14 Ιαν 2011

Ακούστε ένα δείγμα από το νέο τραγούδι του Stereo Mike «Απλά Ζωή».

Ακούστε ένα δείγμα από το νέο τραγούδι του Stereo Mike  «Απλά Ζωή», από το επερχόμενο album του με τίτλο : Ανέλιξη

Otherview feat. VEGAS - Παίζεις Δυνατά


Ακούστε το νέο dance track των Otherview σε συνεργασία με τους VEGAS! Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, που συμπεριλαμβάνεται στο νέο album των Otherview 'So Long', έχουν γράψει τα δύο pop groups σε συνεργασία με τον Mark Angelo.
Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!
Ακούστε το κομμάτι εδώ και φυσικά... παίξτε το δυνατά!

Timbaland feat. Missy Elliott - Take Ur Clothes Off


Μετά τις "G.O.O.D Fridays" του Kanye και τις "Monster Mondays" του Swizz Beatz, σειρά έχουν οι "Timbaland Thursdays". (Τυχαίο; Δεν νομίζω!)
Πρώτο δείγμα των δωρεάν downloads είναι το "Take Ur Clothes Off" σε συνεργασία με την Missy Elliott. O παραγωγός του "Give It To Me", "The Way I Are", "Morning After Dark" και αμέτρητων άλλων hits, αν και μας έχει συνηθίσει σε "πιασάρικα" tunes, αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα πιο dark, hip-hop κομμάτι, που δεν θυμίζει ιδαίτερα τις παλιότερες pop/dance επιτυχίες του.
Ακούστε το "Take Ur Clothes Off" εδώ και κατεβάστε το δωρεάν από το επίσημο website του Timbaland.

Brit Awards 2011: οι υποψηφιότητες


Ανακοινώθηκαν χθες Πέμπτη 13 Ιανουαρίου οι υποψηφιότητες για τα BRIT Awards 2011. O Tinie Tempah είναι εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες υποψηφιότητες (4), συμπεριλαμβανομένης και εκείνης για το album της χρονιάς. Oι Plan B, The XX και Mumford & Sons ακολουθούν με τρεις υποψηφιότητες, ενώ Ellie Goulding,Cheryl Cole, Take That, Rumer, Cee Lo Green, Arcade Fire, Katy Perry και Eminem έχουν δύο υποψηφιότητες έκαστος.
Στην τελετή απονομής, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2011 στην O2 Arena του Λονδίνου, θα εμφανιστούν ζωντανά, μεταξύ άλλων, ο Tinie Tempah, η Rihanna, οι Take That και οι Plan B.
Ακολουθεί η πλήρης λίστα με τις υποψηφιότητες των Brit Awards 2011:
British Male Solo Artist
Mark Ronson
Paul Weller
Plan B
Robert Plant
Tinie Tempah

British Female Solo Artist
Cheryl Cole
Ellie Goulding
Laura Marling
Paloma Faith
Rumer

British Breakthrough Act
Ellie Goulding
Mumford & Sons
Rumer
Tinie Tempah
The XX

British Group
Biffy Clyro
Gorillaz
Mumford & Sons
Take That
XX

British Single
Alexandra Burke ft Pitbull - All Night Long
Cheryl Cole - Parachute
Florence & The Machine - You’ve Got The Love
Matt Cardle - When We Collide
Olly Murs - Please Don’t Let Me Go
Plan B - She Said
Scouting For Girls - This Ain’t A Love Song
Taio Cruz - Dynamite
Tinie Tempah - Pass Out
The Wanted - All Time Low

MasterCard British Album of the Year
Mumford & Sons - Sigh No More
Plan B - The Defamation of Strickland Banks
Take That - Progress
Tinie Tempah Disc - Overy
The XX - XX

International Male Solo Artist
Bruce Springsteen
Cee Lo Green
David Guetta
Eminem
Kanye West

International Female Solo Artist
Alicia Keys
Katy Perry
Kylie Minogue
Rihanna
Robyn

International Breakthrough Act
Bruno Mars
Glee Cast
Justin Bieber
National
Temper Trap

International Group
Arcade Fire
Black Eyed Peas
Kings of Leon
Script
Vampire Weekend

International Album
Arcade Fire - The Suburbs
Cee Lo Green - The Lady Killer
Eminem - Recovery
Katy Perry - Teenage Dream
Kings Of Leon - Come Around Sundown

Critics’ Choice
Jessie J (Winner)
James Blake
The Vaccines

British Producer
Ethan Johns
John Leckie
Markus Dravs
Mike Pela
Stuart Price

Eurovision 2011: οι Ελληνικές συμμετοχές


Κόκκινα Χαλιά, Τριημιτόνιο, Λούκας, Βαλάντω Τρύφωνος, Αντιγόνη Ψυχράμη  θα διαγωνισθούν φέτος στον ελληνικό τελικό της Eurovision, προκειμένου να διεκδικήσουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Καθότι η λίστα δεν είναι η τελική, δεν αποκλείεται να ακουστούν και άλλοι καλλιτέχνες στην πορεία.
Πρώτα σχόλια; Προβλέψεις;
Πηγή: star.gr

Foo Fighters: Μήν δείτε αυτό το video!

Οι Foo Fighters έχουν δοκιμάσει πρωτότυπες και αστείες εμφανίσεις σε videos όπως το “Everlong” και το “Learning To Fly” και αποδεικνύουν ότι δεν φοβούνται να αυτοσαρκαστούν ακόμα κι όταν εμφανίζονται σε video ντυμένοι drag queens!

Οι Foo Fighters εμφανίστηκαν σε video ντυμένοι με εντυπωσιακά glam party φορέματα και περούκες που θύμιζαν υπερβολικά την Lady Gaga. Το σενάριο του video αναφέρεται σε κάτι που θυμίζει casting, με την πρωταγωνίστρια Kathy Griffin να «γνωρίζεται» με τους “Foo Fighters 2.0”, μια drag queen εκδοχή του συγκροτήματος!

Στο τέλος του video ο Dave Grohl παραδέχεται “This Video Sucks” και καλεί τους fans του group να συμμετάσχουν στον ομώνυμο online διαγωνισμό για την ανάδειξη του σκηνοθέτη του πρώτου videoclip από το νέο album των Foo Fighters!

Εδώ το video!

Πες μου τι εσώρουχο φοράς να σου πω ποια είσαι!

Την προσωπικότητα της γυναίκας στον ερωτικό τομέα φαίνεται ότι δείχνει το χρώμα των εσωρούχων που επιλέγει.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα της ψυχολόγου Ντόνα Ντάουσον. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 72 των γυναικών προτιμά τα εσώρουχα που βρίσκονται στην τονική παλέτα των χρωμάτων του δέρματος, ενώ αποφεύγουν το λευκό, το κλασικό μαύρο αλλά και τις περίεργες και πολύχρωμες τιράντες.

Το βρετανικό κατάστημα εσωρούχων “Debenhams” αναφέρει ότι οι πωλήσεις στα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος έχουν αυξηθεί πολύ, καθώς μόνος για το έτος 2010 παρουσιάζουν θεαματική αύξηση που φτάνει το 38%.
Γιατί λοιπόν οι γυναίκες ξαφνικά άρχισαν να αγοράζουν εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος εγκατλείποντας το δημοφιλές μαύρο το οποίο σύμφωνα με μετρήσεις, προτιμούς οι άνδρες; Μάλλον οι γυναίκες επηρεάζονται από τις διάσημες ηθοποιούς και μοντέλα.

Η ειδικός Ντόνα Ντάουσον βάσει των αποτελεσμάτων, δημιούργησε μια λίστα με το τι υποδηλώνει το χρώμα του εσωρούχου της γυναίκας, ώστε την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενες να είναι πιο προσεκτικές στην επιλογή των εσωρούχων τους, και τι “μήνυμα” θέλουν να περάσουν.

Κόκκινα εσώρουχα:
Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.
Σε τόνους του δέρματος:
Υποδηλώνει γυναίκα καλόβολη και ισορροπημένη, ένα χαρακτήρα προσγειωμένο.

Μαύρα εσώρουχα:
Το μαύρο δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και αποπνικτική! Αυτή η γυναίκα έχει λεπτή γοητεία και είναι πολύ παθασμένη.

Ροζ εσώρουχα:
Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική, ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Είναι θηλυκή, ευαίσθητη και δεν θα πάρει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια της, περιμένοντας από τον άνδρα πρωτοβουλίες

Χωρίς εσώρουχα:
Η γυναίκα που προτιμά να μη φορά εσώρουχα έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο σεξ και έχει ανοιχτό χαρακτήρα

Λευκά εσώρουχα:
Δείχνουν μια γυναίκα που είναι αθώα, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρουχα συνήθως είναι πρόθυμη “μαθήτρια” στο σεξουαλική

Χρωματιστά εσώρουχα (πορτοκαλί, κίτρινο):
Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρουχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.

Πηγή: typografikos.blogspot.com

Έρχεται το ντουέτο Μακρυπούλια- Χατζηγιάννη;

Τώρα τι να πούμε μας έχουν μπερδέψει αυτά τα παιδιά από την μια έτσι από την άλλη γιουβέτσι...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Λοιπόν η Ζέτα θα λάβει μέρος σε ένα από τα video clip του Μιχάλη ενώ είναι και πολύ πιθανόν να τους δούμε και σε συνεργασία έκπληξη στην οποία θα φανεί το μέγεθος του ερωτά τους. Πάντως από την μια δεν λένε ονόματα για τους συντρόφους τους και από την άλλη αυτό, για να δούμε τι θα γίνει.

Ρεκόρ στα views από Μπαλτζή - Παπακωνσταντίνου

Το “Όμορφες Καταραμένες” είναι το πρώτο single, από το νέο album της Σάννυ Μπαλτζή που μόλις κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ με τίτλο "Κασέτα". Πρόκειται για ένα από τα δύο καινούργια ντουέτα-έκπληξη της Σάννυ με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Πολυαναμενόμενο από το κοινό της αφού παίχτηκε σε πολλά live της και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι που ευελπιστεί να κάνει αίσθηση και να αγαπηθεί, όσο αγαπήθηκε από τους δύο καλλιτέχνες αλλά και από τους περισσότερους από 10.000 μοναδικούς χρήστες του Dailymotion, που το είδαν τις πρώτες τρεις ημέρες της εμφάνισής του. Κάτι που αποτελεί και ρεκόρ θέασης!

Η Σάννυ υπογράφει τους στίχους και τη μουσική, ενώ το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Μανώλης Τζιράκης.



Omorfes Kataramenes-Sunny Baltzi,Vasilis Papakonstantinou
Ανέβηκε από EMI_MUSIC_GREECE. - Δείτε περισσότερα μουσικά video, σε HD!

O Ricky Martin επιστρέφει!

Είναι γεγονός! Μετά από επτά χρόνια σιωπής και ύστερα από την δημόσια παραδοχή της ομοφυλοφιλίας του, ο Ricky Martin αποκάλυψε χθες το νέο του video clip για το κομμάτι “The Best Thing About Me Is You”, ντουέτο του με την Joss Stone.
Το video γυρίστηκε πρόσφατα στο Miami από τον έμπειρο σκηνοθέτη Carlos Perez και είναι γεμάτο από εικόνες ελευθερίας και αγάπης μακριά από κάθε περιορισμό...

Η Ελπίδα μιλά για τον Θεοχάρη

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας και μεταξύ άλλων μίλησε για τον συντροφό της στο παιχνίδι του Just the 2 of us.
Η Ελπίδα είπε ότι ή σχέση της και η αγάπη που τρέφει για τον Θεοχάρη είναι όπως της μάνας προς το παιδί της. Ακόμα είπε πάρα πολύ καλά λόγια για το ήθος αλλά και την δίψα για μάθηση που είχε ο νεαρός ηθοποιός. Όσο για την Eurovision δήλωσε ότι από αυτά που ξέρει ο Θεοχάρης πλήρωσε πολιτική παρέμβαση λόγω του Ηλία Ψινάκη.

Τα εσώψυχα μιας παντρεμένης - Μια υπέροχη κωμωδία από το θέατρο Ένα

Μέσα της η Shirley Bradshaw, μια 42-χρονη μητέρα δύο ενήλικων παιδιών, κρύβει μια πρώην Shirley Valentine η οποία επιθυμεί να βγει στην επιφάνεια.
Η φεμινίστρια φίλη της τής προσφέρει δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα και η Shirley αρπάζει την ευκαιρία. Σπάζοντας το καλούπι που η κοινωνία της φόρεσε, η Shirley Valentine βγάζει μια ταπεινή κραυγή με την οποία μπορεί να ταυτιστεί κάθε ενήλικας που έχει την ευκαιρία ή την ωριμότητα να «παρατηρήσει» τη ζωή του.

Η ιστορία παρουσιάζεται με μοναδικό χιούμορ, συμπόνια και διορατικότητα γι’ αυτό και το έργο του Willy Russell τιμήθηκε με το βραβείο Λώρενς Ολίβιε ως Καλύτερη Κωμωδία το 1988 και ήταν υποψήφιο για το βραβείο Tony Καλύτερου Θεατρικού Έργου. Έχει αγαπηθεί και έχει συγκινήσει χιλιάδες θεατές στο West End, το Broadway και τον κινηματογράφο ενώ η εφημερίδα The Times το βάφτισε «Ευφυέστατα κωμικό!»

Ο Ανδρέας Αραούζος σκηνοθετεί την Έρικα Μπεγέτη στον ομώνυμο ρόλο στο Θέατρο Ένα. Σκηνικά και κοστούμια είναι της Μαρίας Χατζηκλεάνθους. Πρεμιέρα της βραβευμένης αυτής κωμωδίας στις 9 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία.


Παραστάσεις:

Θέατρο Ένα Λευκωσία (            2234 8209      )
9-24 Φεβ. 2011 – Τετάρτη και Πέμπτη
9-30 Μαρ. 2011 – Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο
1-29 Απρ. 2011 – Τετάρτη και Παρασκευή

Θέατρο Ένα Λεμεσός, Β’ Δημοτική Αγορά (            9645 8399      )
11, 12 & 13 Μαΐου 2011

Έναρξη παράστασης: 8.30 μ.μ.
Εισιτήρια: €15 και €12.

Τα κίτρινα ποδήλατα γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου +10, τα Κίτρινα Ποδήλατα επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον, τις ζωντανές εμφανίσεις. Αν το album  “+ 10” είναι η μουσική απεικόνιση μιας 10ετούς πορείας στη δισκογραφία, τότε η ζωντανή μεταφορά του στη σκηνή, θα πρέπει να δημιουργήσει χώρο για 10 χρόνων ξεχωριστές συνεργασίες, συναισθηματικά φορτισμένες μπαλάντες αλλά και δυνατά ροκ τραγούδια...
Τα κίτρινα ποδήλατα γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια με μια σειρά επετειακών live, από 4 Φεβρουαρίου,
στην Αρχιτεκτονική ( Γκάζι)
Έτσι ξεκίνησε η δημιουργία μιας παράστασης που το concept της επιστρατεύει τη δυναμική διαφορετικών τεχνών, την εκφραστικότητα του μοντέρνου χορού, το ρυθμό του body percussion και τη φαντασία της video art & animation, προκειμένου να αποδόσει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του κάθε κομματιού. Και πάνω που η λειτουργικότητα του χώρου είχε αρχίσει να μας μπερδεύει, ήρθε η συμβολή της σύγχρονης τεχνολογίας να δώσει τη δυνατότητα σε όλα αυτά να εναρμονιστούν, επι σκηνής, σε ένα ενιαίο σύνολο.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν, το Φεβρουάριο, δείτε την σκηνή της Αρχιτεκτονικής κυριολεκτικά μεταμορφωμένη, αφού η παραγωγή προβλέπει την προσθήκη ειδικών κατασκευών που θα υποστηρίζουν LED οθόνες τελευταίας τεχνολογίας όπως και άλλα σκηνοθετικά «τρικ» σε ένα σκηνικό που θα μεταβάλεται κατά τη διάρκεια του προγράμματος, προκειμένου όλα αυτά τα ετερόκλητα στοιχεία να συγχρονίζονται απόλυτα με την κάθε κίνηση της μπάντας επί σκηνής. Έτσι θα παρουσιαστούν, επίσης, «εικονικά» ντουέτα γνωστών καλλιτεχνών που έχουν συνεργαστεί με τα Κίτρινα Ποδήλατα όπως το ολοκαίνουργιο «Μόνο η Αγάπη» με το Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά και συμπράξεις με άλλα συγροτήματα! Guest μουσικοί θα εμπλουτίσουν το ηχόχρωμα της μπάντας σε διάφορα σημεία του προγράμματος ενώ η ατμόσφαιρα θα ολοκληρώνεται με τη real time σκηνοθεσία των όσων συμβαίνουν πάνω στη σκηνή από δέκα κάμερες τοποθετημένες σε διαφορετικά σημεία της Αρχιτεκτονικής.

Επειδή όμως η μαγεία ενός live δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά που συμβαίνουν πάνω στη σκηνή αλλά κρύβεται κυρίως σε αυτά που συμβαίνουν και κάτω από αυτήν, τα Κίτρινα Ποδήλατα έχουν σχεδιάσει τη διαδραστική συμμετοχή του κοινού στο live, επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να διαμορφώνουν, κατά διαστήματα, την εξέλιξη του προγράμματος διάρκειας τρισήμισι ωρών.

Αυτά είναι μια πρώτη γεύση
Η συνέχεια του + 10 Live, στη σκηνή της αρχιτεκτονικής από Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο


Credits Παράστασης:
Μαζί με τα Κίτρινα Ποδήλατα παίζουν οι:
Γιώργος Ράλλης ( Τύμπανα)
Κώστας Ξηρογιάννης (Μπάσο)

GUEST ΜΟΥΣΙΚΟΙ :
Γιάννης Τσόλκας (Πλήκτρα)
Τίνα Ψαλίδα (Βιολί)

Τεχνικοί:
Γιώργος Μπότης (Υπεύθυνος Ηχου)
Τάσος Μπότης (Ηχολήπτης Σκηνής)
Δημήτρης Πάνου ( Stage Manager)
Μελίνα Ζερβάκη (Προγραμματισμός Φώτων)
Μαριος Βιδάλης (Σκηνοθέτης Cam)

Οι Συντελεστές...
Σχεδιασμός Παράστασης: Κίτρινα Ποδήλατα
Σχεδιασμός Φωτισμών – Σκηνοθεσία: Γιώργος Τέλλος
Video art & Animation: The Core
Χορογραφία Έναρξης: Θάνος Δασκαλόπουλος
Χορογραφία στο «Τώρα σιωπή» : Φρόσω Δημοπούλου

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες που μας έδωσαν το χρόνο και την εμπιστοσύνη τους.


Γενικές Πληροφορίες: Έναρξη 4 Φεβρουαρίου
Αρχιτεκτονική (Γκάζι)
Ελασιδών 6 + Πειραιώς 116 (διπλα στον ΟΤΕ)
Τηλ. Κρατήσεων : 210-9014428, 210 3420842, 6978185871
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με ποτό

Σήμερα - 14 Ιανουαρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Νίνα



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1690: O γερμανός οργανοποιός Johann Christoph Denner από την Νυρεμβέργη κατασκευάζει το πρώτο κλαρινέτο (κλαρίνο).

1900: Η όπερα "Tosca" του Giacomo Puccini κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Ρώμη.

1966: Ο David Jones ηχογραφεί το πρώτο τραγούδι του με τον τίτλο "Can't help thinking about me". Την ίδια μέρα αλλάζει το όνομά του σε David Bowie για να μην συγχέεται με τον Ντέιβιντ Τζόουνς του συγκροτήματος "The Monkees".

1969: Γεννιέται ο Dave Grohl, ντράμμερ των Nirvana και μετά το 1994 τραγουδιστής-κιθαρίστας στο συγκρότημα Foo Fighters.

1997: Κυκλοφορεί το πρώτο single των Spice Girls στις ΗΠΑ, με τίτλο "Wannabe".

2001: Η Jennifer Lopez πετυγχαίνει το πρώτο της UK No.1 με το single "Love Don't Cost A Thing".



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1742: Πεθαίνει ο Edmond Halley, άγγλος αστρονόμος που υπολόγισε την τροχιά ενός κομήτη και του έδωσε το όνομά του (ο κομήτη του Χάλεϊ). (γεν. 8/11/1656)

1858: Ο ιταλός επαναστάτης Felice Orsini αποπειράται να δολοφονήσει τον γάλλο αυτοκράτορα Ναπολέοντα Γ'. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης πολλοί άνθρωποι σκοτώνονται, αλλά ο αυτοκράτορας διασώζεται.

1984: Πεθαίνει ο Ray Kroc, αμερικανός επιχειρηματίας, ιδρυτής των Mc Donald's. (γεν. 5/10/1902)

1997: Η αρχαιολόγος Έφη Λιγούρη ανακαλύπτει το Αρχαίο Λύκειον, όπου πριν από 2.500 χρόνια δίδασκε ο φιλόσοφος Αριστοτέλης.

2004: Η σημαία της Γεωργίας, γνωστή και σαν η "σημαία με τους 5 σταυρούς", επιστρέφει σε επίσημη χρήση μετά από την διακοπή 500 ετών.

Μεγάλος διαγωνισμός: Γίνε το support των Bon Jovi στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ

Αν είσαι "artist" γίνε το support των Bon Jovi στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακολουθήσει κανείς τη συναυλία των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου. Κάποιοι θα επιχειρήσουν να πιάσουν κάγκελο ελπίζοντας να αγγίξουν το ιδρωμένο αλλά "ιερό" χέρι του Jon Bon Jovi την ώρα που θα τραγουδάει το "It’s My Life".