10 Νοε 2010

Το Τραγούδι της Ημέρας


Taio Cruz - Dynamite (Int'l Version)

http://www.youtube.com/watch?v=VUjdiDeJ0xg&ob=av3e

Σήμερα - 10 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Αρσένιος, Αρσενία, Αρσινόη, Ορέστης

Επέτειοι:
Παγκόσμια Ημέρα Επιστήμης για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1958: Ο Sam Cooke και ο Lou Rawls τραυματίζονται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο οδηγός Sam Cooke πεθαίνει.

1969: Το "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" του Gene Autry λαμβάνει χρυσό δίσκο. Το τραγούδι κυκλοφόρησε 20 χρόνια πριν.

1992: Ο Axl Rose βρίσκεται ένοχος για επίθεση και καταστροφή περιουσίας το 1991 σε συναυλία των Guns N' Roses στο Maryland Heights. Θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των $50,000 σε κοινωνικά σύνολα και θα καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή

2001: Το μιούζικαλ "Lady Diana - A Smile Charms the World" δίνει παραστάσεις στην Γερμανία.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1619: Ο Καρτέσιος βλέπει ένα όνειρο που τον οδηγεί αργότερα στη συγγραφή του θεμελιώδους έργου του για τη μεταφυσική «Διαλογισμοί για την πρώτη φιλοσοφία» (1641).

1775: Ιδρύεται το σώμα των Πεζοναυτών (Marines), που αποτελεί την αιχμή του δόρατος των ΗΠΑ στις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

1885: Ο Γκότλιμπ Ντάιμλερ, ιδρυτής αργότερα της Mercedes, κατασκευάζει την πρώτη μοτοσικλέτα. Είναι 264 κ.ε. και αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 12 χλμ/ώρα. Την οδηγεί ο γιος του Πάουλ.

1940: Ο Γουόλτ Ντίσνεϊ γίνεται πληροφοριοδότης του FBI και καταδίδει κομμουνιστές καλλιτέχνες του Χόλιγουντ.

1997: Αρχίζει τη λειτουργία της η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

«it`s Raining Men» τραγουδάει η Rihanna


Αυτές τις μέρες διέρρευσε online ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο album της Rihanna με τίτλο “It`s Raining Men”.

Το track αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομώνυμη disco επιτυχία των 80s από το συγκρότημα των Weather Girls. Πρόκειται για ένα ντουέτο της Rihanna, με το ταχύτατα ανερχόμενο κορίτσι της soul/r`n`b, Nicky Minaj. Τα δυο κορίτσια τραγουδούν για τους «άντρες που πέφτουν βροχή» αλλά κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.

Το “Raining Men” μας υπενθυμίζει πόσο σκληρό είναι να νοιώθεις όμορφος-η και κανείς να μην το προσέχει .Το beat του κομματιού θυμίζει έντονα Beyonce-Ciara, με την Rihanna να τραγουδάει με την χαρακτηριστική Caribbean προφορά της, θυμίζοντας την ultra hot ερμηνεία του “Umbrella”.

Τι κρύβει το «Τhe Βeginning» των Black Eyed Peas;


Στις 30 Νοεμβρίου, η παγκοσμίων διαστάσεων επιτυχία του “The E.N.D” θα φέρει ξανά τους Black Eyed Peas στην αφετηρία με το “The Beginning”.

H Fergie μίλησε στα MTV News κατά την διάρκεια των βραβείων “Women Of The Year” του περιοδικού Glamour και είχε να πει πολλά για τα νέα τους τραγούδια. «Θα ακούσετε deep electro beats και πολλά θέματα σχετικά με τον έρωτα στους στίχους. Τα τραγούδια θα είναι λίγο περισσότερο συγκινητικά. Το σύνολο του album θα έχει έναν πιο dark electro χαρακτήρα αλλά και αρκετές στιγμές με γέλιο!».

Το πρώτο single από το album θα είναι ένα hard techno track με τίτλο “The Time (Dirty Bit)” και θα περιέχει sample από το πασίγνωστό “(I`ve Had) Time Of My Life” θέμα της ταινίας “Dirty Dancing”. H Fergie δήλωσε ότι το sample από αυτό το κομμάτι είναι κάτι που εκφράζει απόλυτα τους Black Eyed Peas, που μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ζωής και αμέτρητων επιτυχιών, η χημεία μεταξύ τους παραμένει το ίδιο δυνατή και συνεχίζουν μαζί!

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 10/11


Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!

Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!

1973: Το «Angie» των Rolling Stones ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.?
http://www.youtube.com/watch?v=2RTWzsGO4Zc&feature=player_embedded


1984: Το «I Feel For You» της Chaka Khan ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

Συνέντευξη Νίκος Μουρατίδης


Η τηλεόραση μπήκε στην ζωή μου από ένα «Όχι»
Ο Νίκος Μουρατίδης έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο αυστηρός «κριτής» στην ελληνική τηλεόραση! Με ένα πολύ δυνατό background αφού έχει ασχοληθεί με πολλά πράγματα (Δισκογραφία, δημόσιες σχέσεις, γραφείου τύπου, manager, ραδιοφωνικός παραγωγός, συγγραφέας, δημοσιογράφος, dj) μας δίνει τη συνέντευξη αυτή και μας βοηθάει να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα! Καυστικός και απολαυστικός όπως πάντα σχολιάζει γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις που στιγμάτισαν την επαγγελματική του πορεία.

Νίκος Μουρατίδης... ένας άνθρωπος με ταλέντο, αστείρευτο χιούμορ και φυσικά λαμπρή επαγγελματική πορεία. Τι ακριβώς όμως είναι ο Νίκος Μουρατίδης; Αν περιέγραφες τον εαυτό σου σε κάποιον που δεν σε γνωρίζει τι τίτλο θα του έδινες;

Ωχ, η πιο δύσκολη ερώτηση. Μα δεν είναι λίγο άχαρο να με βάζεις να μιλάω για μένα; Προτείνω να κάνουμε όλη την κουβέντα μας και αν στο τέλος δεν έχεις σχηματίσει εσύ γνώμη θα μου την ξανακάνεις την ερώτηση.

Ωραία λοιπόν. Στη διάρκεια της επαγγελματικής σου πορείας έχεις ασχοληθεί με διάφορα...Δισκογραφία, δημόσιες σχέσεις, γραφείου τύπου, manager, ραδιοφωνικός παραγωγός, συγγραφέας, δημοσιογράφος, dj ... Ποιος ο λόγος που δεν παρέμεινες σταθερός σε ένα από αυτά; Πιστεύεις ότι οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν από ένα επάγγελμα τα θετικά του και να αλλάζουν όταν φτάσουν τον κορεσμό ή απλά βαριέσαι εύκολα;

Και τα δύο. Αλλά εγώ γενικά βαριέμαι και εύκολα. Επί πλέον δεν έχω νοοτροπία δημόσιου υπάλληλου να πάρω μια καρέκλα και να «πεθάνω» πάνω της. Θέλω να αλλάζω, να ρισκάρω, να μαθαίνω. Έτσι αν ρίξεις μια ματιά στην πορεία μου θα δεις ότι σχεδόν κάθε πέντε χρόνια, άλλαζα.

Δεν έχω νοοτροπία δημόσιου υπάλληλου να πάρω μια καρέκλα και να «πεθάνω» πάνω της. Θέλω να αλλάζω, να ρισκάρω, να μαθαίνω.

Πως μπήκε η τηλεόραση στη ζωή σου; Υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ή προέκυψε στην πορεία των επαγγελματικών σου αποφάσεων;

Η τηλεόραση μπήκε στην ζωή μου από ένα «Όχι». Μου πρότειναν να πάω στο Popstars στο Mega και είπα Όχι. Έπαθαν σοκ, και επέμειναν. Έτσι ξεκίνησα. Και μετά στο Fame story όταν άρχισα να λέω την γνώμη μου έγινε όλο αυτό που έγινε… επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κάθε σεζόν ψάχνω δουλειά, η τηλεόραση είναι μεν κουραστική και χαοτική αλλά συγχρόνως πληρώνει καλά.

Θεωρείς την τηλεόραση ως μέσο χειραγώγησης στα χέρια των λίγων ή όπλο ενημέρωσης στη διάθεση των πολλών;

Μια και δεν υπάρχει η κουρτίνα τρία [γέλια] διαλέγω το πρώτο. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων τα πράγματα στην τηλεόραση και γενικά στα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα.

Ήσουν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Fame Story. Έχεις μετανιώσει για αυτή σου την επιλογή; Θεωρείς ότι πήρες πράγματα από αυτή σου την συνεργασία;

Ναι, πήρα πολλά χρήματα.

Δεν έχουμε καμία σχέση με το Γιώργο Θεοφάνους. Βρισκόμαστε μόνο στο πλατό του X-Factor. Μας χωρίζει άβυσσος. Αυτός βλέπει την μουσική σαν χρήμα και εγώ σαν τέχνη.

Τι σε οδήγησε να δεχτείς την πρόταση για κριτική επιτροπή στο X-Factor; Ήταν απόφαση καριέρας ή αποσκοπείς στο να βάλεις το δικό σου λιθαράκι στη βελτίωση της ποιότητας της ελληνικής μουσικής;

Σου εξήγησα ότι πρέπει να δουλεύω για να ζήσω. Επί πλέον με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε ότι έχει σχέση με την μουσική για να καταθέτω τις γνώσεις μου, τις εμπειρίες μου και την αισθητική μου.

Μπορείς να περιγράψεις τη σχέση σου με το Γιώργο Θεοφάνους με 5 λέξεις;

Μπορώ και με μία αν θέλεις [γέλια]. Ανύπαρκτη. Το λέω και δεν με πιστεύουνε. Δεν έχουμε καμία σχέση με το Γιώργο Θεοφάνους. Βρισκόμαστε μόνο στο πλατό του X-Factor. Μας χωρίζει άβυσσος. Αυτός βλέπει την μουσική σαν χρήμα και εγώ σαν τέχνη.

Από τους καλλιτέχνες που έχουν περάσει έως τώρα από το X-Factor έχεις ξεχωρίσει κάποιον-α περισσότερο;

Τον Νικόλα Μεταξά και τον Σταύρο Μιχαλακάκο

Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων τα πράγματα στην τηλεόραση και γενικά στα ΜΜΕ είναι κατευθυνόμενα και διαπλεκόμενα.

Θεωρείς ότι οι διαγωνισμοί τύπου Talent show ή Reality παρέχουν την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναδειχθούν και πόσο δίκαιο είναι αυτό για κάποιους άλλους που «παλεύουν» χρόνια και δεν τα καταφέρνουν;

Το πόσο δίκιο είναι δεν θα το κρίνω εγώ γιατί θα σου έλεγα ας έρθουν όλοι να περάσουν από ακρόαση και αν τα καταφέρουν θα αναδειχτούν. Και ναι, πιστεύω ότι με όλα αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα ένας νέος μπορεί να γίνει γνωστός. Να ξεπεράσει αυτό το πρώτο μεγάλο εμπόδιο. Αρκεί να είναι σοβαρός και να μην γίνει καραγκιόζης.

Αν δεν είσαι ώριμος για την επιτυχία ή την απόρριψη θα έχει σίγουρα βλαβερές συνέπειες στον ψυχισμό σου.

Πόσο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία ενός νέου ανθρώπου η απότομη μετάβαση από το maximum της δημοσιότητας (βγαίνοντας από ένα Reality) στην πλήρη αφάνεια;

Θα πρέπει να ρωτήσουμε έναν επιστήμονα μάλλον. Έναν ψυχίατρο, έναν ψυχαναλυτή… να μας πει. Πάντως αν δεν είσαι ώριμος για την επιτυχία ή την απόρριψη θα έχει σίγουρα βλαβερές συνέπειες στον ψυχισμό σου. Μέχρι και κατάθλιψη μπορείς να πάθεις.

Τελικά έχουν βγει ταλέντα από το X-FACTOR τα οποία πιστεύεις θα κάνουν καριέρα; Πες μου κάποια από αυτά.

Έχει σημασία τι πιστεύω εγώ; Θα σου πω απλά ότι 8 από τα παιδιά του περσινού X-Factor έχουν τραγούδια στο ραδιόφωνο, έχουν video clip και τραγουδάνε σε μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Σου λέει κάτι αυτό; Τώρα αν θέλεις να μάθεις αν θα έχουν διάρκεια… πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από τους ίδιους. Από την συνέπεια τους, τις επιλογές τους και την γοητεία τους.

Στον ελεύθερο χρόνο σου ποια τηλεοπτικά προγράμματα παρακολουθείς και αν μπορείς πες μας τη γνώμη σου για αυτά. Θεωρείς ότι υπάρχουν αξιόλογες επιλογές για τον Έλληνα τηλεθεατή;

Αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις. Εμένα μου αρέσει ο Λαζόπουλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο «Εξάντας», «Το νησί».. αλλά δεν βλέπω τηλεόραση. Σχεδόν καθόλου…..

Μίλησε μας λίγο για τις εκδόσεις Τετράγωνο.

Έφτιαξα τις εκδόσεις Τετράγωνο πριν ένα χρόνο για να μπορώ να κυκλοφορώ τα βιβλία μου αλλά και για να έχω μια δουλειά που να με ευχαριστεί πραγματικά. Μπείτε στο www.ekdoseistetragono.gr και θα δείτε τι ωραία δουλειά που κάνουμε.

Στις εκδόσεις Τετράγωνο δίνεις την ευκαιρία σε συγγραφείς με έξυπνες και ίσως ανατρεπτικές ιδέες να εκδώσουν τη δουλειά τους χωρίς το άγχος των πωλήσεων. Έχει απήχηση αυτό σου το εγχείρημα; Τι feedback παίρνεις από τον κόσμο;

Δύσκολα τα πράγματα αλλά το παλεύουμε. Το κυνηγάμε και εμείς αλλά και οι ίδιοι οι συγγραφείς μας. Κάνουμε εκδηλώσεις και προσπαθούμε να γνωστοποιήσουμε την κυκλοφορία του κάθε βιβλίου στο αναγνωστικό κοινό. Ελπίζω κάποια στιγμή οι κόποι μας να ανταμειφτούν.

Τελικά από όλες τις δουλειές που έχεις κάνει ποια ευχαριστήθηκες περισσότερο;

Το ραδιόφωνο και το να απομονώνομαι και να γράφω. Βιβλία ή σενάρια…

www.tralala.gr

“Οι Coldplay είναι καλύτεροι από τους Beatles”



Το εγκώμιο των Coldplay έπλεξε ο rapper, συγκρίνοντας τους με τους Beatles. O Κayne West, μιλώντας για τις διαφορές της Αμερικάνικης με τη Βρετανική μουσική σκηνή, ανέφερε πως ενώ η Αμερική έχει βγάλει σημαντικά και εμπορικά γκρουπ, η Βρετανία έκανε πάντα τη διαφορά με μοναδικά ονόματα.

“Μπορεί να είχαμε τους Nirvana και τους Guns N' Roses, αλλά οι Βρετανοί είχαν τους Beatles και τους Rolling Stone που ανέβασαν τον πήχη.”

Σχολιάζοντας τα σύγχρονα γκρουπ, ο West είπε πως οι Coldplay είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Beatles. Χαρακτήρισε τον Chris Martin ‘ευφυή’ και πρόσθεσε πως σε 30 χρόνια από τώρα, οι Coldplay θα έχουν ίσως και παραπάνω αξία από τους Fab Four.

Τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ με τους Coldplay.

Για να δούμε αν θα έχει ανταπόκριση από το γκρουπ...

Χρυσή η Ήβη Αδάμου!


Στο 2ο live show του μουσικού talent show X Factor, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, η Ήβη Αδάμου παρέλαβε δια χειρός Σάκη Ρουβά τον πρώτο χρυσό δίσκο της καριέρας της για το ντεμπούτο άλμπουμ της "Καλοκαίρι στην Καρδιά" που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010 και από το οποίο ήδη έχουν ξεχωρίσει το "Α*Γ*Α*Π*Η" και το "Σώσε με".

Η Ήβη βρέθηκε στο πλατό του X Factor για την απονομή του χρυσού δίσκου, αλλά και για να παρουσιάσει το νέο της single "Το μυστικό μου να βρεις".

Δείτε παρακάτω την live εμφάνιση της Ήβης στο X Factor!

http://www.youtube.com/watch?v=UCk_IB2uKbs&feature=player_embedded

LISTEN: Nelly feat. Kelly Rowland - Gone


Μετά τον Eminem και την Rihanna άλλο ένα ζευγάρι αποφάσισε να επαναλάβει την συνεργασία του! Ο λόγος για τον Nelly και την Kelly Rowland που μετά την επιτυχία του 'Dillema' το 2002, επιστρέφουν και αυτοί με ένα sequel της προηγούμενης συνεργασίας τους.

Πρόκειται για το κομμάτι 'Gone' που θα βρίσκεται στο 6o studio album του Nelly με τίτλο '5.0'. Ο νεός δίσκος του 36χρονου rapper θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει - εκτός από το 'Gone' - συνεργασίες με τους Chris Brown, T.I., Keri Hilson, T-Pain και Akon καθώς και το τραγούδι 'Just A Dream' που ήδη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts.

Ακούστε το 'Gone' και γράψτε την άποψή σας σε ένα σχόλιο!

LISTEN: Rihanna - S&M


Δεν την προλαβαίνουμε τη Rihanna τον τελευταίο καιρό! Η διάσημη τραγουδίστρια από τα Barbados έχει βαλθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου το νέο της album 'LOUD' να σκίσει σε πωλήσεις.

Έτσι, μας δίνει κάθε εβδομάδα κι από μία μικρή γεύση του τι θα ακούσουμε στο νέο δίσκο. Έτσι, μετά το "What's My Name", το "Only Girl (In The World)". το "Love The Way You Lie pt.2" και το "Cheers", σειρά έχει το "S&M".

Το κομμάτι είναι παραγωγή των StarGate και Sandy Vee και είναι πιο "επιθετικό" και δυναμικό σε σχέση με τα άλλα tracks του 'LOUD' που έχουμε ακούσει.

Ακούστε το κι εσείς και πείτε μας τη γνώμη σας σε σχόλιο!

Bon Jovi live στο YouTube!


Μέσω YouTube θα μεταδοθεί ολόκληρη η συναυλία των θρυλικών Bon Jovi από το Best Buy Theater της Νέας Υόρκης αύριο Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010.

To live θα ξεκινήσει στις 20:00 το βράδυ (03:00 ώρα Ελλάδος, ξημερώματα Πέμπτης) και θα μεταδοθεί ζωντανά σε μορφή streaming μέσα από το επίσημο YouTube channel του συγκροτήματος.

Το setlist μάλιστα της συγκεκριμένης συναυλίας έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά από τους fans των Bon Jovi που μέχρι και την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου μπορούσαν να στείλουν, μέσω ενός νέου εργαλείου του YouTube ονόματι Moderator tool, τα αγαπημένα τους Bon Jovi tracks στο συγκρότημα.

Η συναυλία θα μεταδοθεί και σε επανάληψη την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 11:00 (ώρα Ελλάδος).

Συντονιστείτε κι εσείς για να πάρετε μία γεύση του τι θα δούμε στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου 2011!

Britney Spears: χάθηκαν όλες οι νέες ηχογραφήσεις της;


Παραλίγο να καταστραφούν οι νέες ηχογραφήσεις της Britney Spears από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του παραγωγού του νέου album της, Rusko!

Το αυτοκίνητο του Rusko που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες και η φωτιά έφτασε και στο σπίτι! Ο ίδιος έγραψε στο twitter ότι κανείς ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα και πως πρόλαβε να αρπάξει τους σκληρούς δίσκους του, με όλα τα πολύτιμα αρχεία!

Αν και διάφορα blogs και sites βιάστηκαν να γράψουν πως όλο το υλικό της Britney χάθηκε, ο manager της διάσημης popstar, Adam Leber, έγραψε ότι όλα όσα λέγονταν είναι "μ*κίες" και φρόντισε να ενημερώσει τους fans ότι η Britney αυτήν την Παρασκευή θα βρίσκεται στο studio για να ηχογραφήσει ένα "big big BIG" νέο κομμάτι με τον MaxMartin και τον TheDrLuke που "σίγουρα θα γίνει επιτυχία"!

Πρώτος σε σταυρούς ο Ψινάκης στην Αθήνα


Ο Ηλίας Ψινάκης είναι πρώτος στην προτίμηση του κόσμου για τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων. Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι σταυροί προτίμησης.
Συγκεκριμένα ο γνωστός μάνατζερ προηγείται του αντιπάλου του Νικήτα Κακλαμάνη με 3.690 ψήφους,. Ο Ψινάκης με το καυστικό του χιούμορ και τον αυθορμητισμό του κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό. Λέτε να τον δούμε και δήμαρχο;

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα: Το επίσημο soundtrack


Η Δόμνα Κουντούρη ερμηνεύει το τραγούδι για το επίσημο soundtrack της νέας ταινίας "Ρόδα τσάντα και κοπάνα" που έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους...
Πρόκειται για την 4η ταινία με τον ίδιο τίτλο από τον Όμηρο Ευστρατιάδη που φαίνεται ότι κρατά το κλειδί της επιτυχίας.
Και η ταινία αυτή θα πραγματεύεται τις σχέσεις μεταξύ μαθητών και καθηγητών ενώ θα συμμετέχουν αξιόλογοι ηθοποιοί όπως ο Κώστας Βουτσάς που θα παίζει τον ρόλο του τρελού λυκειάρχη!

Τραγούδι: Δόμνα Κουντούρη

Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου

Στίχοι: Ρεβέκκα Ρούσση

Eminem: Περισσότερο μόνος από ποτέ


Σε συνέντευξη του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone, o Eminem, που πρόσφατα κέρδισε το βραβείο “Best Hip Hop” στα EMAs, αποκάλυψε ότι η τεράστια φήμη που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην δισκογραφία, του έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα εμπιστοσύνης.
Στο τεύχος που διέρρευσε χθες στο Internet και θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου, ο Eminem εξομολογήθηκε πόσο δύσκολο του είναι πλέον, να ανοίγει την καρδιά του σε φίλους και ακόμα περισσότερο σε μια ερωτική σχέση. Είπε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να δείξω εμπιστοσύνη σε μια σχέση, φιλική ή ερωτική. Έχω ένα στενό κύκλο φίλων, που γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και μόνο αυτούς εμπιστεύομαι.»

Στην συνέχεια ο Eminem περίγραψε πόσο δυσκολεύεται, ακόμα και να ξεκινήσει, μια ερωτική σχέση. «Φυσικά και θέλω να ξεκινήσω μια σχέση, ποιος δεν θέλει. Αλλά δεν μου είναι εύκολο να πάω για δείπνο ή σινεμά δημοσίως, πολλές φορές συμβαίνουν τρελές καταστάσεις με τον κόσμο» είπε, αποδεικνύοντας πως η φήμη και η δόξα πολλές φορές δεν συνδυάζονται με την ευτυχία…

Η Ελένη Φουρέιρα τα λέει όλα


Η ανερχόμενη sexy τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στην εκμπομή 10 με 1 και μίλησε για το τι σχεδιάζει για το μέλλον.
Είπε για την νέα της δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου ότι δεν είναι αγχωμένη αφού ο κόσμος έχει δείξει την αγάπη του στις μέχρι τώρα δουλειές και αναμένει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Σε ερώτηση αν θα λάμβανε μέρος στη φετινή Eurovision δήλωσε ότι δεν θα πήγαινε γιατί δεν είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα

Μηδενιστής feat. X-Ray - Από Ψηλά


Μια μέρα θα πετάξω στ' αστέρια πίσω μου φωτιές και κραυγές, θα λυθούνε τα χέρια,θα ελευρωθώ, θα'χω λόγο να ζω.
Αυτό μας λένε ο Μηδενιστής και ο Χ - Ray και σε μια εποχή δύσκολη για την Ελληνική κοινωνία δίνουν το δικό τους στίγμα.

Δείτε το :

Στην κορυφή του UK Chart η Rihanna


Για τέταρτη φορά βρέθηκε στην κορυφή του UK Singles Chart η Rihanna με το “Only Girl In The World” μετά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα EMAs 2010.
Η Rihanna εκτόπισε από την κορυφή την Cheryl Cole και το κορυφαίο σε πωλήσεις single της, “Promise This” και στην τρίτη θέση παρέμεινε η νέα προστατευόμενη του Jay-Z με το single “Happiness”.

Η εντυπωσιακή, κοκκινομάλλα πλέον, Rihanna έχει ξαναβρεθεί στην κορυφή των charts με τα singles “Umbrella”, “Take A Bow”, “Run This Town”.