7 Δεκ 2010

Το Τραγούδι της Ημέρας


Kanye West - POWER

Reloaded Party By Angels production @ Boutique EVERY TUESDAY

Η ομάδα πρωτοξεκίνησε στις αρχές του περσινου καλοκαιριού '08 σε ένα χώρο πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, στο γνωστό club Babae. Εκεί κάθε Πέμπτη έκανε parties με την γνωστή ονομασία "RELoaded" όπως συνήθισαν να λένε, όσοι ακούγαν RnB μουσική.

Στη συνέχεια έκανε μια καινοτομία στη διασκέδαση, φέρνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, σε συνδυασμό πάντα τις RnB υποκρούσεις. Γνωστούς όπως: Stavento, Mystique, Μολτσίδης(Mc), Κόμης Χ, Pro Sinners κ.α

Έπειτα συνεχίσαμε τον χειμώνα με ορισμένα parties στο club Glow στα βόρεια προάστια με την ονομασία “Dance N’ Play “ παίζοντας RnB μουσική και έχοντας καλεσμένο τον Onana “Straight from Detroit”

Στην συνεχεία η Angels productions για ακόμα μια φορά φέρνει την καινοτομία σε ένα άλλο είδος μουσικής, κάνοντας House - Dance parties στο club Boutique στο Σύνταγμα. Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα τα Reloaded House parties έγιναν τα πιο γνωστά. Το Boutique κάθε Τρίτη να πλημμυρίζει από κόσμο και να έχουμε guest performers όπως την Eva G. και την Γεωργία Λαζοπούλου.

Μετά από τις επιτυχημένες Τρίτες του χειμώνα στο Boutique τα πιο γνωστά πλέον RELOADED parties κατεβαίνουν στο μεγαλύτερο στολίδι της παραλιακής στο AKROTIRI BOUTIQUE. Σας υποσχόμαστε αξέχαστες Τρίτες με την καλύτερη House – Dance μουσική της πόλης από τον Φίλιππο Σγούρο και τον Γιώργο Κοβέο, ένα πλούσιο LIVE SET από την Εva G. και την Georgia Lazopoulou και ένα πλούσιο χορευτικό show από τις καλύτερες χορεύτριες της πόλης.

Kαι τον φετινο χειμωνα θα μας βρειτε καθε τριτη στο αγαπημενο μας boutique αφου πλεον τα reloaded parties κ οι τριτες εχουν εξελιχθει σαν το πιο must γεγονος!
To concept θα ειναι το ιδιo οπως του καλοκαιριου!

Οι Angels θέλουν πάνω από όλα ο κόσμος να περνάει καλά γι’αυτό και προσπαθούν να δίνουν συνεχεία το κάτι διαφορετικό στη νυχτερινή διασκέδαση..!

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε δυναμικά όλο αυτό τον καιρό !

Καλό καλοκαίρι σε όλους..
Σπύρος Γιώγος-             6977271848      

Tάσος Gozilla -             6976 508 088      
Γιώργος Κοβέος -             6947 930 509      

Kωσταντίνος Μαυράκης -             6940 828 402      
Φίλιππος Σγούρος -             6934 916 638      
Αργύρης Αποστόλου -             6984539678      
roxani-6938908567



http://www.facebook.com/pages/Angels-Productions/156359294397941