15 Νοε 2011

Σοκαριστικό Video: Δείτε Το “Προωθήστε Το” Και Ίσως Να Σωθεί Μια Ζωή


Είναι ίσως μία από τις πιο έντονες καμπάνιες που έχουμε δει ποτέ.
Προβάλλεται στην…. Τηλεόραση της Αυστραλίας.
Αξίζει τον κόπο, “Προωθήστε το” και ίσως να σωθεί μια ζωή σήμερα ή αύριο ή στο μέλλον.
Να το μοιραστείτε με όποιον οδηγό γνωρίζετε…

O Snoop και ο Wiz Khalifa σε σχολική κωμωδία!


Μπορείτε να φανταστείτε τον 40χρονο Snoop Dogg να υποδύεται τον 15χρονο μαθητή λυκείου, που έρχεται διαρκώς σε κόντρα με το «καλό παιδί» και αριστούχο Wiz Khalifa; Κι όμως αυτό είναι το κεντρικό θέμα της ταινίας “Mac And Devin Go To Highschool” που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Ιανουάριο στους κινηματογράφους!
 Από το soundtrack της ταινίας έχει ήδη ακουστεί η συνεργασία των δυο rappers με τον Bruno Mars στο“Young Wild And Free” που αναμένεται να γίνει ήδη hit! Κρίμα που δεν προλαβαίνουν τα Oscars…

H Rihanna αναστατώνει το Λονδίνο με το “We Found Love” live!


Το νέο single της Rihanna με τίτλο “We Found Love” ακούγεται κυριολεκτικά παντού. Δεν μας προκαλεί έκπληξη που στις συναυλίες της Rihanna για την Αγγλία, το κομμάτι έχει γίνει το απόλυτο closing track με confetti να πέφτουν στον αέρα και το κοινό απλά να παραληρεί!
 Το album “Talk That Talk” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου και ήδη έχει διαρρεύσει Online και το ομώνυμο track όπου συμμετέχει ο Jay-Z. Προς το παρόν σας χαρίζουμε ένα δείγμα από το live show της Rihanna στο Λονδίνο. Umbrella+We Found Love!

Νέο τραγούδι από τον Dj Kas και την Athena!



Το τραγούδι που θα σε κάνει να χορεύεις όλο το χειμώνα είναι εδώ...

Το "Party like a freak" είναι ένα νέο κομμάτι, από τον Dj Kas και την Αthena. Ο Dj Kas, είναι από ο 2008 μέλος της ομάδας του Μηδενιστή και έχει παίξει στα μεγαλύτερα clubs της χώρας. Η Athena Manoukian είναι μόλις 19 χρόνων και αρκετά ταλαντούχα.
Το κομμάτι είναι σε μουσική/παραγωγή του Diveno και στίχους του Diveno, Dj Kas και Teddy E. Η σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Και θα μπορούσε άνετα και ως clip και ως τραγούδι να συναγωνιστεί άλλα του εξωτερικού. Γιατί όχι;

Katy Perry: The One That Got Away - Το video!


To έκτο και τελευταίο single από το “Teenage Dream” album είναι το “The One That Got Away” και το video του έκανε ήδη πρεμιέρα online.
Στο video του “The One That Got Away” πρωταγωνιστούν η Katy Perry και ο ηθοποιός Diego Luna, σε μια ιστορία έρωτα που «έφυγε» ξαφνικά και αντικαταστάθηκε από μια βαρετή και μουντή σχέση.

Όμως η Katy, αν και σε προχωρημένη ηλικία πλέον, δεν ξεχνά τις στιγμές που έζησε στο παρελθόν και μέσα από μια μεγαλειώδη αναδρομή, επιστρέφει σε εκείνον που αγάπησε περισσότερο από κάθε άλλον. Το video εδώ!

Σφακιανάκης: 'Έχουμε ευθύνη ως πολίτες'


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι βαθιά ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τη χώρα του και αυτά προσπαθεί να βγάζει και στα τραγούδια του, αλλά και μέσα από τα λόγια του σε κάθε του ευκαιρία. Το ίδιο έπραξε για άλλη μια φορά.
Στα ίδια μήκη κύματος θα κινείται και το φετινό του πρόγραμμα στην "Ιερά Οδό". Θα είναι ένα "σφαιρικό" πρόγραμμα, κατά τα λεγόμενα του, το οποίο θα περιλαμβάνει προβληματισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση και τρέλα, σε μια προσπάθεια του να αντικατοπτρίσει την ίδια τη ζωή. Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνονται στη ζωή του ανθρώπου, αλλιώς, γίνεται "στείρος".
Για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, δε φταίνε μόνο οι πολιτικοί ηγέτες, αλλά και οι πολίτες. Θεωρεί πως όλοι έχουν ευθύνη, αλλά τώρα πρέπει να αναλάβουν δράση και να διώξουν αυτούς που κυβερνούν. Μόνο έτσι θα πάει η χώρα προς την ανάταση. Πρώτα, όμως, πρέπει να γίνει επανάσταση, όπως λέει στο "Εγώ Weekly".

Για την κατάσταση αυτή δεν φταίει κανείς άλλος παρά όλοι οι Έλληνες. Κι ο ίδιος επηρεάζεται πολύ και δεν μπορεί να σταματήσει να λέει την άποψη του για το ποιος φταίει.

Demy: Μόνο μπροστά

Η 19χρονη Demy σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της αυτό το καλοκαίρι με τη συμμετοχή της στο single του Μηδενιστή «Mια Ζωγραφιά»!
• 6.0000.000 you tube views για τη «Ζωγραφιά»
• Νούμερο 1 σε όλους τους καταλόγους ψηφιακών πωλήσεων
• Περισσότερες από 12 εβδομάδες μέσα στο Top 10 του National airplay Chart
H Demy έγινε θέμα συζήτησης και αναζήτησης στο διαδίκτυο.
Έτσι ήρθε στο προσκήνιο μια συνεργασία της με τον OGE και τον ΤNS, το «Μόνο Μπροστά».

Σήμερα η Demy μας παρουσιάζει το 2012 version του «Μόνο Μπροστά»
με την στήριξη του OGE που είναι και ο συνθέτης του τραγουδιού .
Τους στίχους έγραψε ο OGE και η Romy Papadea,
ενώ την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκε η ομάδα παραγωγών Lemonplay.

Η Demy ήρθε σίγουρα για να μείνει στον μουσικό κόσμο μας!

Estamos felices por les Latin Grammy Awards 2011: Tα καλύτερα videos!


Eπειδή αγαπάμε την latin μουσική αποφασίσαμε να γράψουμε τον τίτλο αυτού του άρθρου στα ισπανικά. Σημαίνει: «Είμαστε χαρούμενοι για τα Latin Grammy Awards 2011. Ακόμα μαθαίνουμε, να είστε επιεικείς!
Στα Latin Grammy Awards κυριάρχησε η παρουσία της Shakira, που ανέβηκε τρείς φορές στην σκηνή του Mandalay Bay στο Los Angeles για να τραγουδήσει live τα “Loca”, “Devocion”, “Ande De La Seis” ενώ και ο Marc Anthony με τον Pitbull έκλεψαν την παράσταση με μια performance του “Rain Over Me”.

Ακόμα, το latin κοινό της pop τίμησε με την παρουσία του και ο Usher, τραγουδώντας live μαζί με τον Romeo Santos, αλλά και η Demi Lovato σε ένα sexy ντουέτο μαζί με τον Pablo Alboran.

Ακούστε το remix των The Weeknd & Illangelo στο Marry The Night της Lady Gaga!


Ένα ένα αποκαλύπτονται τα remixes στα τραγούδια του “Born This Way” της Lady Gaga από τους καλύτερους εκπρόσωπους του εναλλακτικού rock/ r&b/electro ήχου. Το “Marry The Night” διάλεξε να διασκευάσει το πολλά υποσχόμενο ταλέντο του Young Money Crew, o 20χρονος The Weeknd μαζί με τον Illangelo.
Το remix κινείται στους γνωστούς electro/r&b ατμοσφαιρικούς ρυθμούς που έχουμε ακούσει απόν τον νεαρό παραγωγό/συνθέτη/ερμηνευτή που συμμετέχει και στο νέο album του Drake, (ακούστε αμέσως το “Crew Love”). Ακολουθεί το remix στο “Marry The Night”. Σας αρέσει;

10+1 Μέρη Που Αξίζει Να Επισκεφθείτε Στη Ζωή Σας [Φωτο]


Πέρα από τους «συμβατικούς» τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο, υπάρχουν 11 μέρη στον πλανήτη που αξίζει να επισκεφθείτε έστω και μια φορά στη ζωή σας…. Φαράγγια, κοιλάδες, λίμνες, νησιά και βράχια συνθέτουν έναν τουριστικό οδηγό διαφορετικό από τους άλλους…
1. To Antelope Canyon βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ και πρόκειται για ένα από τα πιο μαγευτικά φαράγγια του κόσμου, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει το άγριο τοπίο της περιοχής. Χωρίζεται σε δύο τμήματα, το Upper Antelope Canyon ή The Crack και το Lower Antelope Canyon ή The Corkscre, η πρόσβαση στο εσωτερικό των οποίων γίνεται είτε από ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια ή από σκάλες.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
2. Η λίμνη General Carrera βρίσκεται στην Παταγονία και μοιράζεται ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Χιλή. Αποτελεί ένα από τα μοναδικά αξιοθέατα στον κόσμο και ξεχωρίζει για τις μοναδικές σπηλιές που δημιουργούν τα τεράστια βράχια, αφήνοντας το καταγάλανο νερό να περάσει από το εσωτερικό τους.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
3. Η λίμνη Moraine βρίσκεται στον Καναδά, στο κέντρο μιας μεγάλης οροσειράς, ενώ βασικό χαρακτηριστικό της αποτελούν οι εντυπωσιακοί αντικατοπτρισμοί των ελάτων στην επιφάνεια των υδάτων της.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
4. Το Grand Canyon βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ και είναι το μεγαλύτερο του κόσμου. Σε ορισμένα σημεία το βάθος της φτάνει τα 1600 μέτρα ενώ το μεγαλύτερο πλάτος της δεν ξεπερνά τα 29 χιλιόμετρα. Τη διασχίζει ο ποταμός Κολοράντο, που ξεκινά από τα Βραχώδη όρη και χύνεται στον Κόλπο του Μεξικού.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
5. Στη Μαλαισία βρίσκονται τα νησιά Phi Phi. Στην ουσία πρόκειται για δύο νησιά: το Ko Phi Phi Don και το Ko Phi Phi Leh,το οποίο είναι μικρότερο. Διαθέτουν πολλά ξενοδοχεία και εντυπωσιακές παραλίες, ενώ φημίζονται για τα φρέσκα ψάρια και τα πρωτότυπα κοκτέιλ.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
6. Το Machu Picchu βρίσκεται στο Περού, σε υψόμετρο 2.430 μέτρων στις περουβιανές Άνδεις. Πιστεύεται ότι χτίστηκε για να αποτελέσει την κατοικία του βασιλιά των Ίνκας Pachacuti (1438–1472), ενώ ανακαλύφθηκε μόλις το 1911 από τους αρχαιολόγους. Από το 2007 αποτελεί και επίσημα ένα από τα Νέα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
7. Το Monument Valley (ή αλλιώς «Η Κοιλάδα των Βράχων») βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ και περιλαμβάνει μια μεγάλη έκταση γεμάτη τεράστιους βράχους από άμμο. Η περιοχή έγινε διάσημη μετά το 1930, ενώ χρησιμοποιήθηκε από πολλούς κινηματογραφιστές σε διάφορες ταινίες τους, με σημαντικότερο το σκηνοθέτη John Ford.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
8. Η αρχαία πόλη της Πέτρας θεωρείται ένας από τους εθνικούς θησαυρούς και το πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο της Ιορδανίας. Βρίσκεται στην άκρη της Αραβικής ερήμου και αποτελεί ένα αριστούργημα γλυπτικής, αφού είναι ολόκληρη λαξεμένη πάνω σε ψαμμιτικά πετρώματα. Η «ροδοκόκκινη» πόλη οφείλει την ύπαρξη της στη φυλή των Ναβαταίων και σήμερα αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
9. Οι λίμνες Plitvice βρίσκονται στην Κροατία και αποτελούν το φυσικό σύνορο της χώρας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Καλύπτουν μια έκταση 296 τετραγωνικών χιλιομέτρων και αποτελούν ένα από τα ωραιότερα φυσικά τοπία στον κόσμο. Από το 1979 ανήκουν στην Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
10. Το νησί Socotra βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, νότια της Υεμένης και αποτελεί έναν επίγειο «παράδεισο», ενώ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως… εξωγήινος τόπος! Τα περισσότερα από τα είδη χλωρίδας και πανίδας που υπάρχουν εκεί δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στον πλανήτη, ενώ διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας
11. Το Preikestolen είναι ένας τεράστιος βράχος που βρίσκεται στη Νορβηγία, γνωστός και με την κοινή ονομασία «Ο άμβωνας του κήρυκα». Το ύψος του φτάνει τα 604 μέτρα,  η κορυφή του είναι επίπεδη και σχεδόν τετράγωνη, ενώ οι πλαγιές του είναι εντελώς κάθετες, σαν να έχουν κοπεί με μαχαίρι. Αποτελεί ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών.
perierga.gr - 10+1 μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε στη ζωή σας

Οι έρευνες που έχουν γίνει σχετικά με το σεξ και τα συμπεράσματά τους θα σας ξαφνιάσουν!

Σεξ & Υγεία
Κατά την διάρκεια 30 λεπτών έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας ο μέσος άνθρωπος «καίει» περίπου 200 θερμίδες. Το να κάνει κάποιος σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπορεί να...μειώσει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου κατά 30%, εγκεφαλικού κατά 50% και διαβήτη κατά 40%. Επίσης, έχει βρεθεί ότι οι άνδρες με...ενεργή σεξουαλική ζωή έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν και μετά τα 80 τους χρόνια.

-Το Viagra, το γνωστό μπλε χάπι που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει με τα προβλήματα στύσης, έφτασε τα 411 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα στους τρεις πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, το 1998, ποσό που έφτασε το 1,8 δισεκ. δολάρια το 2003. Στην Ελλάδα πωλούνται ετησίως περί τα 350.000 κουτιά Viagra.

-Η χρήση των προφυλακτικών παρατηρείται πρώτη φορά σε λογοτεχνικά διηγήματα των αρχών του 1.500. Για να δημιουργηθεί το προφυλακτικό χρησιμοποιήθηκε τότε λινό ύφασμα. Από λινό πιστεύουν οι ιστορικοί πως ήταν φτιαγμένα και τα προφυλακτικά του Καζανόβα.

-Γυναικείες μέθοδοι αντισύλληψης φαίνεται ότι επιχειρούνται ήδη από το 1.850 π.Χ. Η πιο γνωστή μέθοδος εκείνων των χρόνων ήταν η τοποθέτηση στη μήτρα κοπριάς από κροκόδειλο και μέλι, προκειμένου να αποφευχθεί μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

-Πολλά από τα συστατικά της σοκολάτας έχουν βρεθεί να προσφέρουν διέγερση παρόμοια με αυτήν που μπορούν να προσφέρουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Κάποιοι ερευνητές, μάλιστα, υποστηρίζουν πως η σοκολάτα μπορεί να είναι ακόμα πιο διεγερτική.

-Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας δημιουργούν αισθήματα εφορίας όμοια με αυτά που προκαλούνται από την χρήση οπιούχων ουσιών. Οι ίδιες αυτές ενδορφίνες μπορούν ακόμα να ανακουφίσουν τρομερά τους πόνους (π.χ. τον πονοκέφαλο).

-Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο και ασβέστιο –και τα δύο έχουν αποδειχθεί ότι κάνουν καλό στα δόντια.

-Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κάθε μέρα πραγματοποιούνται περίπου 100 εκατομμύρια σεξουαλικές πράξεις παγκοσμίως.

-Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στους Times λέει ότι οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν πρόωρη εκσπερμάτιση και μείωση στην ποσότητα των σπερματοζωαρίων που παράγουν. Ο μέσος μη καπνιστής, ηλικίας 30-50 ετών, παράγει περίπου 3,5 ml σπέρματος –τα τρία πέμπτα περίπου μιας μεγάλης κουταλιάς της σούπας. Οι καπνιστές της ίδιας ηλικιακής ομάδας παράγουν μόνον 1,9 ml σπέρματος, το μισό σχεδόν από τους μη καπνιστές, που αντιστοιχεί στην ποσότητα του σπέρματος που παράγει ο μέσος... 60άρης ή 70άρης.

-Στο World Journal of Urology δημοσιεύτηκε έρευνα σύμφωνα με την οποία για να επιτευχθεί ο απόλυτος οργασμός -να φτάσουν δηλαδή τα επίπεδα τεστοστερόνης στο ύψιστο σημείο- πρέπει κανείς να αντέξει 3 εβδομάδες χωρίς σεξ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_6782.html

Σήμερα - 15 Νοεμβρίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Δεν υπάρχουν

Επέτειοι:
Δεν υπάρχουν



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1956: Ο  Elvis Presley κάνει το ντεπούτο του ως ηθοποιός στην ταινία "Love Me Tender".

1975: Οι ABBA εμφανίζονται στο "American Bandstand." Παρουσίαζουν το "S.O.S." και το "I Do, I Do, I Do, I Do, I Do."

1997: Το βίντεο  των Metallica  "The Memory Remains"  κάνει πρεμίερα στο  MTV.

2005: Η Madonna κυλοφορεί το "Confession on a Dance Floor".



 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

1492: Ο Χριστόφορος Κολόμβος σημειώνει στο ημερολόγιο του τη χρήση καπνού από τους Ινδιάνους. Είναι η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά για τον καπνό.

1863: Υπογράφεται η Συνθήκη μεταξύ Ρωσίας, Αυστρίας, Γαλλίας, Πρωσίας και Αγγλίας για την τύχη των Ιονίων Νήσων. Η τελευταία παραιτείται των δικαιωμάτων της στα Επτάνησα, τα οποία παραχωρούνται στην Ελλάδα.


1943: Ο αρχηγός των SS, Χάινριχ Χίμλερ, διατάσσει να τεθούν στο ίδιο επίπεδο οι Τσιγγάνοι με τους Εβραίους και να σταλούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. (Porajmos)

1967: Στα πρόθυρα ελληνοτουρκικού πολέμου, μετά την επίθεση των δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς υπό τον Γρίβα στο τουρκοκυπριακό χωριό Κοφίνου. (Τα γεγονότα της Κοφίνου)

1983: Τα κατεχόμενα της Κύπρου ανακηρύσσονται από τον Ραούφ Ντεκτάς σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου». Λίγες μέρες αργότερα, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το ψήφισμα 541/83 καταδικάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια.