28 Μαρ 2011

O Dj Tiesto παρουσίασε ακυκλοφόρητο Kanye West remix!


To Σάββατο 26 Μαρτίου, κατά την διάρκεια της  Miami Music Week, ο Dj Tiesto παρουσίασε ένα ακυκλοφόρητο, μη ολοκληρωμένο remix του στο “Lost In The World” του Kanye West.
Ο Tijs Verwest, όπως είναι το αληθινό όνομα του Ολλανδού Dj, έδωσε ένα εκρηκτικό live στοBicentennial Park, μπροστά σε 50.000 «ιδρωμένους» fans, παρουσιάζοντας εκτός από ένα preview του Kanye West remix και τnν δική του progressive house εκδοχή στο “Coming Home” του Diddy, με το Diddy Dirty Money Crew να έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα στον διάσημο  Dj.
Το κοινό αποθέωσε τον Tiesto , όταν έπαιξε  live το αγαπημένο κομμάτι του “Kaleidoscope”, με τίτλο “Escape Me”, το hit "Zero 76", ενώ οι περισσότεροι έμειναν άναυδοι ακούγοντας τα φωνητικά του Kanye West στην εισαγωγή του “Lost In The World”, με τα γνωστά hard hitting synths και τα δαιδαλώδη drums να προετοιμάζουν για ένα ξεσηκωτικό house anthem. Ο Tiesto τελικά δεν έπαιξε ολόκληρο το remix, λέγοντας στο κοινό ότι ακόμα συνεργάζεται με τον Kanye West για την ολοκλήρωση του. Η συνεργασία της χρονιάς;

Nέο Single Από Το Στέφανο Δημοσθένους


Στέφανος Δημοσθένους   “Εχεις πιάσει το ρυθμό»
Μουσική: Βασίλης Βλαχάκης/ J. Jansson/ J.Harleman/ Nate
Στίχοι: Αλεξάνδρα Ζάκκα
(από το album «Τόσο απλά»)
Εδώ και ένα χρόνο ο Στέφανος Δημοσθένους μας έχει βάλει κυριολεκτικά στο ..ρυθμό των τραγουδιών του.
Η μια ραδιοφωνική επιτυχία διαδέχεται την άλλη, ενώ το πρώτο προσωπικό του album που κυκλοφόρησε από τη Heaven αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο άρτιες και προσεγμένες δισκογραφικές δουλειές πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη της χρονιάς!
Το νέο single που θα ακούσουμε ραδιοφωνικά είναι το «Έχεις πιάσει το ρυθμό», ένα υπέροχο τραγούδι που πολύ σύντομα θα κυριαρχήσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες!
Danou Mania Heaven Music 4 Theotokopoulou & Astronafton St, Marousi Athens, Greece Tel: +30 2106892090, +30 2106886618, +30 6937056207

Remix album από τους Depeche Mode!


Oι Depeche Mode θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο ένα remix album με τίτλο “Remixes 2:81-11” που είναι το follow-up της remixed κυκλοφορίας με τίτλο “Remixes:81-04”.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχον κάνει remixes σε κλασσικά hits των Depeche Mode είναι και οιUNKLE, Eric Prydz, Royksopp, Peter Bjorn And John αλλά και ο πρώην  DM-Alan Wilder.
To “Remixes 2” θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου ως μονό και τριπλό cd. Reach out and touch faith!

Lady Gaga-Born This (Country) Way!


H Lady Gaga γιόρτασε τα 25 γενέθλια της(Xρόνια Πολλά!!), χαρίζοντας στους little monsters-fans μια country blues εκδοχή του single “Born This Way”. Με δυνατα guitar riffs και μελωδικά country γυρίσματα, το “Born This Way Country Road Version”  περιέχει και κάποιους έξτρα στίχους, που μιλούν για τι άλλο; Τον δρόμο… 
"If I wanna make it country, baby, that’s okay,
’cause I was born, I was born, I was born this way
From London, Paris, Japan, back to USA, yeah
I was born on the road, I was born to be brave"
Εμείς ακούσαμε το track από το αγαπημένο music site Idolator και έχουμε να πούμε  ότι η Gaga ίσως τελικά να «το`χει» και με τις ηλεκτρικές κιθάρες! Περιμένουμε τις απόψεις σας! 

Oι Radiohead κυκλοφορούν την δική τους εφημερίδα!


Από σήμερα το πρωί κυκλοφορεί η free press εφημερίδα των Radiohead, με τίτλο “The Universal Sigh” που συμπίπτει με την physical (cd-vinyl) κυκλοφορία του album “The King Of Limbs” στην Αγγλία.
  Λεπτομέρειες για τα σημεία παραλαβής της πρώτης γραπτής απόπειρας των Radiohead δίνονται από το site Τheuniversalsigh.com όπου επίσης μπορείτε και να δείτε τους πρώτους τυχερούς fans που απέκτησαν αυτή την -περιορισμένης έκδοσης- εφημερίδα.
Επίσης, σε άλλα Radiohead news, το συγκρότημα συμπεριέλαβε στις «ευχαριστίες» του album και την ηθοποιό…Drew Barrymore, κάνοντας πολλούς fans να πιστεύουν ότι τα τραγούδια του “King Of Limbs” ηχογραφήθηκαν στο σπίτι της γνωστής ηθοποιού! Mήπως γράφει και στην εφημερίδα η Drew;

Η εμφάνιση του Λούκα και του Stereo Mike στο Λονδίνο



Όπως είχαμε πει, οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσίαζαν την ελληνική συμμετοχή σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το υπουργείο τουρισμού. Έτσι και έγινε.

Σε αυτό το video μπορούμε να δούμε την εμφάνιση του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Mike στο Westfield Shopping Centre, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Όπως φαίνεται. αρκετοί μαζεύτηκαν στον χώρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και χειροκρότησαν θερμά την ελληνική αποστολή.

Ακόμα και αν τα στοιχήματα δεν μας θέλουν, ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες,
ο Λούκας και ο Stereo Mike σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση


Ακούστε το νέο τραγούδι του Μιχάλη Μόσχου με τίτλο "Στα όρια"


Ακούστε το νέο τραγούδι του Μιχάλη Μόσχου με τίτλο "Στα όρια"
Στίχοι : Βίκυ Γεροθόδωρου
Μουσική : Daniele Ronda.
Ενορχήστρωση Αντώνης Γούναρης

O Fresh 88.6 στα γυρίσματα του νέου video clip των Onirama!


Πάρτε μία γεύση από το νέο μουσικό video!
Η κάμερα του Fresh 88.6 βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip των Οnirama για το κομμάτι "Αυτός" από το άλμπουμ Στη Χώρα Των Τρελών! Δείτε αποκλειστικά αποσπάσματα από το making of και δηλώσεις από το γκρουπ!

Ο Sarbel επιστρέφει με νέο τραγούδι!


Μετά από μακρά απουσία, ο Sarbel επιστρέφει και κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τίτλο ''Καυτό Καλοκαίρι''.
Δίνοντας μας μια ιδέα για το καλοκαίρι που θα έρθει, ο Sarbel τραγουδά το νέο του κομμάτι και μας καλεί στο ρυθμό του!

Ακούστε το!

Νέα δισκογραφική δουλειά απο τον Ηλία Βρεττό!!


Τη νέα του δισκογραφική δουλειά ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ο Ηλίας Βρεττός σε λίγες ημέρες!
Ο αγαπητός καλλιτέχνης που αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία ταυτόχρονα ετοιμάζει πυρετωδώς τα νέα του τραγούδια...
Παράλληλα σε κάθε του άδεια φροντίζει να εμφανίζεται σε πόλεις της Ελλάδας αφού πάνω απ' όλα γι' αυτόν υπερέχει η αγάπη του για το τραγούδι και η επαφή του με τον κόσμο που τον στηρίζει!!
Σύντομα λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ολοκληρωμένη τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Ηλία Βρεττού!!
Απο τη Σοφία Μπεκιάρη
www.tralala.gr

Οι ελληνικές συμμετοχές στα Balkan Music Awards


Τα δικά μας, τα Βαλκανικά βραβεία, είναι γεγονός. Μετά την πρώτη και επιτυχημένη διοργάνωση που έγινε πέρυσι στη Σόφια της Βουλγαρίας, φέτος θα έχουμε τον δεύτερο κύκλο τους.
Όπως και το 2010 έτσι κ φέτος οι ελληνικές συμμετοχές είναι πολλές. Αρχικά υπάρχει η κατηγορία για το καλύτερο ελληνικό τραγούδι, όπου συμμετέχουν η Έλενα Παπαρίζου, οι Mark F. Angelo ft. Shaya, ο Θάνος Πετρέλης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή. Στην αντίστοιχη κατηγορία για τη Ρουμανία διαγωνίζεται η Inna, οι Residence Deejas και οι DJ Sava ft Raluka, και για την Τουρκία το συγκρότημα Manga που συμμετείχε το 2010 στη Eurovision και έχει κερδίσει και βραβείο από το MTV.
Στην κατηγορία "καλύτερος άντρας καλλιτέχνης" διαγωνίζεται ο Θάνος Πετρέλης, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η κατηγορία "καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης" όπου βρίσκονται η Δέσποινα Βαδνή, η Inna και η Marija Sherifovic (η νικήτρια της Eurovision το 2007).
Στην κατηγορία των συγκροτημάτων οι Manga ανταγωνίζονται τους Akcent, το πολύ επιτυχημένο ρουμάνικο συγκρότημα, που είναι πολύ αγαπητό στην χώρα μας. Η Έλενα Παπαρίζου με το τραγούδι "Αν ήσουν αγάπη" είναι υποψήφια για το καλύτερο video clip και συναγωνίζεται την Andreea Banica, που την γνωρίζουμε από το τραγούδι "Love in Brasil".
Τέλος, η καλύτερη βαλκανική συνεργασία. Εδώ βρίσκουμε άλλον ένα Έλληνα τραγουδιστή, τον Γιώργο Γιαννιά, ο οποίος με το τραγούδι "Αυτό είναι έρωτας", που το τραγουδάει με την Teodora (βουλγαρικής καταγωγής) είναι υποψήφιος για το βραβείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι είχαμε ένα Έλληνα νικητή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, την Άννα Βίσση, που κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο video clip με το τραγούδι "Στην πυρά" και το βραβείο για την υποστήριξη και προώθηση της βαλκανικής μουσικής.



Όποιος επιθυμεί λοιπόν να υποστηρίξει του Έλληνες συμμετέχοντες (και όχι μόνο), δεν έχει παρά να επισκεφθεί το site: www.balkanmusicawards.com

Από τον Γρηγόρη Ραγκούση
www.tralala.gr

ΠΥΞ ΛΑΞ - Ένα όνομα που έγινε σύνθημα! Ένα σύνθημα που έγινε θρύλος!


Είναι γεγονός: Οι Πυξ Λαξ επανενώνονται για πέντε μόνο συναυλίες σε μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά μουσική παραγωγή που φιλοδοξεί να αποτελέσει το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού του 2011. Με αφετηρία το Ολυμπιακό Στάδιο, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή για να προσφέρουν μια πολυαναμενόμενη εμπειρία! Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται, ακόμη κι αν δεν μιλάμε γι’ αυτές!
Πρόκειται μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει “με κλοτσιές και με μπουνιές”, και αποδίδει παραστατικότατα τον τρόπο με τον οποίο εισέβαλαν οι ίδιοι στα ελληνικά μουσικά δεδομένα της εποχής, για να αλλάξουν για πάντα τα μουσικά πράγματα της χώρας μας. Με την ορμή και το πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών στο τέλος!

Οι Πυξ Λαξ, είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, κάτι που προκύπτει όχι μόνο από τις πωλήσεις των albums τους, αλλά και από τη συνολική τους πορεία. Είναι ένα ιστορικό συγκρότημα το οποίο διέγραψε μία πορεία που στιγμάτισε την ελληνική νεολαία, αλλά και όλους τους «ανησυχούντες» των ‘90s και δημιούργησε τη δική του σχολή, την οποία ακολουθούν πιστά πολλά συγκροτήματα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 όταν δύο παιδικοί φίλοι από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας έδωσαν ηχογραφημένα τραγούδια τους στον Μάνο Ξυδούς, ο οποίος εκείνη την εποχή εργαζόταν στη δισκογραφική εταιρία ΕΜΙ. Αυτό ήταν! Αμέσως δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για να γεννηθούν οι Πυξ Λαξ, που πέταξαν μια πέτρα στη λίμνη και προκάλεσαν κύματα μουσικής ευαισθησίας και ευφορίας!

Πρωτοεμφανίζονται το 1990 με το “Τι άλλο να πεις πιο απλά”, με ήχο πρωτότυπο που κινείται μεταξύ του rock και του έντεχνου, δίνοντας φρέσκια πνοή στις παλιομοδίτικες rock συνταγές των 1980s. Το 1991 κυκλοφορούν το “Ζόρικοι καιροί” που περιλαμβάνει το “Πούλα με” και το 1993 το “Ο ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί” που περιλαμβάνει το τραγούδι “Άστη να λέει" με το Βασίλη Καρρά, μία ανατρεπτική συνεργασία, που ξάφνιασε με την πρωτοτυπία της. Με τα χρόνια, το συγκρότημα περιοδεύει, αναπτύσσει μια στενή και πιστή σχέση με το κοινό του, μια σχέση σχεδόν ερωτική, που σημαδεύεται από χιλιάδες εισιτήρια και πωλήσεις δίσκων. Το κοινό ποτέ δε σταμάτησε να ακολουθεί πιστά αυτούς τους «πρίγκιπες» που ανταπέδιδαν με γενναιοδωρία και καλές μουσικές.

Το 1996, επιλεγμένα κομμάτια από το βιβλίο της Μάρως Βαμβουνάκη οι “Παλιές Αγάπες Πάνε στον Παράδεισο”, έγιναν στίχοι για το ομότιτλο τραγούδι των Πυξ Λαξ, από το άλμπουμ "Ο μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες". Το 1998 κάνουν περιοδεία στην Βρετανία και για πρώτη φορά Έλληνες καλλιτέχνες καταφέρνουν να κάνουν τέσσερις sold-out εμφανίσεις. Ακολουθούν albums που γίνονται πλατινένια και περιέχουν κλασικά πλέον τραγούδια όπως το"Μία συνουσία μυστική", "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις" και γράφουν μουσική για την ταινία "Μοναξιά μου όλα". Το 1999 κυκλοφορούν το "Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ;" ένα album που γίνεται τρεις φορές (!) πλατινένιο και περιέχει τραγούδια καινούρια και κομμάτια από live εμφανίσεις τους.

Οι Πυξ Λαξ δεν επαναπαύτηκαν στη δόξα τους, δεν έμειναν στα γνωστά μονοπάτια, προχώρησαν σε συνεργασίες με τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και τους Κορσικάνους I Muvrini, τον Marc Almond, τον Eric Burdon (από τους Animals) και τον μοναδικό Sting!

Το 2003 κυκλοφορούν το “Χαρούμενοι στην Πόλη των Τρελών” ένα album που μοιράζονται ερμηνευτικά με καλλιτέχνες όπως ο Ψαραντώνης, η Μελίνα Τανάγρη, ο Gordon Gano, ο Steve Wynn και ο Marc Almond.

Το τέλος έρχεται το 2004 όταν, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, οι Πυξ Λαξ ανακοινώνουν ότι το συγκρότημα διαλύεται. Τότε, θεώρησαν ότι ένας κύκλος έκλεισε, ένιωσαν ότι μετά τον Eric Burdon δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνουν. Έτσι, η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ γίνεται στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004 στο θέατρο του Λυκαβηττού, ηχογραφείται και κυκλοφορεί με τον τίτλο “Τέλος”. Οι Πυξ Λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα!

Στις 13 Απριλίου 2010 και ενώ ο καθένας από τα μέλη είχε τραβήξει τον δικό του δρόμο, έφυγε από τη ζωή η ψύχη των Πυξ Λαξ, ο Μάνος Ξυδούς.

Έξι χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι Πυξ Λαξ αποφάσισαν να έρθουν πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους για πέντε μόνο συναυλίες στην Ελλάδα, σε πέντε μεγάλες πόλεις. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά όλα τα χρόνια της απουσίας του.

Η ιδέα της επιστροφής ξεκίνησε από τον Μάνο Ξυδούς που την εμπιστεύτηκε στον Νίκο Λώρη, βασικό συνεργάτη των Πυξ Λαξ επί 8 ολόκληρα χρόνια (1995 – 2003). Πριν περίπου ένα χρόνο, άρχισαν να το σκέφτονται σοβαρά και εκεί γύρω στο Πάσχα του 2010 την μοιράστηκαν και με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα.

Δυστυχώς, όμως, ο Μάνος δεν θα είναι κοντά μας για να δει το δημιούργημά του ξανά στη σκηνή, να βάζει φωτιές με τις θρυλικές μουσικές του! Γι’ αυτό, οι συναυλίες αυτές θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του.

Εκτός από τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, η μπάντα θα απαρτίζεται από μουσικούς που βρέθηκαν από την αρχή δίπλα στο συγκρότημα: τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), τη Δήμητρα Καραμπεροπούλου (ακορντεόν), τον Άλκη Παπαδόπουλο (πιάνο), το Γιώργο Γιαννόπουλο (τύμπανα) και το Νίκο Γιαννάτο (μπάσο).
Ραντεβού λοιπόν με τους Πυξ Λαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο το καλοκαίρι του 2011, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο Promo Department: press@didimusic.gr | promo@didimusic.gr

Η Hurriyet γράφει για τον Γιώργο Μαζωνάκη


Η Hurriyet, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Τουρκίας, επέλεξε τον Βοτανικό και τον Γιώργο Μαζωνάκη για να παρουσιάσει τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας...
Πρόκειται για ένα άρθρο το οποίο σχολιάζει την οικονομική κρίση στον χώρο στην Ελλάδα αλλά παράλληλα αποτυπώνεται και ο ενθουσιασμός του δημοσιογράφου που επισκέφθηκε τον Βοτανικό και αντίκρισε τον κατάμεστο χώρο και το κοινό να αποθεώνει τον ανατρεπτικό καλλιτέχνη Γιώργο Μαζωνάκη. Χαρακτηριστικές οι φράσεις του δημοσιογράφου : '' Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τον Γιώργο Μαζωνάκη να παραμένει δέκα χρόνια το νούμερο ένα στη διασκέδαση, γινόταν σεισμός στα τραπέζια... Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξέρει να κάνει πολύ καλά την δουλειά του! ''


Ο Γιώργος Μαζωνάκης μόλις ολοκληρώσει τις θριαμβευτικές εμφανίσεις του στον Βοτανικό το Σάββατο 26 Μαρτίου θα επισκεφθεί την Τουρκία αφού ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη με Τούρκο τραγουδοποιό, συνεχίζοντας την συνεργασία που ξεκίνησε με σημαντικούς Τούρκους τραγουδοποιούς στο τελευταίο του cd με τίτλο ''Τα ίσια Ανάποδα''.

Όλοι ξεκινάμε από κάπου... Τι έκαναν πριν γίνουν αστέρια;


Πολλοί από τους διάσημους που βλέπουμε σήμερα να λάμπουν στο κόκκινο χαλί είχαν ένα πολύ ταπεινό και φυσιολογικό τρόπο ζωής πριν. Μάθε με τι ασχολούνταν τα αστέρια του Hollywood πριν πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας...




1. Ως έφηβος, ο Μικ Τζάγκερ πουλούσε παγωτά, ενώ αργότερα, όταν ήταν φοιτητής στο LSE, δούλευε ως… αχθοφόρος σε ένα ψυχιατρείο!

2. Ο Τζάγκερ δεν ήταν ο μόνος από τους Rolling Stones που είχε καταπιαστεί με “κουφό” επάγγελμα. Ο Κιθ Ρίτσαρντς ήταν το παιδί που μάζευε τα… μπαλάκια των πλούσιων μελών σε ένα tennis club.

3. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έδινε παραστάσεις στο δρόμο, ως μίμος.

4. Η Μαντόνα δούλευε ταμίας στα Dunkin’ Donuts.

5. Για να ξεφύγει από την ανιαρή καθημερινότητα του Τέξας, ο Μάθιου Μακ Κόναχι πέρασε ένα χρόνο στην Αυστραλία. Αλλά, επειδή χρειαζόταν χρήματα για τη διαμονή του εκεί, έπρεπε να κάνει πολλές δουλειές, μια εκ των οποίων ήταν να… φτυαρίζει κοπριά σε αγρόκτημα με κότες.

6. Η Γκουέν Στεφάνι πριν γίνει μέλος των No Doubt, καθάριζε πατώματα σε αλυσίδα fast food.

7. Ο Ροντ Στούαρτ έκανε πολλές δουλειές πριν απογειωθεί ως τραγουδιστής, αλλά σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα ήταν η καριέρα του στο σκάψιμο… τάφων.

8. Ο Τομ Κρουζ κέρδιζε το χαρτζιλίκι του, ως παιδί, πουλώντας εφημερίδες.

9. Το ίδιο έκανε και ο Σον “Νίντι” Κομπς όταν ήταν 12.

10. Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε πρόβλημα να κάνει οτιδήποτε για να βγάλει λεφτά, ενώ προσπαθούσε να εισχωρήσει στον κόσμο του Χόλιγουντ. Μια εποχή, ντυνόταν… κοτόπουλο, ως η μασκότ του εστιατορίου Pollo Loco.

Νίκη Ξάνθου και Δημήτρης οι πρώτοι που μένουν εκτός


Νίκη Ξάνθου και Δημήτρης Χρανιώτης είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχωρεί από το δεύτερο ελληνικό Dancing with the Stars...
Δεύτερο live με νέο (γιατί;) look για την παρουσιάστρια, με την απουσία του Γιώργου Χρανιώτη που υπέστη τράβηγμα στις πρόβες και με την αποχώρηση της Νίκης Ξάνθου.
Λίγα από τα πράγματα που έκαναν εντύπωση στο δεύτερο live του πολυσυζητημένου παιχνιδιού ήταν το νέο... μαλλί της Ζέτας αλλά και το "σπαγγάτο" του πιο ψηλού παίκτη Νίκου Γαλακτερού!
Ναταλία Δραγούμη με τον Uri Dimitrov και  Νίκη Ξάνθου με τον Δημήτρη Κρανιά ήταν τα δύο ζευγάρια που έμειναν τελευταία στην σκηνή περιμένοντας την ανακοίνωση του αποτελέσματος με τους τελευταίους να είναι αυτοί που συγκέντρωσαν τελικά τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Σήμερα - 28 Μαρτίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Βάιος, Βάγια




Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1943: Πεηαίνει ο Σεργκέι Ραχμάνινοφ, ρώσος συνθέτης κλασσικής μουσικής.
1958: Ο Eddie Cochran ηχογραφά το "Summertime Blues."
1969: Ο Joe Cocker παίζει το πρώτο του αμερικανικό concert.
1974: Διαλύεται το Rock συγκρότημα Raspberries.

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1854: Γαλλία, Αγγλία και Οθωμανική Αυτοκρατορία κηρύσσουν τον πόλεμο στη Ρωσία (Κριμαϊκός Πόλεμος).
1871: Εγκαθίσταται η Κομμούνα του Παρισιού, μία μορφή σοσιαλιστικής διακυβέρνησης στη γαλλική πρωτεύουσα, που διήρκεσε έως τις 28 Μαΐου 1871.
1893: Γεννιέται ο Σπύρος Σκούρας, μεγαλοπαράγων του Χόλιγουντ, πρόεδρος της «20th Century - Fox» από το 1942 έως το 1962.
1930: Η Κωνσταντινούπολη μετονομάζεται και επίσημα σε Ιστανμπούλ.
1979: Πυρηνικό ατύχημα, χωρίς θύματα, στο Θρι Μάιλ Άιλαντ της Πενσιλβάνιας. Αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας αργότερα, ανέφεραν αυξημένο αριθμό κρουσμάτων καρκίνου στην περιοχή.

10 video clips που σόκαραν την κοινή γνώμη


Πολλές φορές έχουμε βρεθεί μπροστά σε θεάματα ή ακούσματα που προκάλεσαν την αντίδραση κάποιων. Η "ποιητική αδεία", το δικαίωμα του καλλιτέχνη να παραβαίνει τους κανόνες δεν είναι απλά κατοχυρωμένο, αλλά είναι και μια θεμελιώδης προϋπόθεση για την ίδια την επιβίωση της δημιουργίας σαν μορφή έκφρασης...
Δείτε τα 10 μουσικά videos που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όρια και να προκαλέσουν συζητήσεις:

1. Closer - Nine Inch Nails (1994)
Το ίδιο το τραγούδι περιέχει και στους στίχους του έντονο το σεξουαλικό στοιχείο. Πέραν όμως απ' αυτό, το video αποτελεί μια σειρά από εικόνες που αγγίζουν ευαίσθητα ζητήματα όπως το σεξ, την θρησκεία, τα ζωικά ένστικτα και την πολιτική. Κάποιες από τις εικόνες: γυμνή γυναίκα, ένας πίθηκος σε σταυρό, το κομμένο κεφάλι ενός γουρουνιού να γυρίζει πάνω σε ένα είδος μηχανής, ένα διάγραμμα γεννητικού οργάνου κλπ. Για τις πρωτότυπες και σοκαριστικές εικόνες του, το video αυτό αναγνωρίστηκε σαν έργο τέχνης και το μουσείο σύγχρονης τέχνης της Νέας Υόρκης το ενέταξε στην συλλογή του. (Δείτε το video πιο κάτω)

2. Viorar Vel Til Loftarasa - Sigur Ros (2002)
Οι Sigur Ros είναι ένα συγκρότημα από την Ισλανδία. Το video απεικονίζει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε εφηβικές ομάδες κατά την δεκαετία του 50. Σε κάποιο σημείο του αγώνα, δύο έφηβα αγόρια - ποδοσφαιριστές πέφτουν στο γήπεδο και φιλιούνται με πάθος για να διακοπούν λίγο αργότερα από τον πατέρα του ενός. Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε ότι το αγόρι με τα σκούρα μαλλιά είναι στ' αλήθεια κορίτσι. Επειδή οι παραγωγοί του video δεν μπορούσαν να βρουν αγόρι έφηβο ηθοποιό που θα γύριζε μια τέτοια σκηνή, βρήκαν ένα κορίτσι που έκαναν να μοιάζει με αγόρι. (Δείτε το video πιο κάτω)

3. Jeremy - Pearl Jam (1992)
Το video παρουσιάζει την βασανιστική καθημερινότητα ενός εφήβου που δέχεται τα πειράγματα των συμμαθητών του στο σχολείο. Στο τέλος του video ο έφηβος μπαίνει στην τάξη του με ένα όπλο και τον βλέπουμε να σηκώνει το χέρι. Το αμέσως επόμενο πλάνο δείχνει έναν από τους συμμαθητές του να κάθεται παγωμένος στην καρέκλα της τάξης, με τα ρούχα του λερωμένα από το αίμα των διπλανών του. (Δείτε το video πιο κάτω)

4. Lemon Incest - Serge Gainsbourg (1984)
Πρόκειται για ένα γαλλικό τραγούδι. Ο συνθέτης του, πρωταγωνιστεί και στο video σε σκηνές που δείχνουν τον ίδιο μαζί με την 12χρονη κόρη του στο κρεβάτι. (Δείτε το video πιο κάτω)

5. (s)AINT - Marilyn Manson (2003)
Ο εκκεντρικός σταρ Marilyn Manson μας έχει συνηθήσει στα σοκαριστικά θεάματα. Το video όμως που γυρίστηκε για το τραγούδι "(s)aint" προκάλεσε ιδιαίτερες αντιδράσεις. Η δισκογραφική εταιρεία του Manson δεν ενέκρινε το video που ήταν γεμάτο με σκηνές αυτο-ικανοποίησης, κοκαΐνης, αίματος κλπ. Το video απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ αλλά κυκλοφόρησε σε Αυστραλία και Ευρώπη. (Δείτε το video πιο κάτω)

6. It's a beautiful day for cancer - Al Bino (2009)
Ο Αμερικανός ράπερ Al Bino παρουσίασε στον κόσμο ένα θέαμα που αγγίζει ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον καρκίνο. Ένα αποκρουστικό πρόσωπο βγαίνει μέσα από τον καρκινικό όγκο στην πλάτη ενός άντρα και τραγουδάει μαζί με τον καλλιτέχνη για το πόσο ηλίθιο είναι να κάνει κανείς ηλιοθεραπεία. (Δείτε το video πιο κάτω)

7. Smack My Bitch Up - The Prodigy (1997)
Το τραγούδι αυτό εξ' αρχής προκάλεσε αντιδράσεις για τους στίχους του, που κατά μία άποψη προέτρεπαν τον ακροατή σε άσκηση βίας κατά των γυναικών. Το τραγούδι το ίδιο είχε απορριφθεί για μετάδοση από το δίκτυο BBC. Αργότερα όταν το video βγήκε στην επιφάνεια, ήταν τόσο έντονο όσο και το τραγούδι, με σκηνές βίας, σεξ, χρήσης ναρκωτικών. Το video είχε αποκλειστεί από τα αμερικανικά media αλλά αργότερα λόγω έντονης πίεσης απο το κοινό, το MTV το μετάδωσε. (Δείτε το video πιο κάτω)

8. Like a Prayer - Madonna (1989)
Σε σύγκριση βέβαια με τα σημερινά θεάματα, το video αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σοκαριστικό. Αλλά το 1989, όταν η δισκογραφική εταιρεία της Madonna κυκλοφορούσε αυτό το video με εικόνες από σταυρούς που καίγονται, στίγματα στο δέρμα της τραγουδίστριας κλπ, η αντίδραση της εκκλησίας και της κοινής γνώμης ήταν τόσο μεγάλη που ανάγκασε την Pepsi να ακυρώσει ένα συμβόλαιο διαφήμισης που είχε με την star.(Δείτε το video πιο κάτω)

9. Call On Me - Eric Prydz (1982)
Το video για το συγκεκριμένο τραγούδι περιλαμβάνει σκηνές από ένα τμήμα αεροβικής με γυναίκες που φορούν ρούχα αεροβικής του στυλ των 80s και χορεύουν ερωτικά γύρω από τον μοναδικό άντρα στο video. (Δείτε το video πιο κάτω)

10. The Thunder Rolls - Garth Brooks (1991)
Το video αυτό συνοδεύει ένα τραγούδι της country μουσικής και έχει θέμα έναν άπιστο και βίαιο σήζυγο. Στο τέλος του video η γυναίκα δεν αντέχει την καταπίεση και πυροβολεί τον άντρα της. (Δείτε το video πιο κάτω)