14 Μαρ 2011

To κινούμενο δισκοπωλειο του Jack White!


Μια πρόσφατη έρευνα στην Αγγλία έδειξε ότι το 97% των εφήβων δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε δισκοπωλείο…
 Ο Jack White (Dead Weather, Raconteurs, ex White Stripes) πριν από δυο χρόνια εγκαινίασε το δισκογραφικό label-κατάστημα δίσκων "Third Man Records", με έδρα το Nashville και τώρα επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, πάνω σε τέσσερις ρόδες!
Ο Jack White αποφάσισε να γνωρίσει στους νέους, τον τρόπο που άκουγαν μουσική οι παλαιότερες γενιές, μεταφέροντας μια τεράστια συλλογή από συλλεκτικά βινύλια, t-shirts και vintage δώρα σε ένα cool φορτηγάκι που το ονόμασε απλά “Rolling Record Store”. 
Μέσα στο φορτηγό υπάρχει και ένα ολοκληρωμένο dj πλατό με δυο μεικτες, ένα μικρόφωνο και ένα ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας, που περιμένει επίδοξους guest Dj`s να «διαφημίσουν» το εμπόρευμα του Jack White.
To Rolling Record Store θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο SXSW Festival στο Austin και στην συνέχεια αναμένεται να ταξιδέψει και σε πολλά ακόμα festivals ανά τον κόσμο.

H Lady Gaga συγκρίνει τον εαυτό της με τον Mick Jagger…


Lady Gaga παραδέχτηκε ότι σε εφηβική ηλικία, προσπαθούσε αρκετά να αντιγράψει το lifestyle θρυλικών rock stars όπως ο David Bowie και ο Mick Jagger, προκαλώντας τελικά αρκετά προβλήματα στον εαυτό της.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στον rock δημοσιογράφο Neil Strauss για ένα νέο βιβλίο που ετοιμάζει. Είπε: «Δεν είχα κακή παιδική ηλικία. Όλα όσα έζησα ήταν κομμάτι της καλλιτεχνικής μου αναζήτησης, με σκοπό να γαμ**σω τον εαυτό μου όπως έκανε ο David Bowie, o Andy Warhol και ο Mick Jagger.»
Στην συνέχεια, η Stefanie Germanotta έγινε ακόμα πιο συγκεκριμένη: «Από μόνη μου προκάλεσα ζημιές στον εαυτό μου, ή προκαλούσα ανθρώπους επίτηδες για να μου κάνουν κακό.»
Όσο για τα ναρκωτικά, που δεν έχει κρύψει την παρουσία τους στην ζωή της, η τραγουδίστρια του "Born This Way" δήλωσε: «Το σπίτι μου ήταν γεμάτο βρωμερά έντομα, καθρεφτάκια και κοκαΐνη.»
O Strauss αμφισβήτησε ότι η Lady Gaga κάνει χρήση ναρκωτικών, υποστηρίζοντας ότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο, η 24χρονη τραγουδίστρια θα χρειαζόταν αποτοξίνωση άμεσα. Η συνέντευξη θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο “Everybody Loves You When` You re Dead” του Neil Strauss που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον μήνα.

Μιχάλης Εμιρλής Νέο Άλμπουμ «Φωτιά Στα Παραμύθια»


Ο Μιχάλης Εμιρλής επιστρέφει με ένα πολύ δυνατό άλμπουμ, το τρίτο προσωπικό του που κυκλοφορεί από τη Legend, βάζοντας «Φωτιά στα παραμύθια».
Δέκα καινούρια τραγούδια και μια νέα version της μεγάλης του επιτυχίας «Να σε ξεχάσω προσπαθώ», περιλαμβάνει το νέο cd. Τη μουσική υπογράφουν ο Μιχάλης Εμιρλής και ο Stelios Mac ενώ τους στίχους ο φίλος και μόνιμος συνεργάτης του Μιχάλη Εμιρλή, Χριστόφορος Μπαλαμπανίδης. Στο ομότιτλο τραγούδι οι ευφάνταστοι στίχοι είναι των Stelios Mac και Βίκυς Μπεκιάρη
«Από την πρώτη μας στιγμή» με τα καινούρια τραγούδια του Μιχάλη Εμιρλή, νιώθεις τον ρυθμό αλλά και τους ιδιαίτερους στίχους να σε αιχμαλωτίζουν και να σε παρασέρνουν σε ένα πολύ γοητευτικό ταξίδι! Τραγούδια ρυθμικά αλλά και μπαλάντες, στίχοι σκωπτικοί και επίκαιροι αλλά και συχνά τρυφεροί και ερωτικοί, χιούμορ αλλά και συναίσθημα, συνθέτουν το γνώριμο και τόσο αγαπημένο στυλ του Μιχάλη Εμιρλή.
Το τραγούδι «Από την πρώτη μας στιγμή» είναι το πρώτο single του άλμπουμ και αυτό που πρώτο οπτικοποιήθηκε. Άλλα τραγούδια που ξεχωρίζουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα είναι το «Φωτιά στα παραμύθια» με την κυνική οπτική απέναντι στα παραμύθια –τόσο τα συλλογικά όσο και τα προσωπικά, το ρομαντικό «Σε θέση άμυνας», το πρωτότυπο «Παιδί των Ηδονών» όπου ο ήρωας τα λέει ένα χεράκι με τον Θεό αλλά και πολλά ακόμη, αφού όλα είναι τραγούδια που θες να τα τραγουδήσεις!

Επιμέλεια παραγωγής: Θύμιος Παπαδόπουλος

Ο Liam Gallagher απολογείται για το τέλος των Oasis


Επιστροφή στον τόπο του «εγκλήματος» ήταν η τελευταία αποστολή του Liam Gallagher την περασμένη Κυριακή, καθώς βρέθηκε μαζί με τους Beady Eye για μια συναυλία στο Παρίσι, εκεί όπου διαλυθήκαν άδοξα οι Oasis το 2009.
Οι αδελφοί Gallagher διέλυσαν τους Oasis τον Αύγουστο του 2009, λίγο πριν δώσουν μια συναυλία στοParis Rock En Seine festival . Οι Beady Eye βρέθηκαν στο Casino De Paris με αφορμή το ξεκίνημα της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας και αφού έπαιξαν το τραγούδι “Four Letter Word” ο Liam Gallagher είπε στο κοινό: «Συγνώμη που σας απογοητεύσαμε την τελευταία φορά. Ελπίζω να καταφέρουμε τώρα να επανορθώσουμε.»
 Στην συνέχεια ο Liam αφιέρωσε το τραγούδι “Kill For A Dream” στα θύματα του σεισμού της Ιαπωνίας. Επόμενος σταθμός της περιοδείας των Beady Eye, το E-Werk της Κολωνίας. 

Ολοκαίνουριο δίσκο ετοιμάζει ο Πάνος Κιάμος!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tralala.gr o Πάνος Κιάμος τρέχει και δε φτάνει αυτή την περίοδο γιατί εκτός από την προετοιμασία των εμφανίσεων του στο Poseidonio ετοιμάζει και ολοκαίνουριο δίσκο!!!
Αυτή την περίοδο λοιπόν ετοιμάζει το καινούριο του δισκογραφικό υλικό το οποίο θα κυκλοφορήσει κοντά στο Πάσχα…

Ένα από τα καινούργια του τραγούδια μάλιστα θα έχουμε τη χαρά να το απολαύσουμε στα ραδιόφωνα περίπου στα μέσα Απρίλη.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων του Πάνου Κιάμου στο ανακαινισμένο πλέον Poseidonio θα ξεκινήσουν το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου, έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Μαρτάκη, την Ελένη Φουρέιρα και την Πωλίνα Χριστοδούλου.

Όπως όλα δείχνουν η επιτυχία είναι δεδομένη!
Απο τη Σοφία Μπεκιάρη
www.tralala.gr

Ελισάβετ Σπανού: Με το Φοίβο είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ!


Ελισάβετ Σπανού: Δε μιλώ με τον Χατζηγιάννη από τότε που τα έφτιαξε με την Ζέτα!!!
Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε στην εκπομπή ΕΠΤΑ, με τη Μαρία Σταματέρη. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για τα προσωπικά της.

Η Ελισάβετ είναι μια νέα τραγουδίστρια, με rock ύφος, η οποία με το ταλέντο της έχει κερδίσει πολλούς ανθρώπους. Η ίδια δε γνωρίζει, όπως παραδέχεται, αν είναι rock ή όχι, όμως ξέρει ότι είναι έτσι στην καθημερινή της ζωή και ότι είναι ο εαυτός της. «Με το Φοίβο και τη Spicy είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ», τονίζει.
Στο χώρο της μουσικής σαν τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και 8 χρόνια. Οι γονείς της δεν ήταν κατά της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αλλά δεν ήταν και υπέρ. Οι ίδιοι δεν πηγαίνουν να τη δουν συχνά και αυτό είναι κάτι που το έχει προκαλέσει η ίδια, από ό,τι ισχυρίζεται, όμως παρακολουθούν όλες τις συνεντεύξεις της. Νιώθει άβολα να την παρακολουθούν οι γονείς της από κοντά και δε θέλει να ακούει σχόλια από εκείνους.
Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Ελισάβετ παραδέχθηκε πως δεν είναι μόνη, εδώ και αρκετό καιρό. Ο σύντροφός της την ακολουθεί στις εμφανίσεις της, τη θαυμάζει με μέτρο και σχολιάζει τα πάντα, ακόμη και τα ρούχα, κάτι που την τσαντίζει όμως τελικά κάνει αυτό που της υποδεικνύει. Στη σχέση τους εκείνος της δείχνει λίγο ότι ζηλεύει ενώ εκείνη τον ζηλεύει πολύ. Τέλος, δε διστάζει να αποκαλύψει ότι σε 10 χρόνια φαντάζεται τον εαυτό της μαμά.
Μιλώντας για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τονίζει ότι ουδέποτε είχαν ερωτική σχέση. Ήταν συνεργάτες για 2 χρόνια και πολύ καλοί φίλοι. Όταν διάβασε ότι είχαν σχέση γέλασε πολύ και πήρε αμέσως τον Μιχάλη τηλέφωνο λέγοντάς του «Τα έχουμε. Το έμαθες;». Για τη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια δε γνωρίζει τίποτα από τον ίδιο, καθώς έχουν να μιλήσουν από τότε που είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι ήταν ζευγάρι. Αστειευόμενη λέει: έχω να μιλήσω μαζί του από τότε που τα έφτιαξε με άλλη. Η ίδια θεωρεί την Ζέτα Μακρυπούλια καλλονή και εύχεται οι δύο τους να πάντα καλά.
Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Ελισάβετ είπε δυο λόγια και για το καινούριο της τραγούδι, με τίτλο «Όλα τα ωραία». Αναλύει ότι μέσα από το τραγούδι εκφράζεται η άποψη ότι όλα τα ωραία δεν τελειώνουν, αλλά ότι απλά εμείς δεν τα παρατηρούμε. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Spicy, με υπογραφή του Φοίβου και η ίδια περιμένει με χαρά και ανυπομονησία να κάνει κάτι δουλέψει σε κάτι καινούριο με εκείνον.
Από τη Νίκη Δέλλα
www.tralala.gr

Top Ten Radio Hits 07/03-13/03


Το Τραλαλά σας καλωσορίζει για ακόμη μία εβδομάδα στο Top Ten Radio Hits. Εδώ ακόμη μία Δευτέρα παρέα με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες ραδιοφωνικές επιτυχίες! Η καθιερωμένη βόλτα στα ραδιόφωνα με τις μεγαλύτερες ακροαματικότητες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έγινε και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τα τραγούδια που αγαπήσατε και επιλέξατε να φιλοξενηθούν στις λίστες του Top Ten Radio Hits για αυτή την εβδομάδα.
“Με μια σου ματιά” (Felicita), μας τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος από τη θέση νούμερο ένα για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Δυναμική άνοδο έχουμε για το Αν μ’ αγαπάς και τον Δήμο Αναστασιάδη. Ενώ, νέα είσοδο, έχουμε για την ανανεωμένη Έλλη Κοκκίνου και το Ερωτεύτηκα , καθώς και για το Σάκη Ρουβά με το δικό του Οι δύο μας .
Στη πρώτη θέση παραμένει και ο Enrique Iglesias, με το super hit Tonight αφήνοντας για ακόμη μια εβδομάδα στη θέση νούμερο δύο τη Jennifer Lopez και το ρυθμικό της κομμάτι On the Floor. Νέα είσοδο αυτή την εβδομάδα στη λίστα με τις ξένες επιτυχίες για τη δική μας Tamta που μαζί με τους Playmen & Claydee φέρνουν το δικό τους Tonight στη θέση νούμερο εφτά. Δείτε  παρακάτω τα τραγούδια που αγαπήθηκαν και ακούστηκαν δυνατά για την εβδομάδα που μας πέρασε!

Ξένο

  1. (1)   Enrique Iglesias – Tonight
  2. (2)   Jennifer Lopez ft Pitbull – On the Floor
  3. (5)   Claydee Lupa ft Dimension X – Call me
  4. (4)   Britney Spears – Hold it Against me
  5. (9)   Lady Gaga – Born this way
  6. (3)   Alexandra Stan – Mr Saxobeat
  7. (NE) Playmen & Claydee ft Tamta – Tonight
  8. (7)   Bruno Mars - Grenade
  9. (6)   The Black Eyed Peas – The Time (The Dirty Bit)
  10. (8)  Tinie Tempah – Written in the Stars

Ελληνικό

    1. (1)   Γιάννης Πλούταρχος & Albano Carrisi – Με μια ματιά σου (Felicita)
    2. (5)   Δήμος Αναστασιάδης – Αν Μ' αγαπάς
    3. (2)   Αντώνης Ρέμος - Στιγμές
    4. (10) Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μια από τα ίδια
    5. (NE) Σάκης Ρουβάς – Οι δυο μας
    6. (9)   Άννα Βίσση – Δε θα υπάρξει άλλο
    7. (4)   Αντώνης Ρέμος – Κομμένα πια τα Δανεικά
    8. (6)   Μιχάλης Χατζηγιάννης – Το καλύτερο ψέμα
    9. (NE) Νίκος Οικονομόπουλος – Δώρο
    10. (ΝΕ) Έλλη Κοκκίνου - Ερωτεύτηκα

    AC / DC: Αναμένουμε το Live άλμπουμ και DVD


    Η νέα live κυκλοφορία της μπάντας αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα. Το υλικό της κυκλοφορίας θα προέρχεται από τρεις sold out συναυλίες στο River Plate Stadium στο Buenos Aires στις 2, 3 και 6 Δεκεμβρίου του 2009 (65.000 κόσμο η κάθε μία).
    Οι συναυλίες στο Μπουένος Άιρες ήταν μέρος της "Black Ice World Tour", της δεύτερης σε έκταση παγκόσμιας περιοδείας του 2009, σύμφωνα με δημοσίευση της Pollstar.





    Το setlist  για το Μπουένος Άιρες είχε ως εξής:
    01.Rock N' Roll Train
    02. Hell Ain't A Bad Place To Be
    03. Back in Black
    04. Big Jack
    05. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
    06. Shot Down In Flames
    07. Thunderstruck
    08. Black Ice
    09. The Jack
    10. Hells Bells
    11. Shoot To Thrill
    12. War Machine
    13. Dog Eat Dog
    14. You Shook Me All Night Long
    15. T.N.T.
    16. Whole Lotta Rosie
    17. Let There Be Rock

    Encore:
    18. Highway To Hell
    19. For Those About To Rock (We Salute You)

    Μουσικές πρωτιές σαν σήμερα 14/3


    Ακόμη μία μέρα που πρίν κάποια χρόνια αποτέλεσε ορόσημο για καλλιτέχνες και συγκροτήματα!
    Ας δούμε καλύτερα τι έγινε σαν σήμερα στα charts ανά τον κόσμο!














    1981: Το «Jealous Guy» των Roxy Music ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

    1993: Το «Oh Carolina» του Shaggy ανεβαίνει στο Νο 1 της Μεγάλης Βρετανίας.

    1998: Το «Gettin' Jiggy With It» του Will Smith ανεβαίνει στο Νο 1 των Η.Π.Α.
     www.tralala.gr

    Η Χριστίνα Μουστάκα φωτογραφίζεται μόνο με τα απολύτως απαραίτητα


    Η sexy παρουσιάστρια που παρουσιάζει την ενότητα του internet στο δημοφιλές show του Ράδιο Αρβύλα είχε ξεκινήσει την πορεία της στην δημοσιότητα σαν μοντέλο...
    Δείτε κάποια δείγματα από τολμηρές φωτογραφίσεις που έκανε κατά καιρούς το πρώην μοντέλο αλλά και ένα video με συμμετοχή της στο πρωινό της Ελένης Μενεγάκη.

    Sal.at.a band στη μουσική σκηνή Οξυγόνο live!


    Sal.at.a band. Η κεφάτη μουσική μπάντα επιστρέφει στο Οξυγόνο live!  Kάθε μέλος της,  μια εντελώς διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα.

    από Σάββατο 22 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο


    Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει!
    Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

    Special guest ο international υπερπλήρης… playboy Tonis Sfinos από το Las Vegas!
    Είσοδος : 13 ευρώ με ποτό
    Ώρα έναρξης : 22.30
    Οργάνωση - παραγωγή:MUSICOM / www.musicom. gr





    * Άλλο ένα event υπό την χορηγία του music.net.cy

    Νεκρός ο Μανώλης Ρασούλης


    Νεκρός στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο αγαπημένος τραγουδιστής και στιχουργός Μανώλης Ρασούλης σε ηλικία 66 ετών...
    Ο Μανώλης Ρασούλης που ζούσε απομονωμένος στην Θεσσαλονίκη "έφυγε" από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια αφήνοντας πίσω του πλούσιο δισκογραφικό και συγγραφικό έργο.
    Γεννήθηκε το1945 στο Ηράκλειο της Κρήτης και πολλές φορές οι αντίθετες με το "σύστημα" θέσεις του τον έφεραν σε σύγκρουση με τις δισκογραφικές εταιρείες με αποτέλεσμα να παραμείνει για χρόνια εκτός της ενεργού δισκογραφίας.
    Το κυπριακό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Μανώλη Ρασούλη μαζί με τον Ορφέα Περίδη στο Φεστιβάλ Δήμου Αγλαντζιάς τον Σεπτέμβριο του 2010.

    Δισκογραφία
    * Νέγρικα (Γ. Νεγρεπόντη, Μ. Λοίζου, Μ. Φαραντούρη), 1974
    * Νέος Ερωτόκριτος (Ν. Μαμαγκάκης, Π. Πρεβελάκης, Α. Μάνου), 1974
    * Αχαρνίς (Δ. Σαββόπουλος), 1977
    * Η εκδίκηση της γυφτιάς (Ν. Ξηδάκης, Δ. Σαββόπουλος, Ν. Παπάζογλου), 1978
    * Τα δήθεν (Ν. Ξηδάκης, Ν. Παπάζογλου, Δ. Κοντογιάννης), 1978
    * Τα τραγούδια της Χαρούλας (Μ. Λοίζος, Χ. Αλεξίου), 1980
    * Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει (Χ. Νικολόπουλος, Δ. Κοντογιάννης),
    * Παίξε Χρήστο επειγόντως (Χ. Νικολόπουλος, Ε. Βιτάλη, Π. Τερζής),
    * Όλοι δικοί μας είμαστε (Χ. Νικολόπουλος, Ν. Παπάζογλου, Π. Τερζής),
    * Ζεστά ποτά (Αδελφοί Κατσιμίχα, Μ. Ρασούλης παραγωγή),
    * Να’ μαστε πάλι εδώ Ανδρέα (Α. Μικρούτσικος, Μ. Ρασούλης),
    * Ναι στο ναι και ναι στο όχι (Μ. Ρασούλης, Ν. Ξηδάκης, Μ. Στεφανόπουλος),
    * Τα ποδοσφαιρικά (Γ. Γαβαλάς),
    * Διπλά σακατεμένος πειρατής (Γ. Γαβαλάς),
    * Εσύ κι αν γίνεις υπουργός εγώ θα σ' αγαπάω (Π. Βαγιόπουλος, Α. Ρασούλη Κουφουδάκη),
    * Πότε Βούδας πότε Κούδας (Π. Βαγιόπουλος, Ν. Παπάζογλου, Γλυκερία),
    * Βαλκανιζατέρ (Π. Βαγιόπουλος, Γλυκερία, Α. Καρακότας), * Σελοτέιπ (Π. Βαγιόπουλος, Ο. Περίδης, Ν. Ρασούλη, Γ. Λίζος),
    * Γεια σου κυρ Εισαγγελέα (Π. Βαγιόπουλος, Καφετζοπουλική κομπανία),
    * Νοηματουργείο (Π. Βαγιόπουλος, Γ. Ξηδάκης, Γ. Λοίζος),
    * Της άγνοιας ο γιος και το τραγούδι για τον Καστοριάδη (Μ. Ρασούλης),
    * Τραγούδι για την Καλαμάτα (Π. Βαγιόπουλος),
    * Το τραίνο φτάνει τελικά στην Κατερίνη (Χ. Παπαδόπουλος, Β. Λέκκας, Κ. Σιάπαντα, Ορέστης),
    * Τι γυρεύεις μεσ' την Κίνα Τσάκι Τσαν (Π. Βαγιόπουλος, Ν. Βενετσάνου, Ο. Περίδης),
    * Αγάπα μας και μή μας χαιρετάς (Ν. Ρασούλι)
    * Σκόρπια 1 (Ν. Ξηδάκης, Ν. Παπάζογλου, Γλυκερία), * Σκόρπια 2 (Χ. Αλεξίου, Σ. Μάλαμας)
    * Όταν τραγουδούν τα ψάρια (Γ. Λίζος, ʼλεξ Λίζος),
    * Σέπτικ Φλες - DEATH METAL I (Ν. Ρασούλι), Γαλλική παραγωγή,
    * Σέπτικ Φλες - DEATH METAL IΙ (Ν. Ρασούλι), Γαλλική παραγωγή,
    * ah elada sagapo (Ν. Παπάζογλου) Γερμανική εταιρία ΠΥΡΑΝΧΑΣ, Βερολίνο,
    *Hummus Sapiens και η μνήμη των κύκλων (Yehuda Poliker)

    Πώς στην Πέφτει & Πώς σε χωρίζει το κάθε ζώδιο


    Το κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο για να πλησιάζει αλλά και για να απομακρύνεται από το αντίθετο φύλο...







    ΚΡΙΟΣ

    • Πέσιμο: « Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό.
    "Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος."

    • Ατάκα χωρισμού: « Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο.
    Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά.
    Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

    ΤΑΥΡΟΣ

    • Πέσιμο: «Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.

    • Ατάκα χωρισμού: « Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    • Πέσιμο: «Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο.
    Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.»

    • Ατάκα χωρισμού: « ‘Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε.
    Φεύγω, έχω προπόνηση.»

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    • Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα.
    Άμα θες πήγαινε εσύ.»

    • Ατάκα χωρισμού: « Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»

    ΛΕΩΝ

    • Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει ΄΄πάρει΄΄ ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.

    • Ατάκα χωρισμού: « Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»

     ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    • Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει.
    Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.

    • Ατάκα χωρισμού: « Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις.
    Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

    ΖΥΓΟΣ

    • Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.

    • Ατάκα χωρισμού: «Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    • Πέσιμο: Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα ΄΄δηλητηριάζει΄΄ τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί.
    Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.

    • Ατάκα χωρισμού: «Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.»

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    • Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θ μιλήσει πολύ.
    Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.

    • Ατάκα χωρισμού: «Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    • Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: « Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»

    • Ατάκα χωρισμού: «Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    • Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.

    • Ατάκα χωρισμού: Μήνυμα στον τηλεφωνητή: « Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»

    ΙΧΘΕΙΣ

    • Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά.
    Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.»

    • Ατάκα χωρισμού: « Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.»


    Πηγή: madseeds.com