16 Νοε 2010

Το Τραγούδι της Ημέρας

Meck ft. Dino - Feels Like Home (Official Video HQ)

http://www.youtube.com/watch?v=4VCrxHXB65I&feature=related

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ-ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Το πιο αυθεντικό, λαικό σχήμα της χρονιάς είναι πλέον γεγονός! Από τις 19 Νοέμβρη ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου και ο Θέμης Αδαμαντίδης...
θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο «ΠΟΛΙΣ STAR» στην Πέτρου Ράλλη, για μια σειρά εμφανίσεων που θα ανεβάσουν το θερμόμετρο στα ύψη. Τρεις μεγάλες λαϊκές φωνές συναντιούνται και υπόσχονται , να φέρουν τα πάνω κάτω στην αθηναϊκή διασκέδαση, με το μοναδικό τρόπο που μόνο εκείνοι γνωρίζουν!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

ΤΟ ΡΑΠ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ STAR....

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Η οριστική απόσυρση του David Bowie;

Όσοι από εσάς περιμένετε καρτερικά την επανεμφάνιση του David Bowie στη μουσική βιομηχανία, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε.
Σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Rolling Stone, ο θρύλος της rock, έχει οριστικά αποσυρθεί από την μουσική βιομηχανία. Το άρθρο υπογράφει ο δημοσιογράφος του περιοδικού Andy Gray ο οποίος θεωρεί σίγουρο ότι η τελευταία εμφάνιση του Bowie στη σκηνή ήταν πριν 4 χρόνια στη Νέα Υόρκη.

Βέβαια, ο αρθογράφος κρατάει κάποιες επιφυλάξεις καθώς αρκετοί rock stars έχουν μετανιώσει και έχουν επιστρέψει στη «δουλειά» τους αφού είχαν πάρει σύνταξη. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Bowie θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει το ρεπορτάζ.
http://www.rockyourlife.gr/

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Οι ROXETTE στην Αθήνα!!! 27 Μαΐου 2011στο TerraVibe Park..

Το 2011 οι Roxette ξεκινούν την
πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία τους.
Ο πρώτος τους σταθμός θα είναι το Καζάν της Ρωσίας την 1η Μαρτίου και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του χρόνου, θα ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Marie Fredriksson και ο Per Gessle, μετά τις έξι sold out συναυλίες που πραγματοποίησαν το περσινό καλοκαίρι, επιστρέφουν στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα γεμάτοι ενθουσιασμό. Την τελευταία φορά που οι Roxette έκαναν περιοδεία στην Ευρώπη ήταν το 2001. Ωστόσο η τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους έγινε το 1994 – 95 προωθώντας το album “Crash! Boom! Bang!”. Οι Roxette είναι μία από τις πιο επιτυχημένες «μηχανές παραγωγής hit» στον κόσμο. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με το τραγούδι “The Look” από το άλμπουμ “Look Sharp!”. Στη συνέχεια το συγκρότημα κυκλοφόρησε album και single charts, σε ολόκληρο τον κόσμο, που περιείχαν τραγούδια που έγιναν τρομερή επιτυχία, όπως “It Must Have Been Love”, “Listen To Your Heart”, “Joyride”, “How Do You Do!”, “Dangerous”, “Fading Like A Flower” και “Dressed For Success”.
Οι Roxette έχουν πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια albums και τα τραγούδια - ορόσημο “Listen To Your Heart” και “It Must Have Been Love” έχουν παίξει - μόνο στο ραδιόφωνο των Η.Π.Α. - πάνω από 4 εκατομμύρια φορές το καθένα. Για μια περίοδο τεσσάρων χρόνων στη δεκαετία του ’90 δεν έφυγαν ποτέ από τον πίνακα των 100 πιο hot τραγουδιών του Billboard. “Εάν με ρωτούσατε πριν δυο χρόνια, αν θα γινόταν ποτέ ξανά μία νέα περιοδεία των Roxette, θα είχα πάρα πολύ γρήγορα απαντήσει «Όχι»”, λέει ο τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης Per Gessle. “Γνωρίζοντας τι πέρασε η Marie (Fredriksson, βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος) καθώς ανάρρωνε από τη σοβαρή ασθένεια που είχε, αυτό δεν είναι μόνο απίστευτο, μου φαίνεται σχεδόν μαγικό. Θα είναι υπέροχο να ξανασυναντήσουμε το κοινό μας στον Πλανήτη Γη.” “Λαχταρούσα και ήλπιζα για αυτήν την περιοδεία από το 2002. Με κάνει απίστευτα χαρούμενη το γεγονός ότι θα συναντήσουμε ξανά τους fans μας σε ολόκληρο τον κόσμο,” λέει η Marie. Εκτός από την περιοδεία, οι fans των Roxette μπορούν να ελπίζουν και στην κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου album μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2011. Οι Roxette θα εμφανιστούν στην Ελλάδα την Παρασκευή 27 Μαΐου 2011 στο TerraVibe Park
Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010, ώρα 10:30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα 600 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 35 €
Τα επόμενα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 40 €
Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 45 €
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 60 €
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ!
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)Τηλ.: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00Σάββατο: 10:30 – 16:00
Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102 Τηλ.: 2310 264 880
Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30 Σάββατο: 10:30 – 15:00
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:www.ticketpro.gr www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου
DidiMusic
http://www.athensbars.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σήμερα - 16 Νοεμβρίου

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν:
Ιφιγένεια, Ματθαίος

Επέτειοι:
Διεθνής Ημέρα Ανεκτικότητας


Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1953: Γεννιέται Γλυκερία (Κοτσούλα), λαϊκή τραγουδίστρια.

1971: Πεθαίνει Στράτος Παγιουμτζής, εμβληματικός ερμηνευτής του ρεμπέτικου.

1987: Ο Lenny Kravitz και ή ηθοποιός Lisa Bonet παντρεύονται. Θα χωρίσουν το 1993.

1988: Το "Smashes, Thrashes & Hits" κυκλοφορεί από τους KISS.


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1849: Ο ρώσος συγγραφέας Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι γλιτώνει την τελευταία στιγμή την εκτέλεση για συμμετοχή σε αντιτσαρική οργάνωση.

1964: Παραιτείται ο αναπληρωτής υπουργός Συντονισμού, Ανδρέας Παπανδρέου, λόγω διαφωνίας με τον πατέρα του πρωθυπουργό, Γεώργιο Παπανδρέου, αλλά και των κατηγοριών μερίδας του Τύπου για χαριστικές αναθέσεις έργων.

1972: Το δεξαμενόπλοιο «Παγκόσμιος Ήρωας», ιδιοκτησίας του Ομίλου Νιάρχου, συγκρούεται με το οχηματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «Μέρλιν» μέσα στον Φαληρικό Όρμο και μόλις 5 μίλια έξω από την είσοδο του λιμένα του Πειραιά. Σκοτώνονται 44 από τα 58 μέλη του πληρώματος του οχηματαγωγού.

1980: Δυο νεαρά παιδιά, ο Ιάκωβος Κουμής και η Ματούλα Κανελλοπούλου χάνουν τη ζωή τους, όταν παρασύρονται από «αύρα» της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημάδεψαν την 7η επέτειο του Πολυτεχνείου

1980: Ο γάλλος μαρξιστής φιλόσοφος Λουί Αλτισέρ δολοφονεί τη γυναίκα του και αμέσως ομολογεί.

Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 16/11

Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!
1985: Το «We Built This City» των Starship ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.

1985: Το «A Good Heart» του Feargal Sharkey ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

Αθηνά Ανδρεάδη live στο Badminton Theater

Η ξεχωριστή Ελληνο-Αγγλίδα τραγουδοποιός Αθηνά Ανδρεάδη, παρουσιάζει με την τετραμελή μπάντα της τo νέo της άλμπουμ με τίτλο "Peeling Apples" που μόλις κυκλοφόρησε από την EMI, αλλά και τραγούδια από το ντεμπούτο της «Breathe With Me», που γνώρισε αποθεωτικές κριτικές από το σύνολο του Βρετανικού τύπου.
Οι sold out συναυλίες της στο Λονδίνο αλλά και η συμμετοχή της σε φεστιβάλ όπως αυτά του Glastonbury (στο πλευρό της Suzanne Vega και της Joan Baez) και SXSW στο Τέξας, η 5η θέση στον κατάλογο των ευπώλητων cd του Amazon, όπως και τα αφιερώματα στη Βρετανική τηλεόραση, την εδραίωσαν τα τελευταία χρόνια ως μια από τις πλέον υποσχόμενες καλλιτέχνιδες της Γηραιάς Αλβιόνας.

Έχει συνεργαστεί και γράψει τραγούδια με καλλιτέχνες όπως ο Chris Difford (των Squeeze), o Adam Levy (συνεργάτης της Norah Jones), Chaz Jankel (των Blockheads), Marti Pellow (των Wet Wet Wet), Geoff Martyn (των Travis), Mike Rowe (συνεργάτης της Cheryl Crow) και τον Miles Zuniga (των Fastball), μεταξύ άλλων.

Η Αθηνά καταφέρνει να παντρέψει γοητευτικά την folk-rock, pop, jazz και κλασική μουσική με τις ελληνικές της ρίζες, καταθέτοντας ταυτόχρονα τη δική της άποψη στη σύγχρονη τραγουδοποιία. Οι ζωντανές της εμφανίσεις, αναδεικνύουν μια performer γεμάτη πάθος και αμεσότητα που σε παρασέρνει, τόσο στα δικά της τραγούδια, όσο και στις στιγμές αυτοσχεδιασμού.

Στην Ελλάδα εμφανίστηκε ήδη με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Θεσσαλονίκης, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο Sani Festival και στο Φεστιβάλ Αστυπάλαιας, όπου και έτυχε πολύ θερμής υποδοχής.

Οι ηχογραφήσεις του «Peeling Apples» πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο με τους Σουηδούς παραγωγούς Tobias Froberg (Peter Bjorn & John, Ane Brun, Lisa Ekdahl) και Magnus Frykberg (Jay Jay Johanson, Sophia Tanvik, Neneh Cherry), και τους επί χρόνια σταθερούς συνεργάτες της Ben Trigg (Arctic Monkeys, Elton John, Razorlight), Tom Mason (Donovan, Questlove), καθώς και τον Al Cherry (Gwyneth Herbert) στις κιθάρες, τον Roy Martin (Patricia Kaas, Aretha Franklin, Joan Baez) στα ντραμς, και τον τραγουδιστή των Ben's Brother, Jamie Hartman σε ένα ντουέτο.

Παράλληλα με την προώθηση του νέου cd, η Αθηνά ετοιμάζει και το πρώτο της αμιγώς ελληνικό δισκογραφικό βήμα, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσης από την EMI το 2011.

Athena Andreadis - vocals, piano
Ben Trigg - mandolin, guitar, hammond, cello
Roy Martin - drums
Nick Radcliffe - guitars
Dan McKinna - bass

Σάββατο 27 Νοεμβρίου, Ώρα: 21.00

http://www.music.net.cy

Elton John & Leon Russell

Η ιστορία είναι απλή και σύντομη. Δυο μύθοι της μουσικής, ο διαχρονικός Mr. Rocket Man, Elton John και ο μεγαλοφυής Leon Russell –σε ένα απίστευτο comeback, 39 χρόνια μετά τη μοναδική του εμφάνιση στην ιστορική συναυλία για το Μπαγκλαντές, με τη συμμετοχή όλων των θρύλων της rock–, μπαίνουν στο στούντιο και ηχογραφούν ζωντανά με δύο πιάνα 16 τραγούδια, σε στίχους Bernie Taupin.

«Το τρίο [John, Russell και Taupin] ηχογράφησε rock κομμάτια στο στυλ του "Exile On Main Street" των Rolling Stones, country μπαλάντες, gospel ακόμα κι έναν Sinatra συγκινητικό μέχρι δακρύων που θυμίζει το "In the wee small hours", γράφει ο Taupin σε τρίτο πρόσωπο στη σελίδα του στο web, για να μας προϊδεάσει και να μας δοκιμάσει...

Για αυτό που επακολούθησε. Την απόλυτη έκπληξη. Ένα R&B, soul, gospel, country, pop και rock άλμπουμ, ηχογραφημένο live στο στούντιο του (βραβευμένου με Oscar και μια πληθώρα από Grammy) παραγωγού T Bone Burnett.

"The Union" ο τίτλος του –στην κυριολεξία–, και στη γιορτή παίρνουν μέρος οι Neil Young και Brian Wilson στα φωνητικά, ο μεγάλος R&B Booker T. Jones, ο Marc Ribot στις κιθάρες καθώς και δεκαμελής gospel χορωδία.

Αποτέλεσμα; Ένας δίσκος όπου τίποτε δε διακόπτει τη ροή και την απόλαυση. Τον ακούς απνευστί από το πρώτο ως το τελευταίο track και κόντρα στο αγαπημένο σου τραγούδι, "There Is No Tomorrow", σκέφτεσαι ότι: χάρις σε μια ορκισμένη pop persona κι ένα σεβάσμιο κύριο με λευκά γένια και μαλλιά, το Αύριο είναι Σήμερα.

www.tralala.gr

Nέο κομμάτι από Killers!

Τι και αν κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους στο γκρουπ... οι Killers αποφάσισαν να μην χαλάσουν τη παράδοση που τους θέλουν να κυκλοφορούν single την περίοδο των Χριστουγέννων και έτσι, στις 30 Νοεμβρίου, κυκλοφορoύν το “Boots”. Τα έσοδα του single -όπως και όλα τα προηγούμενα που έχουν κυκλοφορήσει οι Killers εν όψει εορτών- θα διατεθούν στον αγώνα για την αντιμετώπιση του AIDS.
Σύμφωνα με το www.thekillersmusic.com, το “Boots” θα διατεθεί στην Αμερική, χωρίς ακόμα να υπάρχουν πληροφορίες για ευρωπαϊκή κυκλοφορία.

Οι Beatles στο iTunes (;)

Mια “ενδιαφέρουσα ανακοίνωση” σκοπεύουν να κάνουν σήμερα στελέχη του iTunes της Αpple Inc. και όλα δείχνουν πως επιτέλους θα ανακοινωθεί η διάθεση της μουσικής των Beatles on line!
Oι Fab Four είναι από τα λίγα ονόματα που μέχρι σήμερα δεν είχαν δώσει έγκριση για να πωλείται η μουσική τους από το διαδίκτυο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι συζητήσεις μεταξύ εκπροσώπων της EMI και των Beatles με ανθρώπους της Apple, απέδωσαν καρπούς.
Aν επιβεβαιωθεί η συμφωνία και ο κατάλογος των Beatles συμπεριληφθεί στο iTunes, τότε μιλάμε για νέα, μυθικά έσοδα του γκρουπ από την πώληση της μουσικής τους!

Bon Jovi LIVE στην Αθήνα!

BON JOVI
OPEN AIR 2011 TOUR
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 - Ο.Α.Κ.Α

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν! Οι Bon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011.

Το συγκρότημα από το New Jersey της Αμερικής, που ήδη διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωντανής ιστορίας του, θα εμφανισθεί στο ΟΑΚΑ για μία Greatest Hits συναυλία στα πλαίσια του "Open Air 2011 Tour".

Είναι μία από τις μπάντες με τα μεγαλύτερα tours παγκοσμίως σε προσέλευση κοινού και εισπράξεις αντίστοιχα. Το "Lost Highway Tour" το 2008 αναδείχθηκε ως το #1 παγκόσμιο tour της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, έχοντας πουλήσει συνολικά 2.157.675 εισιτήρια. Ήδη το "The Circle Tour" που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου του 2010, μετράει ένα σερί 35 sold out συναυλιών στην Αμερική, 12 συνεχόμενων συναυλιών στο Ο2 Arena του Λονδίνου, καθώς και άλλων μεγάλων stadium shows, έχοντας πουλήσει μέχρι στιγμής 1.345.859 εισιτήρια. Το Circle Tour κατατάσσεται στο #1 των Top 20 συναυλιακών περιοδειών για το 2010 σύμφωνα με το Billboard.

Για τη δυναμική των Bon Jovi μιλούν οι αριθμοί:
120.000.000+ Οι πωλήσεις των album τους παγκοσμίως
35.000.000+ Οι Fans που τους έχουν δει live
2.650+ Το νούμερο των συναυλιών που έχουν πραγματοποιήσει παγκοσμίως
50+ Οι χώρες όπου έχουν παίξει Live
30+ Οι χώρες που θα επισκεφθούν οι Bon Jovi κατά τη διάρκεια του Open Air 2011 Tour
4 Οι φορές που το Billboard ανέδειξε τους Bon Jovi ως το #1 hot tour του 2010

Διακρίσεις:

Οι Jon Bon Jovi και Richie Sambora εισήχθησαν στο Songwriter Hall Of Fame και στο UK Music Hall Of Fame
Grammy Award Winner: "Everyday" (2002) / "It’s My Life" (2000) / "Blaze of Glory" (1990)
Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στο ΟΑΚΑ, τα "Livin' on a Prayer", "You Give Love A Bad Name", "Wanted Dead Or Alive", "I’ll Be There For You", "Blaze Of Glory", "Keep The Faith", "Always", "Have A Nice Day", "It’s My Life" είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που οι Jon Bon Jovi, Richie Sambora, David Bryan και Tico Torres θα παρουσιάσουν με αφορμή την κυκλοφορία του Greatest Hits Album τους.

Πληροφορίες εισιτηρίων:

Ημέρα έναρξης πώλησης εισιτηρίων: 11/11/2010
Πωλήσεις εισιτηρίων Online: www.eleventickets.gr
Box Offices: Σε όλα τα καταστήματα Γερμανός
Τηλεφωνικό Κέντρο: 211 10 36 911
Η Eleven Concerts σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες της, με έως 12 άτοκες δόσεις στους κατόχους των Πιστωτικών Καρτών Της Τράπεζας Πειραιώς. Η αγορά των εισιτηρίων με αυτόν τον τρόπο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των εισιτηρίων της Eleven Concerts.
Τιμές Εισιτηρίων: (Για το πλάνο εισιτηρίων, επισκεφθείτε το www.elevenconcerts.com)

50€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Δ
65€ ΑΡΕΝΑ ΟΡΘΙΩΝ
70€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Γ
80€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Β
95€ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ Α
150€ GOLDEN STANDING ARENA* Εξαντλήθηκαν
250€ VIP**
350€ COSMOTE CIRCLE PACKAGE***
* GOLDEN STANDING ARENA περιλαμβάνει:
- Αναμνηστικό περικάρπιο
- Ξεχωριστή είσοδο
** VIP περιλαμβάνει:
- Open Bar
- Αναμνηστικό περικάρπιο
- Ξεχωριστή είσοδο
- Στάθμευση
*** COSMOTE CIRCLE PACKAGE περιλαμβάνει:
- Εισιτήριο για μία μοναδική συναυλιακή εμπειρία στο COSMOTE CIRCLE
- Open Bar
- Preshow Πάρτυ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της συναυλίας
- Preshow Δώρα - (AUTOGRAPHED MEMORABILIA & LIMITED EDITION ITEMS - subject to availability)
- ROCK STAR RED CARPET EXPERIENCE BY COSMOTE που περιλαμβάνει:

Στάθμευση
Ξεχωριστή είσοδο
VIP Merchandise Stand
Early Entry - Σημείωση: Το Early entry δε συνεπάγεται ταυτόχρονη είσοδο στο Cosmote Circle αλλά στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο πριν το άνοιγμα των θυρών για τη συναυλία.
- BON JOVI MERCHANDISE BY COSMOTE που περιλαμβάνει:

Μία EXCLUSIVE BON JOVI τσάντα (created exclusively for VIP package buyers)
Ένα official υπογεγγραμένο BON JOVI SOUVENIR TOUR PROGRAM
Ένα LIMITED EDITION BON JOVI TOUR LAMINATE & LANYARD
Αναμνηστικό περικάρπιο
www.elevenconcerts.com



Με την υποστήριξη του MAD
http://www.mad.tv

Adele - Rolling In The Deep New song



Νέο album ετοιμάζει η βραβευμένη με Grammy 22χρονη Βρετανή Adele. Ένα από τα νέα τραγούδια του δίσκου είναι και το "Rolling in the Deep", που μόλις κυκλοφόρησε σε single.

H Adele -που έγινε γνωστή το 2008 μέσα από το τραγούδι της "Chasing Pavements") δήλωσε πως έγραψε το τραγούδι εν βρασμώ ψυχής! "Ήμουνα τόσο νευριασμένη που τέλειωσα το "Rolling in the Deep" μέσα σε μία ώρα!"

Το νέο -και δεύτερο κατά σειρά- album της Adele θα έχει τον τίτλο "21" και θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2011.

Ακούστε το νέο gospel tune της Adele παρακάτω. Like it?

http://www.youtube.com/watch?v=lazyDlfaptM&feature=player_embedded

Mattyas - Missing you νέο τραγούδι ακούστε το

Μετά το Secret love, το τραγούδι που μας έκανε να χορεύουμε όλο το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, ο Mattyas επιστρέφει δυναμικά με τον νέο του τραγούδι, "Missing you", και όπως φαίνεται, μας είχε λείψει πολύ αφού πρόκειται για το επόμενο hit.
Tο "missing you" υπόσχεται να μας ξεσηκώσει όλο το χειμώνα. Το κομμάτι ο Mattyas το παρούσιασε για πρώτη φορά το Σάββατο οπού ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού "Μες τη καλή χαρά". Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Mattyas ήρθε για να μείνει, αφού κατέπληξε τους πάντες με την απλότητά του αλλά και με την εμφάνιση του.

Ακούστε το :

http://www.youtube.com/watch?v=QTNhqr0ns6I