18 Δεκ 2010

"Sex Me Up" on I-Phone

Δέσποινα Βανδή «Χριστούγεννα 2010» - Ένα μοναδικό remake από τους καλλιτέχνες της Spicy για φιλανθρωπικό σκοπό!

Χριστούγεννα Χριστούγεννα ευτυχισμένα α α
Δε γίνονται δε γίνονται
Χωρίς εσένα….ΕΛΛΗ
Κι εσένα...θΑΝΟΚι εσένα…ΝΙΝΟ
Κι εσένα …ΠΑΝΟ
Κι εσένα….ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Κι εσένα…ΙΩΑΚΕΙΜ
Κι εσένα….ΣΤΕΛΛΑ
Χριστούγεννα,  Χριστούγεννα ευτυχισμένα α α
Δε γίνονται….
Kαρδούλα μου χωρίς εσένα …..ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!


Με διάθεση παρέας και ευφορίας οι καλλιτέχνες της Spicy γύρισαν το video clip για το τραγούδι «Χριστούγεννα 2010», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανώλη Τζιράκη! όλοι μαζί στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο για αυτά τα «Χριστούγεννα» 2010 και με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή!
Το εορταστικό κλίμα, τα μεταξύ τους πειράγματα καθώς και η έκπληξη της εμφάνισης τηςΔέσποινας έδωσαν έναν οικογενειακό αέρα στο πολύωρο γύρισμα που τελικά δεν απουσίαζε κανείς! Ούτε καν εμείς…σας παροτρύνουμε να το απολαυσετε όσο το απολαυσαμε κι εμείς και σαν να ήσασταν εκεί!

Ο Dave Grohl στην ταινία των Muppets!

O drummer των Foo Fighters, Dave Grohl θα εμφανιστεί στην νέα ταινία τωνMuppets,υποδυόμενος τον εαυτό του!
 Ο Grohl θα αντικαταστήσει τον drummer Animal, όσο εκείνος σύμφωνα με το σενάριο  θα παρακολουθεί μαθήματα διαχείρισης θυμού!  Η νέα ταινία του Kermit και της παρέας του έχει στην θέση του σεναριογράφου τον ηθοποιό Jason Segel(“Forgetting Sarah Marshall”, “How I Met Your Mother”) και θα περιλαμβάνει σύντομες εμφανίσεις και από τους Jack Black, Lady Gaga
 O Grohl έχει εμφανιστεί ξανά στην μεγάλη οθόνη, μαζί με  τους Tenacious D, το συγκρότημα του Jack Black, στην ταινία  “The Pick OF Destiny”, υποδυόμενος τον… Σατανά. Επίσης αυτήν την εποχή ο Dave Grohl δουλεύει πάνω στο νέο album των Foo Fighters και έπαιξε drums σε ένα κομμάτι από το μετά θάνατον album “MICHAEL” του Michael Jackson.

Spicy Χριστούγεννα απο το MTV!

Σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου προβλήθηκε για πρώτη φορά στο MTV το music video του remake του αγαπημένου και all time classic πλέον εορταστικού τραγουδιού «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή.
Το «Χριστούγεννα 2010», μια μοναδική επανεκτέλεση  από τους καλλιτέχνες της Spicy Records, αποτελεί μια άκρως γιορτινή μουσική πρόταση με την υπογραφή του Φοίβου. Το remake στόχο έχει όχι μόνο να μας διασκεδάσει αλλά και να προσφέρει έμπρακτα σε μια κοινωνική πρωτοβουλία.
Τα έσοδα από τις ψηφιακές πωλήσεις του single «Χριστούγεννα 2010» θα διατεθούν με πολύ αγάπη από την Spicy και τους καλλιτέχνες της στην αποκατάσταση του 24χρονου Πέτρου Ζαφείρη, οποίος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας αυτοκινητιστικού ατυχήματος.

Με διάθεση «παρεΐστικη»  και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανώλη Τζιράκη, παρακολουθούμε τους καλλιτέχνες της Spicy, αλλά και την ίδια τη Δέσποινα Βανδή, να στολίζουν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο που «πρωταγωνιστεί» στο ξεχωριστό αυτό music video. Σε ατμόσφαιρα οικογενειακή, με πολλά χαμόγελα και party mood, το music video «Χριστούγεννα 2010» θα σας κρατήσει την πιο ζεστή μουσική αγκαλιά από τη συχνότητα του MTV αυτές τις γιορτές.

Aποκλειστικά screenshots από το νέο video clip του Μ. Χατζηγιάννη!

Δες τις φωτογραφίες...
Δείτε για πρώτη φορά μέσα από το Official Fan Club του Μιχάλη Χατζηγιάννη, screenshots από το νέο του video clip "Το Καλύτερο Ψέμα" σε σκηνοθεσία των WhiteRoom. Το τραγούδι αποτελεί το πρώτο single του νέου ομότιτλου δίσκου του Μιχάλη που κυκλοφορεί ήδη στα δισκοπωλεία ενώ το video clip πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες...
Πηγή: www.mihalishatzigiannisblog.blogspot.com (Official Fan Club) 


Η Ήβη Αδάμου θα τραγουδήσει για φιλανθρωπικό σκοπό τα κάλαντα

Μια κίνηση αγάπης θα πραγματοποιήσει η νεαρή τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου για παιδιά από Φιλανθρωπικά Ιδρύματα.
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, στον χώρο της Τεχνόπολις Αθηνών, υποδέχεται παιδιά από Φιλανθρωπικά Ιδρύματα όλης της Αττικής και τους προσφέρει την δυνατότητα να διασκεδάσουν στο παγοδρόμια , το carousel , το τρενάκι καi να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της Παραμυθούπολης. Μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους.
Η Ήβη Αδάμου θα βρίσκεται εκεί για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» , να μοιράσει αυτόγραφα και να τραγουδήσει τα κάλαντα με τα παιδιά των Ιδρυμάτων. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι.

Christina Aguilera: γεννήθηκε σαν σήμερα το 1980

Η Christina Maria Aguilera, γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου το 1980. Από μικρή ηλικία ο κόσμος που τη γνώριζε την αποκαλούσε το μικρό κορίτσι με τη μεγάλη φωνή.
Συνήθιζε να τραγουδά σε τοπικές συγκεντρώσεις, γιορτές και διαγωνισμούς. Μία από τις πρώτες της τηλεοπτικές εμφανίσεις στο κοινό, ήταν το 1989, μέσα από την εκπομπή Star Search, όπου ερμήνευσε το τραγούδι ΄΄A Sunday kind of love΄΄. Στη συνέχεια πήρε μέρος στην παιδική εκπομπή The Mickey Mouse Club, 1993-1994, έχοντας συμπαρουσιαστές της τον Justin Timberlake, την Britney Spears,τον Ryan Gosling και την Keri Russell.

christin_aguilera_4_Medium


Η Christina το 1998, υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records, λίγο μετά την ηχογράφηση του soundtrack της παιδικής ταινίας Μουλάν, Reflection. Το τραγούδι της ταινίας σκαρφάλωσε σε σύντομο διάστημα στα 20 καλύτερα τραγούδια των charts της εποχής και ήταν υποψήφιο για αρκετά βραβεία.

Τον Αύγουστο του 1999, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο το όνομά της και πούλησε περισσότερα από οχτώ εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική. Για αρκετό καιρό είχε μία δυνατή θέση στα charts της Αμερικής και της Ευρώπης, παίρνοντας πολύ καλές κριτικές. Κάποια από τα τραγούδια που χτύπησαν κόκκινο στα ραδιόφωνα της εποχής (και μπορούμε να πούμε ότι αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα) ήταν το ΄΄Genie in a bottle΄΄,΄΄What a girl wants΄΄ και ΄΄Come onover baby΄(All I want is you)΄΄.

Το διάστημα που ακολουθεί η Christina κερδίζει αρκετά βραβεία, όπως το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης και το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας.
Το 2000 ξεκινάει την ηχογράφηση του άλμπουμ της, με ένα διαφορετικό τρόπο. Αυτό το cd περιελάμβανε, τα τραγούδια του πρώτο άλμπουμ της, στα ισπανικά, και είχε τίτλο Mi reflejo. Κάποιοι την κατηγόρησαν ότι προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να βγάλει περισσότερα χρήματα. Παρ΄όλα αυτά εκείνη έκανε αυτό που αγαπούσε και δεν άκουγε τις γνώμες των άλλων μιας και η γλώσσα στην οποία τραγουδούσε δεν ήταν κάτι το νέο για εκείνη, καθώς ο πατέρας της είχε ρίζες και μιλούσε ισπανικά. Για 20 εβδομάδες, το άλμπουμ της είχε την πρώτη θέση στα ισπανικά charts. Με την ίδια επιτυχία ηχογραφεί τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, ένα άλμπουμ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, My kind of Christmas, που έγινε πλατινένιο στην Αμερική.
christin_aguilera_6_Medium

To 2001 o Ricky Martin της κάνει πρόταση να συνεργαστούν σε ένα ντουέτο με τίτλο ΄΄Nobodywants to be lonely΄΄, τραγούδι που θα συμπεριλαμβανόταν σε δικό του δίσκο. Άγγιξε την πρώτη θέση παγκοσμίως και έμεινε για αρκέτες εβδομάδες στα charts πολλών χωρών.

Λίγους μήνες αργότερα, η christina Aguilera μαζί με την Lil’ kim, τη Mya και την Pink, επιλέχτηκαν να είναι αυτές που θα επαναφέρουν σε νέα εκδοχή το soundtrack της ταινίας Moulin RougeLadyMarmalade. Τα ραδιόφωνα δεν σταμάτησαν να παίζουν αυτό το τραγούδι και οι πωλήσεις του single ήταν αμέτρητες.

Παρά τη μεγάλη της επιτυχία, η Christina δεν ήταν ευχαριστημένη με το προφίλ που είχε περάσει στον κόσμο. Δεν της άρεσε το στυλ του κοριτσιού που ήταν μέσα στη μόδα και μασούσε τσίχλα κάνοντας φούσκες. Ήθελε να δώσει το δικό της ύφος. Ζητούσε να δείξει σε όλους τη δύναμη που έκρυβε μέσα της. Και φυσικά αυτό έγινε πραγματικότητα μέσα από το επόμενο άλμπουμ της με τίτλο Stripped. Το 2002 κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ, που από την πρώτη εβδομάδα πούλησε περισσότερα από 300.000 αντίτυπα. Ήταν ένα άλμπουμ, που περιείχε πολλά είδη μουσικής, χωρίς να στέκεται σε ένα. Σε ένα από τα τραγούδια συμμετέχει η Alicia Keys. Η Christina βγάζει έντονα μέσα από τα τραγούδια την σεξουαλικότητά της και ίσως είναι ένας από τους λόγους που οι φωτογραφίσεις της γίνονται πιο σέξυ και με λιγότερα ρούχα, σε αντίθεση με το κορίτσι του προηγούμενου άλμπουμ. Όλα αυτά φαίνονται έντονα στο video clip, του τραγουδιού της dirty.

Αρνήθηκε ότι άλλαξε το στυλ της μόνο και μόνο για να προκαλέσει. Υποστήριξε πως ο πραγματικός της χαρακτήρας πηγάζει μέσα από αυτό της το άλμπουμ. Στο νούμερο 1 όμως σε ολόκληρο τον κόσμο, βρέθηκε το τραγούδι της beautiful, και σε πιο χαμηλές θέσεις το fightercant hold usdown και the voice within.

Το 2003 στα βραβεία MTV μαζί με την Britney Spears και την Madonna, τραγούδησαν όλες μαζί τη μεγάλη επιτυχία της Madonna, Like a virgin.
christin_aguilera_3

Το 2006 βγαίνει στην κυκλοφορία το νέο της άλμπουμ, με τίτλο Back to Basics. Έφτασε στο νούμερο ένα στην Αμερική και σε έντεκα ακόμα χώρες. Πόλλα από τα τραγούδια που βρέθηκαν στην κορυφή των charts είναι τα, Aint no other manHurt και Candyman.

Το τελευταίο άλμπουμ της Aguilera, κυκλοφόρησε το 2010, με τίτλο Bionic, και περιελάμβανε μονάχα 2 τραγούδια. Το Not myself tonight και το Υου lost me, που όπως πάντα, σκαρφάλωσαν στο νούμερο ένα.

Το 2010, η Christina Aguilera κάνει μία στροφή στην καριέρα της, πρωταγωνιστώντας σε μία ταινία με τίτλο Burlesque. Συμπρωταγωνίστριά της η γνώστη σε όλους Cher. Η Christina τραγουδά και το soundtrack της ταινίας, So me how you Burlesque.
christin_aguilera_5_Medium

Δισκογραφία

* Christina Aguilera (1999)
* Mi Reflejo (2000)
* My Kind of Christmas (2000)
* Stripped (2002)
* Back to Basics (2006)
* Bionic (2010)

Το ολοκαίνουργιο βιντεοκλίπ του Ηλία Βρεττού "Μέτρα τ' αστέρια"

Δείτε το ολοκαίνουργιο βιντεοκλίπ απο τον Ηλία Βρεττό "Μέτρα τ' αστέρια" σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου!
Μουσική Χριστόδουλος Σιγανός
Στίχοι Χριστόδουλος Σιγανός - Βαλεντίνο

Ακούστε πρώτοι το νέο τραγούδι της Avril Lavigne

Ακούστε πρώτοι στο tralala.gr, απόσπασμα από το νέο τραγούδι της Avril Lavigne με τίτλο "What The Hell".

To κομμάτι θα είναι το πρώτο single από το νέο album της τραγουδίστριας που αναμένεται μέσα στο 2011.

Ακούστε πρώτοι το νέο τραγούδι της Kelly Clarkson

Ακούστε πρώτοι στο tralala.gr το νέο τραγούδι της Kelly Clarkson με τίτλο "You Still Won't Know What It's Like".
H γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο της κομμάτι σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Nashville, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και τη στήριξη ορφανών παιδιών στη Νότια Αφρική. H Κelly Clarkson αποκάλυψε ότι το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της album, το οποίο όμως δεν γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει αφού ο διευθυντής της δισκογραφικής της εταιρείας δεν βρίσκεται στη χώρα.
Του Γιώργου Γρηγοριάδη

www.tralala.gr

LISTEN: Kanye West - Christmas In Harlem


Αν και ο Kanye West είχε σταματήσει τις "Μεγάλες Παρασκευές" από τότε που κυκλοφόρησε το νέο του album "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι αυτήν την εβδομάδα. Το Χριστουγεννιάτικο κομμάτι λέγεται 'Christmas In Harlem' και έγινε με τη συμμετοχή της ομάδας από το Harlem "Dipset" (Teyana Taylor, Cam'ron, Jim Jones, Pusha T, Big Sean και CyHi Da Prince).
Ο Kanye ανέβασε το "Christmas In Harlem" στο Goodmusic-blog.com, αλλά από σήμερα Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί και στα iTunes.
Ακούστε το νέο τραγούδι του Kanye West παρακάτω. Like It?

Το νέο album της Άννας Βίσση είναι εδώ


Σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Real Νews το νέο album της Άννας Βίσση"Αγάπη είναι εσύ", σε δημιουργίες του Νίκου Καρβέλα.

Το CD, που περιλαμβάνει 10 τραγούδια, κινείται σε rock ρυθμούς, με εξαίρεση το χασάπικο "Προτεραιότητα". Τραγούδια που ξεχωρίζουν είναι το "Αγάπη είναι εσύ", "Για όλα φταίει ο Θεός", "Δεν θα υπάρξει άλλο", "Σαν το Ντο και το Σι" και "Έτσι μόνο αξίζει".
Στο CD υπάρχει και ένα τραγούδι με τίτλο "Βαμπίρ", που έχει ερμηνεύσει πρώτα ο Νίκος Καρβέλας στον προσωπικό του δίσκο "Αντίο Χειμώνα" το 2009, και το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Αγάπη είναι εσύ (Tracklisting) :

1. Αγάπη είναι εσύ
2. Για όλα φταίει ο Θεός
3. Δεν θα υπάρξει άλλο
4. Βαμπίρ
5. Όαση
6. Ομπρέλα
7. Σαν το Ντο και το Σι
8. Στα κρυφά
9. Έτσι μόνο αξίζει
10.Προτεραιότητα

Το εξώφυλλο της Avril Lavigne για το νέο της single


Αυτό είναι το εξώφυλλο του πρώτου single της Avril Lavigne "What the Hell" από το επερχόμενο album της "Goodbye Lullaby", που αναμένεται στις 8 Μαρτιόυ 2011.
Στο εξώφυλλο η Avril, με νωχελικό ύφος, απλά "παίζει" με τα μαλλιά της, ενώ φορά στο λαιμό της ένα κολιέ που λέει "Drink Me" (Πιες Με) που παραπέμπει στην ταινία "Alice in Wonderland" για την οποία έγραψε το theme track.

H Avril θα παρουσιάσει το single της την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο τηλεοπτικό show Dick Clark's Rockin' New Year's Eve.