2 Νοε 2010

Λόγος Απειλή - Freestyle: Μια καυτή συνεργασία!


Τον περασμένο χρόνο ενώ όλα κυλούσαν σταθερά και γνώριμα στην επιφάνεια της όμορφης Θεσσαλονίκης, η πόλη φιλοξενούσε διακριτικά έναν από τους πιο δραστήριους και υποψιασμένους Hip Hop καλλιτέχνες από τη Νέα Υόρκη.
O Freestyle των Arsonists μπαινόβγαινε εντατικά στο studio μαζί με τον δικό μας, αδιάκοπα εξελισσόμενο Λόγο Απειλή (Απέχεις, Ladose) με ένα και μόνο σκοπό: να ολοκληρώσουν το project που έρχεται να ταράξει τα νερά της ελληνικής Hip Hop δισκογραφίας με τίτλο “I Am Hip Hop” !

Ένας δίσκος που γεφυρώνει δύο ηπείρους χρησιμοποιώντας την κοινή αγάπη των δύο καλλιτεχνών, τον Hip Hop τρόπο ζωής και έκφρασης, την Hip Hop κουλτούρα που πλέον σήμερα έχει διαδοθεί σε κάθε άκρη της γης με τις διάφορες μορφές της. Συνεπιβάτες σε αυτό το μουσικό εγχείρημα είναι μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Sinis of Styles Unlimited, Sifu VERSUS, Diveno, Eversor, DJ Space, Snowgoons κ.α.) ενώ σε δύο κομμάτια έχουμε συμμετοχή έκπληξη από τον γνωστό σε όλους Εισβολέα και τον D-Stroy από τους Arsonists.
Ο Freestyle, κατά κόσμον Robert Wallace γεννημένος στη γενέτειρα του Hip Hop, τη Νέα Υόρκη καθίσταται από νωρίς (δεκαετία ‘80) ενεργό μέλος της μουσικής αυτής σκηνής. Μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Arsonists, και εν συνεχεία solo καλλιτέχνης έχοντας κυκλοφορήσει τα κλασσικά "Etched in Stone" και "The Long Road to Classic" και έχοντας εμφανιστεί σε shows μαζί με τους The Roots, Wu-Tang Clan, DJ Premier, Public Enemy, EPMD, Sean Lennon και Crazy Town, αυτή τη φορά, η δημιουργικότητά του και η αγάπη του για τη μουσική αυτή τον βρίσκει να συνεργάζεται στον δίσκο “I Am Hip Hop” με τον έλληνα Λόγο Απειλή.

Γέννημα θρέμμα της Κοζάνης, ο Λόγος Απειλή τα τελευταία 5 χρόνια είτε ως μέλος των Απέχεις και των Ladose, είτε σόλο με τις κυκλοφορίες του “Ναρκωτικό Πολυτελείας” και το διπλό “Άλλα λόγια να μισιόμαστε” έχει δείξει την αστείρευτη όρεξη του και κρατά το κοινό εν αναμονή με κάθε επερχόμενη κυκλοφορία του δικαιώνοντας όσους τον θεωρούν σήμερα τον πιο πολλά υποσχόμενο ανεξάρτητο καλλιτέχνη της ελληνικής Hip Hop. O δίσκος κυκλοφορεί από το ανεξάρτητο label “I am Hip Hop”, σε συνεργασία με την Archangel music, πανελλαδικά τόσο στα πιο ενημερωμένα καταστήματα δίσκων όσο και διαδικτυακά. Επίσης, σύντομα ο Freestyle θα βρεθεί στην Ελλάδα για να ξεκινήσει μαζί με τον Λόγο Απειλή ένα mini tour για την προώθηση του δίσκου που θα περιλαμβάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε κεντρικές πόλεις όσο και στην επαρχία. "Freestyle & Λόγος Απειλή about to come to your town..."

Πηγή:www.music.net,cy

Το Τραγούδι της Ημέρας


Written in the Stars - Tinie Tempah Ft. Eric Turner [ Official Music Video ]

http://www.youtube.com/watch?v=7Fq90-rOjFk&feature=fvw

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 2/11


Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!

Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!

1985: Το «Part-Time Lover» του Stevie Wonder ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

Πηγή:www.tralala.gr

LISTEN: Ricky Martin feat. Joss Stone - The Best Thing About Me Is You


"The Best Thing About Me Is You" λέγεται το νέο τραγούδι του Ricky Martin, στο οποίο συμμετέχει και η Joss Stone. Το κομμάτι, που έκανε πρεμιέρα στη διάσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Secrest την 1η Νοεμβρίου, αποτελεί το πρώτο single από το επερχόμενο δίγλωσσο album του Ricky Martin που αναμένεται στα δισκοπωλεία στις αρχές του 2011.

Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει και στα ισπανικά, με τίτλο "Lo Major De Mi Vida Eres Tu" και τη Natalia Jiminez στα φωνητικά, στη θέση της Joss Stone.

To "The Best Thing About Me Is You" είναι η πρώτη δουλειά που παρουσιάζει ο Ricky Martin, από την ημέρα που αποκάλυψε ότι είναι ομοφιλόφυλος. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ricky δήλωσε πως αμέσως μόλις ανέβασε την εξομολόγησή του στο site του, ένιωσε απίστευτα μόνος και ξέσπασε σε κλάμματα. "Δεν το άντεχα άλλο. Ήταν πολύ επίπονο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι για μένα τα παιδιά μου... Τα κράταγα στα χέρια μου και σκεφτόμουν 'Τι θα κάνω; θα τους μάθω να λένε ψέματα;' Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Τότε, που τα κρατούσα αγκαλιά, αποφάσισα πως είχε έρθει η στιγμή να πω την αλήθεια σε όλον τον κόσμο."

Ακούστε το νέο κομμάτι του Ricky Martin εδώ! Like it?

Sneak Peak από το Χριστουγεννιάτικο videoclip της Mariah


Βιάζεται για τα Χριστούγεννα η (εγκυμονούσα) Mariah! Το videoclip για το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι της "Oh Santa" όχι μόνο είναι έτοιμο αλλά και θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα.

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στη συλλογή "Merry Christmas II You" που θα εμφανιστεί στα ράφια των δισκοπωλείων αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.

Δείτε sneak peak από το "Oh Santa" της Mariah Carey εδώ! Τα σχόλια δικά σας!
http://www.youtube.com/watch?v=ZMi6Ox1Irz4

Τα καλύτερα επαγγέλματα στην Ελλάδα 2010


Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης σας προτείνουμε επαγγέλματα που θα σας βγάλουν από την Δύσκολη θέση χωρίς ιδιαίτερο κόπο
Και για φέτος στις δύο πρωτες θέσεις παραμένουν τα :

1) Επαγγελματίας πολιτικός
Όπως πολύ καλά ξέρουμε, πολλοί από τους εθνοπατέρες μας δεν άσκησαν άλλο επάγγελμα πλην του κοινοβουλευτισμού...

2) Κληρονόμος κόμματος
Από τα πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα. Δε θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα, ένα καλό επώνυμο αρκεί. Καμαρώστε τον ηλίθιο και πανηλίθιο ή Χοντρό και Λιγνό ή Άμποτ και Κοστέλο ή Γιωρίκα και Κωστίκα. Όπως και να τους αποκαλέσουμε, δεν παύουν να παραπέμπουν σε… ανέκδοτο.

Στην τρίτη θέση έχουμε new entry

3) Τι άλλο από... Πορνοσταρ
Εχει χαμηλή φορολόγηση σε ΦΠΑ στο 5%, δεν απαιτεί γνωσεις ουτε προυπηρεσία ενω έχει πολλά εξτραδάκια και πολλά διεφύγοντα κέρδη. Αν μπορέσει να τσιμπήσει έσοδα και από τις πωλήσεις των πακιστανων τότε είναι το επάγγελμα αποκάλυψη για φέτος

4) Πορνομανατζερ
Ναι. Μπορείς και με κατω του μετρίου IQ να ζεις καλά.! Κερδίζεις το παντεσπανι σου τίμια. Απαιτουνται βασικά Ελληνικά.

5) Παίκτης Reality γενικά
Εκτός της ανακύκλωσης παιχνιδιών πχ. Από εκδίκιση της ξανθιάς ή το next top model στο Love bites και καπάκια απο Αγρότης μόνος ψάχνει σε κάτι ψήνεται αποκτας και φήμη. Επίσης μπορεί να αποκτήσεις τσαμπα νεο σαλόνι κουζίνα ηλεκτρικές συσκευες και σιγουρα τζακι

6) Next top model
Επικίνδυνο αλλά και προσοδοφόρο. Η υπερέκθεση σε φακό και μανατζαρέους βλαπτει ενω εχει πιθανότητες εξέλιξης προς το τρίτο καλυτερο επάγγελμα (δεςπιο πανω)

7) Εστιάτορας supported by Botrini
Σε γενικές γραμμές θα πας καλά, και μονο για την περιεργεια της γειτονιας θα σου ερθει κόσμος. Αν ο μαγειρας σου δεν ειναι ταυόχρονα και υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος έχεις βάσιμες ελπίδες να πας καλά. Στα μειον οτι θέλει πολυ μανουρα με τον Εκτορα στα γυρίσματα για να εχεις και τηλεθέαση

Πηγή: Tromaktiko

Ψεύτικός Michael Jackson;


Ένα album με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Michael Jackson που πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Sony Records είναι το αντικείμενο μιας έντονης διαμάχης που είναι πιθανό να εξελιχθεί σε σκάνδαλο!
Σύμφωνα με συγγενείς του Βασιλιά της Pop, υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως πέντε τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί το 2007, περιέχουν έναν άλλο τραγουδιστή στα φωνητικά, που η φωνή του μοιάζει υπερβολικά με αυτή του MJ. H διαμάχη αυτή θα καθυστερήσει αρκετά την κυκλοφορία του album και θα φέρει επιπλοκές στο συμβόλαιο της εταιρείας Sony με το γραφείο που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του MJ.

H Sony από την μεριά της, για να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του album έχει ήδη προσλάβει ειδικούς επιστήμονες σε θέματα ηχητικής αναγνώρισης για να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των ερμηνειών του album. Eπίσης, στην έρευνα συμμετέχουν και τα παιδιά του Jacko, που βρίσκονταν μαζί του στο New Jersey, κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων αυτών των κομματιών.

Παρ`όλα αυτά, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός παραγωγής της μεταφοράς του κλασσικού video “Thriller” σε 3D ταινία με τον σκηνοθέτη Kenny Ortega (Τhis Is It) πίσω από την κάμερα και τον σεναριογράφο, γνωστό από το “Hangover”, Jeremy Garelick στην συγγραφή του σεναρίου.

Τους 'τάραξε' στην πρεμιέρα ο Μαζώ


Ένα σχήμα που θα ξεσηκώσει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο λόγος για τους...
Γιώργο Μαζωνάκη , την Πάολα , τους Vegas και τον Νικηφόρο. Από την πρεμιέρα φάνηκε ότι οι καλλιτέχνες σκοπεύουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πολλά τα συν τους ένα από αυτά ο Βοτανικός που φέτος αναδιαμορφώθηκε και προσφέρει στους παρευρισκόμενους ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.


Κάθε ένας δίνει το δικό του στίγμα με τις μουσικές του επιλογές καλύπτοντας έτσι όλα τα μουσικά γούστα. Στην πρεμιέρα ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε παλιές και καινούργιες του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό καταφέρνοντας για άλλη μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα με το ιδιόμορφο στυλ του. Η Πάολα από την πλευρά της ενθουσίασε τους πάντες με τα τραγούδια της αλλά και με την σκηνική της παρουσία . Οι Vegas έδωσαν μια πιο νεανική και dance διάθεση και ο Νικηφόρος έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει πολλά αφού τα πρώτα δείγματα δουλείας του μας δείχνουν ένα καλλιτέχνη που εξελίσσεται διαρκώς

Νέα διασκευή από Soulthrow: Katy Perry - Firework


Ο γνωστός μας Soulthrow επιστρέφει με μια διασκευή του γνωστού hit της Katy Perry...


Δείτε το:
http://www.youtube.com/watch?v=Bk1xHg3LJvI

Tο soundtrack της νεας ταινίας της Christina Aguilera!


Η RCA RECORDS θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου το “Burlesque”, το soundtrack της ταινίας “Burlesque” της Sony Pictures, με πρωταγωνίστριες την Christina Aguilera και την Cher.
Το πολύ-αναμενόμενο soundtrack περιέχει νέα τραγούδια, τα οποία τα έχει γράψει η 5 φορές νικήτρια βραβείου Grammy, Christina Aguilera, μαζί με τους Claude Kelly, Tricky Stewart και Sia.

Η παραγωγή ανήκει στους Tricky Stewart, Linda Perry και Ron Fair. Το soundtrack περιέχει ακόμα και δύο νέα τραγούδια, ερμηνευμένα από την Cher όπως μεταξύ άλλων το “You Haven’t Seen The Last Of Me”, μια φανταστική μπαλάντα την οποία έχει γράψει η Diane Warren και την παραγωγή έχει κάνει ο Matt Serletic. Αυτό είναι το πρώτο ολοκαίνουριο τραγούδι της Cher εδώ και επτά χρόνια, όπως επίσης και ο πρώτος της ρόλος σε musical. Το soundtrack περιέχει επίσης επανεκτελέσεις και διασκευές κλασσικών τραγουδιών όπως της Etta James το “Something’s Got A Hold On Me” και το “Tough Lover” αλλά και του Mae West το “A Guy What Takes His Time” όλα τραγουδισμένα από την Christina Aguilera.

Η Christina Aguilera πραγματοποιεί το κινηματογραφικό της ντεμπούτο ως βασική πρωταγωνίστρια στο “Burlesque” και στο πλευρό της έχει την Cher, η οποία την τελευταία φορά που είχε βασικό ρόλο σε ταινία ήταν το 1999. Το “Burlesque” της Screen Gems / Sony Pictures, το οποίο θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, το έχει σκηνοθετήσει ο Steven Antin ενώ η παραγωγή ανήκει στον Donald De Line.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τελικό tracklisting:

01 Something’s Got A Hold On Me Christina Aguilera02 Welcome To Burlesque Cher03 Tough Lover Christina Aguilera04 But I Am A Good Girl Christina Aguilera05 Guy What Takes His Time Christina Aguilera06 Express Christina Aguilera07 You Haven’t Seen The Last Of Me Cher08 Bound To You Christina Aguilera09 Show Me How You Burlesque Christina Aguilera10 The Beautiful People (from Burlesque) Christina Aguilera

Το πρώτο single των Arkán κυκλοφορεί ελεύθερο!


Το rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί και διανέμει το πρώτο του single ηλεκτρονικά και εντελώς δωρεάν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.
Με τίτλο “Το κάστρο”, το καυστικό και επίκαιρο free-single των Arkán περιέχει το ομότιτλο τραγούδι, ένα wallpaper του συγκροτήματος καθώς και δύο αρχεία με τους στίχους και πληροφορίες για το κομμάτι. Για να κατεβάσει κανείς “Το κάστρο”, το μόνο που έχει να κάνει είναι να εγγραφεί στο mailing list των Arkán.

Για να κατεβάσετε “Το κάστρο” εντελώς δωρεάν, πατήστε εδώ.

Σήμερα - 02 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Αφθόνιος, Αφθονία

Επέτειοι:
Δεν υπάρχουν


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1961: Γεννιέται η Κι Ντι Λανγκ (Κάθριν Ντόου Λανγκ), αμερικανίδα ρόκερ.

1966: Ο Mississippi John Hurt πεθαίνει σε ηλικία 73 ετών


1979: Ο Mick και η Bianca Jagger χωρίζουν.

2003: Ο Sean 'P. Diddy' Combs λαμβάνει μέρος στο New York City Marathon. Και τερματίζει μέσα σε 4 ώρες, 14 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα. Χαρίζει $2 εκατομμύρια δολάρια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1789: Κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης, εθνικοποιείται η περιουσία της γαλλικής εκκλησίας

1823: Σε μήνυμά του στο Κογκρέσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζέιμς Μονρόε αναγνωρίζει το δικαίωμα των επαναστατημένων Ελλήνων στην ανεξαρτησία.


1917: Ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Άρθουρ Τζέιμς Μπάλφουρ, δηλώνει ότι «ήρθε η ώρα, οι Εβραίοι να αποκτήσουν κράτος στην Παλαιστίνη». Έμεινε στην ιστορία ως «Διακήρυξη Μπάλφουρ», πάνω στην οποία βασίστηκε η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948.

1960: Ο εκδοτικός οίκος «Penguin» αθωώνονται από την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς στην υπόθεση με το μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Χ. Λόρενς «Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλι».

1977: Πρωτοφανής νεροποντή πλήττει την Αττική, με 22 νεκρούς, εκτεταμένης διάρκειας συσκότιση και ανυπολόγιστες ζημιές στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας.

www.music.net.cu

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Gazarte


Ποια είναι, άραγε, αυτά που μας ενώνουν με τους άλλους ανθρώπους; Τα κοινά βιώματα και εμπειρίες, τα συναισθήματα που κατά καιρούς μοιραστήκαμε; Αν και τα δύο ισχύουν -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- υπάρχει, λοιπόν, πιο ισχυρός συνδετικός κρίκος από το τραγούδι;
Εκείνο, καταφέρνει και φέρνει κοντά ακόμα και ανθρώπους που ποτέ δεν συναντήθηκαν, που δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα ούτε ένα βλέμμα. «Συγγενεύουμε» μέσα από τα τραγούδια που αγαπάμε. Οχι με όλα. Οχι μ' εκείνα που γίνονται απλή υπόκρουση σε συμβάντα χωρίς καμιά σημασία ούτε με όσα οδηγούν σε μια απελπισμένη εκτόνωση. Ομως, στο DNA μας εγγράφονται τα τραγούδια με τα οποία έχουμε «σημαδέψει» τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις απογοητεύσεις, τις μικρές και τις μεγάλες νίκες - ακόμα και τις ανομολόγητες ήττες μας. Μοιάζουν, άλλωστε, η ζωή και η μουσική: από τη σιωπή ξεκινούν και στη σιωπή καταλήγουν...

Από τις 21 Νοεμβρίου για πέντε κύκλους τραγουδιών

Ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι από τους λίγους δημιουργούς που δικαιούνται να υπερηφανεύονται για δεκάδες τραγούδια με μια τέτοια δύναμη, από τις αρχές της δεκαετίας του '60, μέχρι σήμερα. Η μουσική του, «στέρεη» και εκφραστική, συνάντησε το λόγο σπουδαίων ποιητών και στιχουργών, κι έχει γίνει πια κομμάτι της συλλογικής μνήμης μας.

Εχοντας διατηρήσει τα τελευταία χρόνια, παρά τις μετρημένες και επιλεκτικές εμφανίσεις του, μια ιδιαίτερα θερμή σχέση με το κοινό, ο συνθέτης αποφάσισε αυτό το χειμώνα να συναντήσει σ’ έναν διαφορετικό χώρο από εκείνους που μας έχει συνηθίσει τους «φορείς» μιας ισχυρής εκλεκτικής συγγένειας: τους παλιούς «συνοδοιπόρους» του, που τον ακολουθούν πιστά εδώ και δεκαετίες, αλλά και τη νέα γενιά που ανακαλύπτει στο έργο του κάτι που «μιλάει» στην καρδιά της.

Με διάθεση να πειραματιστεί και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, από τις 21 Νοεμβρίου, κάθε Κυριακή και Δευτέρα, θα βρίσκεται στο Gazarte, έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με την ατμόσφαιρα και το ήθος των παλιών μπουάτ, που αν και μετράει λίγα χρόνια στη ζωή της πόλης, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του ακόμα και στους πιο δύσπιστους. Αποτελεί, αναμφίβολα, μια νησίδα πολιτισμού...

Εκεί, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντήσει μια σπουδαία ορχήστρα, την 12μελή Κ.Ο.Ε.Μ., με την οποία συμπορεύεται εδώ και δεκαπέντε χρόνια, σε πέντε θεματικούς κύκλους παραστάσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τον Απρίλιο (τρία διήμερα για κάθε κύκλο):
- 3 Χ 3
- Η τέχνη της μουσικής στον κινηματογράφο
- Μπαλάντες (Μίκης Θεοδωράκης / Μανόλης Αναγνωστάκης)
- Μάνος Χατζιδάκις
- Επιτάφιος

Η σκηνή του Gazarte με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της θα του δώσει τη δυνατότητα να στήσει ένα άρτιο οπτικοακουστικό θέαμα, να «δέσει» περίτεχνα ήχους και εικόνες σε ένα πρόγραμμα που θα ξαφνιάσει. Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του σημαντικοί ερμηνευτές - παλιοί συνεργάτες και φίλοι του Σταύρου Ξαρχάκου, οι περισσότεροι, αλλά και καινούργιοι, σε απροσδόκητες συναντήσεις που θα συζητηθούν.

Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι (στάση Κεραμεικός), τηλ.: 210-34.60.347, www.gazarte.gr

΄Ο Έλληνας΄: Νέο τραγούδι από τον Νότη Σφακιανάκη


Το τρίο άλμπουμ από την τριλογία "Ματωμένο Δάκρου" από τον αγαπημένο Νότη Σφακιανάκη με τον τίτλο "Χορευτικόν" θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου μαζί με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"...
Μετά τα πρώτα δύο album "Κοινωνικόν" και "Ερωτικόν", ο Νότης Σφακιανάκης κυκλοφορεί το "Χορευτικόν" που ολοκληρώνει την τριλογία "Ματωμένο Δάκρυ".

Από το νέο CD κυκλοφόρησε ήδη στο διαδίκτυο ο τραγούδι "Ο Έλληνας".


Σε επτά ημέρες ο θεός έφτιαξε τα σύμπαντα
τα μεγάλα και τα ασήμαντα
Έφτιαξε και τον άνθρωπο, μικρό και υπεράνθρωπο
όλα γίναν με σοφία κι η αγάπη με ουσία

Και την όγδοη ημέρα έφτιαξε τον Έλληνα
κι έτσι λύθηκε του κόσμου το μεγάλο αίνιγμα
κι έγινε ο κόσμος πιο σοφός
ωραίος και ερωτικός
με του θεού το θέλημα

Σε επτά ημέρες ο θεός έφτιαξε τα αφανέρωτα
ευλόγησε τον έρωτα
τα φτιαξε όλα σίγουρα τον κόσμο δίχως σύνορα
όλα γίναν με σοφία κι η αγάπη με ουσία

Και την όγδοη ημέρα έφτιαξε τον Έλληνα
κι έτσι λύθηκε του κόσμου το μεγάλο αίνιγμα
κι έγινε ο κόσμος πιο σοφός
ωραίος και ερωτικός
με του θεού το θέλημα (x2)

Aπάτη 15 εκατομμυρίων στην περιοδεία των Take That!


H ανακοίνωση της έναρξης της επερχόμενης περιοδείας των Take That έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των pop fans όλης σχεδόν της υφηλίο
Όμως με την έναρξη της online προπώλησης των εισιτηρίων, ενεργοποιήθηκαν και κάποια ψεύτικά websites που φαίνονταν να εμπορεύονται εισιτήρια των Take That που στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν. Αυτά τα sites-φαντάσματα, λάμβαναν πληρωμή για ανύπαρκτα εισιτήρια και στην συνέχεια εξαφανίζονταν χωρίς να αφήσουν ούτε ένα ίχνος!

Συνολικά υπολογίζεται πως αυτή η τεράστια web-απάτη έχει έσοδα μέχρι στιγμής που φτάνουν κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ! Εκπρόσωπος του site πωλήσεων εισιτηρίων Viagogo δήλωσε: «Οι fans πρέπει να είναι επιφυλακτικοί όταν αγοράζουν εισιτήρια από κάποιο site. Ένα site δεν πρέπει να κρίνεται από την εμφάνιση, αλλά από την εγκυρότητα του. Η έρευνα αγοράς είναι η καλύτερη λύση.»

Να προσθέσουμε επίσης, πως και τα φαινόμενα μαύρης αγοράς έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην συγκεκριμένη περιοδεία, με τους «αόρατους» πωλητές να έχουν ανεπίσημα κέρδη κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Το θέμα ερευνάται ήδη από την βρετανική υπηρεσία υποστήριξης καταναλωτών.

www.music.net.cu