30 Αυγ 2011

MTV VMA 2011: Οι νικητές!


Έπεσε η αυλαία των VMAs 2011, ενός από τα πιο εντυπωσιακά shows στην ιστορία του θεσμού, γεμάτο από εκρηκτικά stage performances και πολλούς καλλιτέχνες με διάθεση για «πιπεράτες» δηλώσεις που θα μας απασχολήσουν αρκετά καιρό.  
Ας περάσουμε όμως στο κυρίως θέμα, ποιοι πήραν το αγαλματάκι του αστροναύτη σπίτι τους: (ή και περισσότερα από ένα)
 
 
 
Video Of The Year: Katy Perry “Firework”





Best Female Video: Lady Gaga “Born This Way”



 
Best Collaboration Award: Katy Perry feat. Kanye West: "ET"


 
Best New Artist: Tyler The Creator




 
Best Male Video: Justin Bieber “U Smile”



 
Best Hip Hop Video: Nicki Minaj “Super Bass”
 



Best Rock Video: Foo Fighters “Walk”
 
 


Best Pop Video: Britney Spears “Till The World Ends


 
Best Video With A Message: Lady Gaga “Born This Way”
 
 
και... Michael Jackson "Vanguard Award": Britney Spears

 

Jay-Z - Kanye West live στα VMAs: Ο "Θρόνος" τους ανήκει!


Το δίδυμο της χρονιάς  για την hip hop, οι δυο πιο εκκεντρικοί και ταλαντούχοι παραγωγοί-mc`s Jay-Z και Kanye West με την εμφάνιση τους στα VMAs απέδειξαν γι` άλλη μια φορά ότι ο «Θρόνος» του hip hop τους ανήκει!
Ο Jay και ο Kanye ερμήνευσαν το ήδη hit single “Otis”  σε μια εμφάνιση που προκάλεσε  «απρόβλεπτο» παραλήρημα από το κοινό, με έναν από τους θεατές να εισβάλλει στην σκηνή για να βρεθεί μαζί τους!



Η ασφάλεια του event αμέσως επενέβη και απομάκρυνε τον ενθουσιασμένο θεατή, με τον μελλοντά μπαμπά Jay-Z να δείχνει ότι απολαμβάνει αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη!

Σήμερα ο Michael Jackson θα γινόταν 53 ετών….


Σήμερα συμπληρώνονται 53 χρόνια από την γέννηση του πιο λαμπρού αστεριού στον  εκτυφλωτικό γαλαξία της pop, του Michael Jackson.
 O “King Of Pop” κατάφερε να ζήσει μια ιλιγγιώδη διαδρομή στον χώρο  της  μουσικής, ξεκινώντας από το «οικογενειακό» συγκρότημα των Jackson 5 που αναδείχτηκε μέσα από την εταιρεία-θρύλο Motown και φτάνοντας στο να γίνει ο απόλυτος pop performer έχοντας κυκλοφορήσει κλασσικά πλέον albums όπως τα “Off The Wall”, “Thriller”, “Bad” με την συνδρομή του ανατρεπτικού παραγωγού Quincy Jones
Σίγουρα ο Michael κατά την διάρκεια της ζωής του προκάλεσε συζητήσεις  και δέχτηκε σκληρή κριτική για τον τρόπο ζωής του, την οικογένεια και τα αγαπημένα του άτομα, μπορείς όμως να σβήσεις ένα αστέρι από τον ουρανό;
Aκολουθούν μερικά από τα σπουδαιότερα videos του Βασιλιά της Pop!
"They Don`t Care About Us"