγεί στην εξοικείωση τους με τη βία. Επίσης η υπερβολική χρήση των παιχνιδιών οδηγεί εύκολα στην εξάρτηση των παιδιών από αυτά.

Οι γνωστικές δεξιότητες των παιδιών αναπτύσσονται αφού τα παιδιά συγκεντρώνουν την προσοχή τους στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μέσω των παιχνιδιών αυξάνεται η παρατηρητικότητα τους, συντονίζονται οπτικά και κινητικά σε αυτά και χειρίζονται με δεξιοτεχνία την παιχνιδομηχανή. Με τα διάφορα θέματα των παιχνιδιών αυξάνονται οι γενικές γνώσεις των παιδιών. Επίσης με την κλιμακωτή αύξηση του επιπέδου δυσκολίας τα παιδιά αποκτούν μια πρόκληση και αποκτούν την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα.

Σε ότι αφορά την ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών οι γνώμες διχάζονται. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι σε ένα ψεύτικο και εικονικό κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών τα παιδιά δεν αποκτούν φαντασία αλλά αντιθέτως αλλοιώνεται η αίσθηση της πραγματικότητας που έχουν. Δεν μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν τα αληθινά από τα ψεύτικα πράγματα που βλέπουν στον υπολογιστή.

Από την άλλη οι υπερασπιστές των ηλεκτρονικών παιχνιδιών υποστηρίζουν ότι στη σύγχρονη κοινωνία τα παιδιά δεν έχουν την ευκαιρία να παίξουν ελεύθερο, εξερευνητικό παιχνίδι σ’ ανοιχτούς χώρους, ενώ τα ηλεκτρονικά παιχνίδια τους προσφέρουν τις περιπέτειες, που δεν μπορούν αλλιώς να ζήσουν.

Αν όμως συμμεριστούμε αυτή την πιο πάνω άποψη παραβλέπουμε ότι έτσι τα παιδιά μπαίνουν στον φανταστικό κόσμο των παιχνιδιών χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα.

Σε προηγούμενες περιόδους τα παιδιά έπαιζαν ελεύθερα στις αλάνες, χτυπούσαν και αντιμετώπιζαν τον πραγματικό κίνδυνο. Έτσι με τις εμπειρίες που αποκτούσαν μπορούσαν από μόνοι τους να προστατεύσουν τον εαυτό τους από οποιοδήποτε κίνδυνο. Μάθαιναν, επίσης, να σέβονται τους αντιπάλους τους, που ήταν πραγματικά πρόσωπα και όχι φανταστικές φιγούρες. Έτσι τα παιδιά μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα μέσα από την κοινωνία και όχι με την αποξένωση και την ατομικότητα μπροστά από μια οθόνη.

Η Katy Perry συνεργάζεται με τον Kanye West!


“Ε.Τ phone home…” μουρμούριζε ο συμπαθέστατος εξωγήινος, πρωταγωνιστής μιας θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg. “E.T” είναι και ο τίτλος του νέου single της Katy Perry, που θα περιλαμβάνει και μια remixed version από τον Kanye West.
To “E.T” (της Katy Perry) μιλάει για την αγάπη όταν γίνεται άκρως εθιστική και μουσικά κινείται σε electro pop ήχους με περάσματα από ηλεκτρικές κιθάρες.

Σήμερα - 18 Φεβρουαρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Aγαπητός, Λέων




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1735: Πραγματοποιείται η πρώτη παράσταση όπερας στις ΗΠΑ, στο Charleston, "Flora".
1933: Γεννιέται η Yoko Ono, γυναίκα του John Lennon, ιαπωνέζα τραγουδίστρια.
1959: Ο Ray Charles ηχογραφεί το "What'd I Say".
1974: Κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ των KISS με τίτλο "KISS".
2006: Οι Rolling Stones δίνουν δωρεάν συναυλία στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας μπροστά σε 1 εκατομύριο κόσμο στην παραλία της Copacabana.

 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

842: Λήγει η Εικονομαχία. Η Θεοδώρα επιβάλει την αποκατάσταση της προσκύνησης των ιερών εικόνων. Ήταν σύζυγος του τελευταίου εικονομάχου αυτοκράτορα Θεόφιλου.
1564: Πεθαίνει ο Μιχαήλ Άγγελος, ιταλός ζωγράφος. (γεν. 6/3/1475)
1828: Ο Ανδρέας Μιαούλης, κατ' εντολή του Ιωάννη Καποδίστρια, εκκαθαρίζει τις Σποράδες νήσους απ' τους πειρατές.
1883: Γεννιέται ο Νίκος Καζαντζάκης, συγγραφέας. («Ζορμπάς») (θαν. 26/10/1957)
1898: Γεννιέται ο Enzo Ferrari, δημιουργός της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας και μυθική μορφή της αυτοκίνησης. (θαν. 14/8/1988)
1929: Ανακοινώνεται στο Χόλιγουντ η θέσπιση των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ.
1943: Οι Ναζί συλλαμβάνουν μέλη της αντιστασιακής οργάνωσης «Λευκό Ρόδο».
1952: Η Ελληνική Βουλή επικυρώνει τη συμφωνία ένταξης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ, με μόνες αρνητικές ψήφους τις οκτώ της ΕΔΑ και τη μία του Μιχάλη Κύρκου.

Μάθετε τι θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες...


..αλλά, φυσικά, και τους λόγους αυτών των απαιτήσεων, που σχετίζονται με το βιωτικό και μορφωτικό επίπεδο τους.
Τι ζητούν οι γυναίκες από τους άνδρες; Οι απαιτήσεις των γυναικών ως προς τους άντρες σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου, είναι ανάλογες των δικών τους προσόντων.

Συγκεκριμένα, όσο πιο υψηλό είναι το βιοτικό επίπεδο μια γυναίκας, όσο πιο μορφωμένη και καλλιεργημένη είναι, τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις που έχει από τους άνδρες. Επομένως, η γυναίκα σχηματίζει το προφίλ του ιδανικού άντρα-συντρόφου της, ο οποίος πρέπει να είναι:
1. Μορφωμένος
2. Επαγγελματικά επιτυχημένος-καρίερα
3. Μονογαμικός Οικονομική άνεση
4. Οικονομική άνεση
5. Εμφανίσιμος
6. Επικοινωνιακός
7. Ώριμος
8. Καλή σεξουαλική ζωή
9. Να αποπνέει αίσθημα ασφάλειας

Ωστόσο, οι γυναίκες που δεν είναι ευχαριστημένες από έναν άνδρα παρατηρούν τα εξής στοιχεία στον χαρακτήρα τους:
1. Ανωριμότητα
2. Οικονομική εξάρτηση από την οικογένειά τους
3. Φόβο σοβαρής σχέσης ή δέσμευσης
4. Εξαρτήσεις (κάπνισμα, αλκοόλ)

Πηγή: www.myworld.gr

Τα καλύτερα-χαμένα albums της pop!


Πρόσφατα ο rapper 50 Cent αποκάλυψε πως το νέο του album “Black Magic” είναι πολυ πιθανό να μην κυκλοφορήσει και ο ίδιος να στραφεί σε μια πιο old school hip hop κατεύθυνση. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η κυκλοφορία ενός album ματαιώνεται. Το MTV ανέτρεξε στα κρυφά συρτάρια της pop δισκογραφίας και βρήκε τα καλύτερα albums που δεν ακούστηκαν ποτέ!(μέχρι Σήμερα τουλάχιστον) ...

Beach Boys –Smile
Ήταν το 1966 όταν οι  Beach Boys είχαν σκοράρει ένα classic hit, το περιβόητο “Good Vibrations”. Ο frontman τους,  Brian Wilson δήλωνε τότε ότι το επόμενο τους album θα ήταν «μια εφηβική συμφωνία προς τον Θεό!». Οι αλλεπάλληλοι τσακωμοί τους όμως και η διάλυση τους μερικά χρόνια αργότερα, εμπόδισε την ενσαρκωση αυτού του φιλόδοξου project. Το 2004 έχοντας αναρρώσει απο μια κρίση νευρικού κλονισμού, ο  Brian Wilson ως solo καλλιτέχνης πια έβαλε μπρός το “Dumb Angel”, όπως λεγόταν το  album που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, με οριστικό τίτλο “Smile”.

Dr Dre –Detox
Αφού δημιόυργησε το  album-ορόσημο της  hip hop, το “The Chronic” o Dre ξεκίνησε να δουλεύει πάνω σε ένα  follow-up με προσωρινό τίτλο “Detox”. Σύντομα όμως το όνομα του Dr Dre έγινε περιζήτητο στην παραγωγή  hip hop albums και τα solo σχέδια του βρέθηκαν σε τέλμα. Έχουν περάσει πλεόν 10 χρόνια σκληρής δουλείας και παράλληλης δημιουργίας…hip hop λαμπερών αστέρων και λέγεται πως το  Detox θα κυκλοφορήσει επιτέλους μέσα στο 2010. Ίσως...

RZA –The Cure
Ο Guru της hip hop  κολλεκτίβας των Wu-Tang Clan(GZA,RZA,Method Man, Ghostface Killah, Raekwon) είχε αστειευτεί κατά καιρούς σε συνεντεύξεις λέγοντας πως έχει συγκεντρώσει μερικά από τα πιο τρελά και πειραματικά του  beats για την ηχογράφηση ενός solo project με την επωνυμία “The Cure”. Τελικά το 1998 κυκλοφόρησε η πρώτη του  solo δουλειά,το “Bobby Digital In Stereo” που σύστηνε στο κοινό την εναλλακτική του personα, τον εκκεντρικό Bobby Digital Τα επόμενα χρόνια ο συνθέτης/παραγωγός RZΑ, έβγαλε ένα ακόμα  album ωςBobby Digital, και το project “The Cure” ξεχάστηκε, ίσως για πάντα...

Panic! At The Disco
Καυτοί από τον πυρετό της επιτυχίας του πρώτου τους album “A Fever You Can`t Sweat Out!Panic!” οι Panic! At The Disco το 2007 μεταφέρθηκαν σε studio αγνώστων στοιχείων για να δημιουργήσουν ένα εξίσου αξιόλογο follow-up album. To τελικό αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Σύμφωνα με τα μέλη του συγκροτήματος, ο ήχος των  νέων τραγουδιών θύμιζε «soundtrack ταινίας». Κατέληξαν πίσω στην γενέτειρα τους, στο  Las Vegas, όπου και ηχογράφησαν νέα τραγούδια με πιο mainstream κατεύθυνση. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το επιτυχημένο όπως αποδείχθηκε “Pretty.Odd”. Η προηγούμενη προσπάθεια τους ποτέ δεν μάθαμε που κατέληξε...