27 Αυγ 2011

Lykke Li “I Follow Rivers” Είναι το τραγούδι του καλοκαιριού;


Ένα τραγούδι με λίγο διαφορετικά ηχοχρώματα από αυτά της mainstream pop, μια «παγωμένη» μπαλάντα με ηλεκτρονικούς ήχους, το “I Follow Rivers” της Lykke Li, είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του φετινού καλοκαιριού. 
 Ίσως ο απεγνωσμένος ερωτισμός του συγκεκριμένου τραγουδιού, ο ρομαντισμός των στίχων όπως “Be my only, be the water when i`m wading, you are my river runnin high, run deep, run wild”  ήρθε το φετινό καλοκαίρι για να καλύψει ένα μεγάλο κενό της σύγχρονης pop. To video του "I Follow Rivers" έχει μέχρι στιγμής περισσότερα από 3 εκατομμύρια views στο Youtube ενώ ακούγεται πλέον και στο trailer της ταινίας "Columbiana". Ένα ανεπίσημο remix του track κυκλοφορεί Online με την υπογραφή τουTyler The Creator.
Μετά και από την επικράτηση της Adele στην κορυφή των charts, αλλά και στις καρδιές μας για περισσότερους από τρείς μήνες, ίσως πρέπει να αναρωτηθούμε αν η «εναλλακτική» pop ξεκινάει την αντεπίθεση της…  
"I Follow Rivers" εδώ!

Red Hot Chili Peppers: Είναι το "The Advenures Of Rain Dance Maggie" το καλύτερo τους single;


Πριν από μια εβδομάδα ακριβώς το “The Adventures Of Rain Dance Maggie”  των Red Hot Chili Peppers έκανε το ντεμπούτο του από το MTV Greece και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τον ενθουσιασμό των rock fans στην ολική επαναφορά των Peppers μετά από πέντε χρόνια σιωπής.
Βέβαια το συγκρότημα του Anthony Kiedis μας έχει «κακομάθει» με θρυλικά singles όπως το “Under The Bridge” και τα “Give It Way”, “Californication”, “Around The World” και αναπόφευκτα το “The Adventures Of Rain Dance Maggie” μπαίνει στην διαδικασία των συγκρίσεων.
Σίγουρα η αποχώρηση του John Frusciante και η αντικατάσταση του από τον λιγότερο έμπειρο αλλά το ίδιο ταλαντούχο Josh Klinghoffer έκανε ορισμένους fans να χάσουν την εμπιστοσύνη τους προς το συγκρότημα. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε την σύγχρονη rock χωρίς το headbanging του Flea, τον ορισμό του smiley-παρανοϊκού drummer Chad Smith  και το ατέλειωτα uplifting performing του Anthony Kiedis; Δύσκολα… Ποια είναι η γνώμη σας για το The Adventures Of Rain Dance Maggie”;

MTV VMA 2011: Aφιέρωμα στην Amy Winehouse με την συμμετοχή του Tony Bennett!


Tα MTV VMAs 2011 για να γιορτάσουν την ζωή και το έργο της Amy Winehouse θα προβάλλουν ένα special αφιέρωμα στην αδικοχαμένη νεαρή τραγουδίστρια, με τον μουσικό θρύλο Tony Bennett να «συστήνει» την Amy που γνώρισε στο κοινό του MTV.
Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει σπάνιο behind the scenes υλικό από την μεταξύ τους συνεργασία, για το κομμάτι “Body And Soul”, που ηχογράφησαν μαζί στα Abbey Road Studios του Λονδίνου τον περασμένο Μάρτιο.

Το single και το video “Body And Soul” αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ τα έσοδα από τις εισπράξεις θα δοθούν για την υποστήριξη του Amy Winehouse Foundation.

Μαριάντα Πιερίδη: Φυσική, χωρίς make up


Δεν είναι συχνές οι περιπτώσεις που οι σταρ παρουσιάζονται "τσαλακωμένοι" στο κοινό τους, αλλά όποτε αυτό συμβαίνει, μας αφήνει όλους έκπληκτους. Τώρα ήταν η σειρά της Μαριάντας να μας εκπλήξει. Ευχάριστα ή δυσάρεστα; Κρίνετε εσείς!
Η γνωστή τραγουδίστρια κάνει τις διακοπές της στο Διακοφτό και ενημερώνει τους φίλους και "ακόλουθούς" της στο Twitter για όλα τα σχετικά!

Η τελευταία ενημέρωση που ανέβασε είναι μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία, χωρίς ίχνος make up, απόλυτα φυσική, χαμογελώντας στο φακό!

Η Milla εξαγριώθηκε


Η Milla Jovovich τα πήρε άσχημα με έναν παπαράτσι που τόλμησε να την "κυνηγήσει" και να τη φωτογραφίσει, ενώ βρισκόταν με το σύζυγο της σε ιδιαίτερες στιγμές στην πισίνα.
Η Milla βρίσκεται στη Χαβάη με το σύζυγό της, Paul Anderson, και απολαμβάνει τις διακοπές της. Μια τέτοια στιγμή επέλεξε ο φωτορεπόρτερ να την αποθανατίσει και εκείνη έγινε έξω φρενών, προβαίνοντας σε ανήθικες χειρονομίες εναντίον του.

Καθώς βρισκόταν στην πισίνα με το σύζυγό της σε στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας, η ηθοποιός έβγαλε το μαγιό της και τον πλησίασε. Στη συνέχεια, αντελήφθη και τον παπαράτσι που παραμόνευε και την αντίδραση της τη βλέπετε στη φωτογραφία.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: 'Θέλω να μιλάω λίγο'


Μέσα από τη δουλειά της, η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να εκφραστεί ποικιλοτρόπως, γι' αυτό και προτιμά να είναι φειδωλή στα λόγια. Κάπως έτσι θα ήθελε να τελειώσει και την καριέρα της. Μιλώντας λίγο...
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Down Town", η Ελεονώρα είπε πως θεωρεί πολύ άκυρο το να μιλάει κάποιος όταν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να πει. Γι' αυτό και η ίδια θέλει να εκφράζεται μέσα από τη δουλειά της, αφού έτσι κι αλλιώς, μέσα από το τραγούδι μπορεί και βγάζει προς τα έξω τις διάφορες πτυχές του εαυτού της.

Είναι παρανόηση να παίρνει ο οποιοσδήποτε το μικρόφωνο και να τραγουδάει, σύμφωνα με τη δική της άποψη. Ένας άνθρωπος που θέλει να επικοινωνεί με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά του, πρέπει να είναι ευρύτερα καταρτισμένος και να αναπτύξει όλα τα μέσα που έχει ως άτομο. Η ίδια σπούδασε και υποκριτική, ώστε να μπορεί να αναπτύξει το τραγούδι και τα μέσα έκφρασης της.

H Sofia Vergara δροσίζει το καλοκαίρι...


Είναι 39 ετών, κατάγεται από την Κολομβία και τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο απόλυτο sex symbol της αμερικάνικης τηλεόρασης, μα ποια είναι;
Λέγεται Sofia Vergara εξελίσσεται σε μια star υψηλού βεληνεκούς, πρωταγωνιστώντας στην εναλλακτική κωμική σειρά “Modern Family” προκαλώντας παράλληλα μικρές ερωτικές αναταράξεις με τις εμφανίσεις της στο “Dancing With The Stars” στα “Entourage” (season 4), “Dirty Sexy Money” αλλά και σε ένα αξέχαστο διαφημιστικό της Pepsi μαζί με τον David Beckham.

Καυτό ροζ υλικό με πρωταγωνίστρια τη Rihanna


Η εταιρεία παραγωγής ταινιών ενηλίκων, "Hustler", ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της ροζ υλικό από ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ της Rihanna και του ράπερ J-Cole και οι υπεύθυνοι της σκέφτονται πως θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.
Οι άνθρωποι της "Hustler" λένε πως το έχουν δει το σχετικό video, αλλά ακόμα δεν ξέρουν τι θα κάνουν με αυτό. Όσο για το που γυρίστηκε, παραμένει άγνωστο. Πάντως, ο J-Cole συνόδευε την 23χρονη σταρ στις συναυλίες της.

Από την πλευρά της, η Rihanna τώρα βρίσκεται σε διακοπές και δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση σχετικά με το video. Άτομα του περιβάλλοντός της, όμως, φρόντισαν να διαψεύσουν την είδηση για ύπαρξη τέτοιου υλικού.

Σήμερα - 27 Αυγούστου


Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της σημερινής ημέρας; Ποιοι γιορτάζουν σήμερα και τα σημαντικά γεγονότα που συνέβηκαν στην ιστορία του χώρου της μουσικής βιομηχανίας αυτή την ημέρα του χρόνου...

Γιορτάζουν: Νόννα



Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

1965: Οι Beatles βρίσκονται στην πρώτη θέση του UK singles Chart με το τραγούδι "Help!". Είναι η έκτη φορά που κατακτούν την κορυφή του σχετικού πίνακα.
1972: Οι Aerosmith υπογράφουν στην CBS Records για το ποσό των $125,000. Το προηγούμενο βράδυ ο διευθυντής της εταιρείας τους είχε ακούσε σε cl


Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα : 

480 π.Χ: Στα Στενά των Θερμοπυλών, ο αρχηγός των Ελλήνων, Λεωνίδας, απαντά «Μολών Λαβέ» στην πρόταση του βασιλιά των Περσών, Ξέρξη, να παραδώσει τα όπλα.
1914: Το πρώτο φανάρι, που ρυθμίζει την κυκλοφορία, εγκαθίσταται στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.
1917: Μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει ολόκληρο τον κεντρικό τομέα της Θεσσαλονίκης.
1962: Φεύγει από την ζωή η Marilyn Monroe, αμερικανίδα ηθοποιός. Η σταρ του κινηματογράφου βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.