30 Απρ 2011

O Music Awards: “NSFW Music Video” το Hurricane των 30 Seconds To Mars


Το “Hurricane” των 30 Seconds To Mars είναι ίσως το πιο sexy, «βρώμικο» και σκοτεινό video που έχει προβληθεί την φετινή χρονιά από το MTV.  
 Στην 13λεπτή εκδοχή του "Hurricane", παρακολουθήσαμε γυναίκες να «αγγίζουν» άλλες γυναίκες φορώντας δερμάτινα εσώρουχα, ένα (ημίγυμνο) Jared Leto να «καίει» την οθόνη, αλλά και τουςShannon Leto, Tomo Milisevic  σε ξεχωριστές ιστορίες που συνθέτουν ένα «πονηρό» ερωτικό παιχνίδι ρόλων.
Αναμενόμενο λοιπόν, ήταν για το “Hurricane” να κερδίσει το βραβείο “NSFW Music Video” (Not Suitable For Work) στα MTV O Music Awards.
Σύμφωνα με τον δημιουργό του video, Jared Leto, το “Hurricane” είναι «ένας διαλογισμός πάνω στην βία του έρωτα και στον έρωτα της βίας.»  Ευχαριστούμε τον Jared Leto και τους 30 Seconds To Mars για τα «προχωρημένα» videos που μας έχουν χαρίσει μέχρι τώρα!

Music Awards: To βραβείο “Innovative Artist” στην Lady Gaga!


Η Lady Gaga ξέρει πώς να δημιουργεί νέες, εντυπωσιακές performances, που μπορούν να περιλαμβάνουν εκπλήξεις όπως disco sticks, ένα φόρεμα από κρέας, ή μια εμφάνιση μέσα σε ένα τεράστιο αυγό.
Πολλοί την κατηγορούν τελευταία ότι μιμείται την Madonna, το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς την Lady Gaga η σύγχρονη pop θα ήταν πάρα πολύ βαρετή! Συγχαρητήρια Lady Gaga για το βραβείο “Innovative Artist” και “Most Follow Artist On Twitter”!

Μύρωνας Στρατής: 'Η επιτυχία με φόβισε'


Ο νεαρός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, σε συνέντευξη που έδωσε στο "Εγώ Weekly", μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε, για την οικογένεια και τα σχέδια του για τη δημιουργία δικής του οικογένειας.
Παραδέχεται πως γνώρισε μεγάλη επιτυχία, η οποία, όμως, τον έχει φοβίσει. Νιώθει τυχερός για την επιτυχία που έχει κάνει, αλλά παραδέχεται πως υπάρχουν καλύτεροι και ικανότεροι τραγουδιστές και τραγουδοποιοί από τον ίδιο, που όμως έχουν μείνει στην αφάνεια. Η επιτυχία του έχει αποφέρει και χρήματα και δεν το αρνείται. Λέει πως μπορεί να πληρώνει ένα διαμέρισμα 650 ευρώ το μήνα και ζει άνετα. Παρ' όλ' αυτά, δεν ξέρει αν θα τα πάει τόσο καλά οικονομικά και του χρόνου.

Θέλει να κάνει οικογένεια, αφού του αρέσει πολύ η θαλπωρή του σπιτιού και η ασφάλεια της οικογένειας. Από την άλλη, δεν του αρέσει να μιλάει για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη, γιατί του προκαλεί αμηχανία η προβολή της προσωπικής του ζωής.

Ένας Γάλλος ρόκερ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων


Δεν έχουν περάσει και πάρα πολλά χρόνια από τότε που ο Μπερτράν Καντά σκότωσε την σύντροφό του και φυλακίστηκε για το έγκλημά που διέπραξε...
Οχτώ χρόνια μετά επιστέφει μουσικά στο φεστιβάλ Αθηνών για να λάβει μέρος στη παράσταση "Γυναίκες" που θα ανεβεί στο Ηρώδειο στις αρχές του Ιούνη. Πάντως το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο αφού αρκετός κόσμος σε Γαλλία και Καναδά φαίνεται να διαμαρτύρεται για την συμμετοχή του στην μουσική παράσταση.

Ο σκηνοθέτης Ουαζντί Μουαουάντ ο οποίος διάλεξε τον Καντά για τις "Γυναίκες" δηλώνει με νόημα ότι δεν είναι θέμα δικαίου η άδικου αλλά ότι από την στιγμή που ο Μπερτράν έχει εκτίσει την ποινή του.

Η Diana Ross είναι η κηδεμόνας των παιδιών του Michael Jackson


H τραγουδίστρια Diana Ross θα είναι η επίσημη κηδεμόνας των τριών παιδιών του Michael Jackson, από την στιγμή που η μητέρα του, Katherine, δεν θα βρίσκεται πια στην ζωή.

Σήμερα - 30 Απριλίου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...
Γιορτάζουν: Ιάκωβος, Ιακωβίνα, Ζακελίνα,Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1933: Γεννιέται ο Γουίλι Νέλσον, Αμερικανός μουσικός.
1957: O Elvis ηχογραφεί το "Jailhouse Rock."
1985: Ο Phil Collins κυκλοφορεί το "Sussudio."

Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1789: Ο Τζωρτζ Ουάσινγκτων ορκίζεται 1ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
1919: Επικυρώνεται στη Διάσκεψη Ειρήνης του Παρισιού η αποστολή ελληνικού στρατού στη Σμύρνη, για να επιβάλει την τάξη και να προστατεύσει τον χριστιανικό πληθυσμό στην περιοχή.
1930: Το ελληνικό κράτος κάνει αποδεκτή τη δωρεά των κληρονόμων του Εμμανουήλ Μπενάκη για την ίδρυση μουσείου στη γωνία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Κουμπάρη.

Beyonce Girls video teaser μόνο στο MTV!


H Queen B επιστρέφει! To “Run The World (Girls)” είναι το πρώτο single από το νέο της album και το αντίστοιχο video έχει ήδη γυριστεί.

O Steven Tyler κάνει ένα διάλλειμα από τους Aerosmith!


O Steven Tyler επιβεβαίωσε ότι τον Μάιο της φετινής χρονιάς θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι ως solo καλλιτέχνης, με τίτλο “(It) Feels So Good”.
Ο τραγουδιστής μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στο νέο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone χαρακτήρισε το νέο του τραγούδι ως «τον ύμνο του καλοκαιριού» και ισχυρίστηκε πως ήδη μπορεί να το «ακούσει» από τα στερεοφωνικά των αυτοκινήτων, «μέσα από ένα ηλιόλουστο καλοκαιρινό ταξίδι.».

Γιώργος Τσαλίκης - Έλενα Μεταξά - Μ'αγαπάς


Έλενα Μεταξά και Γιώργος Τσαλίκης μας τραγουδούν "Μ'αγαπάς"...
Σε στίχους / μουσική & παραγωγή MASTER TEMPO / Κωνσταντίνος Παντζής, το ντουέτο Έλενας & Γιώργου θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα hit του 2011...

Κυκλοφορεί από τη Digital Ray records.

Οι Blue στην Eurovision


To boy band των Blue επιστρέφει από τον «πάγο» και θα εκπροσωπήσει την Αγγλία στον ετήσιο διαγωνισμό της Eurovision, όπως ανακοινώθηκε από το BBC, ερμηνεύοντας το κομμάτι “I Can”
Οι Blue σχηματίστηκαν το 2001, μέτρησαν τέσσερα χρόνια πετυχημένων singles και albums και διαλύθηκαν το 2005. Το 2009 επανενώθηκαν και προχώρησαν στην ηχογράφηση ενός album, μέχρι που το BBC τουςανέθεσε απευθείας την εκπροσώπηση της χώρας τους στην Eurovision.