3 Μαρ 2011

Στον κινηματογράφο η ζωή του Tupac Shakur!


H ζωή του rapper Tupac Shakur, που έφυγε πρόωρα από την ζωη το 1996 θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Antoine Fuqua, με την μητέρα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Afeni Shakurως executive producer και τον manager της Ruthless Records, L.T Hutton στην θέση του παραγωγού.
 Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι,ύστερα από την οριστικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών Morgan Greek και της Program Pictures, που διευθύνει ο ίδιος ο Hutton. H μητέρα του Tupac, Afeni Shakur εξέδωσε ανακοίνωση, που επιβεβαίωνε την συμφωνία: «Πιστεύω ότι η Morgan Greek μοιράζεται το ίδιο όραμα με εμάς, για την αποτύπωση της ζωής του Tupac, με ένα τρόπο που να δείχνει την αυθεντικότητα της τέχνης του, τους στόχους και τα όνειρα της ζωής του.»
 Προς το παρόν το όνομα του ηθοποιού που θα ενσαρκώσει στην οθόνη τον Tupac δεν έχει αποκαλυφθεί. Ποιος θα μπορούσε να πάρει αυτό το ρίσκο;

Ποιοι είναι οι φετινοί εκπρόσωποι της Ελλάδας στη Eurovision;


Από το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου, γνωρίζουμε πως την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike, αφού ο μοναδικός συνδυασμός hip hop και ζεϊμπέκικου λειτούργησε θετικά και επηρέασε το κοινό για να ψηφίσει τους δύο νεαρούς καλλιτέχνες.
Ποιοι είναι, όμως, οι δύο νεαροί εκπρόσωποι της Ελλάδας;

Βιογραφικό - Λούκας Γιώρκας:
Ο Λούκας Γιώρκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα στις 18/10/1986. Έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο 12ο Διαγωνισμό Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ). Σπούδασε κιθάρα και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Βυζαντινής μουσικής για πέντε χρόνια. Επίσης, έχει παίξει σε φιλαρμονικές ορχήστρες τρομπόνι και ντραμς.
Έχει τελειώσει Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Το 2008 έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό και τραγουδιστικό talent show του Αντέννα, X-Factor, του οποίου ανεδείχθη και ο νικητής. Μέσα στο talent show τραγουδούσε κυρίως λαϊκά τραγούδια, αλλά δοκιμάστηκε και σε άλλα είδη.

Βιογραφικό - Stereo Mike:
Ο Μιχάλης Έξαρχος, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά. Στα 18 του χρόνια, μετέβη στην Αγγλία για σπουδές στη μουσική. Μέσα σε 4 χρόνια αριστεύει σε 2 πτυχία, bachelor στη μουσική τεχνολογία και master στην παραγωγή ήχου. Παράλληλα συνθέτει soundtrack για ταινίες μικρού μήκους και ξεκινάει την ενασχόλησή του με την ηχοληψία. Την ίδια περίοδο δέχεται τη θέση του πρώτου ηχολήπτη στα Vault Recording Studios (HACKNEY, Λονδίνο), όπου και συνεργάζεται με την αφρόκρεμα του βρετανικού hip hop (Klashnekoff, Bury Crew, Skinnyman, Taskforce, Iceberg Slim, Mike GLC, JMC).
Αργότερα, εργάστηκε ως παραγωγός και ηχολήπτης για την AMG Records.
Τον Ιούλιο του 2003 ως ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς και του πλούσιου ταλέντου του έρχεται το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο από τη Mο’ Mοney Recordings. Στα χρόνια που ακολουθούν συνθέτει, γράφει στίχους και αναλαμβάνει ο ίδιος την παραγωγή του πρώτου προσωπικού του δίσκου “Σάτυροι Νομάδες”, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την ακαδημαϊκή του καριέρα ως καθηγητής master degree παραγωγής ήχου στο πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου.
Το 2005 είναι η χρονιά που θα συστήσει στο ελληνικό κοινό τον Stereo Mike με την κυκλοφορία του “Σάτυροι Νομάδες” προκαλώντας αίσθηση με κομμάτια όπως "Ο ‘Αλλος Μπάμπης" και "Η Πόλις".
Έχοντας δώσει το στίγμα του, τoν Φεβρουάριο του 2006 κυκλοφορεί το 1ο DualDisc single της ελληνικής Ηip-Ηop σκηνής με τίτλο "Ο ‘Αλλος Μπάμπης/Η Πόλις", που περιλαμβάνει remixes δύο κομματιών του αλλά και οπτικό υλικό. Η video πλευρά περιλαμβάνει τέσσερα video-clip, "O ‘Αλλος Μπάμπης" και "Η Πόλις" original και remix εκδόσεις, ενώ την σκηνοθεσία κάνει ο Richard Penna. Το "Η Πόλις" είναι από τα ελάχιστα αν όχι το μοναδικό ελληνικό video clip που έπαιξε στο MTV Europe.
Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου έρχεται η πρόσκληση από το Mad TV για να συμμετέχει σε μια μοναδική εμφάνιση των Mad Video Music Awards μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ερμηνεύοντας το “Μισιρλού/Pump It” το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό.
Τον Οκτώβριο του 2006 έχει τη μεγάλη τιμή να βρίσκεται στην ίδια σκηνή με την Χάρις Αλεξίου, ερμηνεύοντας τη διασκευή του «Φεύγω» που ο ίδιος ο Stereo Mike επιμελήθηκε. Διασκευή που θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album του.
Το 2007 κυκλοφορεί τον δίσκο του “Xli3h” με συμμετοχές από καταξιωμένους στον χώρο καλλιτέχνες όπως : Ανδριάννα Μπάμπαλη, Shaya, Zeraw, Ella Venaé, Mo’ Crew, Reggae Φιλαρμονική Λονδίνου και καταφέρνει να ξεχωρίσει με τα δυνατά του airplay μέσα από τα τραγούδια «Φεύγω», «Αναγνώριση» αλλά και το «Δες καθαρά/ Face a la mer» που είχε ερμηνεύσει λίγο νωρίτερα στο πλευρό της Ανδριάννας Μπάμπαλη, για τα Mad Video Music Awards τον Ιούνιο του 2007.
Ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2008 διασκευάζει και ερμηνεύει στο πλευρό της Τάμτα την τούρκικη επιτυχία «Dan Sonra (Σε όποιον αρέσει)» αφήνοντας στο κοινό τις θετικότερες εντυπώσεις για μια από τις πιο δυνατές εμφανίσεις της βραδιάς .

Πηγή: www.mygreek.fm

Ακούστε εδώ το νέο single των ΗΜΙΖ feat. Ψ, "Μια Ιθαγενή"


Το νέο κομμάτι των ΗΜΙΖ είναι γεγονός! Ημισκούμπρια feat. Ψ - "Μια Ιθαγενή"!!
Ακούστε εδώ:

Αποκτήστε το τώρα στο iTUNES, με μόνο 0,99€: http://bit.ly/efDc00

Νέο album από τον Mick Jagger!


Τα μικρά αδέλφια μερικές φορές είναι μάστορες στο να «καρφώνουν» τα σχέδια των αδελφών τους. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Chris Jagger, που σε συνέντευξη του σε Πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό, αποκάλυψε ότι ο αδελφός του, Mick Jaggerηχογραφεί νέο album με τον David Stewart (Eurhythmics) στην παραγωγή!
 Ο Jagger είπε: «Μίλησα με τον αδελφό μου χθες βράδυ. Είναι στο Los Angeles και γράφει ένα νέο album μαζί με τον Dave Stewart.» Αυτό θα είναι το πρώτο solo album του 67χρονου Mick Jagger, μετά το “Goddess In A Doorway” του 2001, αλλά όχι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Stewart.
Mick Jagger και Dave Stewart βρέθηκαν στο studio  ξανά το 2004, όταν έγραψαν τρία νέα τραγούδια για το soundtrack της ταινίας “Alfie” ,ενώ ο Stewart είχε γράψει και ορισμένα τραγούδια για το πρώτο solo album του Mick με τίτλο “Primitive Cool”. Φημολογείται ότι για το νέο του album, o Jagger θα συνεργαστεί και με τον drummer των The Roots, ?estlove. Για να δούμε… 

Chart show your countdown: η πιο επιτυχημένη επανεκτέλεση την Κυριακή 6/3


Στο Chart Show your countdown, αυτή την Κυριακή 6 Μαρτίου, μετρώντας αντίστροφα από το 30 στο 1, θα μάθουμε ποια είναι η πιο επιτυχημένη επανεκτέλεση ελληνικού τραγουδιού από Έλληνα καλλιτέχνη τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα.
Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και χορέψαμε τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, ακούγοντάς τα από άλλους καλλιτέχνες και όχι από εκείνους που τα πρωτοερμήνευσαν. Η παρουσιάστρια θα έχει στην παρέα της τον Αντώνη Γούναρη, την Κατερίνα Καραβάτου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Μίλτο Καρατζά για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.
Από τη βραδιά δε θα λείπουν λαμπεροί καλλιτέχνες, οι οποίοι θα τραγουδήσουν εκείνες τις επιτυχίες. Στη σκηνή του Chart Show θα εμφανιστούν ο Χρήστος Δάντης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Λευτέρης Πανταζής.
Από τη Νίκη Δέλλα
www.tralala.gr

Τι συγκίνησε τους Τριημητόνιο ;



Το συγκρότημα Τριημιτόνιο, μέσα από την εκπομπή Super Star
αναφέρθηκαν στο συγκινητικό μήνυμα που τους έστειλε μια μητέρα ενός 13χρονου θαυμαστή τους, που έχει καρκίνο, πως το τραγούδι τους «Χαμογέλα» είναι ένα άκρως αισιόδοξο τραγούδι και πως ακούγοντας το έδωσαν ζωή στο σπίτι.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο :

The Strokes - Under Cover Of Darkness


Δείτε το νέο video clip του Αμερικανικού indie rock band The Strokes για το "Under Cover of Darkness", το πρώτο single από το επερχόμενο νέο album του συγκροτήματος -μετά από απουσία 5 ετών- με τίτλο "Angles", το οποίο αναμένεται στις 22 Μαρτίου.
To debut album της μπάντας "Is This It" (2001) θεωρείται από πολλούς δισκοκριτικούς ως το καλύτερο album της τελευταίας δεκαετίας...

Britney Spears - Seal It With A Kiss


Μετά το 'How I Roll', το 'Inside Out' και το 'I Wanna Go' ο παραγωγός Dr Luke παρουσιάζει ακόμα ένα snippet των 20 δευτερολέπτων από το νέο, πολυαναμενόμενο album της Britney Spears 'Femme Fatale'.
Σειρά αυτή τη φορά έχει το τραγούδι 'Sealed With A Kiss' Ακόυστε το εδώ, και τσεκάρετε -αν δεν το έχετε κάνει ήδη- και το 'Big Fat Bass' feat. Will.i.am. Τα σχόλια δικά σας!
Seal It With A Kiss Snippet by drluke

H Kim Kardashian στα γυρίσματα του πρώτου της video clip!


H TV persona/μοντέλο/ηθοποιός, αγαπημένη των tabloids και wannabe τραγουδίστρια Kim Kardashianετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο blog της από τα γυρίσματα του πρώτου της clip, δια χειρός Hype Williams.
Η 30χρονη TV star, που έγινε γνωστή μέσα από το reality show "Keeping Up with the Kardashians" έγραψε ότι το look της με τα πλεξουδάκια, a la Bo Derek, πήρε 4 ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί. "Είτε το πιστεύετε είτε όχι, εμένα με πήρε ο ύπνος!"

Lady Gaga - Government Hooker: νέο τραγούδι κάνει πρεμιέρα σε fashion show


Όπως είχε κάνει και στα τέλη Ιανουαρίου, με το 'Scheiße' η  Lady Gaga επιλέγει για δεύτερη φορά το fashion show του Thierry Mugler για να παρουσιάσει ένα ακόμη ακυκλοφόρητο τραγούδι από το επερχόμενο νέο album της 'Born This Way'.
Σειρά αυτή τη φορά είχε το 'Government Hooker'. Το κομμάτι ακούστηκε για πρώτη φορά στην επίδειξη μόδας τουMugler που έγινε στο Παρίσι την Τετάρτη 2 Μαρτίου, με την 24χρονη popstar να κάνει και η ίδια πασαρέλα.
H Gaga σε συνέντευξή της στο MTV δήλωσε ότι το "Government Hooker" είναι ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια από το νέο album αλλά τόνισε ότι ειδικά για το show έγινε ένα remix δυο φορές πιο γρήγορο από το κανονικό.
Δείτε το απόσπασμα από το fashion show του Thierry Mugler παρακάτω. Τα σχόλια δικά σας!

Eurovision 2011: Aκούστε τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στο Ντίσελντορφ στις 10 Μαΐου 2011 μαζί με άλλες 18 χώρες. Ακούστε τον ανταγωνισμό του ελληνικού τραγουδιού...
Ακούστε τα τραγούδια που θα συμμετέχουν φέτος στον δεύτερο ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού μαζί με την Ελλάδα και το Watch my dance.




ΧώραΚαλλιτέχνηςΤραγούδι
ΑλβανίαAurela GaceFeel the passion
ΑρμενίαEmmy--5 Μαρτίου--
ΦινλανδίαParadise OskarDa Da Dam
ΓεωργίαEldrineOne more day
ΝορβηγίαStella MwangiHaba Haba
ΠολωνίαMagdalena TulJestem
Ρωσία--Μάρτιος 2011----Μάρτιος 2011--
ΣερβίαNinaCaroban
ΕλβετίαAnna RossinelliIn love for a while
ΤουρκίαYusek SadakatLive it up
ΑζερμπαιτζάνEldar Gasimov &Nigar Jamal--5 Μαρτίου--
Κροατία--5 Μαρτίου----5 Μαρτίου--
ΕλλάδαΛούκας Γιώρκας ft Stereo MikeWatch my dance
Ουγγαρία--5 Μαρτίου----5 Μαρτίου--
ΙσλανδίαSigurjon's FriendsAftur heim
ΛιθουανίαEvelina SasenkoC'est ma vie
ΜάλταGlen VellaOne life
Πορτογαλία--5 Μαρτίου----5 Μαρτίου--
Σαν ΜαρίνοSenit--11 Μαρτίου--